Priser fra 329.900 kr.

KIA EV6 er 100% elektrisk

BOOK PRØVETUR

Den nye KIA EV6 er den næste generation af elbiler der giver en naturlig køreoplevelse med et high-end teknologi og et markant cross-over look. Den bliver den første af en lang række af innovative elbiler der giver en integreret køreoplevelse og gør det sjovere og mere inspirerende at sætte sig bag rattet.  EV6 byder på et rummeligt interiør, sæder der giver dig lyst til at blive siddende, eminent audiosystem, plads og komfort - alt sammen så du kan nyde køreturen fuldt ud.

Vælg en KIA EV-6 fordi:

 • Den er 100% elektrisk
 • Lang rækkevidde op til 528 km. på en opladning*
 • Anhængertræk på op til 1.600 kg.
 • Lynhurtig opladning - under 4,5 min. for 100 km. med hurtiglader
 • Fra 0-100 km/t på kun 3,5 sek. i High Performance
 • Bæredygtige materialer i kabinen

*Rækkevidden er baseret på WLTP.

SE PRISLISTE

Kia EV6 er årets bil i Europa

Den helt nye Kia EV6 har fået titlen som Årets Bil i Europa 2022 i den prestigefyldte Car of the Year (COTY) kåring. Den innovative fuldt elektriske crossover blev kåret som den samlede vinder af en jury bestående af 59 højt respekterede motorjournalister fra 22 europæiske lande.

Top 7 ved Car Of The Year 2022

 1. Kia EV6
 2. Renault Mégane E-TECH Electric (Læs mere)
 3. Hyundai Ioniq 5
 4. Peugeot 308 (Læs mere)
 5. Skoda Enyaq iV
 6. Ford Mustang Mach-E (Læs mere)
 7. Cupra Born
BOOK PRØVETUR

Book din prøvetur af KIA EV6 online

Ønsker du at prøvekøre KIA EV6 kan du booke en prøvetur online, så har vi den klar når du kommer. Du kan booke en prøvetur i en af vores fire KIA filialer i; Svendborg, Vejle, Kolding, Fredericia.

BOOK PRØVETUR

KIA EV6 Pris

Den nye EV6 kommer i følgende 8 varianter, således du får den model der passer dit kørselsbehov bedst. Her ser du fra priser på de 8 varianter som KIA EV6 kommer i. 

EV6 RWD 170hk Pris fra 329.900,- 
Rækkevidde på op til 394 km

EV6 RWD 229hk Pris fra 354.900,- 
Rækkevidde på op til 528 km

EV6 AWD Performance 325hk Pris fra 379.900,- 
Rækkevidde på op til 508 km

EV6 med Upgrade Pakke RWD 170hk Pris fra 364.900,- 
Rækkevidde på op til 394 km

EV6 med Upgrade Pakke RWD 229hk Pris fra 389.900,- 
Rækkevidde på op til 528 km

EV6 med Upgrade Pakke Performance AWD 325hk Pris fra 414.900,- 
Rækkevidde på op til 508 km

EV6 GT-Line AWD 325hk Pris fra 444.900,- 
Rækkevidde på op til 484 km

EV6 GT AWD 585hk Pris fra 549.900,- 
Rækkevidde på op til 400 km

Sådan ser KIA ev6 ud

Et yderst moderne design

Sådan ser KIA EV6 ud

EV6 byder på en kulmination af færdigheder og ekspertise, som er en en kraftfuld repræsentation af "Power to Progress". Bilens profil præsenterer et crossover look, og giver et designudtryk der er moderne og aerodynamisk. 

Som en del af KIAs kendte "Tiger Nose" front, har EV6 som en del af dens digitale front "Tiger Face" og lygterne et dynamisk lysmønster. 

Bagenden af EV6 byder også på en unik baglygteklynge. C-søjlen er integreret med en blank sort indsats, som gør at den visuelt gør bagruden større, da det falder i ét. 

EV6's indvendige design

For at skabe et let og rummeligt interiør, har man i EV6 valgt, at implementere en buet high-definition audio skærm, som byder på infotainment system med navigation. Derudover er der et minimalt antal af fysiske knapper, så skal man stille på varme, ventilation eller aircondition, gøres det på det haptiske "knapper". 

Når du sætter dig i bilens sæder, får du lyst til at blive siddende. Sæderne er slanke og smarte, beklædt med robust stof, der er produceres af genanvendeligt plast og så er de designet med et let og moderne udtryk. Faktisk er en del af den indvendige plast skabt af genbrugsplast svarende til 111 plastflasker. 

Rummelighed i EV6 

Der er mange opbevaringsmuligheder i EV6 inklusiv bagagerummet som rummer op til 510 liter. Lægger du sæderne ned, øges kapacitet til ca. 1.300 liter. EV6 har i RWD modellerne et bagagerum foran, der giver yderligere 52 liters opbevaring - AWD-modeller byder på 20 liter i det forreste bagagerum.

Video af KIA EV6

Se nogle af de fede features ved EV6.

Kia EV6

KIA EV6 præsenteres i et stilrent crossover look

KIA EV6s stilfulde design

KIA nye designfilosofi "Opposites United" henter inspiration fra de kontraster der findes i naturen og mennesker, med fokus på positive kræfter og naturlig energi med kontrast til skulpturelle og stilistiske former. Elbilen har et udtryk af en crossover med et meget rent design. 

De 5 centrale søjler i det nye design er: 

Bold for Nature  / Interaktion med naturen
Kendetegnes ved de detaljer og former der findes i naturen og i samfundet som kan ses i bilens tekniske strukturer og finish i interiøret. 

Joy for Reason / Stemningen i bilen
Denne søjle er med til at skabe stemningen i bilen, således passagerer mærker afslapning og inspiration. Dette opnås gennem valget af organiske materialer og dristige farver.

Power to Progress / De nuværende designstyrker
Den tilegnede viden og erfaring bygger KIA videre på og derfor vil man opleve, at tranformationen af design og layout af fremtidige produkter fortsat vil udvikles. 

Technology for Life / Teknologi der fremmer interaktion mellem mennesker og maskiner
For at fremme interaktionen mellem bil og fører, præsenteres en ny brugeroplevelse gennem design, innovation, belysning, stemning og opkoblingsmuligheder. 

Tension for Serenity / Spænding mellem modsatrettede kræfter og kontraster
For at realisere en harmonisk design vision bruges skarpe og tekniske detaljer som skaber en overfladespænding. 

EV6's Infotainment systemet

Kia EV6 introduceres med nye teknologier, der forbedre sikkerhed, infotainment og opkoblingsmulighedere. Som standard på EV6 er der to 12,3" buede skærme, der bl.a. kan reducere lysets påvirkning. 

Instrumenteringen og navigations systemet er forbundet, som værende en enhed og ed et forstærket glas. 

Du har også mulighed for at tilvælge Augmentet Reality (AR) head-up display, der projicerer køreinformation til føreren, i bunden af forruden, ved førerens synsfelt. 

Infotainment i KIA EV6

Velkommen til fremtiden indvendig i KIA EV6

Sikkerhed i den nye elbil

Sikker udstignings assistent (SEA)

Dette er en opgradering af blindvinkelassistent, som vi allerede kender i dag. SEA hjælper med at undgå kollisioner med køretøjer der kommer bagfra, når man forlader bilen. Det vil sige, at når føreren åbner døren og er på vej til at stige ud af bilen, vil systemet give en advarsel, hvis der registreres et bagfra kørende køretøj. 

Systemet holder også bagdøren lukket via betjening af den elektroniske børnesikring, indtil det er sikkert at stige ud af bilen. 

Udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel niveau 2 (HDA 2)

HDA 2 hjælper dig på motorvejen med, at opretholde en indstillet afstand og hastighed til køretøjet foran. Samtidig hjælper den også med, at holde bilen i midten af ens vejbane. 

Fjernbetjent parkeringsassistent (RSPA) 

Her får du mulighed for, at få EV6 forlæns eller baglæns ud af en parkeringsbås med bilen fjernbetjening. Denne funktion er super ideel, hvis der ikke er meget plads til parkering eller hvis en anden billist har parkeret så tæt på din bil, at det ikke er muligt at åbne døren. 

Vælg en ladeløsning med Clever 

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem tre løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Opladning hjemme og ude
 •  Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks med ubegrænset garanti
 • Tilbagebetaling for den strøm du bruger til opladning på ladeboksen hjemme efter gældende tilbagebetalingssats
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

749 kr./md. + midlertidigt energitillæg: 345 kr. /md.*
Tillægget starter 01.06.22 og genberegnes hver 4. md.** Installation af ladeboks: 7.500 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 14.064 kr. (11.994 kr. + midlertidigt energitillæg: 2.070 kr.)

Clever Unlimited Network | Opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

625 kr./md. + midlertidigt energitillæg: 345 kr. /md.*
Tillægget starter 01.06.22 og genberegnes hver 4. md.** Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 5.820 kr. (3.750 kr. + midlertidigt energitillæg: 2.070 kr.)

Clever Mini | Til dig, der kører lidt mindre
 • Opladning op til 120 kWh/md. hjemme og på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks
 • Betal 2,85 kr./kWh over 120 kWh/md. (3,85 kr./kWh fra 01.06.2022)
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

Clever Mini er kun til elbiler.

399 kr./mdr. + midlertidigt energitillæg: 50 kr. /md.*
Tillægget starter 01.06.22 og genberegnes hver 4. md.**

Installation af ladeboks: 7.500 ,-
Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 10.194 kr. (9.894 kr. + midlertidigt energitillæg: 300 kr.)

**Midlertidigt energitillæg pga. høje strømpriser: Starter 01.06.22. Næste genberegning gælder fra 01.10.22. og fastsættes med udg.pkt. i de aktuelle strømpriser. Evt. stigning varsles med 1 md. Se mere her: clever.dk/energitillaeg
*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Mini: Inkl. 120 kWh pr. md. Frem til 31.05.22 afregnes ekstraforbrug til 2,85 kr./kWh. Pris fra 01.06.22: 3,85 kr./kWh. Det er ikke muligt at overføre kWh fra én måned til en anden. Clever Unlimited og Clever Mini: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Særlige vilkår gælder ift. tilbagebetaling: clever.dk/tilbagebetaling. Hver måned tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen. Tilbagebetalingssatsen beregnes som et gennemsnit af pågældende måneds spotpris i Danmark kl. 23-06.

KIA EV6 rækkevidde 

OBS! Alle tal er foreløbige, da der afventer en endelig typegodkendelse.

KIA EV6 tilbydes med flere forskellige løsninger, således du får en bil der matcher dit behov. Det bliver muligt at vælge mellem to batteripakker:

 • Standard Range med 58,0 kWh batteri 
 • Long Range med 77,4 kWh batteri 

Performance modeller

Man kan også vælge en Performance model, som ligeledes har Long Range batteri men som også altid er udstyret med AWD. EV6 kan med en maksimalt drejningsmoment på 605 Nm i AWD-versionen, accelerere fra 0-100 km/t på 5,4 sek. 

Performance modellerne med AWD er der både en motor foran og bagtil. Disse yder til sammen 239 kW og 325 hk. 

Long Range batteripakke

EV6 RWD modellerne med Long Range batteripakke kan køre over 510 km på én opladning. 77,4 Kwh batteripakken er kombineret med en 168 kW elektrisk motor med 229 hk, der driver baghjulene med et maksimalt drejningsmoment på 350 Nm.

Standard Range batteripakke

EV6 modellerne med en stanard batteripakke med et 58,0 kWh batteri kan accelerere fra 0-100 km/t på 8,5 sekunder med et drejningsmoment på 350 Nm. Standard batteripakken er kombineret med en 125 kW elektrisk motor med 170 hk, der driver baghjulene. 

EV6 GT og GT-Lines kræfter og sikkerhed 

EV6 GT og GT-Line tilbydes kun med den store batteripakke og som Performance model. EV6 GT er udstyret med AWD og 430 kW og 585 hk. Dem har et maksimalt drejningsmoment på 740 Nm og accelererer fra 0-100 km/t på kun 3,5 sek. Den kan nå en tophastighed på 260 km/t. 

Med en elektronisk slip-differentiale software til GT varianten, får føreren sikker kontrol, dynamisk kørsel og håndtering under alle kørselsforhold. 

KIA ev6

Tal og data på alle KIA EV6 modeller:

OBS! Alle tal er foreløbige, da der afventer en endelig typegodkendelse.

STANDARD RANGE


Batteristørrelse: 58 kWh
Rækkevidde: 394 km
RWD/AWD: RWD
Hk / Nm: 140 hk / 350 Nm
0-100 km/t: 8,5 sek 
Topfart: 185 km/t
Anhængervægt: 750 kg
Bagagerum: 510 l
Frunk (bagagerum foran): 52 l

PERFORMANCE


Batteristørrelse: 77,4 kWh
Rækkevidde: 508 km
RWD/AWD: AWD
Hk / Nm: 325 hk / 605 Nm
0-100 km/t: 5,4 sek 
Topfart: 185 km/t
Anhængervægt: 1.600 kg
Bagagerum: 510 l
Frunk (bagagerum foran): 20 l

LONG RANGE


Batteristørrelse: 77,4 kWh
Rækkevidde: 528 km
RWD/AWD: RWD
Hk / Nm: 229 hk / 350 Nm
0-100 km/t: 7,5 sek 
Topfart: 185 km/t
Anhængervægt: 1.600 kg
Bagagerum: 510 l
Frunk (bagagerum foran): 52 l 

GT


Batteristørrelse: 77,4 kWh
Rækkevidde: 400 km
RWD/AWD: AWD
Hk / Nm: 585 hk / 740 Nm
0-100 km/t: 3,5sek 
Topfart: 260 km/t
Anhængervægt: 1.600 kg
Bagagerum: 510 l
Frunk (bagagerum foran): 20 l

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
EV6 standardudstyr

Alufælge 19"

LED kørelys

LED forlygter

LED baglygter

Dørhåndtag med 'flushbetjening' (manuel)

Mørktonede ruder i bag (Privacy Glass)

El-foldbare sidespejle

El-justerbare sidespejle m.varme

LED interiørbeslytning

Aut. klimaanlæg m. 2 zoner

60:40 foldbart splitbagsæde

Adaptiv fartpilot (SCC)

Delkunstlædersæder

El-justerbar lændestøtte i førersæde

Kunstlæderrat (vegansk) m. varme

Armlæn m. kopholder i bag

Armlæn m. opbevaring ml. forsæder

Aut. kørelys

Aut. nedblændet bakspejl

Paddle Shift (styring af regenerering)

E-shift gearvælger

El-ruder for og bag

Højdejustérbar bagagerumsbund

Højdejustérbare forsæder

Aut. fjernlysassistent

P-sensor for og bag

Regnsensor

Multifunktionel Smart Key

Solskærme m. makeup-spejle & LED lys

Støjdæmpende forrude

Varme i forsæder

Varmepumpe

Batterivarmer

12,3” touchskærm m. navigation & UVO Connect

12,3” fuldt digital instrumentering

Bakkamera m. dynamisk guide

Apple CarPlay™

Android Auto™

Bluetooth*

Radio m. FM og DAB+

6 højtalere inkl. diskant

Trådløs opladning af mobiltelefon*

USB-port for og bag

Drive Mode Select (ECO, NORMAL, SPORT, SNOW)

7 airbags inkl. centerairbag

Advarsel for glemt bagsædepassager (uden sensor)

Udvidet vejbaneassistent (LFA)

IsoFix-beslag

Aut. nødbremse m. fodgænger- og cyklistregistrering (AEB)

Udvidet nødbremse (registrering af venstresving for modkørende biler)

Intelligent skiltegenkendelse (ISLA)

eCall

Elektronisk P-bremse

Træthedsregistrering

Udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel (HDA)

EV6 med Upgrade-Pakke (Udover EV6 standardudstyr)

Dørhåndtag med 'flushbetjening' (auto)

Memoryfunktion i sidespejle

Blanksorte detaljer på kofangere, hjulkasser & skørter

Elektronisk bagklap

Kunstlædersæder (vegansk)

El-justerbar lændestøtte i passagersæde

El-justerbart førersæde m. memoryfunktion

El-justerbart passagersæde

GEONIC design på instrumentbord

GEONIC design på midterarmlæn

Ambient belysning

Ventilation i forsæder

Varme i bagsæder

Premium RELAXION forsæder

Touch-betjening af varme & ventilation i sæder

Strømudtag i bagagerum

Advarsel for glemt bagsædepassager (med sensor)

Udvidet nødbremse, Niveau II (krydsende trafik)

Udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel, Niveau II (HDA)

Aktiv blindvinkel assistent (BSD)

Elektronisk børnesikring

GT-Line (Udover Upgrade-Pakke)

Alufælge 20"

BI-LED forlygter m. adaptiv styring af langlys

Sekventielt blinklys

GT-Line kofangere

GT-Line sæder m. ruskind & kunstlæder (vegansk)

GT/GT-Line indstigningslister

Alu. pedaler

Active Sound Design (ASD)

Meridian® lydanlæg m. 8 højtalere & Surround Sound

360 graders kamera (AVM)

Blindvinkel kamera (BVM)

Fjernbetjent parkeringsassistent (RSPA)

GT

Alufælge 21"

LED kørelys

LED forlygter

LED baglygter

BI-LED forlygter m. adaptiv styring af langlys

Sekventielt blinklys

Dørhåndtag med 'flushbetjening' (auto)

Mørktonede ruder i bag (Privacy Glass)

El-foldbare sidespejle

El-justerbare sidespejle m.varme

Blanksorte detaljer på kofangere, hjulkasser & skørter

GT kofangere

Elektronisk bagklap

Panorama glassoltag

LED interiørbeslytning

Aut. klimaanlæg m. 2 zoner

60:40 foldbart splitbagsæde

Adaptiv fartpilot (SCC)

Sportsskålsæder i ruskind m. grønne syninger (Manuelt indstillelige)

El-justerbar lændestøtte i førersæde

Kunstlæderrat (vegansk) m. varme

Armlæn m. kopholder i bag

Armlæn m. opbevaring ml. forsæder

Aut. kørelys

Aut. nedblændet bakspejl

Paddle Shift (styring af regenerering)

E-shift gearvælger

El-ruder for og bag

Højdejustérbar bagagerumsbund

Højdejustérbare forsæder

Aut. fjernlysassistent

P-sensor for og bag

Regnsensor

Multifunktionel Smart Key

Solskærme m. makeup-spejle & LED lys

Støjdæmpende forrude

Varme i forsæder

Varmepumpe

Batterivarmer

GEONIC design på instrumentbord

GEONIC design på midterarmlæn

Ambient belysning

Ventilation i forsæder

Varme i bagsæder

Touch-betjening af varme & ventilation i sæder

GT/GT-Line indstigningslister

Alu. pedaler

Active Sound Design (ASD)

Head Up Display m. AR (Augmented Reality)

12,3” touchskærm m. navigation & UVO Connect

12,3” fuldt digital instrumentering

Bakkamera m. dynamisk guide

Apple CarPlay™

Android Auto™

Bluetooth*

Radio m. FM og DAB+

Meridian® lydanlæg m. 8 højtalere & Surround Sound

Trådløs opladning af mobiltelefon*

USB-port for og bag

Strømudtag i bagagerum

360 graders kamera (AVM)

Drive Mode Select (ECO, NORMAL, SPORT, GT, CUSTOM)

6 airbags, ej centerairbag

Advarsel for glemt bagsædepassager (med sensor)

Udvidet vejbaneassistent (LFA)

IsoFix-beslag

Aut. nødbremse m. fodgænger- og cyklistregistrering (AEB)

Udvidet nødbremse (registrering af venstresving for modkørende biler)

Udvidet nødbremse, Niveau II (krydsende trafik)

Intelligent skiltegenkendelse (ISLA)

eCall

Elektronisk P-bremse

Træthedsregistrering

Udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel (HDA)

Udvidet kørselsassistent ved motorvejskørsel, Niveau II (HDA)

Aktiv blindvinkel assistent (BSD)

Elektronisk børnesikring

Blindvinkel kamera (BVM)

Fjernbetjent parkeringsassistent (RSPA)

Elektronisk undervogn (ECS)

Limited Slip Differentiale (LSD)

Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!