KIA Picanto
Priser fra 104.900 kr.

KIA Picanto, en lille rummelig bil

Det at køre en mindre bil er efterhånden blevet en selvfølge i mange danske familier. De er praktiske, billige i drift, og de er lette at manøvre rundt i smalle parkeringshuse og på ensrettede veje. På trods af, at der efterhånden kører mange små biler rundt på de danske veje, har den nye Picanto et design, der skiller sig ud, hvilket også gør den speciel og anderledes. Samtidig kører en KIA Picanto mellem 15,9 – 19,6 Km/L, hvilket er imponerende langt for en lille bil!

På trods af sin beskedne størrelse er det en bil med stor personlighed, og den nyeste version signalerer alt andet end beskedenhed – den er kæk, sporty og flot på vejene. Kia har i den grad opgraderet deres lille model, de mest væsentlige forskelle er listet nedenfor.

Fordele ved den nye KIA Picanto 2019 er:

 • På trods af dens kompakte størrelse er der masser af plads, og i den nye version er der kommet yderligere plads i kabinen og bagagerummet
 • Køreoplevelsen har også fået en opgradering via en øget akselafstand
 • Den almindelige køler er skiftet ud med KIAs signatur tigersnude
 • Sikkerhed er en af de vigtigste faktorer at tage højde for, når du køber bil. Derfor har bilen også de nyeste og mest opdaterede sikkerhedsfunktioner, heriblandt automatisk nødbremse og airbags
 • Motoren har også fået et spark og kan nu fås med op til 120 hk

Du skal vælge KIA Picanto fordi:

 • Kører 15,9 – 19,6 Km/L
 • CO2: 116-142 g/km
 • Er både god som bybil, men også til familien, der skal bruge en ekstra bil
 • Har fået en stor designmæssig overhaling og er i den grad blevet en bil, der omfavner ordet køreglæde
 • Er kraftfuld, inspirerende og rummelig.
 • Den er lille, den er bevægelig, den er let at manøvrere
 • Energimærke: AA+

Km/l: 18,5-19,6 | CO2: 115-122 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en KIA Picanto ekspert

Med VestergaardYOU kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Den nye KIA Picanto's stilfulde design

Det kan til tider være svært at manøvrere store biler rundt i byen, men med den nye KIA Picanto er det en fryd at køre i alle slags byer, stor som lille. Den nye og udtryksfulde front, de iøjnefaldende for -og baglygter gør bilen dristig, sporty og ungdommelig at se på. Selvom den er lille, får dens nye design den til at se både kraftig og hurtig ud i dens udtryk. Dette er blandt andet grundet den ikoniske kølergrill og de smarte nye farvekombinationer, der tilbydes.

 

Kia Picanto farver

Picanto fås i hele 11 forskellige farver

 

Når du stiger ind i den nye KIA Picanto

KIA Picanto har fået et rummeligt bagagerum, helt præcist er det vokset fra 200L til 255L. Det er dermed også blevet til det bagagerum i klassen, der kan rumme absolut mest. Det betyder, at der med lidt god vilje er plads til stellet til en barnevogn og lidt ekstra pakkenelliker. Hvis du ønsker endnu mere plads, kan begge bagsæder lægges ned, hvilket øger kapaciteten i bagagerummet til 1.010L.
De nye ergonomiske sæder kan fås i flere forskellige udgaver og er alle lavet i en lækker og blød kvalitet – på den måde har du muligheden for at sætte et personligt præg på bilens indvendige design, således at den passer til din stil. Derudover er bilen udstyret med op til fem sæder i fuld størrelse. Det gør, at du nu kan tage hele familien eller vennerne med på tur. KIA Picanto sætter ingen grænser for, hvad der nu er muligt.

Bilen er fyldt med skjulte talenter og små overraskelser, der er udviklet til at gøre hverdagen lettere. Blandt andet kan du med den nye intelligente nøgle åbne og låse bilen uden rent faktisk at bruge nøglen – du skal blot have den på dig. Så hvis du har hænderne fulde, er det lettere at få åbnet og pakket bilen, end det hidtil har været. Som ekstraudstyr kan du også få lys i spejlene, så du kan tjekke for eventuelle tandpastarester eller rette makeuppen, inden dagen starter.

KIA Picanto plads

God plads

 

Pladsen i bilen

Den nye KIA Picanto er absolut blandt klassens mest rummelige biler. Når du sætter dig ind i kabinen, vil du opleve en følelse af frihed og rummelighed, hvilket er med til at give dig som fører den bedste køreoplevelse som muligt. Selve instrumentpanelet er strategisk placeret i midten, således at det ikke distraherer dig, når du kører, og at du dermed ikke skal flytte fokus fra vejen. Begge modeller er identiske på mål både indvendigt og udvendigt, men den føles større grundet dens nye højteknologiske opgraderinger i kabinen, og så har den et større bagagerum. Samtidig har akselafstanden i den nye model givet designerne muligheden for at skabe mere plads til benene. Derudover er der på den nye model også en lavere indstigningshøjde, hvilket betyder, at der er mere benplads, og der er højere til loftet. Det er altså ikke kun forbedrede forhold i kabinen, men selve bilen er også blevet lettere at komme ind og ud af. Som noget nyt er der blevet installeret et armlæn mellem de to forreste sæder, hvilket bidrager til en bedre kørekomfort. Det nye armlæn giver også plads til et nyt opbevaringsrum, som er placeret under armlænet. Der er yderligere plads til opbevaring i begge døre samt under midterkonsollen, hvor du også vil finde to udtrækkelige kopholdere.

Kan min KIA Picanto have trailer på?

Vi bliver ofte spurgt om en KIA Picanto kan få krog på og trække en trailer. Det korte svar er nej. Siden 1 juli. 2017 har reglerne været, at KIA Picanto bilklassen ikke må have anhængertræk på. Dog hvis man ønsker det, er det muligt at få eftermonteret en cykelanhænger. Tidligere var det lovligt for minibiler at have anhængertræk og trailer på, fordi biler fra før 2014 gerne måtte trække lidt mere.

KIA Picanto trailer

Vælg den KIA Picanto variant der passer til dig

Skal din nye bil have masser af udstyr, have et sporty look eller være den perfekte bybil? Se alt det udstyr du får med, i udstyrslisten. 

Varianten GT LINE

Elsker du biler med sportslig appel er GT Line lige noget for dig. Med denne model skiller du dig uden tvivl ud fra mængden. Hele vejen rundt har den fået et sportsligt og dristigt design, der gør den svær at overse. GT LINE er altså for dig, der ikke vil gå ned på udstyr, da denne udgave er spækket med alt i ekstraudstyr, den har sporty detaljer og har en iøjnefaldende farvekombination. Der er virkelig sans for detaljerne, her kan vi blandt andet nævne LED-lygter og kromlister.

GT LINE er dristig og har personlighed. Dette ses blandt andet på indfatningerne ved kølergrillen og luftindtagene nederst på bilen, som har en fed farvedetalje i enten sort, sølv eller rød – alt efter hvilken farve du vælger, din Picanto skal have. Derudover har den unikke og specialdesignede 16” alufælge.

Farvesammensætningen på KIA Picanto GT LINE er ikke nogen tilfældighed. Den er sammensat med omtanke, således at farverne fremhæver dens sportslige egenskaber. De dynamiske linjer på bilen gør den til en fryd for øjet og bidrager til køreglæden for dig, der elsker en bil med kraft og dristighed.

Derudover har den blandt andet læderkabine, armlæn, klimaanlæg og meget mere.

KIA Picanto GT line

I GT LINE får du de specielle alufælge

KIA Picanto x-line

X-Line med masser af udstyr

 

Varianten X-LINE

Hvis du ønsker en bil, der giver dig en helhedsoplevelse, og som ikke går ned på udstyr, så er X-Line lige noget for dig. X-Line modellen skiller sig ud fra den normale KIA Picanto, ved at den er hævet. Det betyder, at du som fører sidder højere oppe, og det giver dig dermed et bedre udsyn over vejen.

X-Line modellen er kraftfuld og er blevet til på baggrund af stor inspiration fra KIAs populære crossover modeller. Den er således en kombination af alt det, du ønsker dig i en bybil, og alt det, du elsker ved en SUV. Derudover har den en stor og rummelig kabine samt fede kontrastfarver, der gør den flot og bemærkelsesværdig på vejene.

Dens eksteriør byder på specielle og iøjnefaldende farvekombinationer der gør det muligt for dig, at give din bil et personligt præg. Eksempelvis fås den med dens specielle X-Line-liste i limegrøn eller sølv – hvilket igen afhænger af, hvilken farve du har valgt din bil i. De 16” aluminiumsfælge gør bilen dristig at se på. Dens kofanger og bundskjold giver associationer til crossovers og gør bilen muskuløs i dens udtryk.

Indvendigt fås bilen med et lækkert design og sæder overtrukket med kunstlæder – og som i øvrigt er hævede, så du har et meget bedre udsyn bag rattet. Rattet og gearstangen er lavet i perforeret læder og gør det behageligt at holde ved. X-Line giver dig også mulighed for at vælge din egen personlige farvekombination i kabinen.

Så meget mere end bare en bil fra KIA 

Udover at tilbyde en minibil i topkvalitet, der kan levere fantastisk køreglæde og kørekomfort, så er der andre fordele ved at købe den smarte bybil. Ved køb af en hvilken som helst KIA model får du som kunde hele 7 års fuld fabriksgaranti. Denne garanti kan desuden overføres til nye ejere, hvis du vælger at sælge din bil inden der er gået 7 år. KIA tilbyder ydermere 7 års kortopdateringer, hvilket er et fabriksmonteret navigationssystem, der giver dig en årlig kortoptimering. Det er derfor også vigtigt, at du som kunde bibeholder din fabriksgaranti på din nye KIA, det kan du blandt andet gøre ved at gøre brug af et af vores mange KIA autoriserede værksteder.

Hvilken motorvariant passer til mig?

Noget af det helt specielle ved den nye model er brændstoføkonomien. Uanset hvilken variant og motor du vælger, er du sikret en bil, der er økonomisk samtidig med, den er sjov at køre i.

Du kan vælge mellem følgende motorer (2019): 

- 1.0 MPI, 67 hk, 5-trins manuelgear – ca. 19,6 km/l
- 1.0 MPI, 67 hk, automatgear – ca. 15,9 -16,6 kl/l (afhænger af udstyrsvarianten)
- 1.0 T-GDT 100 hk, 5-trins manuelgear – ca. 17,5 km/l

Du kan altså give din nye bil helt nye kræfter ved at vælge den motor, der passer bedst til dig og dit behov. Den fås altså nu også med en effektiv 1.0-liters T-GDI motor, hvilket gør den helt perfekt til bykørsel. Hvis du derimod går meget op i miljøet, og det er vigtigt for dig, at din bil efterlader så små miljømæssige fodspor som muligt, kan du vælge en 1.0-liters MPI-motor. Således kan du nemlig reducere emissionsniveauet helt ned til 89 g CO2/km.

KIA Picanto motor

Motorprogram

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i KIA Picanto online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Selvom KIA Picanto er lille - skaber den store køreglæde

KIA Picanto er en sjov og effektiv bil på alle måder, den bringer på sin helt egen måde køreglæden tilbage i en travl og hektisk hverdag. Med dens ergonomiske og kompakte design er den nem at køre og let at manøvrer rundt i byen og på små smalle gader. Den nye KIA Picanto fås i flere forskellige varianter, farver og udstyrsmodeller, hvilket gør, at du kan sætte dit helt eget personlige præg på bilen så den passer helt perfekt til dig og dine behov. Den er behagelig at sidde bag rattet i, og du kan føle dig helt sikker, selvom det er en lille bil.

Køb KIA Picanto hos Autohuset Vestergaard

Køreglæde i den lille bil

En lille bil er bestemt også sikker

Sikkerhed i biler er et af bilfabrikanternes største fokusområde, hvilket naturligvis også gælder KIA. 

Passiv sikkerhed

Hvis du skulle være så uheldig at komme ud for en ulykke, er bilen spækket med de nyeste sikkerhedsløsninger, der er klar til at hjælpe dig. Bilens stærke karosseri sørger for din optimale beskyttelse samtidig med, at den er udstyret med frontairbags til de personer, der sidder forrest, to sideairbags samt to gardinairbags.

KIA Picanto sikkerhed i en lille bil

Sikkerhedssystemer i den nye model

Aktiv sikkerhed

Den aktive sikkerhed sørger for, at du ikke kommer ud for ubehagelige overraskelser på din køretur. ABS systemet minimerer din bremselængde, mens det samtidig øger bremseeffekten. Med Hill-Start Assist Control (HAC) skal du ikke længere bekymre dig om, at du kan komme til at trille, når du skal sætte i gang på en bakke. Den elektroniske stabilitetskontrol (ESC) sikrer dig bremsekontrol og retningsstabilitet.

Nye sikkerhedssystemer i KIA Picanto

Det nye og avancerede førerassistentsystem i Picanto modellen, også kaldet DRIVE WiSE, øger din tryghed og gør køreglæden væsentlig større. Eksempelvis hjælper det automatiske nødbremsesystem med at foretage en automatisk nødbremsning, hvis der registreres en risiko for en kollision. Derudover kan den  også fås med fartpilot med hastighedsbegrænser. Her bruger du knapperne på rattet til at justere din ønskede hastighed og derefter sørger bilen selv for at holde hastigheden og advare dig, hvis du overskrider fartgrænserne.

Som yderligere ekstraudstyr kan du også få et smart bakkamera og touchskærm. Således skal du ikke længere bekymre dig om parkering eller at bakke på snævre veje.

Afgifter på en KIA Picanto

Grøn ejerafgift betaler du, hvis din bil er registreret første gang efter den 1. juli 1997. Ejere af varevogne betaler også grøn ejerafgift, hvis varevognene er indregistreret den 18. marts 2009 eller senere.
Ejerafgiften beregnes ud fra, hvor mange kilometer bilen kører på literen.
De forskellige KIA Picanto varianter kører mellem 15,9 – 19,6 Km/l, hvilket giver en halvårlig ejerafgift på personbiler på enten 890 kr., 1.190 kr., 1.510 kr.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Vision

14" hjul m. hjulkapsler (175/65R14)

Dørhandtag i bilens farve

Kofangere i bilens farve

Sidespejle i bilens farve

Aut. lysregulering

Elruder foran

Fjernbetjent centrallås

Hattehylde

Højdejusterbart førersæde

ISG start/stop funktion (ej AUT & 1.2)

Komfortblink

Metalfarvede detaljer i centerkonsol

60/40 splitbagsæde

2 foldenøgle

Kørecomputer m. eco gearskifteindikator

Supervision instrumenter

2 højtalere

ABS m. elektronisk bremsekræftfordeling

BAS Bremseassistent

ESC Elektronisk stabilitetskontrol m. antispinregulering

HAC Bakkestartsassistent

IsoFix

Selealarmer

TPMS Dæktrykskontrol

VSM Stabilitetsstyring af bil

6 Airbags

AEB Aut. nødbremse

Prestige (inkl. Vision)

Tonede ruder

Elruder bagved

Mat krom detaljer på gearvælger

8” touch skærm

Trådløs Android Auto™

Trådløs Apple Carplay™

Bakkamera m. dynamisk guideline

Diskanthøjtalere foran (2 stk)

Højtalere i bagdøre (2 stk i alt)

Upgrade pakke til Prestige

Opgradering til 14” alufælge

Krom dørhåndtag udvendigt

LED baglygter

LED kørelys

LED positionslys

Mørktonede ruder bagved (privacy glass)

Projektionsforlygter

Tågelygter foran

Aircondition

Exclusive sædebetræk

High glossy sorte detaljer i kabinen

Mat krom detaljer indvendigt

Læderrat

Lædergearknob

Varme i rattet

Varme i forsæder

GT-Line (inkl. Prestige)

Opgradering til 16" alufælge (195/45R16)

GT-Line diffuser m. udstødningsdesign

GT-Line kofangere

GT-Line kølergrill

GT-Line projektionsforlygter

GT-Line sideskørter

GT-Line tågelygter foran

Krom rudelister og dørhåndtag

LED baglygter

LED kørelys

Mørktonede ruder bagved (Privacy Glass)

Sidespejle el-foldbare m. LED blinklys

Alu sportspedaler (Kun til 5- personers)

Armlæn mellem forsæder

GT-Line interiør i kunstlæder m. lyse detaljer

GT-Line sportslæderrat

Krom & high glossy detaljer indvendigt

Lædergearknob

Opbevaringsboks under armlæn

Opgradering til klimaanlæg

Varme i forsæder

Varme i rattet

Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!