KIA Rio

Rio testen

"...Så har vi været en tur i Tyskland og vi har pakket bilen, og som i kan se kan der være rigtig mange ting i den. 3 personer og næsten 20 kasser sodavand + div..."

KIA Rio
test og anmeldelse

- SE TEST VIDEOEN NEDERST PÅ SIDEN

Jeg vil lægge vægt på at jeg har en god bil til at kunne køre langt i. Skal jeg ud og på længere ture så er det sådan en som den her jeg ville gå ud og kigge på hvert fald. Det er en fin bil – den ønsker jeg mig i fødselsdagsgave.

Så har vi været en tur i Tyskland og vi har pakket bilen, og som i kan se kan der være rigtig mange ting i den. 3 personer og næsten 20 kasser sodavand + div.

Brændstoføkonomien synes jeg har været god, fordi jeg har jo kørt meget i den. Den var jo fyldt op da jeg fik den, jeg har været i Bogense, jeg har været i Århus og jeg var i Tyskland på den tank og så har jeg også brugt den til at køre frem og tilbage på arbejde.

Sanne: Hvordan er det at sidde bagi? Jeg synes man sidder fint, jeg synes bare selen den nager lidt, den sidder lidt højt, men ellers sidder man rigtig godt.

Jeg sad rigtig godt, også på de der længere ture, der sidder man rigtig godt. Jeg havde en veninde med som er næsten 2 meter høj og hun startede med at sidde foran da vi kørte og hun sagde også at hun sad godt, og så rykkede vi hende bagi på vej hjem.

Sanne: Hvordan er det at sidde omme på bagsædet når man er så høj? Der er god benplads, der er desværre ingen kopholder til kaffen, men ellers sidder man fint.

Den har et lidt sporty look, den er fin og rummelig, det kan fint være en familiebil og der er plads til en klapvogn bagi. Her blev vi enige om at man godt kan sidde 4 voksne fordi der er god benplads bagi.

Så den får et 5-tal, jeg synes simpelthen det er en suveræn bil, det er helt sikkert.