Priser fra 249.000 kr.

Med KIA Niro hybrid er du på forkant med fremtiden

Niro er designet til og inspireret af naturen. Den er designet til at passe på vores miljø, samtidig med at bilens atletiske profil og store brede ruder afspejler en bil der er i harmoni med naturen. Den udstråler ikke blot harmoni og bæredygtighed, men dens skulpturelle linjer og den ikoniske kølergrill giver bilen en sportslig fremtoning der også udstråler fremdrift og power.

Få det hele i en KIA Niro

Men kan på mange måder sige, at på trods af dens meget kraftfulde og sportslige fremtoning, så er den et poetisk stykke kvalitet. Den er nemlig inspireret af de naturlige omgivelser, som dens hybridteknologi er designet til at beskytte. Som børn er vi mange der er blevet fortalt, at man ikke kan få det hele på én gang. Det har ofte vist sig at være rigtigt, men ikke i dette tilfælde. Den banebrydende teknologi, der tillader KIA at lave en hybrid-crossover er bevis på, at man nogle gange er heldig faktisk af få det hele på én gang.

Ladeløsningen til din nye bil

Er du i tvivl om hvad det vil koste og hvad kræver med en ladeløsning derhjemme til din nye hybridbil?

SE LADELØSNING

Niro HEV - Km/l: 20,8 | CO2: 110 g/km | Energimærke: A++
Niro PHEV - Km/l: 71,4|CO2: 31 g/km
e-Niro Rækkevidde (by): 289(405) - 455(615) | CO2: 0 g/km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

KIA Niro for miljøet

Så har du længe gået og ønsket dig en crossover, men er blevet stoppet grundet dårlig samvittighed overfor miljøet? Så har du svaret i den nye KIA Niro. Når du kører i en hybridbil gør du miljøet en tjeneste. Man sparer på udgifterne til brændstoffet og reducere samtidig CO2-emissionerne. Så holder du og din familie meget af naturen, kan I køre ud og udforske den, samme tid med at I beskytter den. Det at være opmærksom og ansvarlig er nu også blevet sjovt. Bilen er den perfekte kombination af bæredygtighed, brændstofeffektivitet, alsidighed, power og stil.

SET PÅ TV - ALL INCLUSIVE VIS PRISLISTE (PHEV) VIS PRISLISTE (HEV) VIS TEST AF NIRO VIS FLERE BILLEDER

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Aktuelle kampagner på KIA Niro

Kom til elektriske dage d. 24.-25. oktober kl. 11-16

Oplev KIA Niro Plug-in Hybrid Vision og kør op til 49 km på ren el.

PRIS FRA KUN 249.000,-

Vision indeholder bl.a. følgende udstyr:

 • 16" alufælge
 • Bakkamera med dynamisk guide
 • Tågelygter foran
 • Aut. lysregulering
 • Fuldautomatiks klimaanlæg m. 2 zoner
 • 4,2" instrumentering
 • 8" Audio Display m. touch skærm

Km/l: 71,4 | CO2: 31 g/km
Modellen er vist med ekstraudstyr. Der kan forekomme omkostninger til ladeløsning og installation heraf. Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Vælg en ladeløsning med Clever 

Når du køber en hybridbil, er strøm en stor del af brændstofkilden. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem to løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | 369 kr./mdr.* | Startpakke: 7.500,-

 • Ubegrænset opladning hjemme og på Clever ladenetværk
 • Intelligent ladeboks med fastmonteret kabel 
 • Fremtidssikret installation med ubegrænset meter kabelføring 
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk 

Prisen inkluderer ubegrænset opladning hjemme og ude, samt installation af Clever ladeboks hjemme. Bilforhandleren fakturerer dig for installation af ladeboksen.*

Clever Unlimited Network | 245 kr./mdr.* | Ingen startpakke 

 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk 

Prisen inkluderer ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk.**

Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar

*Clever Unlimited: Løst ladekabel og installation af ladeboks: 9.795 kr., dog kan ekstraomk. forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Mindstepris i bindingsper. (6 mdr.): 12.009 kr. inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling

**Clever Unlimited Network: Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 3.765 kr.

Clever ladeboks

Stilrent og enkelt design til din ladeboks derhjemme.

KIA Niro hybrid / PHEV indvendig

KIA Niro er designet til forbrugeren og til at give dig en exceptionel køreoplevelse, her spiller interiøret en stor rolle. Når du sætter dig ind i bilen, vil opleve en stor og rummelig kabine, med god plads og luft om ørene. Der er dejlig højt til loftet og god benplads, foran såvel som bagved. I kabinen vil du opleve den perfekte balance mellem komfort og teknologi. Du kan sidde behageligt og slappe af i de lækre lædersæder, samtidig med at du har alle betjeningsmulighederne lige ved hånden. På den måde får du en behagelig og problemfri køretur, uden at skulle fjerne din opmærksomhed fra vejen.

Køreoplevelsen i KIA Niro

Teknologien er under konstant udvikling og bliver mere og mere avanceret – i denne sammenhæng betyder avanceret faktisk, at teknologien bliver mere innovativ, samtidig med den bliver lettere at bruge. KIAs intelligente teknologi gør din køreoplevelse mere enkel og behagelig. Cockpittet i den er designet til at være din højre hånd under kørsel, det giver dig alle de vigtige informationer du skal bruge, samtidig med at det eliminere støj og forstyrrelser omkring dig. Eksempelvis kan du med Bluetooth håndfri betjening tilslutte din smartphone og anvende musik streaming samt stemmestyring.

Bilen er designet til dig og til at give dig den bedste oplevelse bag rattet. Den er designet til at performe suverænt, være effektiv og samtidig passe på miljøet. Bilen er designet således at den har aerodynamik under sig, og det betyder at der er minimal vindmodstand. Dækkene er ligeledes lavet med lav rullemodstand, det resulterer i at du kører længere på literen og bruger mindre energi pr. hjulomdrejning. Alt sammen noget der bidrager til KIAs i forvejen fantastiske brændstoføkonomi.

KIA Niro hybrid indvendigt
Kia Niro hybrid opladning

 

Hybridteknologien i KIA Niro

Hybridbilen har siden 2012 virkelig indprentet sig i danskernes bevidsthed, og vi ser en større og større udvikling i salget. Derudover er det også en god mellemting for dig der ikke er helt klar til en elbil man stadig ønsker at tage vare på miljøet.

Hvorfor hybrid bil

Kort fortalt er hybridteknikken udviklet til at få bilerne til at køre længere pr. liter benzin. Den energi der normalt spildes på eksempelvis at bremse eller køre ned af bakke, opsamles i en hybridbil af en generator der så omdanner det til strøm og lagre det på bilens batteri. Når bilen så efterfølgende skal enten startes eller måske køre op ad bakke, føres strømmen tilbage fra batteriet og ind i en elmotor der supplerer brændstofmotoren – man kan derfor spare en del penge på brændstof hvis man vælger at købe en hybridbil. I en hybridbil skal du ikke på samme måde bekymre dig om opladning og rækkevidde som du skal i en elbil. Skulle det ske at du er ved at løbe tør, fylder du ganske enkelt bare brændstof på din bil nøjagtig som du kender det fra en almindelig bil. Så er du hurtigt på farten igen og skal ikke vente på en opladning, bilen lader nemlig automatisk batteriet op under kørsel. Du kan læse meget mere om hybridteknologi her.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i KIA Niro online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Kia Niro fås både som plug-in og almindelig hybridbil

Hybrid er ikke blot én ting, det fås i flere forskellige udgaver. Heldigvis behøver du ikke nøjes med den ene eller den andet når du køber en KIA Niro – du kan tværtimod vælge lige den løsning der passer bedst til dig.

KIA Niro som plug-in hybrid (PHEV)

Hvis du vælger bilen med Plug-in teknologien, fungerer din bil på den måde at den lades op via et ladestik. På den første del af køreturen vil den prioritere at bruge strøm fra batteriet, hvorefter en forbrændingsmotor eller en brændselscelle supplere med energi til resten af din køretur. Skulle der under din tur opstå et behov for mere effekt end batteriet kan levere, vil det samme ske, nemlig at forbrændingsmotoren eller brændselscellen supplerer. En PHEV fungerer derved som en elbil på de kortere og daglige ture du kører, men har ikke på samme måde en rækkeviddebegrænsning som elbilen. Det vil sige, at når dit batteri er næsten tør for strøm, virker bilen stadig som en almindelig hybridbil

KIA Niro instrument

Alt er digitalt i Niro hybrid

KIA Niro som almindelig hybridbil (HEV)

HEV bilen lades op via dens egen motor eller brændselscelle. Batteriet fungerer herved som en energi buffer, der kan opsamle bremseenergi og derved levere energi tilbage til accelerationen. Som nævnt kommer energiforsyningen til kørsel fra en forbrændingsmotor eller en brændselscelle i en HEV, dog kan den godt køre rent elektrisk uden støj og forurening – men kun på kortere afstande.

KIA Niro hybrid ladekabel

Masser af plads i KIA Niro også til ladekabel

Book en KIA Niro hybrid ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

KIA Teknologi 

I autobranchen er der flere fabrikanter som er førende i forholdt til teknologi, her er KIA bestemt én af dem. Du kan være sikker på at du får nogle af de nyeste teknologier, når du vælger en model fra KIA, det samme gør sig naturligvis gældende når du vælger Niro.

Trådløs opladning af telefon

Med denne model i din varetægt skal du ikke længere bekymre dig om at huske din oplader og slæbe på diverse ledninger. Den smarte trådløse oplader (afhænger af model) sørger for, at du blot skal huske din mobiltelefon. Mobilen skal ganske enkelt bare lægges på opladeren, og den vil lade din mobil med det samme.

KIA Niro opladning af telefon

Opladning af din telefon trådløst

 

Smart Cruise Control

Uanset hvilken model du vælger, vil du ved køb af en KIA Niro få adaptiv fartpilot med i købet. De fleste af os ved hvor stressende det kan være at holde høje med trafikken på motorvejen, specielt i myldertiden. Med adaptiv fartpilot bliver din tur på motorvejen automatisk mere behagelig og stressfri. Den fungerer i bund og grund som en almindelig fartpilot, men her tilpasser KIA Niro sig din ønskede hastighed og måler selv afstanden samt hastigheden for den forankørende bil – den regulerer således selv farten og enten bremser eller gasser op, således du hele tiden følger trafikken.

Parkeringsassistent hjælp til parkering

Parkering er i sandhed en disciplin for sig selv – specielt i snævre parkeringskældre eller parallelparkering på små ensrettede veje. Med dette system får du din helt egen parkeringsassistent som hjælper dig med at parkere vie ultralydssensorer både foran og bagved. Disse sensorer registrerer forhindringer eller når du kommer for tæt på en anden bil, og advarer dig således du undgår at ramme det og lave buler i din egen eller andres biler.

KIA Niro sikkerhed

 

Sikkerhedssystemer 

I takt med teknologien udvikler sig, så smitter det naturligvis af på nye sikkerhedssystemer og i en KIA Niro hybrid, er der ikke sparet på den konto. Du få flere nye systemer, der hjælper dig som fører af bilen. 

Lane Keeping Assist System

Dette system hjælper dig med at holde din vognbane. Vi kender alle det med at blive distraherede og uopmærksomt komme til at trække mod den modsatte vognbane. Måske har man heller ikke set en bil eller cykellist i den blinde vinkel. Ved hjælp af et smart og intelligent kamerasystem registrerer bilen, hvis du bevæger dig uden for din egen vognbane uden at blinke og hjælper dig automatisk med ar styre bilen tilbage i den rigtige vognbane.

Blind Spot Detection og Rear Cross-Traffic Alert

Med dette smarte og innovative system, skal du ikke længere bekymre dig om din blinde vinkel. Noget mange specielt vil føle hjælpsomt når man køre i storbyerne eller cykelbyer som København, Odense eller Århus. Systemet fungerer således at du bliver advaret, hvis en bil eller cykellist befinder sig i din blinde vinkel. Advarslen sker ved hjælp af en lampe i sidespejlet, der lyser op så snart du har noget i din blinde vinkel. Rear Cross-Traffic Alert systemet hjælper dig når du bakker. På den måde skal du ikke bekymre dig om at manøvre din bil ind på snævre parkeringspladser eller bakke på minimal plads. KIA Niro er altså udstyret med ekstra øjne, der hjælper med at se alt det du ikke kan se fra førersædet.

KIA Niro kommer kun med automatgear

KIA har i sandhed været under udvikling de sidste par år, og det gælder også deres motorprogram.

Modellen kommer med en 1,6 GDI dieselmotor. Den har 141 hestekræfter, DTC-automatgear, kan køre 20,8 km/l og har et træk på 1.300 kg.

Den fås udelukkende med automatgear. For at kunne få el -og brændstofmotoren til at arbejde sammen i den perfekte symbiose, er det ganske enkelt nødvendigt at Niro har automatgear. Derfor hører det også med i prisen, uanset model, at du får en fantastisk og anmelderrost dobbeltkoblingsautomatgearkasse. 

 

KIA 7 års garanti 

Foruden at have designet en fantastisk og rummelig familiebil der kan tilpasses dine behov som kunde og samtidig tager hensyn til vores miljø med dens unikke brændstoføkonomi og hybridteknologi, sparer KIA dig også for at bekymre dig om garanti og værksted.

Som ejer af KIA Niro

Alle der ejer en KIA Niro bil er nemlig indbefattet KIAs unikke 7-års fabriksgaranti. Det betyder, at KIA har tiltro til at de har leveret et super produkt og at du som køber har en forsikring at eje en bil der lever op til alle krav. Det betyder også at du som ejer skal værne om din fabriksgaranti. Det gør du ved at bruge et af vores autoriserede værksteder når din bil skal til service. Du kan læse mere om autoriserede værksteder her. 

Som allerede nævnt skal du ikke bekymre dig om navigation, hverken i Danmark eller Europa. Til alle nye biler med et fabriksmonteret navigationssystem, sørger KIA for en årlig kortopdatering. Dette er et unikt tilbud fra KIA, der sikre dig at navigation altid er opdateret. 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Vision Plug-in Hybrid

16" Alufælge m. hjulkapsel (205/60R16)

LED baglygter

LED kørelys foran

Projektionsforlygter

Tågelygter foran

Armlæn bagved m. kopholder

Armlæn mellem forsæder

Aut. lysregulerin

Bagagerumspakke

El ruder bagved

El ruder foran

Fjernbetjent centrallås

Højdejusterbart fører & passagersæde

Justerbart rat, 4 vejs

Klimaanlæg 2-zoner fuldautomatisk

Kortlampe

Læderrat & lædergearknop

Sædevarme i forsæder

8" Audio display m. touch skærm

Bluetooth*

Ratbetjent audioanlæg

Supervision instrumenter m. 4.2" farvedisplay

USB/AUX & iPod indgang

12v udtag

ABS m. elektronisk bremsekræftfordeling

BAS Bremseassistent

DAA Træthedsregistrering

ESC Elektronisk stabilitetskontrol

ESS Aut. havariblink

HAC Bakkestartsassistent

IsoFix

LKAS Vejbaneassistent

TPMS Dæktrykskontrol

VSM Stabilitetsstyring af bil

7 Airbags

Aut. nødbremse m. fodgængergenkendelse

SCC Adaptiv fartpilot

Op til 58 km på ren el

Topfart på ren el 120 km/t

Ladekabel 230V

Type 2 til type 2 kabel (TILKØB)

*Bluetooth er kompatibel med udvalgte telefoner. Funktionalitet afhænger af telefontypen

Paddle shift

Apple carplay / Android Auto

DAB+ Radio

Comfort Plug-in Hybrid (inkl. Vision)

Privacy Glass

Hajfinneantenne

Tagræling

Sidespejle eljusterbare m. varme

Sidespejle el-indklappelige m. blink

Aut. nedblændeligt bakspejl

Bakkamera m. dynamisk guide

Parkeringssensor bagved

Regnsensor

Varme i rattet

Eco driving information i display

Advance Plug-in Hybrid (inkl. Comfort)

Alu indstigningslister

BI LED forlygter

Krom dørhåndtag

Alu pedaler

High glossy sorte detaljer indvendigt

Krom detaljer indvendigt

Luftdyser bagved

Parkeringssensor foran

Stof & kunstlæder sæder i Saturn Black

Sædevarme i bagsæder

7" Supervision instrumenter

Trådløs telefon opladning**

**Trådløs telefon opladning er kompatibel med udvalgte telefoner

Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder