Optima lyser op i firmabilsklassen

KIA Optima træder ind i det svære felt, firmabilsklassen. Her slås den side om side med alle de andre store bilmærker, og den gør det godt

Priser fra 329.999 kr.

KIA Optima

Plugin hybrid, Diesel, Benzin - Optima dækker alle behov

SET PÅ TV - ALL INCLUSIVE

Den træder ind i det svære felt, firmabilsklassen. Her slås den side om side med alle de andre store bilmærker, og den gør det godt. I forhold til mange af dens konkurrenter så er prisen en faktor, hvor modellen står stærk - du får nemlig masser af luksus for pengene. Det nye design er prisbelønnet, og som altid er KIA lig med kvalitet for pengene. De nyeste teknologier, eminent komfort og alt det nyeste sikkerhedsudstyr gør, at du er sikret den absolut bedste køreoplevelse bag rattet.

Det kan indimellem være lidt af en udfordring at parkere med en stor bil, og Optima er nemlig i den kategori med dens længde på 4.85 meter. Udfordringer er der dog ingen af med en Optima, du kan nemlig vælge at få leveret din Optima med Smart Parking Assist System. Du skal med dette system kun skifte gear og træde på speederen, det lyder da nemt, ikke? Du skal være meget velkommen til at prøve selv, så bestil en prøvetur allerede i dag og oplev selv, hvor godt en Optima kører samt hvor let den er at parkere med.

KIA OPTIMA SW
Den nye Sportswagon er ifølge KIA selv, kørsel i stor stil på første klasse. Det flotte og ikke mindst imponerende design kendes allerede fra Optima-familien, dog bringer denne nye bilmodel ekstra praktiske egenskaber, og et nyere attraktivt design på banen. Alt fra de bløde samt detaljerede materialer indvendigt i kabinen og det flotte raffinerede udvendige design, præget af skarpe linjer og elegance, bidrager til en attraktiv bil i førsteklasses kvalitet.

Den er den perfekte videreudvikling af den prisbelønnede forgænger, og er skræddersyet til en travl tilværelse.

De innovative teknologier i den nye Optima gør, at du føler dig som ét med bilen. Blandt mange af de bemærkelsesværdige features er bl.a. 360-Round-View Monitor, som gør at du via 4 monterede kameraer kan have øjne alle steder, når du eksempelvis skal parkere. Autonomous Emergency Braking System, tilføre ny ro ved hurtige opbremsninger, da de nye sensorer kan reagere på andre køretøjer og fodgængere hurtigere end du kan. Du kan trådløst oplade din mobil og det nye infotainmentsystem sørger for konstant opdaterede informationer, et touch screen der er nemt og hurtigt at betjene så det ikke fanger din opmærksomhed under kørslen, samt fantastisk lyd gennem højtalerne.

KIA har også valgt at tage hensyn til miljøet da de har skulle videreudvikle. Den har en motor der er perfekt balanceret mellem præstation og effektivitet – dette gør at den både er mere dynamisk, samtidig med færre CO2-emissioner.

Som det eneste bilmærke i Europa, giver KIA 7 års garanti på alle KIA biler, og den nye KIA Optima er ingen undtagelse. Efter grundige tests tilbyder de nemlig også deres brancheførende garanti til denne bilmodel.

Så er du altid på farten, og ønsker du at tilføje lidt luksus og enorm køreglæde til allerede travle hverdag, vil den nye Sportswagon bestemt opfylde dine behov.

KIA OPTIMA SW PLUG-IN HYBRID
Tag vare på miljøet og bliv godt kørende med en Plug-in Hybrid

Vil du være firstmover indenfor hybridverden, så skal du tage et nærmere kig på denne bil som hybridbil. Med avanceret plug-in hybridteknologi har denne model en længere elektrisk rækkevidde end almindelig plug-in hybridbiler. Den har den perfekte kombination mellem brændstof -og elmotor, hvilken gør din kørsel behagelig, mindre støjende og mere effektiv. Derudover gælder KIA’s anerkendte 7 års garanti på hele bilen, også batteriet. Du kan frit vælge om du vil skifte mellem at køre på batteri eller brændstof, eller om du vil køre på en kombination af begge dele. Bilen kan både oplades hjemme ved en 220 V-husholdning stikdåse eller ved alle diverse ladestationer.

VIS PRISLISTE (SEDAN PHEV) VIS PRISLISTE (STATIONCAR PHEV)

PHEV - Km/l: 66,7 | CO2: 35 g/km 
SW PHEV - Km/l: 66,7 | CO2: 34 g/km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

KIA Hybrid biler

Billederne af biler kan være vist med ekstraudstyr.

Oplev KIA Niro til KIA Hybrid dage 

I weekenden d. 21.-22. september har vi fokus på KIAs populære Hybrid modeller.

Kom forbi til en prøvetur og oplev KIAs hybridmodeller på egen hånd. 

KIA Optima SW plug-in hybrid kører op til 53 km på ren el og kører 66,7 km/l som hybrid! Få den fra 349.999,-

 

Eksteriør

Kia Optima har det vi alle søger i en stor og flot bil, nemlig ’Wauw’ effekten. KIAs designere sætter en stor ære i at designet netop den bil der opfylder alle deres kunders behov, hvad enten det er en lille bybil som KIA Picanto, eller en flot og stor stationcar. Med dens stærke profil, en taglinje der giver associationer til en coupé, samt en bagende samt forkofanger med skarpe linjer – så er den et stykke elegant design i verdensklasse. Du vil ikke kunne køre ubemærket ud på de danske veje, og hvem vil ikke gerne have en bil der for omverden til at vende sig for at kigge efter den?

Interiør

Når du sætter ind i kabinen på den nye og opdaterede KIA Optima, vil du opleve luksus og komfort. Sæderne er ergonomisk designet i lækre materialer, hvilket giver dig lige netop den komfort du har brug for, for at få en sjov og behagelig køreoplevelse. Den er opgraderet på alle punkter, hvilket selvfølgelig gælder interiør og teknologien i kabinen. De intelligente systemer arbejder sammen ved din omverden. Samtidig er alle de betjeningselementer placeret indenfor en behagelig rækkevidde, således du ikke skal fjerne fokus fra vejen. Alt sammen er det med til at skabe en tryg og komfortabel køreoplevelse, og vejen til og fra arbejde bliver pludselig sjov og problemfri.

Teknologi og sikkerhed

Noget af det vigtigste når man køber en ny bil, uanset størrelse, er at man føler sig sikker. Det er alfa omega for at få den bedste køreoplevelse. Som allerede nævnt er den nye KIA fuldstændig opdateret på teknologien, hvilket betyder at den også har de absolut nyeste sikkerhedsfunktioner:

 

Vognbaneassistent

 • Vognbaneassistenten agerer som din tillidsfulde Co-pilot. Det smarte system fungerer således, at det ganske enkelt hjælper dig med at holde kursen. Det sikrer, at bilen bliver i den valgte vognbane – også hvis et uopmærksomt øjeblik skulle forekomme. I tilfælde hvor den registrerer at du er ved at forlade den valgte vognbane uden at blinke, advarer vognbaneassistenten dig og retter bilen op således, at den bliver, hvor det var meningen den skulle være.

 

Blind spot Detection

 • Dette højteknologiske system hjælper dig med at holde et vågent øje med trafikken – her i særdelshed alt det der er i din blinde vinkel. Udover andre biler, kunne det også være cyklister eller fodgængere. Systemet fungerer ved hjælp af en intelligent radarsensor. Systemet advarer dig således automatisk, hvis der er noget der nærmer sig din blinde vinkel. Denne advarsel sker ved at der er en lampe der begynder at blinke i dit sidespejl.

 

Autonomous Emergency Braking (EAB)

 • Dette system beskytter dig imod risikoen for kollision. Ved hjælp af kameraer og sensorer måler den afstanden til den forankørende bil. Hvis systemet registrerer, at du er for tæt på en anden bil og at der dermed er risiko for en kollision, advarer det dig. Hvis det skulle ske at du af den ene eller anden grund ikke reagerer på advarslen vil bilen automatisk bremse ned.

 

Advanced Smart Cruise Control (ASCC)

 • Dette system minder en smule om Autonomous Emergency Braking systemet. Forskellen er, at dette system er mere med henblik på at holde den sikreste og korrekte afstand til forankørende biler. Systemet fungerer i forlængelse af din fartpilot. Ved hjælp af en radarcensor placeret foran på bilen, måler den afstanden til den forankørende bil og bremser automatisk ned hvis den rette afstand ikke opretholdes.
Lidt mere om hybridteknologien

Som tiderne er nu, er det mere og mere på mode at passe på vores kære planet. Derudover er det også ganske reelt og vi må alle tage vores form for ansvar. Det gør vi her hos Autohuset Vestergaard ved blandt andet at have en del miljøvenlige transportløsninger i vores modelprogram. Det væsentligste at vide om en hybridbil er, at det er en bil, med mindst to forskellige typer drivlinjer og fremdriftsmidler. Et eksempel kunne være el og benzin/diesel eller el og brint. Det kan være lidt svært at gennemskue hvad der er en hybridbil og hvad der ikke er, fordi selve hybridbetegnelsen anvendes på flere forskellige bilkoncepter.

Kort fortalt er hybridteknikken udviklet til at få bilerne til at køre længere pr. liter benzin. Den energi der normalt spildes på eksempelvis at bremse eller køre ned af bakke, opsamles i en hybridbil af en generator der så omdanner det til strøm og lagre det på bilens batteri. Når bilen så efterfølgende skal enten startes eller måske køre op ad bakke, føres strømmen tilbage fra batteriet og ind i en elmotor der supplerer brændstofmotoren – man kan derfor spare en del penge på brændstof hvis man vælger at købe en hybridbil. Du kan læse meget mere om hybridbiler og teknologien bag her.

kia optima

 

K – for kvalitet

Foruden at have designet en fantastisk og rummelig familiebil -eller firmabil der kan tilpasses dine behov som kunde og samtidig tager hensyn til vores miljø med dens unikke brændstoføkonomi og hybridteknologi, sparer KIA dig også for at bekymre dig om garanti og værksted. Alle der ejer denne bil er nemlig indbefattet KIAs unikke 7-års fabriksgaranti. Det betyder, at KIA har tiltro til at de har leveret et super produkt og at du som køber har en forsikring at eje en bil der lever op til alle krav. Det betyder også at du som ejer af en KIA skal værne om din fabriksgaranti. Det gør du ved at bruge et af vores autoriserede værksteder når din bil skal til service. Du kan læse mere om autoriserede værksteder her. (Link til værkstedsside)

 

Som allerede nævnt skal du ikke bekymre dig om navigation, hverken i Danmark eller Europa. Til alle nye KIA biler med et fabriksmonteret navigationssystem, sørger KIA for en årlig kortopdatering. Dette er et unikt tilbud fra KIA, der sikre dig at du altid er up to date på navigationssiden og at du dermed ikke skal bekymre dig om at fare vild når du tager på eventyr i din nye Optima.  

Varianter

Kia Optima

 • Uanset om det er komfort, sportsligt og lækkert design eller den nyeste teknologi, så er denne bil svaret på alle tingene. Der er alle slags muligheder for at tilpasse netop denne model til lige det du ønsker dig, således alle dine personlige behov bliver afdækket af din nye bil. Den har et betagende og elegant ydre, samtidig med at den udstråler dristighed og sport. Kabinen er luksuriøs og samtidig funktionel og behagelig. Sidst med ikke mindst er den sikker fra forende til bagende og fra tag til undervogn.

 

KIA Optima SW

 • Den nye Sportswagon er alt det du leder efter i en bil med ultimativ køreglæde. Den gør hverdagen lettere og sjovere, og køreturen bliver ganske problemfri. Men dens ergonomiske design er den lavet til at være din partner i alle slags situationer på køreturen. Derudover er det en ren fornøjelse at sidde bag rattet i den stærke og kompromisløse sports-udgaven. Kabinen er indrettet luksuriøst og der er masser af plads til både benene og store armbevægelser. Denne model har et maskulint touch og det føles nærmest som om man svæver hen over vejen.

Denne udgave er perfekt til dig der ønsker kvalitet og komfort i livet i overhalingsbanen.

 

KIA Optima GT

 • Dette er svaret på overklassen i Optima familien. Med dens 245 hk og den kraftfulde motor er du sikker på at komme hurtigt og effektivt ud over stepperne. Dens stilfulde og luksuriøse ydre gør den til en fryd for øjet. Samtidig er dens power og sportslige gen med til at give dig en ganske unik køreoplevelse. Det kan altså også være sjovt at køre på arbejde om morgenen – specielt i GT udgaven.

Denne variant er spækket med alt næsten alt hvad der findes i ekstraudstyr – der er stort set ikke det denne bil ikke er i stand til. Den får folk til at vende sig på gaderne med dens flotte 18” alufælge og powerfulde design. Derudover får den dig hurtigt, sjovt og komfortabelt fra A til B – bl.a. med dens usammenlignelige styrke og kompromisløse sikkerhedsfeatures.

 

KIA Optima plug-in hybrid

 • Dette er det bedste fra to verdener kombineret i én og samme bil. Ønsker du en stilfuld og kraftful bil, der på samme tid ikke sætter de store miljømæssige fodspor – så er plug-in hybrid udgaven lige bilen for dig. På de mindre ture ned til købmanden eller når du skal hente børnene fra skole, fungerer bilen som en ren elbil. Alt imens at den på ingen måde går på kompromis med hverken tophastighed, styrke, fleksibilitet eller rækkevidden.

 

KIA Optima SW Plug-in hybrid

 • Alt det vi elsker ved sportslige biler fås nu også i en miljørigtig plug-in hybrid udgave. Den fås nemlig også som hybridbil. Denne udgave er skræddersyet til dig der gerne vil have et lækkert køretøj med plads til hele familien, men på samme tid også ønsker at passe på vores planet. Forskellen på den almindelige Optima hybrid og sportsudgaven er flere; bl.a. har denne variant et større batteri og så må den også trække helt op til 1500 kg.

Denne bil har et ergonomisk, sportsligt og kraftfuldt udtryk – men på samme tid er den så sikker som biler bliver og praktisk for både fører og passagerer.

 

Motorprogram

Dieselmotor

 • 6 CRDI, 134 hk, 6-trins manuel gear
 • 6 CRDI, 134 hk, 7-trins DCT-automatgear

 

Hybridmotor

2.0 GDI-Benzin + el, 205 hk, 6-trins DTC-automatgear – 66,7 km/l – træk 1.500 kg.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende. 

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Vision

16" alufælge (215/60R16)

Kromdetaljer udvendigt

LED kørelys

Sidespejle el- indklappelige m. blink

Sidespejle el-justerbare m. varme

Auto. Lysregulering

Aut. nedblændeligt bakspejl

Bakkamera

Elruder foran og bagved

Fartpilot m. hastighedsbegrænser

Fjernbetjent centrallås

Højdejusterbart fører & passagersæde

ISG start/stop funktion

Klimaanlæg 2-zoner fuldautomatisk

Luftdyser bagved

Læderrat & lædergearknop

Midterarmlæn foran

Parkeringssensor foran & bagved

Regnsensor

Sædevarme i forsæder

Varme i rattet

7" Navigationsanlæg m. touch skærm

Apple CarPlay m. stemmestyring

Bluetooth*

Forberedt til Android Auto

Ratbetjent audioanlæg

Supervision instrumenter

TomTom Live Services

Turn by Turn navigation i cluster

USB/AUX & iPod indgang

ABS m. elektronisk bremsekræftsfordeling

BAS Bremseassistent

Elektrisk P-bremse

ESC Elektronisk stabilitetskontrol

ESS Aut. havariblink

HAC Bakkestartsassistent

IsoFix

LKAS Vejbaneassistent

SLIF Fartgrænse information

TPMS Dæktrykskontrol

VSM Stabilitetsstyring af bil

7 Airbags

*Bluetooth er kompatibel med udvalgte telefoner. Funktionalitet afhænger af telefontypen

Advance (inkl. Vision)

17" alufælge (215/55R17)

Dynamisk kurvelys

Forlygtespuler

HID Xenon forlygter

LED baglygter

LED tågelygter foran

Satin krom detaljer på dørhåndtag

Satin krom detaljer på kølergrill

Satin krom indlæg i sideskørter

Dørbeklædning m, kunstlæder

High glossy sorte detaljer indvendigt

Remote Window Control

Satin krom detaljer indvendigt

Stof & kunstlæder sæder

2 personlige lamper i loft bagerst

Supervision instrumenter m. farvedisplay

GT-Line (inkl. Advance)

18" alufælge (235/45R18)

GT-Line designpakke (front grill, for- & bagkofanger, udstødning, sideskørter, LED baglygter, større bremseskiver)**

Alu indstigningslister

Eljusterbart føresæde m. memory

GT-Line komfortpakke (D-formet rat, læderkabine, sort loftbeklædning, alu pedaler)

Mood belysning foran

Multifunktionel Smart Key

Sidespejle m. hukommelsesfunktion

Solgardiner i bagdøre

SPAS Smart parkeringsassistent

8" Navigationsanlæg m. touch skærm

Harman Kardon lydanlæg

Wireless Phone Charger (kun DCT)*

*Wireless Phone Charger er kompatibel med udvalgte telefoner og kun med DCT gearkasse

**Uden tågelygter foran

Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!