Priser fra 279.999 kr.

KIA e-Niro 100 % elbil

Miljøet er noget vi skal passe på og værne om. Der er mange forskellige måder, man kan sørge for, at man sætter så små miljømæssige fodspor som muligt. Vi har derfor hos Autohuset Vestergaard også et bredt udvalg af el -og hybridbiler. KIA har i den grad haft design i højsædet, og de har derfor også leveret et exceptionelt bud på en elektrificeret crossover – nemlig den nye NIA e-Niro. Her kombineres intelligent udstyr med aerodynamiske egenskaber, alt sammen noget der resulterer i en fantastisk crossover med en dynamisk tilstedeværelse på vejene.

Bilen er super populær og grunden er: 

KIA e-Niro er kombinationen af alt det rigtig mange danske bilkøber, rigtig gerne vil have. Den kombinere tre væsentlige ting, nemlig: SUV, Miljø og rækkevidde. 

Rigtig mange danske bilkøber har forelsket sig i SUV segmentet, da biltypen giver en høj indstigning og et rigtig godt overblik. Tidligere har det ikke været en mulighed at en SUV var helt grøn, hvilket KIA e-Niro tilbyder med den 100% elektriske motor. Kombinationen er allerede med de to punkter, yderst populært - hvilket betyder at KIA faktisk næsten ikke kan følge med i produktionen af modellen. KIA e-Niro kan køre op til 455 km på én opladning, her bliver den sidste bekymring i mange tilfælde slået til jorden. Rækkevidden gør at bilen kan indgå i familien som den primære bil, men også benyttes som pendlerbil. 

Fordele ved at vælge KIA e-Niro er:

Den altoverskyggende fordel er naturligvis at KIA e-Niro er en 100% elbil, hvilket betyder at du kører i en bil, der giver det absolut mindste miljøaftryk. Økonomi er ligelede også en stor faktor, når den gamle bil skal skiftes eller den første skal købes, her har elbilen også en fordel, da driftomkostningerne er mindre end i en traditionel bil. KIA e-Niro bemærker sig ved at have en lang rækkevidde med op til 455 med et 64 kWh batteri. KIA garantere at kapaciteten er min. 70% efter 7 år, hvilket gør at du som ejer af KIA e-Niro roligt kan køre fremtiden i møde. 

Derfor skal du vælge KIA e-Niro:

 • Lang rækkevidde 
 • Lang levetid på batteri 
 • Gode køreegenskaber 
 • Meget standardudstyr og sikkerheds-teknologier 
 • Høj indstigningen 
 • Miljøvenlig elbil
 • 7 års KIA garanti
SE PRISLISTE VIS FLERE BILLEDER

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en KIA e-Niro ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Her er en test af KIA e-Niro

Elbiler er stadig "nyt" på det danske bilmarkedet, derfor undersøge de fleste af vores kunder rigtig meget omkring en bestemt bil, før vi hilser på hinanden i en af vores mange butikker. Vi har derfor lavet en test af, hvordan en e-Niro er i hverdagen og hvordan den virker. Se videoen hvor bilen bliver gået igennem fra A til Å og du får et indblik i hvordan det er at have en elbil.

Udvendig design af KIA e-Niro

Med et sportsligt og dristigt design, er den nye KIA e-Niro elegant og kraftuld i dens udtryk. Det er en bil med personlighed. Dens specielle luftindtag, pileformede LED-dagslys og blå designmæssige detaljer giver et klart og tydeligt statement blandt andre biler på vejene: en eldrevet bil der vil fremad. KIA har i deres nye bud på en eldrevet SUV lagt en stor dyd i at præsenterer et flot og eksklusivt design. Denne bil baner vejen for en helt ny generation af KIA elbiler og er deres første komplette eldrevne crossover. Det udvendige design er derfor både iøjnefaldende og samtidig med at det oser af fremtiden for elektrificerede biler.

KIA e-Niro

Forvent en oplevelse af kvalitet indvendig 

Den nye og elektriske crossover fra KIA giver en helt ny og uovertruffen kørekomfort. Indvendigt er den designet efter dig som kører. Det betyder, at alt den information og alle de funktioner du måtte have brug for, altid er inden for din rækkevidde. Således skal du altså aldrig bekymre dig om, at du kommer til at fjerne for meget opmærksomhed fra vejen når du sidder bag rattet i den KIA e-Niro. Bilen er udstyret med en midterkonsol, der rummer intuitive instrumenter som eksempelvis shift by-wire-gearvælgeren og en elektrisk parkeringsbremse. Derudover har du altid styr på batteriopladningen og strømforbruget via en 7” LCD-instrumentenhed og navigationssystemets 8” touchscreen (ekstraudstyr). Hvis du også ønsker at bilen indvendigt skal være præget af et elektrisk design, kan du som ekstraudstyr sætte dig eget præg på stemningen ved at vælge mellem forskellige farver ambientbelysning.

Det at have meget plads når man kører, både som fører og passager, er noget de fleste værdsætter. Plads er lig med en mere rummelig og behagelig køreoplevelse. Det er altså med andre ord, ren luksus at have en rummelig bil med plads til både lange ben, børnesæder og masser af bagage. Da dette netop er en crossover, får du en høj siddeposition samtidig med, at der er en god og komfortabel afstand til loftet. Der er taget højde for god benplads til alle passagerer og bilen er pakket med mange tilgængelige og praktiske opbevaringsmuligheder. Selve bagagerummet kan rumme helt op til 541 liter – det er altså mere end hvad de fleste biler kan prale med. Derudover kan bagsædet klappes fladt ned, hvilket betyder at bagagerummet i det tilfælde vil kunne rumme 1.405 liter. 

KIA e-Niro plads bagagerum

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i KIA e-Niro online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Rækkevidde i KIA e-Niro 

KIA har i den grad opdateret deres modelprogram, hvilket også gælder deres elbiler. Elmotoren i den nye KIA e-Niro er derfor også blandt de mest banebrydende, revolutionære og effektive på markedet. Der er to forskellige varianter af elmotorer til denne bil – begge varianter der passer perfekt til bilen, og som indbyder til en sjov og behagelig kørestil. De er hurtige i optrækket og giver fuld kraft lige fra du træder på speederen. Du vil derfor opleve konstant acceleration og en elbil der vil fremad.

Den nye og revolutionære e-Niro benytter alle slags muligheder for at kunne nå sin maksimale rækkevidde. Når du sidder bag rattet, kan du hele tiden se din rækkevidde på skærmen, samt dit forbrug af strøm og hvornår selve bilen genererer strøm til batteriet. Det er eksempelvis sådan, at når bilen motorbremser, bliver der genereret elektricitet til batteriet således, at det genoplader. Du vil derfor, i modsætning til en benzinmotor, opleve, at start/stop kørsel faktisk kan resultere i længere rækkevidde en hvad der er normalt.

Den maksimal rækkevidde er:

På en udvidet batteripakke er KIA e-Niro målt til at kører op til 615 km på én opladning. 

KIA e-niro rækkevidde

Rækkevidde på en opladning

Den bedste batteri pakke til dit behov

KIA e-Niro EV – standardpakken

En banebrydende elektrisk crossover der vil fremad – skabt til at bryde normen samtidig med, at den passer på miljøet.  Med denne udgave følger en batteripakke på 39,2 kWh og en dristig 136hk motor. Den kan således gå fra 0-100 på 9,8 sekunder. Rækkeviden på standardbatteripakken er testet til at kunne køre 289 km på en fuld opladning, dette er målt ud efter den realistiske WLTP metode.

KIA e-Niro – udvidet batteripakke

Selvom det generelt er en bil der efterlader farstriber, får du med den udvidede batteripakke en af markedets mest kompetente elbiler. Den store batteripakke er her udvidet til intet mindre end 64 kWh, og selve motoren er vokset til 204hk. Det betyder, at du med denne variant, får en elbil der kan gå fra 0-100 på små 7,8 sekunder. Rækkeviden er testet til 455 km på en fuld opladning. Dette er ligeledes målt ud fra WLTP metoden.

KIA e-Niro ladetider (64 kWh batteri)

Benytter du en DC hurtiglader med 100 kW i 30 minutter, så lade du lade 50% på batteriet. Bruger du den lidt mindre DC lader på 50 kW, så kan du lade 80% på 75 minutter. En AC hjemmelader eller et "mormor stik", skal bruge cirka 20 timer for at lade din bil 100% op.

KIA e-Niro batteri

Vælg eco mode for at få max ud af opladningen

Vælg en ladeløsning med Clever

Du kan vælge i mellem to løsninger

Clever Unlimited - inkl. type 2 ladekabel, ladebrik og installation af ladeboks derhjemme

Clever Unlimited Network - inkl. type 2 ladekabel, ladebrik og ubegrænset opladning

Se priserne i bilens prisliste

Sikkerhed i KIA e-Niro

Den nye KIA e-Niro er totalt opdateret, det betyder, at den også er spækket til med alt den nyeste sikkerhed. Uanset hvad, bliver alle biler testet inden de bliver sluppet løs på vejene. En af disse tests, som er den der siger en del om bilens sikkerhed, er Euro NCAP crash test. Her bliver bilen udsat for lidt af hvert, og den nye elektriske crossover fra KIA scorede hele 5 stjerne i denne test. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om din egen eller dine passageres sikkerhed bag rattet i denne bil.

Automatisk nødbremse 

Denne bil gør alt for at du skal føle dig tryg. Derfor medfølger selvfølgelig den nyeste generation af den automatiske nødbremse, som tager højde for fodgængere og cyklister. Måden den fungerer på er, at der sidder en radar i bilen, der hele tiden tager højde for fodgængere og cyklister. Denne radar scanner vejen og dens omgivelser for fare, og hvis systemet registrerer at der er risiko for en uundgåelig kollison, bremser den for at reducere eller komplet afværge den givende situation. Den automatiske nødbremse er lynhurtig og reagerer på et splitsekund. Det betyder altså, at den kan være altafgørende for udfaldet af situationen, og i værste tilfælde, dit og andres liv.

Blind Spot Detection & Rear Cross-Traffic Alert

Nu er det slut med ubehagelige overraskelser i din blinde vinkel. Det innovative Blind Spot Detection system advarer dig automatisk, hvis der befinder sig en bil eller andet i den blinde vinkel. Det fungerer således, at når bilen registrerer noget i din blinde vinkel, vil en LED lampe i sidespejlet begynde at blinke med blind spot ikonet. Faktisk har systemet to funktioner, og det fungerer også som Rear Cross-Traffic Alert, som hjælper dig, når du skal bakke steder hvor der kan være tværgående trafik.

KIA e-Niro blind spot detection
KIA e-Niro sikkerhed

 

Lane Follow Assist

Dette system hjælper dig med at holde din vognbane, så du ikke kommer for langt ud til den ene eller anden side. Eksempelvis har vi alle oplevet, at når vi drejer hovedet, kommer vi til at dreje rattet med. Det skal du ikke længere bekymre dig om med dette system. Det sørger nemlig for, at du altid holder dig i midten af din vognbane. Systemet fungerer ved hjælp af et kamera system, der både registrerer selve bilen og hvor du befinder dig på vejen.

High Beam Assist

Denne funktion følger også med alle varianter af denne bil. Dette system hjælper bilen med at vurdere lysforholdene i dine omgivelser. Det betyder, at bilen selv kan styre det lange og det korte lys. Så alt efter om der er andre trafikanter i nærheden, eller hvornår mærket begynder at falde på, veksler bilen selv mellem kort og langt lys. Du har dermed én mindre ting du skal holde øje med under kørsel, og det bidrager helt automatisk til en mere behagelig og afslappet kørestil.

Med ny teknologi får du det bedste ud af KIA e-Niro

Niveau 2 selvkørende

Ved at kombinere flere forskellige af de intelligente elektroniske funktioner, er bilen i stand til at nå det man kalder ’niveau 2’ i rækken af selvkørende biler. Det betyder ganske simpelt, at der overlades to kørselsfunktioner til bilen. Ved eksempelvis at kombinere den adaptive fartpilot (SCC), Lane Follow Assist (LFA) med Stop and Go funktionen, er e-Niro faktisk selvkørende ved motorvejskørsel. Det betyder, at bilen kan køre på motorvejen helt uden menneskelig påvirkning. Hos Autohuset Vestergaard anbefaler vi dog, at føreren af bilen ALTID har hænderne på rattet under kørsel – uanset hvad.

Navigation-based Smart Cruise Control

Denne funktion er standard i alle varianter – og du får ovenikøbet den adaptive fartpilot med i købet. Smart Cruise Control er blevet en utrolig populær funktion mellem danskerne. Det er nemlig en intelligent og smart mulighed, der gør motorvejs -og kø i myldertiden meget mere komfortabel og ikke mindst, mindre stressende. Det fungerer på mange måder som en almindelig fartpilot. Bilen holder en bestemt hastighed som du selv indstiller efter behov – men nu kan den samtidig også selv tilpasse afstanden til forankørende biler. Det betyder, at bilen automatisk sætter farten ned i forhold til trafikken. Som noget helt nyt bruger dette system også bilens navigation til at tilpasse farten. Så kommer der et sving eller lignende forude, sætter fartpiloten helt automatisk farten ned inden du møder svinget.

HiFi lyd

Hvis du er en af dem der har langt til og fra arbejde, eller bare ikke kan undvære musik på din køretur, så er der mulighed for at gøre turen lidt sjovere ved tilkøb af et eksklusivt lydsystem. Krell er et anerkendt og kvalitetspræget mærke blandt de absolut mest krævende audiofile lydentusiaster. Musik er til for at gøre tilværelsen lidt sødere, og med tilkøb af dette audiosystem, vil højopløste og fyldige toner fylde kabinen under hele køreturen.

Elektrisk varmepumpe

Den elektriske varmepumpe i bilen sikre hurtig opvarmning af kabinen på de kolde vinterdage. Men udover at varme bilen op, kan den faktisk også køle den ned. Vi kender alle følelsen af at sætte sig ind i en kabine der kan minde om an sauna, når bilen på en varm sommerdag har holdt længe i solen. Den elektriske varmepumpe afhjælper således begge af disse problemstillinger, så du altid kommer ind i en behagelig og tempereret kabine. Det fungerer på den måde, at bilen bruger strømmen fra batteriet. Hvis den sidder direkte til opladning, bruger den strømmen direkte derfra. 

 

Tilpasning af drive mode

Det smarte drive mode Select-system, giver dig muligheden for at tilpasse dit drive mode til dit humør. Det betyder, at du selv kan tilpasse din køreoplevelse efter behov. På den store batteripakke kan du vælge mellem Eco, Eco+, Normal og Sport. Vælger du Eco+, vælger du eksempelvis den mest konservative indstilling. Den maksimerer rækkevidden på bilen, ved hjælp af maksimalt drejningsmoment og minimering af de energiforbrugende systemer. Sport funktionen giver lidt sig selv – masser af power, fremdrift og fuld køreglæde. Her får du muligheden for maksimal acceleration, samtidig med, at styrtøjet bliver mere direkte. Det resulterer også i mere direkte og underholdende køreegenskaber.

7” multimediaskærm

Selve skærmen i bilen er midtpunktet for både kontrol og underholdning. Du kan dele skærmen fra din iPhone med skærmen i bilen, så du på den måde har adgang til alle dine applikationer og informationer under kørsel. Så kan du frit benytte din Spotify, høre podcast og foretage opkald undervejs. Ligesom på skærmen i instrumentbrættet, har du også her adgang til oplysninger om rækkevidden på batteriet, samt bilens generelle energiforbrug. Når du sætter bilen i bakgear, starter du bakkameraet i bilen, som hjælper dig til at bakke sikkert. Billedet fra kameraet bliver vist på skærmen, og du har således udsyn til at hvad der sker bag bilen imens du bakker.

KIA e-Niro teknologi

KIA e-Niro All Inclusive

Vores All Inclusive, er perfekt til dig som er studerende, den travle børnefamilie eller pensionisten, der bare gerne vil have én billig regning, og så er alt betalt. Se mere om alle fordele og hvad du får med i en All Inclusive pakke hos os.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Vision

17" alufælge (215/55R17)

LED baglygter

LED kørelys foran

Projektionsforlygter

Tagræling

Tågelygter foran

Sidespejle eljusterbare m. varme

Sidespejle el-indklappelige m. blink

Armlæn bagved m. kopholder

Armlæn mellem forsæder

Aut. lysregulering

Bagagerumspakke

Bakkamera

Delkunstlædersæder

El ruder bagved

El ruder foran

Højdejusterbart fører & passagersæde

Justerbart rat, 4 vejs

Klimaanlæg fuldaut. m. Driver Only funktion

Kortlampe

Læderrat

Multifuntionel Smart Key

Sædevarme i forsæder

7" Audio Display

7" Supervision instrument

Apple CarPlay m. stemmestyring

Bluetooth (Kompatibel med udvalgte telefoner)

DAB+ Radio

Forberedt til Android Auto

Ratbetjent audioanlæg

USB/AUX & iPod indgang

12v udtag

ABS m. elektronisk bremsekraftfordeling

BAS Bremseassistent

DAA Træthedsregistrering

Elektrisk P-bremse

ESC Elektronisk stabilitetskontrol m. antispinregulering

ESS Aut. havariblink

HAC Bakkestartsassistent

IsoFix

LFA Udvidet vejbaneassistent

TPMS Dæktrykskontrol

VSM Stabilitetsstyring af bil

7 Airbags

Aut. nødbremse m. fodgængergenkendelse

SCC Adaptiv fartpilot

Nød-Ladekabel 230V

Battery Heating System

Regenererende bremsesystem

136 hk elektrisk motor

Op til 289 km i rækkevidde

39,2 kWh batteri

Comfort (inkl. Vision)

Privacy Glass

Hajfinneantenne

Aut. nedblændeligt bakspejl

Parkeringssensor bagved

Regnsensor

Varme i rattet

Navigation

Apple CarPlay m. stemmestyring

Forberedt til Android Auto

TomTom live services

Varmepumpe

Op til 455 km i rækkevidde

Eco driving funktioner i navigation

204 hk elektrisk motor

64 kWh batteri

Advance (inkl. Comfort)

Alu indstigningslister

BI-LED forlygter

Krom dørhåndtag

Alu pedaler

Aut. fjernlys

High glossy sorte detaljer indvendigt

Krom detaljer indvendigt

Luftdyser bagved

Parkeringssensor foran

Sædevarme i bagsæder

Trådløs telefon opladning (kompatibel med udvalgte telefoner)

Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!