Priser fra 364.900 kr.

Luksus SUV er lig KIA Sportage

Med den nyeste udgave af KIA sportage i din varetægt, gør du et godt indtryk hver gang du sætter dig bag rattet i din bil. Det europæiske design skinner igennem med den opmærksomhedsvækkende sideprofil, den skulpturelle og sportslige front med KIAs signaturkølergrill. Ydermere, får bilen et slankt og stilfuldt udtryk med dens elegante baglygter. Den nye SUV har altså skarpe detaljer der skaber en dynamisk profil som er let at genkende. Indvendigt er der også blevet fokuseret på køreglæden. Med bløde materialer, fokus på detaljerne, samt et ergonomisk cockpit kan du bevare din fulde koncentration på vejene.

KIA er kendte for hele tiden at have øjnene på deres design og dermed løbende opdatere deres modeller, således de bedst muligt opfylder kundernes behov og samtidig er smarte og elegante at se på.

SUV modeller er populære og vi ser flere og flere på de danske veje. Grundet KIAs design og det dristige udtryk på den nye KIA Sportage, er det en model der absolut skiller sig ud. Uanset om den holder hjemme i indkørslen eller triller rundt inde i byen, er det en bil der vender blikke. Bilen er præget af europæisk design og bliver også produceret i Europa.

Fordele ved KIA Sportage er:

 • 7 års garanti
 • Høj indstigning
 • Teknologi der øger sikkerheden
 • Stor og rummelig familie SUV
 • Flere motorvarianter bl.a. mild hybrid
 • Lav start pris
 • Moderne skandinavisk design 

Km/l: 11,2-17,2 | CO2: 151-203 g/km | Energimærke: D-A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE

NY KIA SPORTAGE

NYHED! - NY 2022 KIA SPORTAGE

Kia er klar med den nye 2022 Kia Sportage, der tager udgangspunkt i den nye designfilosofi, Opposites United, som blev afsløret i forbindelse med lanceringen af Kia EV6.

Den nye 2022 Kia Sportage fås bl.a. med en hybrid drivlinje. Kia har massevis af erfaring med produktion af Plugin Hybrid varianter, som de allerede har i Ceed, Sorento og Niro.

BOOK PRØVETUR

UVO Connect til din KIA Sportage

Se om din nye KIA fås med UVO Connect app, som giver dig let adgang til fjernkontrol af en lang række features. Gælder kun udvalgte udstyrsvarianter. Find UVO Connect i udstyrslisten til din KIA.

LÆS MERE OM UVO CONNECT

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en KIA Sportage ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Indeni KIA Sportage

Foruden det raffinerede og muskuløse udtryk, kan du også mærke design og kvalitet når du sidder bag rattet. For at få den bedste køreoplevelse som muligt, har KIA sørget for, at du i din Sportage model får så meget komfort som muligt. Sæderne og rattet er lavet i lækkert og blødt materiale, der ud over at være super behageligt også har et flot og eksklusivt finish. Selve cockpittet er designet omkring føreren, det betyder at alle elementer er ergonomisk og centralt placeret, således det ikke fjerner fokus fra vejen. Det er med til, at man som fører både har god komfort, samt det rette fokus under hele turen, hvilket bidrager til den komplette køreoplevelse.

Interiøret er designet til at være komfortabel. Samtidig er den også lavet til at gøre den stressede hverdag lettere og mere problemfri. Den er utrolig rummelig for alle passagerer og der er rigeligt med benplads uanset om du sidder foran eller bagved. Bagagerummet er i sig selv utrolig rummelig og kan uden problemer rumme en barnevogn, samt bagage. Med de ergonomiske bagsæder der kan klappes ned, er der mulighed for at bagagerummet kan rumme hele 1.469L. Derudover har du mulighed for at få en model med nøglefri betjening, elektrisk bagklap således du stadig kan åbne bagagerummet med hænderne fulde, samt højteknologiske opladere. Alt sammen noget der bidrager til at både dig som fører og alle dine passagerer kan læne sig tilbage og nyde turen. I slipper hermed også for bekymringen om I kan have alle de nødvendige ting med når I kører på eventyr i jeres KIA Sportage.

Teknologi og udstyr i KIA Sportage

Teknologien har også fået et ordentlig skub på den nye Sportage model. Den nyeste lysteknologi sikre at du kommer frem uden problemer, og at dit udsyn i mørke bliver betydeligt bedre. Den er også udstyret med fjernlysassistent der registrerer lygterne på både foran- og bagvedkørende biler, og dermed automatisk skifter mellem nær og fjernlys. Med Speed Limit Information er du aldrig i tvivl om hastighedsbegrænsningerne på det givne sted du kører, og du kan dermed slippe for de trælse fartbøder det kan resultere i. Vognbaneassistenten advarer dig hvis du er på vej ud af din vognbane, uden at angive det via dit blinklys, og den kan endda også rette bilen op, hvis det skulle blive nødvendigt. I KIA Sportage er det aldrig kedeligt at køre en tur, via Bluetooth er du sikret at du altid kan komme i forbindelse med omverden eller høre din yndlings musik. Turen på arbejde, tidligt om morgenen, bliver dermed ikke så lang og lyden kommer ovenikøbet fra et højteknologisk JBL-system

Navigation med KIA Connected Service

Det er en bil der opfylder alle hverdagens behov, men bestemt også weekendens og feriens. Er du og din familie glade for at tage på campingferie i Frankrig eller Italien, fragter den jer sikkert og sjovt på ferie. Med mulighed for det 8” rammeløse navigationssystem er du altid sikker på, at vide hvor du befinder dig. Med 2D og 3D-kort, der dækker hele Europa, og 6 gratis årlige kortopdateringer er der vist ingen fare for at fare vild.

KIAs navigationssystem KIA Connected Services er lavet med teknologi fra det populære og velkendte Tom-Tom Live og giver dig dermed en problemfri vejledning under hele køreturen. Det essentielle ved selve teknologien er en WiFi-enhed der giver Sportage mulighed for at oprette forbindelse til internettet via din smartphone.

Selvom der er langt til Frankrig eller Italien, skal du ikke bekymre dig om hvorvidt du kan høre musik eller være underholdt hele vejen. Med mulighed for USB tilslutning både foran og bagved kan du oplade dine apparater under hele køreturen.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i KIA Sportage online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Sikkerhed i KIA Sportage

KIA sportage er konstrueret til at beskytte. Karrosseristrukturen er forstærket med ultrahøjstyrkestål, samt seks airbags der er strategisk placeret i kabinen, som giver beskyttelse i tilfælde af, at der skulle opstå en kollision. Det er også blevet nemmere for dig at registrerer biler, cyklister eller fodgængere i din blinde vinkel. Via et nyt system bliver den blinde vinkel overvåget, og kommer med en visuel advarsel i sidespejlet, hvis der skulle være noget. Den er spækket med teknologi der gør dig tryg på din køretur, afhængigt af hvilken modelvariant du vælger, vil du støde på følgende funktioner:

Rear Cross-Traffic Collision Warning (RCCW).
Vi kender alle det med at skulle orienterer sig når man bakker. Med dette radarbaserede system advarer bilen dig om tværgående trafik bagved dig og om tværgående trafik i din kørselsretning når du bakker.

Advarsel om biler I den blinde vinkel (BCW).
Ved hjælp af radarsensorer til at overvåge dine blinde vinkler, advarer bilen dig og andre biler der nærmer sig, således du altid er opmærksom på om du har en bil i din blinde vinkel.

Frontassistent til at undgå kollisioner (FCA).
Via sensorer og et kamera registrerer bilen både forankørende biler og fodgængere der krydser vejen. Systemet overvåger således andre biler og fodgængere, samtidig med den holder styr på hvilken hastighed bilerne foran kører med. Derved advarer den dig hvis den registrerer en risiko for kollison. Hvis du som fører ikke registrerer advarslen bremser bilen automatisk for at undgå uheld.

Vognbaneassistent (LKA) og træthedsregistrering
(DAW).
KIA Sportage bruger kameraer og sensorer til flere forskellige funktioner. Træthedsregistreringen overvåger dine styre og accelerationsmønstre og kan derved finde ud af om du er ved at miste koncentrationen under din kørsel. Så er det dig der har taget chauffør tjansen efter en sjov fest, registrer bilen om du er for træt til at køre hele vejen hjem og advarer dig med et bip-lys og et kaffesymbol i instrumentpanelet. Vognbaneassistenten advarer dig hvis du begynder at forlade din vognbane uden at blinke eller hvis der er en bil i din blinde vinkel samtidig med du vil skifte vognbane. Samtidig med at bilen advarer dig, styrer den også bilen tilbage i den rette vognbane hvis det bliver nødvendigt.

Vælg KIA Sportage som mild Hybrid

Den nye Sportage model emmer af teknologi og innovativ tænkning, således den bedst muligt kan tilpasses alle kunder. Sportage fås derfor nu også med den helt nye 48V diesel mild hybrid motor. Det er 2.0 mild hybrid dieselmotor som kombinerer Ecodynamics og hybridteknologien således at Sportage modellen får nye miljøvenlige egenskaber og gør din kørsel dejlig problemfri. I disse tider er det ikke kun relevant at tænke på miljøet, men det er også på mode. Du får derfor nu mulighed for at køre i en dejlig stor SUV uden at have dårlig samvittighed over de miljømæssige fodspor det medfører. Ganske enkelt er hybridteknologien udviklet til at passe på vores miljø, samtidig med at bilen kan køre længere pr. liter brændstof. Normalt spildes den energi der udledes når vi bremser eller kører ned ad bakke, men med en hybridmotor opsamles energien i en generator der omdanner denne energi og lagre det i bilens batteri. Det betyder altså at hybridteknologien supplerer din motor når den accelererer uden at den mister power, samtidig med at noget af belastningen bliver taget af. Det betyder at du samtidig med at passe på miljøet også får en bedre køreoplevelse. Hybridteknologien er yderst effektiv ved bykørsel, da man ofte bremser inde i byen når man eksempelvis kører frem mod lyskryds eller holder for fodgængere og cyklister. Da KIA Sportage kan køre på hybridteknologi skal du ikke bekymre dig om opladning og rækkevide, som du eksempelvis ville skulle i en elbil. Skulle det ske at du er ved at løbe tør, fylder du ganske enkelt bare mere brændstof på din bil, nøjagtigt som du kender det i forvejen. Så er du hurtigt ude på vejene igen og skal ikke vente på en opladning, bilens batteri lader nemlig sig selv op under kørsel. Hvis du vil vide mere om el -og hybridteknologi kan du læse meget mere om det på vores el -og hybrid univers som du finder her. 

KIA Sportage og miljø

International Miljøcertificering Life Cycle Assessment (LCA) fastsætter omfanget af den potentielle miljøbelastning der er tilknyttet din bil. Det er ikke kun når bilen kører på vejene, men hele bilens livscyklus: lige fra forarbejdning af materialer, produktion, distribution, brug, reparation og vedligeholdelse. Det gælder endda også bortskaffelse når du sælger din bil og genanvendelse. KIA går meget op i miljøet og tilbyder derfor også deres populære Sportage model med en mild hybridmotor. Men foruden dette tiltag, viser Life Cycle Assessment, at den har en belastning af miljøet i forhold til global opvarmning der blevet reduceret med 11,8%. Det betyder, at selvom du ikke vælger en udgave med hybridteknologi, kan du stadig have samvittigheden i god behold samtidig med at du bliver ejer af en stor og flot SUV.

KIA Sportage miljø

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Vision

16" Alufælge (215/70R16)

Follow Me Home lys

LED kørelys foran

Sidespejle el- indklappelige m. blink

Sidespejle el-justerbare m. varme

Tonede ruder

Aircondition

Armlæn i bag med kopholder

Armlæn mellem forsæder

Aut. lyslængderegulering

Bakkamera med dynamisk guide

Fartpilot m. hastighedsbegrænser

Fjernbetjent centrallås

Højdejusterbart førersæde

ISG m. start/stop funktion på 1.6 GDI, 1.7 CRDI (+ DCT)

Luftdyser v. bagsæder

Læderrat & lædergearknop

60/40 splitbagsæde

7" Navigation m. touch skærm

Apple CarPlay m. stemmestyring

Bluetooth*

Ratbetjent audioanlæg

SuperVision instrumenter

TomTom Live Services

Turn by Turn navigering i cluster

USB/AUX & iPod indgang

ABS m. elektronisk bremsekræftsfordeling

BAS Bremseassistent

DBC Nedkørselassistent

ESS Aut. havariblink

HAC Bakkestartsassistent

HBA Aut. fjernlys

IsoFix

LKAS Vejbaneassistent

SLIF Fartgrænse information

TPMS Dæktrykskontrol

TSA Trailer stabilitetsassistent

VSM Stabilitetsstyring af bil

6 Airbags

*Bluetooth er kompatibel med udvalgte telefoner. Funktionalitet afhænger af telefontypen

Comfort (inkl. Vision)

Opgradering til 17" alufælge (225/60R17)

Tagræling

Aut. antidug

Aut. nedblændeligt bakspejl

Klimaanlæg 2-zoner fuldautomatisk

Regnsensor

GT-Line (inkl. Comfort)

Opgradering til 19" alufælge (245/45R19)

Alu liste i bagagerumsåbning

Dobbelt udstødning (ej 1.6 CRDi)

High Glossy sort frontgrill

LED tågelygter foran i ”Ice Cube” design

Mørktonede ruder (Privacy Glass)

Satin krom detaljer på kølergrill & under tågelygter

Satin krom indlæg i sideskørter & i dørhåndtag

Satin krom liste på bagklap

Sølv skid plate (SUV detalje foran & bagved)

Alupedaler

Alu indstigningslister

Dørbeklædning m. kunstlæder

High Glossy detaljer

Højdejusterbart passagersæde

Lædersæder

Lændestøtte, elektronisk på førersæde

Satin krom detaljer

Multifunktionel Smart Key

Sort loftbeklædning

Sportsrat D-formet m. GT-Line emblem

Start/stop knap

Sædevarme i forsæder & bagsæder

Sædevarme foran & bagved

Varme i rattet

Supervision instrumentering m. 4,2" farvedisplay

Elektronisk P-bremse

Privatleasing af Sportage | Attraktive månedlige ydelser

Har du brug for en alsidig bil med plads til hele familien? Så er denne SUV fra KIA et optimalt valg.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!