KIA Picanto

Picanto testen

"...Det er en økonomisk bil, den kan køre mange kilometer på literen. I den her prøveperiode flyttede nålen sig selvfølgelig, men jeg synes jeg kunne køre mange kilometer..."

KIA Picanto
test og anmeldelse

- SE TEST VIDEOEN NEDERST PÅ SIDEN

Det er en bil jeg skal køre på arbejde i. En bil hvor jeg skal køre ud og handle, køre små ture og selvfølgelig skal jeg kunne køre ud og hente børnebørn og bare generelt have nogen med i bilen. Jeg har en ulvehund på 87kg og den kan ikke være der, også selvom at den faktisk har et ret stort bagagerum hvis man lægger sæderne ned - men det kan den nu heller ikke i min egen.

Det er en økonomisk bil, den kan køre mange kilometer på literen. I den her prøveperiode flyttede nålen sig selvfølgelig, men jeg synes jeg kunne køre mange kilometer. Når man ikke er højere end Louise her er, så kan man også hæve sædet så man får en fin siddekomfort – så Louise, det kan være det er dig der skal have den her lille fine bil?

Selve bilen synes jeg virker meget rummelig, både når man kører i den og når man sidder ved siden af. Jeg synes det var meget positivt at bilen var nem at komme rundt med. Når man fx kørte i rundkørsler, der kunne man hurtigt smutte fra de store biler. Den var lydsvag, den var nem at manøvrerer, nem at komme rundt med og så synes jeg også at når man kørte i den, så følte man ikke at man sad i en lille bil. Jeg synes simpelthen, at det er en stor bil i en lille bil.

Med hensyn til stjerner skal den selvfølgelig have 5, det er klart. Altså jeg er fuldstændig betaget af den bil sammen med alt det den har. Den har måske noget mere ekstraudstyr end jeg har brug for. Men jeg ved jo også, at hvis det bliver min bil en dag så skal jeg have det lært – så klart en 5’er.