Priser fra 699.999 kr.

KIA Sorento er en 7 personers SUV

Den store og rummelige KIA Sorento byder på en helt unik kombination af komfort, køreglæde og er endnu mere attraktiv end nogensinde før. Den normale udgave er langt fra "standard" i sit udstyrsniveau. KIA Sorento er ekstraordinær fra inderst til yderst. Den er smart og fleksibelt indrettet, så det er muligt selv at vælge, om du vil have den med 5 eller 7 sæder. I kabinen vil du hurtigt opleve, hvordan du i denne flotte SUV, befinder dig i komfortable og rolige omgivelser med masser af plads, hvor du kan læne dig tilbage, sindet kan slappe af og du kan nyde køreturen i fulde drag.

Ingen kompromis med Sorento

KIA har i løbet af de seneste par år givet alle deres biler en designmæssig overhaling. Derudover er alt teknologien også blevet opdateret, for at give dig den absolut bedste udgave af deres biler som muligt. Den nye Sorento har derfor også fået sig en opdatering. Den har fået nye kofangere både foran og bagved, nye for -og baglygter med LED kørelys og et mørkt metallisk udtryk på den ikoniske og populære tigernose kølerhjem. Alt sammen er det noget, der giver bilen et mere sofistikeret og sportsligt udtryk.

De fleste danskere har efterhånden fundet en stor glæde i biler, der har så meget hightech udstyr som muligt. Og her er den nye og ikoniske SUV fra KIA bestemt ingen undtagelse – der er ikke gået på kompromis med noget som helst.

Fordele ved KIA Sorento er:

 • 7 års garanti
 • SUV med plads til 7 personer 
 • Meget udstyr i alle varianter 
 • Høj indstigning 
 • Masser af plads til hele familien
 • De nyeste teknologier fra KIA

Km/l: 13,5-15,6 | CO2: 168-195 g/km | Energimærke: C-B

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

KIA Sorento hjælper dig - hele tiden.

Med denne stilrene SUV fra KIA i din varetægt, er du sikret kvalitet til hele familien. Med alt den nyeste teknologi, er sikkerheden også helt i top og din kørsel stort set problemfri. Sorento hjælper dig bl.a. med at parkere, automatisk nødbremsning hvis uheldet skulle være ude og så advarer den dig hvis du er for tæt på den forankørende, for at undgå ulykker. Du kan altså med ro i sindet tage hele familien med på eventyr i denne stilfulde og flotte nye KIA Sorento.

Uanset hvor du befinder dig, på eller uden for vejens forløb, kan du trygt nyde godt af den frihed og følelsen af kontrol du har bag rattet i denne bil. Dette gælder også uanset hvilket terræn, du befinder dig i. De avancerede SUV-egenskaber sørger hele tiden for at du har de rette kørselsforhold for at fastholde vejgrebet på ujævne, løse eller glatte overflader. De nye og opdaterede teknologiske systemer hjælper dig yderligere med at forberede sideføring med manøvrering i sving.

Uanset hvilken variant du vælger, er du sikret en bil der altid levere og giver dig en fantastisk køreoplevelse. Den perfekte siddehøjde, skarpe udseende og dristige attitude sikrer, at du bestemmer i trafikken. Ydermere, er den med dens elegante design en bil der vender blikke på de danske veje.

KIA Sorento

Book en KIA Sorento ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Indvendig i KIA Sorento 

Den nye og flotte KIA Sorento er på mange måder KIAs flagskib når det kommer til SUV modeller. Den kan rumme helt op til 7 personer, og er derudover blevet fuldstændig opdateret, både med hensyn til design og teknologi. Når du sætter dig ind i denne flotte og elegante SUV, vil du opleve, at KIA som altid har haft dig og dine behov som førsteprioritet. Vi er alle forskellige og har forskellig kørestil samt behov, derfor kan denne bil justeres og tilpasses stort set alle. Netop derfor har kundernes behov været i højsædet, da det er blevet prioriteret, at denne bil skal kunne passe ind i enhver families travle hverdag. Du vil derfor også opleve, at du som føre altid har alle betjeningsmuligheder du skal bruge lige ved hånden. På den måde behøver du ikke fjerne øjnene fra vejen, og du kan koncentrere dig om, at din og dine passagerers køretur bliver så sikker og behagelig som muligt. Den alsidighed som denne SUV er præget af, gør sig og gældende når vi taler om dens motorprogram.

KIA Sorento indvendig

Plads til 7 personer i Sorento

KIA Sorento motor

Flere motor optioner

KIA Sorento under motorhjelmen

Nogle af os går meget op i fremdrift og power, andre i brændstoføkonomi og miljø. Måske alle delene på en gang. Det er der heldigvis også råd for. Eksempelvis fås KIA Sorento med en 8-trins gearkasse, som kan fås i kombination med en 2,2 liters dieselmotor – denne kan dog også kombineres med en 6-trins manuel gearkasse. Den nye og opdaterede gearkasse har fire forskellige køreprogrammer. Her kan du vælge mellem Eco, Comfort, Sport og Smart. Hvert program kan skræddersyes til motorens respons og det input du giver den, således brændstoføkonomien kan blive optimeret mest muligt. Smart Programmet er lavet til at kunne forstå og forudse dine præferencer som fører. Det betyder, at det tilpasser sig, således der ganske automatisk bliver skiftet mellem de 3 andre programmer, alt efter hvordan du ønsker at din kørsel skal være på et givent tidspunkt. Det kan dermed tage forbehold for vejret, hastigheder og kørselsforhold.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i KIA Sorento online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Masser af smart teknologi

Denne model fra KIA, forkæler dig der elsker og værdsætter masser af smart teknologi. Du har masser af muligheder for ekstraudstyr, der gør køreturen langt sjovere og naturligvis mere behagelig. Her finder du et udvalg af de nyeste teknologier KIA har valgt at udstyre KIA Sorento med.

Audio-visual navigationssystem

Du kan vælge mellem et audio-visual navigationssystem med en avanceret 7" LCD-touchscreen og den 8" touchscreen (afhængigt af udstyrsmodel) med stemmegenkendelse. Du kan altså derfor holde øje med alle de vigtige ting under din køretur. Samtidig med at du kan vælge musik og foretage opkald uden af fjerne hænderne fra rattet.

Harman Kardon Sound System

Hør, hvilken forskel 10 højttalere, der er tilsluttet via en ekstern forstærker og byder på features som hastighedsafhængig regulering af lydstyrken, kan gøre for din lydoplevelse i kabinen. Der er intet som god lyd og god musik, der kan gøre en lang køretur til den rene fornøjelse. (modelafhængigt ekstraudstyr).

KIA Sorento Harman Kardon

Lyd af høj kvalitet

Trådløs smartphone oplader

På de lange arbejdsdage, eller når man generelt skal køre langt, er der rart at kunne lade sin mobil op. Vi kender alle, at man efter en travl morgen er kommet afsted med en mobil der hverken er halvt eller helt opladet. Så har du lavt batteri, kan du få opladet din smartphone ved blot at placere den i midterkonsollen (modelafhængigt udstyr).

Around View Monitor (AVM)

Nyd følelsen af at have øjne overalt – takket være Around View Monitor (AVM) (modelafhængigt ekstraudstyr) med fire kameraer, der giver dig mulighed for at kigge i alle retninger ved manøvrering under parkering. Et kamera der kan assistere en under parkering, er ikke kun smart for lethedens skyld. Det kan også bidrage til sikkerheden. Du kan altså som sagt have øjne over alt, og dermed også se hvis der pludselig skulle være noget bag dig eller i din blinde vinkel imens du bakker eller parkerer.

KIA Sorento AVM

Nemt at parkere med Around View Monitor

Sikkerhed i KIA Sorento

Det absolut vigtigste for, at man kan nyde sin køretur er, at man føler sig sikker hele vejen. Med KIAs banebrydende DRIVE Wise systemer, som er et udvalg af højteknologiske Driver Assistance Systemer (ADAS), bliver det pludselig mere afslappende og mindre stressfuld at køre. Du vil opleve at rende ind i færre problemer, således at du bare kan slappe af og nyde din køretur. Dermed ikke sagt, at man ikke altid skal holde begge hænder på rattet og være opmærksom under kørsel. Disse systemer er blot en hjælp på vejen til en mere afslappet og sikker kørestil:

Lane Following Assist (LFA)

Lane Following Assist (LFA) styrer acceleration, opbremsning og styring i forhold til de forankørende køretøjer. Det gør kø-kørsel nemmere og mere sikker. Det er både kedeligt og træls at holde i kø, specielt når man hele tiden skal koble ud og skifte gear. Lane Follow Assist hjælper således en i disse situationer, så det bliver mere afslappende og knap så irriterende at holde i kø. Systemet bruger et kamera og radarsensorer til at opretholde en sikker afstand til køretøjet foran og overvåger vognbanemarkeringerne med henblik på at holde din bil i den valgte vognbane. I nogle tilfælde ville man kunne kombinere Lane Follow Assist med fartpiloten i bilen, og man kan derfor køre derudad på motorvejen, på en mere afslappet måde. Noget der i alle omstændigheder bidrager til kørekomforten.

LFA kan tilkøbes som ekstraudstyr.

Frontassistent til undgåelse af kollisioner (FCA)

Vi kender alle følelsen af at skulle op og stå på bremsen. Det er ubehageligt og mange gange får man sig lidt af et chok. Derfor er den nye Sorento udstyret med en frontassistent – et system der hjælper til med at undgå kollisioner, så man kan undgå den ubehagelige oplevelse det kan være med hårde opbremsninger. Systemet fungerer således, at det først afgiver advarselssignaler hvis det registrerer risikoen for en kollision, og derefter bremser det bilen, hvis du ikke reagerer. På den måde kan systemet hjælpe med til at undgå eller reducere effekten af en kollision. Den langtrækkende radar på den forreste kofanger og et kamera monteret på forruden registrerer fodgængere og biler på vejen, og systemet aktiverer bremserne, hvis der opstår fare for en ulykke.

KIA Sorento

Tryghed med vognbaneassistenten

Vognbaneassistent (LKA)

Den innovative vognbaneassistent (LKA) advarer dig og hjælper dig aktivt, hvis din bil begynder at forlade vognbanen. Det kan jo ske, at man i et kort sekund bliver uopmærksom, eksempelvis fordi børnene på bagsædet kræver ens opmærksomhed, eller man lige skal have fat i sin vandflaske der ligger i tasken. Vognbaneassistenten er er system der således hjælper dig til, at du stadig er sikker hvis det skulle ske du bliver uopmærksom. Dog opfordrer vi altid til, at man har begge hænder på rattet og begge øjne på vejen når man sidder i førersædet. Systemet fungerer således, at du først vil blive advaret med en række visuelle advarsler og advarselslyde hvis du er på vej over i den anden vognbane uden at blinke. Hvis det er nødvendigt, aktiverer bilens servostyringssystem et let styreindgreb for at hjælpe dig med at holde bilen i vognbanen.

Træthedsregistrering (DAW)

DAW-systemet skal forhindre førere i at køre, når de er trætte eller distraherede. Ved at overvåge ratbetjeningen, accelerationsmønstret og køreturens varighed registrerer systemet det, hvis du mister koncentrationen. Hvis din koncentration bliver dårligere, advarer systemet dig med en visuel advarsel og en advarselslyd. Når denne advarsel lyder, betyder det således at bilen har registreret at det er tid til en kaffepause eller at man lige skifter med den der sidder på passagersædet hvis der er mulighed for det. Mange kollisioner sker, fordi føreren bliver trætte og dermed uopmærksomme. Det er derfor en vigtig sikkerhedsfeature, både med henblik på dig selv og dine passagerer, men og også dine medbilister.

Intelligent fartpilot med Stop & Go

Intelligent fartpilot med Stop & Go (SCC m/ S&G)3 anvender bilens radarsensor til at overvåge afstanden til det forankørende køretøj. Systemet accelererer og bremser automatisk bilen for at opretholde den ønskede hastighed og den ønskede afstand til det forankørende køretøj. Det har således aldrig været lettere og mere behageligt at køre langt på motorvejen. Samtidig, kan man ved at indstille fartpiloten efter hastighedsbegrænsningerne undgå de trælse fartbøder, og dermed køre mere sikkert.

Flere fordele ved at vælge en KIA Sorento

Foruden at have designet en fantastisk, elegant og rummelig SUV, der kan tilpasses dine unikke behov, sparer KIA dig også for at bekymre dig om garanti og værksted. Alle der ejer en KIA, er nemlig indbefattet KIAs unikke 7-års fabriksgaranti. Det betyder, at KIA har tiltro til at de har leveret et holdbart og eksklusivt produkt og, at du som køber er sikker på, at du er i besiddelse af en bil der lever op til alle krav. Denne 7-års fabriksgaranti er helt unikt og det betyder, at du som bilejer skal værne om din fabriksgaranti. Det gør du ved at bruge et af vores autoriserede værksteder når din bil skal til service. 

Som allerede nævnt skal du ikke bekymre dig om navigationen i denne bil, hverken i Danmark eller Europa. Til alle nye KIA biler med et fabriksmonteret navigationssystem, sørger KIA for en årlig kortopdatering. Dette er et unikt tilbud fra KIA, der sikre dig, at du altid er up-to-date på navigationsside. Derved skal du ikke længere bekymre dig om risikoen for at fare vild når du bevæger dig ud på de danske og internationale veje. Det vil fra nu af, være en ren fornøjelse at tage på roadtrip med dine venner eller familie, og i kan opleve både de danske og internationale veje med ro i sindet. Specielt i en rummelig og elegant bil som KIA Sorento.

Når familien skal have ny bil, vælges der ofte en SUV-model, og ønsker man masser af udstyr samt plads, så er KIA Sorento et særdeles godt bud. Er du på udkig efter en ny familiebil med plads til 7 personer? Så snyd ikke dig selv for at prøve denne elegante og ikoniske SUV. Du er velkommen til at bestille en prøvetur hos os allerede i dag. Har du yderlige spørgsmål eller brug for mere vejledning, således du kan vælge den helt rigtige bil, der passer til dig og dine behov. Så tøv aldrig med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig så godt vi kan.

 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Vision

17" alufælge (235/65R17)

Follow Me Home lys

LED kørelys

Privacy Glass

Reservehjul 17"

Sidespejle el- indklappelige

Sidespejle el-justerbare m. varme

Spoiler bagved

Tagbøjler

Tågelygter foran

Aircondition

Armlæn mellem forsæder

Aut. lysregulering

Bakkamera

Elruder bagved

Elruder foran

Elektronisk servostyring

Fartpilot

Fjernbetjent centrallås

Flex steer, 3 ratindstillinger

Foldenøgle m. alarm

Intelligent ladekontrol

ISG start/stop funktion

Læderrat & lædergearknop

Parkeringssensor bagved

Solgardiner i bagdøre

Sædevarme i bagsæder

Sædevarme i forsæder

Varme i rattet

7" Touch skærm

Apple CarPlay m. stemmestyring

Bluetooth*

DAB+ Radio

Forberedt til Android Auto

Ratbetjent audioanlæg

USB/AUX & iPod indgang

ABS m. elektonisk bremsekræftsfordeling

Fodgængerbeskyttelse i kølerhjelm v. kollision

BAS Bremseassistent

ESC Elektronisk stabilitetskontrol

ESS Aut. havariblink

TPMS Dæktrykskontrol

TSA Trabiler stabilitetsassistent

VSM (Vehicle Stability Management)

6 Airbags

*Bluetooth er kompatibel med udvalgte telefoner. Funktionalitet afhænger af telefontypen

Advance (inkl. Vision)

18" alufælge (235/60R18)

Alu indstigningslister

Dynamisk kurvelys

Elektronisk bagagerumsåbning

Hajfinneantenne

LED baglygter + forlygter

Reservehjul 18"

Sølvfarvet Skid plate foran & bagved

Alupedaler

Aut. nedblændeligt bakspejl

Elsæde 8 vejs i førersiden

Klimaanlæg 2-zoner fuldautomatisk

Lændestøtte, elektronisk på forsæder

Mood belysning

Multifunktionel Smart Key

Parkeringssensor foran

8" Navigationsanlæg

Supervision instrumenter m. TFT display

USB lader bagved

Trådløs telefonopladning*

5 Euro NCAP stjerner

DAA Træthedsregistrering

Elektronisk P-bremse**

HBA Aut. fjernlys

LKAS Vejbaneassistent

SLIF Fartgrænse information

*Kompatibel med udvalgte telefoner

**Kun sammen med automatgear

GT-Line (inkl. Advance)

19" alufælge (235/55R19)

GT-Line designpakke (Røde bremsekalibre, segmenterede tågelygter foran, panelliste & afgangsrør i højre side)

Lydisolerende forrude

Reservehjul 19"

Aut. anti-dug

Elsæde 8 vejs m. hukommelsesfunktion i førersiden*

GT-Line komfortpakke (Læderkabine, læderrat & lædergearknob)

Lændestøtte på førersæde el-4 vejs

Paddle Shift

Passagersæde 8 vejs justerbart

Walk-in assistance til passager (passagersæde kan elektronisk rykkes tilbage fra førersiden)

Satin krom detaljer indvendigt

Sædehynde el-justerbar i førersæde

Ventilation i forsæder

BSD Blindvinkelsassistent

RCTA Advarsel v. krydsende traffik bagved

*Kun sammen med automatgear

Privatleasing af Sorento | Attraktive månedlige ydelser

Nu kan du lease den Store KIA Sorento, til attraktive leasing priser

SE LEASING PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!