KIA Optima - Kia Optima test

Optima testen

"...Mit overordnede indtryk af bilen er super godt, jeg har glædet mig til hver eneste gang jeg skulle ud og køre..."

KIA Optima test

Video anmeldelse af KIA Optima

- SE TEST VIDEOEN NEDERST PÅ SIDEN

Morten: Mit overordnede indtryk af bilen er super godt, jeg har glædet mig til hver eneste gang jeg skulle ud og køre.

Erika: Mit indtryk af bilen det har også været super godt. Den er dejlig behagelig at være i og der er meget udstyr som er meget sjovt at sidde og lege med. Der er meget plads i den bil, der er god benplads så du føler dig som en konge omme på bagsædet også. Den er stor og rummelig og det kan varmt anbefales.

Morten: Brændstoføkonomien på bilen kan varmt anbefales. Den er super fin, det er jo en stor bil men den køre alligevel en 16-17km pr. liter hvis man kører pænt. Det var meget nemt at tilslutte den til Bluetooth fordi at, ja jeg gjorde det faktisk bare første gang, jeg trykkede på den knap jeg tænkte det var og trykkede videre derfra, det var meget intuitivt. Samtalerne fungerer også rigtig godt når man snakkede over håndfri.

Bilen den har et system hvor den selv holder farten ved fartpiloten, så den holder selv farten på de der 80 km/t når man kører på landevejen. Og samtidig med det så har den et system hvor den kan holde vejbanen, så lyder den grøn på instrumentbrættet og det betyder at den selv holder vejbanen og jeg skal egentlig ikke gøre noget. Den drejer selv om det hele, men nu bippede den så som betyder at jeg skal holde hænderne på rattet.

Morten: Jeg vil give den 4 stjerner, der er begrundet med spørgsmålet om ”hvad er perfekt”? Jeg synes det var en rigtig fin bil.