KIA Optima Plug-in Hybrid (UDGÅET)

KIA Optima træder ind i det svære felt, firmabilsklassen. Her slås den side om side med alle de andre store bilmærker, og den gør det godt. I forhold til mange af dens konkurrenter så er prisen en faktor, hvor modellen står stærk - du får nemlig masser af luksus for pengene. Det nye design er prisbelønnet, og som altid er KIA lig med kvalitet for pengene. De nyeste teknologier, eminent komfort og alt det nyeste sikkerhedsudstyr gør, at du er sikret den absolut bedste køreoplevelse bag rattet.

Kørsel på første klasse i KIA Optima

Den nye KIA Optima er ifølge KIA selv, kørsel på første klasse. Det flotte og ikke mindst imponerende design kendes allerede fra Optima-familien, dog bringer denne nye bilmodel ekstra praktiske egenskaber, og et nyere attraktivt design på banen. Alt fra de bløde samt detaljerede materialer indvendigt i kabinen og det flotte raffinerede udvendige design, præget af skarpe linjer og elegance, bidrager til en attraktiv bil i førsteklasses kvalitet.

Den er den perfekte videreudvikling af den prisbelønnede forgænger, og er skræddersyet til en travl tilværelse.

Som det eneste bilmærke i Europa, giver KIA 7 års garanti på alle KIA biler, og KIA Optima er ingen undtagelse. Efter grundige tests tilbyder de nemlig også deres brancheførende garanti til denne bilmodel.

Fordele ved at købe KIA Optima er: 

 • Kører op til 66,7 km/l
 • 7 års garanti 
 • Miljøvenlig plug-in hybrid
 • Velegnede som familiebil og pendlerbil
 • Meget standardudstyr 
 • Mange sikkerhedssystemer 
 • Moderne design
 • Høj komfort for både fører og passager 

PHEV - Km/l: 66,7 | CO2: 34 g/km 

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Designet af KIA Optima

Kia Optima har det vi alle søger i en stor og flot bil, nemlig ’Wauw’ effekten. KIAs designere sætter en stor ære i at designet netop den bil der opfylder alle deres kunders behov, hvad enten det er en lille bybil som KIA Picanto, eller en flot og stor stationcar. Med dens stærke profil, en taglinje der giver associationer til en coupé, samt en bagende samt forkofanger med skarpe linjer – så er den et stykke elegant design i verdensklasse. Du vil ikke kunne køre ubemærket ud på de danske veje, og hvem vil ikke gerne have en bil der for omverden til at vende sig for at kigge efter den?

KIA Optima udvendig design

Sådan er KIA Optima indvendig

Når du sætter ind i kabinen på den nye og opdaterede KIA Optima, vil du opleve luksus og komfort. Sæderne er ergonomisk designet i lækre materialer, hvilket giver dig lige netop den komfort du har brug for, for at få en sjov og behagelig køreoplevelse. Den er opgraderet på alle punkter, hvilket selvfølgelig gælder interiør og teknologien i kabinen. De intelligente systemer arbejder sammen ved din omverden. Samtidig er alle de betjeningselementer placeret indenfor en behagelig rækkevidde, således du ikke skal fjerne fokus fra vejen. Alt sammen er det med til at skabe en tryg og komfortabel køreoplevelse, og vejen til og fra arbejde bliver pludselig sjov og problemfri.

KIA Optima indvendig

Teknologi der hjælper dig i hverdagen

De innovative teknologier i den nye KIA Optima gør, at du føler dig som ét med bilen. Blandt mange af de bemærkelsesværdige features er bl.a. 360-Round-View Monitor, som gør at du via 4 monterede kameraer kan have øjne alle steder, når du eksempelvis skal parkere.

Parkering med KIA Optima

Det kan indimellem være lidt af en udfordring at parkere med en stor bil, og KIA Optima er nemlig i den kategori med dens længde på 4.85 meter. Udfordringer er der dog ingen af med en Optima, du kan nemlig vælge at få leveret din Optima med Smart Parking Assist System. Du skal med dette system kun skifte gear og træde på speederen, det lyder da nemt, ikke? Du skal være meget velkommen til at prøve selv, så bestil en prøvetur allerede i dag og oplev selv, hvor godt en Optima kører samt hvor let den er at parkere med.

Autonomous Emergency Braking System, tilføre ny ro ved hurtige opbremsninger, da de nye sensorer kan reagere på andre køretøjer og fodgængere hurtigere end du kan. Du kan trådløst oplade din mobil og det nye infotainmentsystem sørger for konstant opdaterede informationer, et touch screen der er nemt og hurtigt at betjene så det ikke fanger din opmærksomhed under kørslen, samt fantastisk lyd gennem højtalerne.

 

Hybridteknologien i KIA Optima

Som tiderne er nu, er der mere og mere fokus på tilstanden af miljøet på vores planet. Derudover er det også ganske reelt og vi må alle tage vores form for ansvar. Det gør vi her hos Autohuset Vestergaard ved blandt andet at have en del miljøvenlige transportløsninger i vores modelprogram. Det væsentligste at vide om KIA Optima som hybridbil er, at det er en bil, med to forskellige typer drivlinjer og fremdriftsmidler, el og benzin. 

Det kan være lidt svært at gennemskue hvad der er en hybridbil og hvad der ikke er, fordi selve hybridbetegnelsen anvendes på flere forskellige bilkoncepter.

Kort fortalt er hybridteknikken udviklet til at få bilerne til at køre længere pr. liter benzin. Den energi der normalt spildes på eksempelvis at bremse eller køre ned af bakke, opsamles i en hybridbil af en generator der så omdanner det til strøm og lagre det på bilens batteri. Når bilen så efterfølgende skal enten startes eller måske køre op ad bakke, føres strømmen tilbage fra batteriet og ind i en elmotor der supplerer brændstofmotoren – man kan derfor spare en del penge på brændstof hvis man vælger at købe en hybridbil. Du kan læse meget mere om hybridbiler og teknologien bag her.

KIA Optima har bl.a disse sikkerhedssytemer

Vognbaneassistent

 • Vognbaneassistenten agerer som din tillidsfulde Co-pilot. Det smarte system fungerer således, at det ganske enkelt hjælper dig med at holde kursen. Det sikrer, at bilen bliver i den valgte vognbane – også hvis et uopmærksomt øjeblik skulle forekomme. I tilfælde hvor den registrerer at du er ved at forlade den valgte vognbane uden at blinke, advarer vognbaneassistenten dig og retter bilen op således, at den bliver, hvor det var meningen den skulle være.
KIA Optima sikkerhed

Vognbaneassistenten i KIA Optima

Blind spot Detection

 • Dette højteknologiske system hjælper dig med at holde et vågent øje med trafikken – her i særdelshed alt det der er i din blinde vinkel. Udover andre biler, kunne det også være cyklister eller fodgængere. Systemet fungerer ved hjælp af en intelligent radarsensor. Systemet advarer dig således automatisk, hvis der er noget der nærmer sig din blinde vinkel. Denne advarsel sker ved at der er en lampe der begynder at blinke i dit sidespejl.

Autonomous Emergency Braking (EAB)

 • Dette system beskytter dig imod risikoen for kollision. Ved hjælp af kameraer og sensorer måler den afstanden til den forankørende bil. Hvis systemet registrerer, at du er for tæt på en anden bil og at der dermed er risiko for en kollision, advarer det dig. Hvis det skulle ske at du af den ene eller anden grund ikke reagerer på advarslen vil bilen automatisk bremse ned.
KIA Optima EAB

EAB system

Advanced Smart Cruise Control (ASCC)

 • Dette system minder en smule om Autonomous Emergency Braking systemet. Forskellen er, at dette system er mere med henblik på at holde den sikreste og korrekte afstand til forankørende biler. Systemet fungerer i forlængelse af din fartpilot. Ved hjælp af en radarcensor placeret foran på bilen, måler den afstanden til den forankørende bil og bremser automatisk ned hvis den rette afstand ikke opretholdes.

En bil der passer til mange behov

Foruden at have designet en fantastisk og rummelig familiebil -eller firmabil der kan tilpasses dine behov som kunde og samtidig tager hensyn til vores miljø med dens unikke brændstoføkonomi og hybridteknologi, sparer KIA dig også for at bekymre dig om garanti og værksted. Alle der ejer denne bil er nemlig indbefattet KIAs unikke 7-års fabriksgaranti. Det betyder, at KIA har tiltro til at de har leveret et super produkt og at du som køber har en forsikring at eje en bil der lever op til alle krav. Det betyder også at du som ejer af en KIA skal værne om din fabriksgaranti. Det gør du ved at bruge et af vores autoriserede værksteder når din bil skal til service. Du kan læse mere om autoriserede værksteder her.

Du behøves ikke bekymre dig om navigation, hverken i Danmark eller Europa. Til alle nye KIA biler med et fabriksmonteret navigationssystem, sørger KIA for en årlig kortopdatering. Dette er et unikt tilbud fra KIA, der sikre dig at du altid er up-to-date på navigationssiden. Dette er bare én af de mange fordele der er, ved at vælge KIA Optima.   

Kia Charge

Kia Charge - en paneuropæisk integreret offentlig ladetjeneste. Med Kia Charge vil ejere af mærkets elbiler og plug-in-hybrider have adgang til det største ladenetværk i Europa. De vil kunne nyde godt af én strømlinet løsning med betaling via et enkelt kort og en app. 

I tillæg hertil kan Kia Charge oplevelsen forbedres via iOS- og Android-apps, der giver mulighed for intelligent ruteplanlægning, som kan hjælpe brugerne til nemt at finde ladestationer, når de er nået frem til deres endelige destination, eller undervejs på ruten.

Der er mulighed for at opnå en fast lav pris på tværs af udbydere med et Kia Charge Advance abonnement til kr. 79,- om måneden. Alternativt kan du benytte Kia Charge Easy, uden månedligt abonnement, men med sessionsgebyr og variable kWh pris.

Herudover kan man købe et IONITY POWER abonnement for kr. 100,- om måneden og opnå en attraktiv kWh pris på IONITYs ladenetværk.

Samarbejdet omfatter Clever, IONITY og E-on i Danmark. Der er et aktiveringsgebyr på 49 kr. ved oprettelse af Kia Charge konto.

LÆS MERE

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
SW

17" alufælge (215/55R17)

BI-LED forlygter

Dynamisk kurvelys

Forberedt fra fabrikken til anhængertræk 1500 kg

LED baglygter

Satin krom detaljer på dørhåndtag

Satin krom detaljer på kølergrill

Sideskørter

Sidespejle el-indklappelige m. blink

Sidespejle el-justerbare m. varme

Sidespejle m. hukommelsesfunktion

Elektronisk baggagerumsåbning

Frontgrill m. unikt hybrid design

Kofanger bagved m. unikt hybrid design

Kofanger foran m. unikt hybrid design

Tågeforlygter

Ambient Light

Armlæn foran & bagved

Aut. lysregulering

Aut. fjernlys

Aut. nedblændeligt bakspejl

Bakkamera

Elruder foran & bagved

El-justerbart førersæde m. hukommelsesfunktion

Klimaanlæg 2-zoner

Luftdyser bagved

Læderrat & lædergearknop

Parkeringssensor foran & bagved

Regnsensor

Multifunktionel Smart Key

Satin krom detaljer

SCC Adaptiv fartpilot

Stof & kunstlæder sæder

Split bagsæde i 40:20:40

Varme i forsæder

Varme i rattet

8" touch skærm m. navigation

Apple CarPlay™ m. stemmestyring

Bluetooth*

DAB+ Radio

Forberedt til Android Auto™

Harman Kardon® lydanlæg

Supervision instrumenter m. farvedisplay

TomTom Live Services™

Trådløs telefonopladning**

Turn by Turn navigation i instrument

USB/AUX indgang

Virtuel motorlyd

ABS m. elektronisk bremsekraftsfordeling

AEB Aut. nødbremse m. fodgængergenkendelse

BAS Bremseassistent

DAW Træthedsregistrering

Elektronisk P-bremse

ESC Elektronisk stabilitetskontrol m. antispinregulering

ESS Aut. havariblink

HAC Bakkestartsassistent

IsoFix

LKAS Vejbaneassistent

SLIF Fartgrænse information

TPMS Dæktrykskontrol

VSM Stabilitetsstyring af bil

7 airbags

Specielle EV funktioner

Nød-Ladekabel 230V

Predictive Energy Management

Ladetid med ladekabel fra 6 timer

Ladetid med type 2 kabel fra 3 timer

Op til 53 km på ren el (64 km i by)

Topfart på ren el 120 km/t

EV Kørecomputer

Coasting Guide

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!