KIA Rio
Priser fra 154.900 kr.

4. Generation af KIA Rio

Fremtoningen er karakteriseret ved lige linjer og elegante overflader, hvilket giver bilen et markant og nyt look og en mere moden karakter end forgængermodellen. Selvom den fra start har været en flot og rummelig bil med plads til hele familien, så er den nye udgave alligevel blevet forbedret en del. 

KIA Rio har alt det, du leder efter i en mellemklassebil, masser af udstyr som standard og yderst gode køreegenskaber. Dertil har den et moderne design, der gør, at du altid glædes over den næste køretur. 

Komfort er en alvorlig sag for KIA og noget, de tager meget seriøst, således, at alle der ejer en KIA, er sikret en køreoplevelse ud over det sædvanlige. Der er tænkt på det hele, og sætter du dig ind i din nye KIA Rio på en kold vinterdag, kan du glæde dig til at få varmen ved hjælp af sæde- og ratvarme. Eller hvis du en dag skal på den store shoppetur, kan du klappe bagsæderne ned og nyde godt af alle de mange nye opbevaringsmuligheder. Alt i alt er KIA Rio en super bil til dig, der ikke har et behov for en stor SUV eller en stationcar, men en mellemstørrelse bil med plads og komfort til hverdagen. 

Hvorfor vælge en KIA Rio

Disse grunde er der blandt andet for at vælge KIA Rio

 • KIAs nye og ikoniske kølergrill, der udstråler mod og muskler
 • En ny front, der giver KIA Rio et mere selvsikkert look
 • Nye U-formede LED-lygter
 • Mere rummelighed og indvendig plads
 • Nydesignet og mere lodret bagende
 • Ny instrumentering
VIS PRISLISTE

Km/l: 17,2-18,2 | CO2: 125-130 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en KIA Rio ekspert

Med VestergaardYOU kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Hvordan er designet af KIA Rio

Før i tiden har vi kendt KIA for deres bløde og rene linjer. KIA er lige nu i en forvandlingsproces, som vi kan se på mange biler i deres modelprogram, og KIA Rio er ikke en undtagelse. Generelt er den nye Rio model blevet mere modig, muskuløs og sporty i dens fremtoning. Foran er Rio udstyret med den seneste version af KIAs tiger-nose-kølergrill, som nu er blevet smallere og bredere hen over bilens front. Kølergrillen er integreret med de nydesignede bifunktionsforlygter, der er mere skulpturelle for at give bilen et skarpere look og har en U-formet LED-lyssignatur. De nye lygter er kortere end dem i den forgangne model. De er blevet U-formede, og sammen med tågelygternes nye placering samt den bredde front giver det mulighed for bevægelse ud over den forreste kofanger samtidig med, at bilen får en mere sporty og robust look. Højdemæssigt er den nye og opdaterede udgave af KIA Rio også blevet justeret. Det betyder at den er blevet lavere i højden, men bredere hen over fronten.

KIA Rio GT Line

Indvendigt i KIA Rio

Et højt niveau af praktiske egenskaber var et af de primære fokuspunkter for KIAs udviklings- og konstruktionsteams, og resultatet er en bil med den mest rummelige kabine og en af de højeste bagagerumskapaciteter (325 l) i B-segmentet. Rios 10 mm længere akselafstand og 15 mm længere karrosseri bidrager til den større kabine og det større bagagerum. Benpladsen vokser til 1.070 mm foran og 850 mm bagi, og den nye model har bedre skulderplads end de fleste andre biler i klassen med 1.375 mm foran og 1.355 mm bagi. Det er altså nu blevet endnu sværere at konkurrere med den rummelige og moderne kabine i KIA Rio. Cockpittet er førerorienteret, så du altid har, hvad du skal bruge lige ved hånden og du dermed ikke skal tænke på at fjerne fokus fra vejen. Sæderne og rattet er lavet af det blødeste og lækre materiale, som giver dig komfort og køreglæde på hele turen. Samtidig er sæderne ergonomisk udformede, så man altid sidder godt og behageligt.

KIA Rio Indvendig

Sikkerhed i KIA Rio

Den helt nye Rio scorede de maksimale 5 stjerner for sikkerhed i Euro NCAP-kollisionstesten takket være et endnu stærkere karrosseri, en lang række af passivt sikkerhedsudstyr og det nyeste inden for aktiv sikkerhed og automatiske teknologier til undgåelse af kollisioner. Den nye Rio er en af de sikreste biler i klassen. Den fås som standard med KIAs Advanced Driver Assistance Systems (ADAS).

Rio fremstilles med et karrosseri i højstyrkestål og med en lang række passive sikkerhedsfeatures. Målsætningen er at opnå 5 stjerner i Euro NCAP-kollisionstesten, når bilen er udstyret med ADAS-teknologier.
Rio er den første bil i B-segmentet, der er til salg med automatisk nødopbremsning (Autonomous Emergency Breaking – AEB), med registrering af fodgængere som standard. AEB-systemet i Rio bruger et langtrækkende radarsystem til at registrere en potentiel kollision med et andet køretøj eller en fodgænger og bremser om nødvendigt bilen til stilstand. AEB er funktionsdygtigt mellem 8-80 km/t. AEB er kombineret med vognbaneassistent (Lane Departure Warning System – LDWS), som advarer føreren, hvis bilen begynder at forlade den valgte vognbane, uden at føreren har tændt blinklyset.

KIA Rio

Lane Departure Warning System

Vi kender alle den der irriterende og samtidig dejlige lyd, der kommer, når vi er ved at køre af sporet på motorvejen. Det dejlige ved lyden er netop, at den hjælper os med at holde os på rette spor. Denne idé er ført videre til et teknologisk system i bilen, der hedder Lane Departure Warning System. Systemet advarer dig, hvis det registrerer, at du ubevidst er ved at forlade din vognbane, eller du vil foretage vognbaneskift uden at blinke først. Dette system hjælper altså med at undgå kollision under dårlige vejrforhold, eller hvis du er blevet distraheret på turen.

 

KIA Rio vognbaneskift sikkerhed

 

Parkeringssensor

Vi kender alle det med at manøvrer bilen rundt i smalle ensrettede gader eller overfyldte parkeringshuse for at finde en P-plads. Når man så endelig finder en plads, kan den være besværlig at parkere på eller have meget smalle parkeringsbåse. Men med den smarte parkeringscensor er parkering pludselig blevet overskuelig. Parkeringscensoren hjælper dig med at parkere, så du kan undgå ridser og buler.

Automatisk nødbremse

Den automatiske nødbremse er altid klar til at give en ekstra hånd på turen i forbindelse med at undgå uheld og kollisioner. Det højteknologiske system bag nødbremsen registrerer alt, hvad der er omkring bilen og på vejen. Nødbremsen virker ved at kombinere radar og data fra kameraet. Det fungerer således, at hvis du kører ved lav hastighed, mellem 8 og 80 km/t og der er udsigt til en kollison, der kan undgås, bremser bilen helt til stilstand. Kører man ved højere hastigheder, eller er kollision uundgåelig, så bremser den ned, så skaden reduceres betydeligt.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i KIA Rio online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

God brændstoføkonomi i KIA Rio

KIA er kendt for deres gode brændstoføkonomi, og med det intelligente start/stop-system, der er i den nye KIA Rio, nedsætter du dit brændstofforbrug markant. Systemet fungerer på den måde, at hvis du sætter din Rio i frigear, når du holder stille, så stopper den automatisk, når du eksempelvis kører i byen og skal holde for fodgængere, cykelister og lyskryds.

Brændstoftanken, som er placeret under bagsædet, rummer 45 l, hvilket er 2 l mere end i forgængermodellen. Det giver op til 34-58 km ekstra rækkevidde pr. tankfuld afhængigt af motortypen (på basis af NEDC-forbrugscyklussen ved blandet kørsel).

Navigation i den nye RIO

Som allerede nævnt skal du ikke bekymre dig om navigation hverken i Danmark eller Europa. Til alle nye biler med et fabriksmonteret navigationssystem sørger KIA for en årlig kortopdatering. Dette er et unikt tilbud, der sikrer dig, at du altid er up-to date på navigationssiden, og at du dermed ikke skal bekymre dig om at fare vild, når du tager på eventyr i din nye Rio.

Så er du ude efter en bil, der rummer hele familien og på samme tid emmer af sport, unikt design og power? Så ville du ikke være på afveje med den nye og opdaterede bil. Så uanset hvad din hverdag måtte byde på af eventyr, er den klar til at sende dig afsted. Med en KIA Rio i din varetægt kan du nemt have venner og familie med ombord, og I kan have alle jeres pakkenelliker med, takket være dens enorme rummelighed og funktionalitet. Kom og få en prøvetur i en af vores afdelinger i henholdsvis Kolding, Fredericia, Vejle eller Svendborg.

Meget mere end "bare" en KIA Rio

Du kan få din Rio nærmest lige, som du vil have den. KIA går bestemt ikke ned på udstyr, og Rio kan fås med et hav af ekstraudstyr, som gør både hverdagen og køreturen let og sjov. Her kunne det blandt andet være varme i rattet eller en intelligent nøgle, der gør, at du ikke behøver at have hænderne i lommen og lede efter din nøgle for at åbne din bil. Det er specielt smart, hvis du har hele familien med på tur, eller du har hænderne fulde med indkøbsposer.

Foruden at have designet en fantastisk og rummelig familiebil, der kan tilpasses dine behov som kunde og samtidig tager hensyn til vores miljø med dens unikke brændstoføkonomi, sparer KIA dig også for at bekymre dig om garanti og værksted. Alle, der ejer en KIA bil er nemlig omfattet af deres unikke 7-års fabriksgaranti. Det betyder, at KIA har tiltro til, at de har leveret et super produkt, og at du som køber har en forsikring om at eje en bil, der lever op til alle krav. Det betyder også at du som ejer af en KIA Rio skal værne om din fabriksgaranti. Det gør du ved at bruge et af vores autoriserede værksteder når din bil skal til service.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Prestige

15” stålfælge m. kapsler (185/65R15)

El-justerbare sidespejle m. varme

Indfarvede sidespejle

LED kørelys

Projektionsforlygter

Statisk kurvelys

Tonede ruder i bag

Adaptiv fartpilot (SCC) (kun m. DCT)

El-ruder i for

Fartpilot

Højdejusterbart førersæde

Lædergearknop

Læderrat

Manuel aircondition

4,2" farvedisplay i instrumentering

Bluetooth*

Radio m. FM og DAB+

Aut. nødbremse (AEB)

Bakkestartsassistent (HAC)

IsoFix

Udvidet vejbaneassistent (LFA)

Upgrade (Udover Prestige)

15” alufælge (185/65R15)

El-foldbare sidespejle m. LED blinklys

Tågeforlygter

Aut. nedblændet bakspejl

Aut. klimaanlæg

El-ruder i bag

Makeupspejle m. lys

Mat krom dørgreb

P-sensor i bag

Regnsensor

Varme i forsæder

Varme i rattet

8” touchskærm

Bakkamera m. dynamisk guide

Diskanthøjtalere

Trådløs Android Auto™

Trådløs Apple CarPlay™

Stemmestyrring

GT-Line (Udover Upgrade)

17" alufælge (205/45R17)

Blanksort kølergrill

GT-Line dobbelt afgangsrør

GT-Line kofangere

GT-Line tågeforlygter

GT-Line sideskørter

GT-Line sorte sidespejle

Krom liste ved ruder & kølergrill

LED baglygter

LED forlygter

Mørktonede ruder i bag (Privacy Glass)

Alu pedaler

Armlæn m. opbevaring mellem forsæder

Blanksorte kabinedetaljer

GT-Line delkunstlæderkabine

GT-Line dørbeklædning

GT-Line lædergearknob

GT-Line instrument i Carbon Look

GT-Line sportslæderrat

Højdejusterbart passagersæde

Læselampe i for

Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!