Priser fra 324.900 kr.

Populær elbil fra KIA

Miljøet er noget vi skal passe på og værne om. Der er mange forskellige måder, man kan sørge for, at man sætter så små miljømæssige fodspor som muligt. Vi har derfor hos Autohuset Vestergaard også et bredt udvalg af el -og hybridbiler. KIA har i den grad haft design i højsædet, og de har derfor også leveret et exceptionelt bud på en elektrificeret crossover – nemlig den nye KIA e-Niro. Her kombineres intelligent udstyr med aerodynamiske egenskaber, alt sammen noget, der resulterer i en fantastisk crossover med en dynamisk tilstedeværelse på vejene.

Derfor vælger rigtig mange KIA e-Niro

BIlen er kombinationen af alt det rigtig mange danske bilkøber, rigtig gerne vil have. 

Rigtig mange danske bilkøbere har forelsket sig i SUV-segmentet, da biltypen giver en høj indstigning og et rigtigt godt overblik. KIA e-Niro tilbyder den 100% elektriske motor. Kombinationen er allerede med de to punkter, yderst populær - hvilket betyder, at KIA faktisk næsten ikke kan følge med i produktionen af modellen. Den kan køre op til 455 km på én opladning, her bliver den sidste bekymring i mange tilfælde slået til jorden. Rækkevidden gør, at bilen kan indgå i familien som den primære bil, men også benyttes som pendlerbil. 

Fordele ved at vælge KIA e-Niro er:

Den altoverskyggende fordel er naturligvis, at KIA e-Niro er en 100% elbil, hvilket betyder, at du kører i en bil, der giver det absolut minimum af Co2 aftryk. Økonomi er ligeledes også en stor faktor, når den gamle bil skal skiftes, eller den første skal købes. Her har elbilen også en fordel, da driftsomkostningerne er mindre end i en traditionel bil. Den bemærker sig ved at have en lang rækkevidde med op til 455 med et 64 kWh batteri. KIA garanterer, at kapaciteten er min. 70% efter 7 år, hvilket gør, at du som ejer af KIA e-Niro roligt kan køre fremtiden i møde. 

Du får:

 • Lang rækkevidde 
 • Lang levetid på batteri 
 • Gode køreegenskaber 
 • Meget standardudstyr og sikkerheds-teknologier 
 • Høj indstigning 
 • 100% elbil
 • 7 års KIA garanti

e-Niro - Rækkevidde: 289-455 | CO2: 0 g/km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

SE PRISLISTE VIS FLERE BILLEDER

Kia E-Niro Comfort - Fremtidens familiebil

fra kun 324.990,-*

*Modellen er vist med ekstraudstyr. 7 års fabriksgaranti (kapacitetsgaranti for driftsbatteriet på 65%) dog maks. km 150.000. Rækkevidde op til 455km – Co2: 0 g/km. Opladning med min. 80 kW-jævnstrømsoplader op til 80% på 54 min. Der kan forekomme omkostninger til ladeløsning og installation heraf. Kampagnen gælder kun lagerbiler i Danmark og producerede lagerbiler på vej til Danmark.

NY KIA NIRO

Kia er her snart med nye Kia Niro. Den helt nye Niro er et udtryk for Kias ambition om at skabe en mere bæredygtig fremtid. 

Vil du have direkte besked når den lander og kan prøvekøres? Skriv dig op nedenfor, så kontakter vi dig på mail.

Hold dig opdateret om den nye Kia Niro

Udvendig design af KIA e-Niro

Med et sportsligt og dristigt design er den nye KIA e-Niro elegant og kraftfuld i dens udtryk. Det er en bil med personlighed. Dens specielle luftindtag, pileformede LED-dagslys og blå designmæssige detaljer giver et klart og tydeligt statement blandt andre biler på vejene: en eldrevet bil der vil fremad. KIA har i deres nye bud på en eldrevet SUV lagt en stor dyd i at præsentere et flot og eksklusivt design. Denne bil baner vejen for en helt ny generation af KIA elbiler og er deres første komplette eldrevne crossover. Det udvendige design er derfor  iøjnefaldende samtidig med, at det oser af fremtiden for elektrificerede biler.

KIA e-Niro

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en KIA e-Niro ekspert

Med VestergaardYOU kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Test af KIA e-Niro

Elbiler er stadig "nyt" på det danske bilmarkedet, derfor undersøger de fleste af vores kunder rigtigt meget omkring en bestemt bil, før vi hilser på hinanden i en af vores mange butikker. Vi har derfor lavet en test af, hvordan en e-Niro er i hverdagen, og hvordan den virker. Se videoen, hvor bilen bliver gået igennem fra A til Å, og du får et indblik i, hvordan det er at have en elbil.

Indvendig i KIA e-Niro

Den nye og elektriske crossover fra KIA giver en helt ny og uovertruffen kørekomfort. Indvendigt er den designet efter dig, som kører. Det betyder, at al den information og alle de funktioner, du måtte have brug for, altid er inden for din rækkevidde. Således skal du altså aldrig bekymre dig om, at du kommer til at fjerne for meget opmærksomhed fra vejen, når du sidder bag rattet. Bilen er udstyret med en midterkonsol, der rummer intuitive instrumenter som eksempelvis shift by-wire-gearvælgeren og en elektrisk parkeringsbremse. Derudover har du altid styr på batteriopladningen og strømforbruget via en 7” LCD-instrumentenhed og navigationssystemets 8” touchscreen (ekstraudstyr). Hvis du også ønsker, at bilen indvendigt skal være præget af et elektrisk design, kan du som ekstraudstyr sætte dig eget præg på stemningen ved at vælge mellem forskellige farver ambientbelysning.

Det at have meget plads når man kører både som fører og passager, er noget, de fleste værdsætter. Plads er lig med en mere rummelig og behagelig køreoplevelse. Det er altså med andre ord ren luksus at have en rummelig bil med plads til både lange ben, børnesæder og masser af bagage. Da dette netop er en crossover, får du en høj siddeposition samtidig med, at der er en god og komfortabel afstand til loftet. Der er taget højde for god benplads til alle passagerer, og bilen er pakket med mange tilgængelige og praktiske opbevaringsmuligheder. Selve bagagerummet kan rumme helt op til 541 liter – det er altså mere, end hvad de fleste biler kan prale med. Derudover kan bagsædet klappes fladt ned, hvilket betyder, at bagagerummet i det tilfælde vil kunne rumme 1.405 liter. 

KIA e-Niro plads bagagerum

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i KIA e-Niro online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Rækkevidde i KIA e-Niro 

Den maksimal rækkevidde er:
På en udvidet batteripakke er KIA e-Niro målt til at køre op til 615 km på én opladning. 

KIA har i den grad opdateret deres modelprogram, hvilket også gælder deres elbiler. Elmotoren er derfor også blandt de mest banebrydende, revolutionære og effektive på markedet. Der er to forskellige varianter af elmotorer til denne bil – begge varianter, der passer perfekt til bilen, og som indbyder til en sjov og behagelig kørestil. De er hurtige i optrækket og giver fuld kraft, lige fra du træder på speederen. Du vil derfor opleve konstant acceleration og en elbil der vil fremad.

Den nye og revolutionære e-Niro benytter alle slags muligheder for at kunne nå sin maksimale rækkevidde. Når du sidder bag rattet, kan du hele tiden se din rækkevidde på skærmen samt dit forbrug af strøm, og hvornår selve bilen genererer strøm til batteriet. Det er eksempelvis sådan, at når bilen motorbremser, bliver der genereret elektricitet til batteriet således, at det genoplader. Du vil derfor, i modsætning til en benzinmotor opleve, at start/stop kørsel faktisk kan resultere i længere rækkevidde end hvad der er normalt.

 

KIA e-niro rækkevidde

Rækkevidde på en opladning

KIA e-Niro batteri

Vælg eco mode for at få max ud af opladningen

Den bedste batteri pakke til dit behov

Standardpakken
En banebrydende elektrisk crossover, der vil fremad – skabt til at bryde normen.  Med denne udgave følger en batteripakke på 39,2 kWh og en dristig 136hk motor. Den kan således gå fra 0-100 på 9,8 sekunder. Rækkeviden på standardbatteripakken er testet til at kunne køre 289 km på en fuld opladning, dette er målt ud efter den realistiske WLTP metode.

Udvidet batteripakke
Selvom det generelt er en bil, der efterlader fartstriber, får du med den udvidede batteripakke en af markedets mest kompetente elbiler. Den store batteripakke er her udvidet til intet mindre end 64 kWh, og selve motoren er vokset til 204hk. Det betyder, at du med denne variant får en elbil, der kan gå fra 0-100 på små 7,8 sekunder. Rækkevidden er testet til 455 km på en fuld opladning. Dette er ligeledes målt ud fra WLTP metoden.

Ladetider (64 kWh batteri)
Benytter du en DC hurtiglader med 100 kW i 30 minutter, så kan du lade 50% på batteriet. Bruger du den lidt mindre DC lader på 50 kW, så kan du lade 80% på 75 minutter. En AC hjemmelader eller et "mormorstik" skal bruge cirka 20 timer for at lade din bil 100% op.

Vælg en ladeløsning med Clever 

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem tre løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Opladning hjemme og ude
 •  Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks med ubegrænset garanti
 • Tilbagebetaling for den strøm du bruger til opladning på ladeboksen hjemme efter gældende tilbagebetalingssats
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

749 kr./md. + midlertidigt energitillæg: 345 kr. /md.*
Tillægget genberegnes hver 4. md.** Installation af ladeboks: 7.500 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 14.064 kr. (11.994 kr. + midlertidigt energitillæg: 2.070 kr.)

Clever Unlimited Network | Opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

625 kr./md. + midlertidigt energitillæg: 345 kr. /md.*
Tillægget genberegnes hver 4. md.** Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 5.820 kr. (3.750 kr. + midlertidigt energitillæg: 2.070 kr.)

Clever Mini | Til dig, der kører lidt mindre
 • Opladning op til 120 kWh/md. hjemme og på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks
 • Betal 3,85 kr./kWh over 120 kWh/md. 
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

Clever Mini er kun til elbiler.

399 kr./mdr. + midlertidigt energitillæg: 50 kr. /md.*
Tillægget genberegnes hver 4. md.**

Installation af ladeboks: 7.500 ,-
Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 10.194 kr. (9.894 kr. + midlertidigt energitillæg: 300 kr.)

Clever ladeboks

En ladeboks fra Clever er nemt installeret og med et stilrent design.

**Midlertidigt energitillæg pga. høje strømpriser: Genberegnes hver 4. måned (også i bindingsperioden) med udgangspunkt i de aktuelle strømpriser. Næste genberegning gælder fra 01.10.22. Evt. stigning varsles med 1 md. Se mere her: clever.dk/energitillaeg
*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Mini: Inkl. 120 kWh pr. md. Ekstraforbrug afregnes til: 3,85 kr./kWh. Der ikke muligt at overføre kWh fra én måned til en anden Clever Unlimited og Clever Mini: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Installation af ladeboks: ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Særlige vilkår gælder ift. tilbagebetaling: clever.dk/tilbagebetaling. Hver måned tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen. Tilbagebetalingssatsen beregnes som et gennemsnit af pågældende måneds spotpris i Danmark kl. 23-06.

Kia Charge

Kia Charge - en paneuropæisk integreret offentlig ladetjeneste. Med Kia Charge vil ejere af mærkets elbiler og plug-in-hybrider have adgang til det største ladenetværk i Europa. De vil kunne nyde godt af én strømlinet løsning med betaling via et enkelt kort og en app. 

I tillæg hertil kan Kia Charge oplevelsen forbedres via iOS- og Android-apps, der giver mulighed for intelligent ruteplanlægning, som kan hjælpe brugerne til nemt at finde ladestationer, når de er nået frem til deres endelige destination, eller undervejs på ruten.

Der er mulighed for at opnå en fast lav pris på tværs af udbydere med et Kia Charge Advance abonnement til kr. 79,- om måneden. Alternativt kan du benytte Kia Charge Easy, uden månedligt abonnement, men med sessionsgebyr og variable kWh pris.

Herudover kan man købe et IONITY POWER abonnement for kr. 100,- om måneden og opnå en attraktiv kWh pris på IONITYs ladenetværk.

Samarbejdet omfatter Clever, IONITY og E-on i Danmark. Der er et aktiveringsgebyr på 49 kr. ved oprettelse af Kia Charge konto.

LÆS MERE

Sikkerhed i KIA e-Niro

Den nye KIA e-Niro er totalt opdateret. Det betyder, at den også er spækket til med alt den nyeste sikkerhed. Uanset hvad, bliver alle biler testet, inden de bliver sluppet løs på vejene. En af disse tests, som er den, der siger en del om bilens sikkerhed, er Euro NCAP crash test. Her bliver bilen udsat for lidt af hvert, og den nye elektriske crossover fra KIA scorede hele 5 stjerner i denne test. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om din egen eller dine passagerers sikkerhed bag rattet i denne bil.

Automatisk nødbremse 

Denne bil gør alt for, at du skal føle dig tryg. Derfor medfølger selvfølgelig den nyeste generation af den automatiske nødbremse, som tager højde for fodgængere og cyklister. Måden den fungerer på, er at der sidder en radar i bilen, der hele tiden tager højde for fodgængere og cyklister. Denne radar scanner vejen og dens omgivelser for fare, og hvis systemet registrerer, at der er risiko for en uundgåelig kollision, bremser den for at reducere eller komplet afværge den givne situation. Den automatiske nødbremse er lynhurtig og reagerer på et splitsekund. Det betyder altså, at den kan være altafgørende for udfaldet af situationen og i værste tilfælde dit og andres liv.

Blind Spot Detection & Rear Cross-Traffic Alert

Nu er det slut med ubehagelige overraskelser i din blinde vinkel. Det innovative Blind Spot Detection system advarer dig automatisk, hvis der befinder sig en bil eller andet i den blinde vinkel. Det fungerer således, at når bilen registrerer noget i din blinde vinkel, vil en LED lampe i sidespejlet begynde at blinke med blind spot ikonet. Faktisk har systemet to funktioner, og det fungerer også som Rear Cross-Traffic Alert, som hjælper dig, når du skal bakke steder, hvor der kan være tværgående trafik.

KIA e-Niro blind spot detection
KIA e-Niro sikkerhed

 

Lane Follow Assist

Dette system hjælper dig med at holde din vognbane, så du ikke kommer for langt ud til den ene eller anden side. Eksempelvis har vi alle oplevet, at når vi drejer hovedet, kommer vi til at dreje rattet med. Det skal du ikke længere bekymre dig om med dette system. Det sørger nemlig for, at du altid holder dig i midten af din vognbane. Systemet fungerer ved hjælp af et kamera system, der både registrerer selve bilen og hvor du befinder dig på vejen.

High Beam Assist

Denne funktion følger også med alle varianter af denne bil. Dette system hjælper bilen med at vurdere lysforholdene i dine omgivelser. Det betyder, at bilen selv kan styre det lange og det korte lys. Så alt efter om der er andre trafikanter i nærheden, eller hvornår mørket begynder at falde på, veksler bilen selv mellem kort og langt lys. Du har dermed én ting mindre, du skal holde øje med under kørsel, og det bidrager helt automatisk til en mere behagelig og afslappet kørestil.

Med ny teknologi får du det bedste ud af KIA e-Niro

Niveau 2 selvkørende

Ved at kombinere flere forskellige af de intelligente elektroniske funktioner er bilen i stand til at nå, det man kalder ’niveau 2’ i rækken af selvkørende biler. Det betyder ganske simpelt, at der overlades to kørselsfunktioner til bilen. Ved eksempelvis at kombinere den adaptive fartpilot (SCC), Lane Follow Assist (LFA) med Stop and Go funktionen, er e-Niro faktisk selvkørende ved motorvejskørsel. Det betyder, at bilen kan køre på motorvejen helt uden menneskelig påvirkning. Hos Autohuset Vestergaard anbefaler vi dog, at føreren af bilen ALTID har hænderne på rattet under kørsel – uanset hvad.

Navigation-based Smart Cruise Control

Denne funktion er standard i alle varianter – og du får ovenikøbet den adaptive fartpilot med i købet. Smart Cruise Control er blevet en utrolig populær funktion blandt danskerne. Det er nemlig en intelligent og smart mulighed, der gør motorvejskørsel og kø i myldrertiden meget mere komfortabel og ikke mindst mindre stressende. Det fungerer på mange måder som en almindelig fartpilot. Bilen holder en bestemt hastighed, som du selv indstiller efter behov – men nu kan den samtidig også selv tilpasse afstanden til forankørende biler. Det betyder, at bilen automatisk sætter farten ned i forhold til trafikken. Som noget helt nyt bruger dette system også bilens navigation til at tilpasse farten. Så kommer der et sving eller lignende forude, sætter fartpiloten helt automatisk farten ned, inden du møder svinget.

HiFi lyd

Hvis du er en af dem, der har langt til og fra arbejde eller bare ikke kan undvære musik på din køretur, så er der mulighed for at gøre turen lidt sjovere ved tilkøb af et eksklusivt lydsystem. Krell er et anerkendt og kvalitetspræget mærke blandt de absolut mest krævende audiofile lydentusiaster. Musik er til for at gøre tilværelsen lidt sødere, og med tilkøb af dette audiosystem vil højopløste og fyldige toner fylde kabinen under hele køreturen.

Elektrisk varmepumpe

Den elektriske varmepumpe i bilen sikrer hurtig opvarmning af kabinen på de kolde vinterdage. Men udover at varme bilen op, kan den faktisk også køle den ned. Vi kender alle følelsen af at sætte sig ind i en kabine der kan minde om en sauna, når bilen på en varm sommerdag har holdt længe i solen. Den elektriske varmepumpe afhjælper således begge disse problemstillinger, så du altid kommer ind i en behagelig og tempereret kabine. Det fungerer på den måde, at bilen bruger strømmen fra batteriet. Hvis den sidder direkte til opladning, bruger den strømmen direkte derfra. 

 

Tilpasning af drive mode

Det smarte drive mode Select-system, giver dig muligheden for at tilpasse dit drive mode til dit humør. Det betyder, at du selv kan tilpasse din køreoplevelse efter behov. På den store batteripakke kan du vælge mellem Eco, Eco+, Normal og Sport. Vælger du Eco+, vælger du eksempelvis den mest konservative indstilling. Den maksimerer rækkevidden på bilen, ved hjælp af maksimalt drejningsmoment og minimering af de energiforbrugende systemer. Sportfunktionen giver lidt sig selv – masser af power, fremdrift og fuld køreglæde. Her får du muligheden for maksimal acceleration, samtidig med, at styretøjet bliver mere direkte. Det resulterer også i mere direkte og underholdende køreegenskaber.

7” multimediaskærm

Selve skærmen i bilen er midtpunktet for både kontrol og underholdning. Du kan dele skærmen fra din iPhone med skærmen i bilen, så du på den måde har adgang til alle dine applikationer og informationer under kørsel. Så kan du frit benytte din Spotify, høre podcast og foretage opkald undervejs. Ligesom på skærmen i instrumentbrættet har du også her adgang til oplysninger om rækkevidden på batteriet, samt bilens generelle energiforbrug. Når du sætter bilen i bakgear, starter du bakkameraet i bilen, som hjælper dig til at bakke sikkert. Billedet fra kameraet bliver vist på skærmen, og du har således udsyn til alt hvad der sker bag bilen imens du bakker.

KIA e-Niro teknologi

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Vision

17" alufælge (215/55R17)

LED baglygter

LED kørelys foran

Projektionsforlygter

Tagræling

Tågelygter foran

Sidespejle eljusterbare m. varme

Sidespejle el-indklappelige m. blink

Armlæn bagved m. kopholder

Armlæn mellem forsæder

Aut. lysregulering

Bagagerumspakke

Bakkamera

Delkunstlædersæder

El ruder bagved

El ruder foran

Højdejusterbart fører & passagersæde

Justerbart rat, 4 vejs

Klimaanlæg fuldaut. m. Driver Only funktion

Kortlampe

Læderrat

Multifuntionel Smart Key

Sædevarme i forsæder

7" Audio Display

7" Supervision instrument

Apple CarPlay m. stemmestyring

Bluetooth (Kompatibel med udvalgte telefoner)

DAB+ Radio

Forberedt til Android Auto

Ratbetjent audioanlæg

USB/AUX & iPod indgang

12v udtag

ABS m. elektronisk bremsekraftfordeling

BAS Bremseassistent

DAA Træthedsregistrering

Elektrisk P-bremse

ESC Elektronisk stabilitetskontrol m. antispinregulering

ESS Aut. havariblink

HAC Bakkestartsassistent

IsoFix

LFA Udvidet vejbaneassistent

TPMS Dæktrykskontrol

VSM Stabilitetsstyring af bil

7 Airbags

Aut. nødbremse m. fodgængergenkendelse

SCC Adaptiv fartpilot

Nød-Ladekabel 230V

Battery Heating System

Regenererende bremsesystem

136 hk elektrisk motor

Op til 289 km i rækkevidde

39,2 kWh batteri

Comfort (inkl. Vision)

Privacy Glass

Hajfinneantenne

Aut. nedblændeligt bakspejl

Parkeringssensor bagved

Regnsensor

Varme i rattet

Navigation

Apple CarPlay m. stemmestyring

Forberedt til Android Auto

TomTom live services

Varmepumpe

Op til 455 km i rækkevidde

Eco driving funktioner i navigation

204 hk elektrisk motor

64 kWh batteri

Advance (inkl. Comfort)

Alu indstigningslister

BI-LED forlygter

Krom dørhåndtag

Alu pedaler

Aut. fjernlys

High glossy sorte detaljer indvendigt

Krom detaljer indvendigt

Luftdyser bagved

Parkeringssensor foran

Sædevarme i bagsæder

Trådløs telefon opladning (kompatibel med udvalgte telefoner)

Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!