Priser fra 194.900 kr.

KIA Stonic den nye crossover

Horisontale linjer, elegant design og masser af substans er alt sammen med til, at den Kia Stonic skiller sig ud på vejen. Bilens nyudviklede teknologi giver den intelligens, fantastiske køreegenskaber samt god respons, og er med til at du får den bedste og mest stress eliminerende oplevelse når du kører, specielt i byen. Derudover bidrager det også til noget så vigtigt som sikkerheden.

KIA Stonic design

KIA Stonic er ikke kun elegant og sporty udenpå. Indvendigt er bilen elegant og designet til føreren. Du har alle de vigtigste betjeningsmuligheder lige ved hånden, fantastisk komfort og et godt udsyn – det er ren køreglæde. Uanset hvilke præferencer du måtte have, kan du mere eller mindre designe bilen lige som du ønsker den. Du kan blandt andet vælge mellem indtræk i stof eller kunstlæder. Derudover er der kælet for detaljerne med de moderigtige farveindlæg og kontraststyringer på rat og sæder. Ligesom du kunne vælge mellem en masse forskellige udvendige farvekombinationer til bilens karrosseri som gør den til din helt egen personlige udgave, kan du også kombinere farverne indvendigt – du kan blandt andet vælge mellem bronze, orange og grå. Du kan altså sørge for at din nye KIA Stonic er din helt egen som passer perfekt til dine personlige præferencer. Du kan også sætte dit helt eget præg på din nye KIA Stonic ved at vælge mellem 20 forskellige tofarvede kombinationer til karrosseriet og taget.

Hvem passer KIA Stonic til

Bilen er ikke blot tilpasset dig som fører, men også dine passagerer. Når du træder ind i bilen, uanset om det er foran eller bagved, vil du opleve en fantastisk rummelighed. Der er plads til hele familien og i har ovenikøbet alle god plads til benene og store armbevægelser. Den indbyder til eventyr, og med dens rummelige bagagerum er i sikre på at i kan have alt jeres udstyr og pakkenelliker med på turen. Skal i en tur til lufthavnen er der plads til jeres kufferter, eller er 2 blevet til 3, er der også plads til både barnevogn og pusletaske.

 

Stor køreoplevelse i KIA Stonic

Den er en exceptionel køreoplevelse i sig selv. Den er konstrueret til at gøre din hverdag og køretur så behagelig og problemfrit som muligt. Noget af det der er med til at gøre køreoplevelsen fantastisk, er bilens dristighed, den lette betjening, teknologien, samt en undervogn fremstillet af højstyrkestål hvilket forbedre stivheden i bilen. Bilen responderer hurtigt på dine signaler og reagerer lige så hurtigt, således du altid for en problemfri tur på de danske veje. KIA Stonic sørger i al sin pragt for at bringe køreglæden tilbage, da du bliver ejer af en velskabt og sporty bil. Både bilens karrosseri og styretøj er tilpasset de danske vejr -og vej forhold – du vil derfor altid føle at du er i en bil med stabile køreegenskaber – selv når du kører stærkt.

Bilen er essensen af sport og køreglæde. SUV-stilen, de tonede ruder giver bilen et dristigt look der skaber nysgerrighed og eventyrlyst fra de folk du kører forbi, men samtidig skaber det også det privatliv man har brug for. Med 17” aluminiumsfælge kommer du hurtigt og elegant ud over stepperne og det stærke LED-kørelys viser vejen – også på de mørke vinterdage.

VIS PRISLISTE

Km/l: 17,6-17,8 | CO2: 128-129 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Book en KIA STONIC ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i KIA Stonic online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Vælg den motor der passer bedst til dit behov

KIA står for kvalitet – dette gælder både design og teknologi, men det gælder bestemt også deres motorprogram. KIAs nye generation af motorer sikre dig maksimal ydelse med minimale udfordringer og minimalt brændstofforbrug.

Den nye KIA Stonic kan fås med 3 forskellige benzinmotorer og en dieselvariant.
Benzinmotor:

 • 1.0 T-GDI, 100 hk, 5-trins manual gear, 16,0-16,7 km/l – Træk 1000 kg
 • 1.0 T-GDI, 120 hk, 6-trins manual gear, 18,2 km/l – Træk 1.110 kg
 • 1.0 T-GDI, 120 hk, DTC Automatgear, 16,7 km/l – Træk 1.110 kg

Dieselmotor:

 • CDRI, 115 hk, 6-trins manual gear, 20,4 km/l – Træk 1.110 kg
KIA Stonic

 

Smart teknologi i KIA Stonic

KIA er velkendt for deres gode tekniske løsninger og de er ofte first-movers på ny teknologi. Når du vælger en KIA Stonic, så får du flere af KIA's nyeste teknologiske systemer.

High Beam Assist

Vi kender alle det med at køre med langt lys om aftenen eller om natten, og så glemme at blænde ned når der kommer en modkørende bil. Vi har nok også alle oplevet irritationen ved selv at blive blændet af et langt lys. Med det nye High Beam System i KIA Stonic er dette problem nu løst. Systemet fungerer således, at når du kører med langt lys registrerer bilen via kameraer modkørende biler og blænder ned helt af sig selv. Den registrerer også baglyset på forankørende biler og blænder også ned når man kommer så tæt på at lyset kan besvære den forankørende bilist. Dette giver en mere afslappende kørsel og bidrager til køreglæden. Du får altså det optimale udsyn når du kører i mørke, uden at du skal bekymre dig over at genere andre bilister.

KIA Stonic design

 

Sikkerhed i KIA Stonic

Driver Attention Warning

Vi kender alle det med at være chauffør til den årlige påskefrokost hvor man har ansvaret for at få sig selv og sine medpassagerer hjem i god behold. Det skal du heldigvis ikke bekymre dig om når du sidder bag rattet. Det højteknologiske Driver Attention Warning system holder et vågent øje med dig og dine medtrafikanter under køreturen. Mange ulykker skyldes desværre for trætte trafikanter der enten bliver uopmærksomme, får en langsommere reaktionsevne eller i værste tilfælde falder hen bag rattet. Her kommer den dig i forkøbet, den aflæser nemlig om dit kørselsmønster ændrer sig, bliver sløvt, uforudsigeligt eller uopmærksomt – er dette tilfældet beder den dig køre ind til siden og holde en pause.

Lane Departure Warning

Efterhånden er der mange ting der kan distrahere én når man kører, reklamer, skilte, cyklister m.m. Skulle det ske at man kommer i en situation hvor man bliver forstyrret og uden at registrere det kommer til at krydse vejbanen hvor der reelt set ikke er plads til en, eller man glemmer at blinke, vil bilen advare dig med en bip-lyd og lys i instrumentbrættet. Systemet fungerer via kameraer der registrerer vognbanens streger. Dette kan i yderste tilfælde gøre at du undgår en kollision med en modkørende bil i den modsatte vognbane.

Blind Spot Detection og Rear Cross-Traffic Alert

Endnu en årsag til mange ulykker er den blinde vinkel – specielt på motorvejen eller i højresving – vi kender alle ordet ”højresvingsulykke”. Det er altid ubehageligt når man kører og pludselig opdager en bil, fodgænger eller cyklist i sin blinde vinkel. Som ekstraudstyr kan du vælge Blind Spot Detection. Dette system advarer dig når der er en bilist eller andet i din blinde vinkel – dette gør at mange føler sig mere trygge under deres køretur, specielt i store cykelbyer som København, Århus eller Odense. Derudover kan du også vælge Rear Cross-Trafic alert – dette system advarer dig hvis der pludselig kommer en bil eller andet bag dig imens du bakker.

KIA Stonic Automatgear

KIA Stonic Automatgear

Ønsker du din nye KIA Stonic skal være med automatgear, så kan du naturligvis få det. I alle udstyrsvarianter, kan du vælge den 1.0 liters benzin motor med 120 hestekræfter. Når du vælger denne, så får du KIA's DCT automatgearkasse. 

DCT gearkassen er en dobbeltkoblingsgearkasse, hvilket lidt forenkelt betyder at man har kombineret det absolut bedste fra automatgearet samt det manuelle, til en geartype som giver en ekstremt behagelig køreoplevelse. 

Vil du vide mere om teknikken bag en dobbeltkoblingsgearkasse, så kan du læse mere her. 

Flere og flere af vores kunder vælger en bil med automatgear, det skyldes både at vores bilmærker producere flere motorer med denne geartype og samtidig at prisen mellem manuel og automatgear, er blevet markant mindre.

7 års garanti - K for kvalitet.

Som et af de eneste bilmærker i verden, sørger KIA for at du ikke skal bekymre dig om garantiskader på din bil i ikke blot 2 år, men hele 7 år. Dette betyder at KIA stoler på at de biler de levere til deres kunder er helt optimale. Vælger du at sælge din bil videre inden de 7 år er gået, kan denne garanti også overføres til de nye ejere.
Vælger du en udstyrsvariant med et fabriksmonteret navigationssystem, får du en årlig kortopdatering i 7 år på fabrikkens regning. Du skal altså ikke på noget tidspunkt bekymre dig om at fare vild, hverken i Danmark eller EU.

Alt i alt en fantastisk og rummelig crossover til hele familien

Horisontale linjer, elegant design og masser af substans er alt sammen med til, at den nye Kia Stonic skiller sig ud på vejen. Bilens nyudviklede teknologi giver den intelligens, fantastiske køreegenskaber samt god respons, og er med til at du får den bedste og mest stress eliminerende oplevelse når du kører, specielt i byen. Derudover bidrager det også til noget så vigtigt som sikkerheden. På den måde er du altid sikker på, at du kan få bragt dig selv og dine passagerer sikkert fra A til B.
Den er indbegrebet er lækkert design, ny teknologi og høj sikkerhed. Så vil du være en af de første til at prøvekøre den helt nye Kia Stonic, så kom og besøg os i enten Kolding, Fredericia eller Svendborg. Vi er kar til en god snak, og til at give dig al den vejledning du måtte have brug for, i forbindelse med dit køb.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Vision

15" alufælge (185/65R15)

Dørhåndtag i bilens farve

Kofangere i bilens farve

LED kørelys

Projektionsforlygter

Sidespejle i bilens farve

Sidespejle el-justerbare m. varme

Statisk kurvelys

Tonede ruder

Tågelygter foran

Tagræling

Aircondition

Aut. lysregulering

Elruder foran

Fartpilot m. hastighedsbegrænser

Fjernbetjent centrallås

Højdejusterbart førersæde

ISG start/stop funktion

Justerbart rat (4 vejs)

Komfortblink

60/40 splitbagsæde

4 højtalere

7" touch skærm

Apple CarPlay m. stemmestyring

Bluetooth*

Forberedt til Android Auto

Kørecomputer m. eco gearskifteindikator

Ratbetjent audioanlæg

RDS Radio

Supervision instrumenter

USB/AUX indgang

ABS m. elektronisk bremsekræftsfordeling

AEB Aut. nødbremse m. fodgængergenkendelse

Airbag ON/OFF

BAS Bremseassistent

DAW Træthedsregistrering

TPMS Dæktrykskontrol

ESC Elektronisk stabilitetskontrol m. antispinregulering

FCA Kolissionsadvarsel foran

HAC Bakkestartsassistent

HBA Aut. fjernlys

IsoFix

LDWS Vejbaneassistent

VSM Stabilitetsstyring af bil

6 Airbags

Privatleasing af Stonic| Attraktive månedlige ydelser

Vi kan nu tilbyde leasing på den spændende crossover

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!