Kia Ceed 2019
Priser fra 194.999 kr.

En helt ny udgave af KIA Ceed

Den nye og sporty KIA Ceed er ikke kun blevet opdateret på sit udvendige design. Både bagagerumkapaciteten er forbedret og kan nu rumme helt op til 600 liter, samtidig med at den generelt er blevet mere rummelig og anvendelig. Den nye og opdaterede version vidner altså om, at en familiebil både kan være praktisk og samtidig have et dristigt og sporty look.

Forskellen fra den gamle til den nye KIA Ceed

Generelt har KIA formået at give passagererne mere skulderplads, dette gælder specielt på bagsæderne som alle tre kan lægges helt ned. På den måde kan du have plads til alt den bagage du måtte have behov for. Det helt nye og smarte touchscreen indeholder alt hvad du skal bruge for at gøre din køreoplevelse let og behagelig, blandt andet et bakkamera. Derudover kan det både kobles op med Apple Carplay og Android Auto.

Sammenlignet med forgængeren er den nye både lavere og bredere, hvilket er med til at give den et mere stilet og aggressivt udtryk. Selve silhuetten af bilen er også ændret da kabinen er placeret længere tilbage. I stedet for de tidligere og mere lige linjer, er den nye KIA  er mere afrundet og så er den berømte ”tiger-nose” kølergrill blevet bredere. Den fås i 11 forskellige farver og med et stort udvalgt af smarte fælge – på den måde kan du som fører være med til at bestemme hvilket udtryk din nye KIA efterlader på vejene. En ting er sikkert, du vil ikke blive overset.

Interiøret har også fået en overhaling, og der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten af materialer. Den er blevet mere ergonomisk end den nogensinde har været før, og generelt vil du hurtigt kunne mærke en luksuriøs følelse og en simpelhed der gør køreoplevelsen legende og sjov.

5-dørs - Km/l: 13,5-20,8 | CO2: 125-169 g/km | Energimærke: B-A+
Stationcar - Km/l: 15,9-20,4 | CO2: 127-144 g/km | Energimærke: A-A+
Plug-in hybrid - Km/l: 76,9 | CO2: 29 g/km | Rækkevidde: 50 km (57 km i by)

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

SET PÅ TV - ALL INCLUSIVE VIS PRISLISTE (5-DØRS) VIS PRISLISTE (STATIONCAR) VIS PRISLISTE (CEED GT) VIS PRISLISTE (PLUG-IN HYBRID) VIS FLERE BILLEDER

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en KIA Ceed ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Aktuelle kampagner på KIA Ceed 

Opgrader din KIA Ceed Comfort med Collection-pakke for kun 9.999,-

Værdi af pakken 39.994,-

KIA Ceed pakken indeholder: 
Mørktonede ruder (Privacy Glass) • Sidespejle, el-foldbare m. LED blinklys • Armlæn foran, skydbart • Delkunstlæderkabine • High Glossy sorte detaljer indvendigt • Krom dørhåndtag indvendigt • Luftdyser bagved • Opgradering til 10.25" touch skærm m. navigation • Opgradering til JBL® lydanlæg m. 8 højtalere i alt • Elektronisk P-bremse

KIA Ceed SW pakken indeholder: 
Privacy Glass • Sidespejle, el-foldbare m. LED blinklys • Armlæn foran, skydbart • Delkunstlæderkabine • High Glossy sorte detaljer indvendigt • Krom dørhåndtag indvendigt • Luftdyser bagved • Opgradering til 10.25" touch skærm m. navigation • Opgradering til JBL® lydanlæg m. 8 højtalere i alt • Elektronisk P-bremse

 

Skal du opleve den nye hybridbil fra KIA?

Så kommer vi gerne hjem forbi dig, og viser den frem. 

Ønsker du at opleve den nye KIA Ceed PHEV som en af de første, så kan du booke en tid med VestergaardYOU, så kommer vi hjem til dig og viser bilen frem. 

BOOK VestergaardYOU

Den nye Ceed kommer i to udstyrsvarianter "Prestige" og "Upgrade". Til Upgrade kan der tilkøbes en Intropakke eller en Plus Pakke.

Udstyrslisten er lang for den nye Ceed PHEV og tæller bl.a.:

 • LED lygter for og bag
 • Bakkamera
 • Regnsensor 
 • Varme i forsæder og rat 
 • Apple CarPlay og Android Auto 
 • LFA udvidet vejbaneassistent
 • Adaptiv fartpilot 
 • ...og meget mere!

Derudover har den automatgear og kører op til 50 km på en opladning. 

 

KIA Ceed PHEV

Ny KIA Ceed Plug-in hybrid

Få den fra kun 259.999,-

VIS PRISLISTE

Design af og i KIA Ceed

Den nye KIA Ceed har både fået en opgradering udenpå, men bestemt også indeni. Den er stadig den gode og populære Ceed - bare bedre. 

KIA Ceed udvendig design

 

KIA Ceed udvendig 

KIA har været i gang med den helt store designmæssige omstrukturering. De fleste modeller har fået en make-over og er blevet opdateret så de bedst muligt falder i kundens smag. I forhold til dens forgænger er den nye både lavere og bredere. Selve silhuetten på bilen er blevet anderledes – dette skyldes blandt andet at kabinen er placeret længere tilbage, hvilket er med til at give bilen et mere dristigt og sporty udtryk. Derudover har den fået mere afrundede hjørner og en endnu bredere tiger-nose kølergrill – en kølergrill der er en del af KIAs signatur. Bilen fås i 11 forskellige farver og med et dejligt stort udvalg af aluminiumsfælge, således at du kan sætte dit helt eget personlige præg på bilens udtryk og tilpasse den din egen stil. De 11 farver befinder sig nemlig meget bredt på farvekurven, det betyder altså at du kan vælge mellem de meget iøjnefaldende farver som Track Red, Infra Red og Blue Flame – farver der alle gør, at du bestemt ikke bliver overset på de danske veje. Uanset hvad, er den nye Ceed ikke en bil der er til at overse, men man kan også vælge mellem de mere jordnære farver som Lunar Silver, Copper Stone, Penta Metal, Cassa White, Deluxe White, Sparkling Silver og Black Pearl.

Indvendig er den nye KIA Ceed forbedret 

Den nye KIA Ceed er tredje generation af familien. Den nye og opdaterede model er endnu mere ergonomisk end alle forgængerne. Den er designet til dig som fører, således at du altid har alle de kontakter og betjeningsmuligheder du skal bruge lige ved hånden. På den måde er du også sikret en behagelig og problemfri kørsel, da du ikke skal fjerne øjnene fra vejen. Generelt har KIA formået at give passagererne mere skulderplads, dette gælder specielt på bagsæderne som alle tre kan lægges helt ned. På den måde kan du have plads til alt den bagage du måtte have behov for. Det helt nye og smarte touch screen indeholder alt hvad du skal bruge for at gøre din køreoplevelse let og behagelig, blandt andet et bakkamera. Derudover kan det både kobles op med Apple CarPlay og Android Auto.

Sædevarme er noget vi danskere sætter utrolig stor pris på i det kolde vinterhalvår, derfor er du sikret en dejlig varm køretur med de opvarmede og ventilerede forsæder og opvarmede bagsæder. Og som noget helt nyt, kan du oplade din mobil ganske trådløst under hele køreturen. Interiøret har også fået en overhaling, og der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten af materialer. Den er blevet mere ergonomisk end den nogensinde har været før, og generelt vil du hurtigt kunne mærke en luksuriøs følelse og en simpelhed der gør køreoplevelsen legende og sjov.

Kia ceed indvendig

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i KIA Ceed online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Sikkerhed i KIA Ceed

Sikkerhed spiller en vigtig rolle hos alle bilfabrikanter, det gør sig naturligvis også gældende hos KIA. I takt med at teknologier ser dagens lys, så udvikler KIA ligeledes deres sikkerhedssystemer, hvilket kommer dig som ejer af den nye KIA ceed til gavn.  

 

KIA ceed sikkerhed

 

Forward Collision-Avoidance Assist

Teknologien er i konstant udvikling, det betyder også at den automatiske nødbremse i modellen er blevet endnu mere intelligent og effektiv. Den har nu meget lettere ved at genkende forhindringer så som cyklister eller fodgængere på kørebanen. Systemet fungerer via en kombination af kamera og radar der bruges til at scanne både vejen og dens omgivelser. Hvis du skulle komme ud for en så uheldig situation at kollision er uundgåeligt, så bremser bilen selv op.

Den nye og opdaterede teknologi gør, at din Ceed kan bremse helt op ved mulig kollison helt op til hastigheder på 80 km/t. Det er et virkelig effektivt system som er med til at gøre dig tryg på din køretur, samt reducerer risikoen for kollisioner.

Lane Follow Assist

Noget af det nyeste indenfor den teknologiske udvikling, er den førerløse køreoplevelse. Der er installeret en intelligent vognbanefølger. Det betyder, at bilen holder kursen for dig, også selvom du slipper rattet. Hvis du kombinerer det med Smart Cruise Control, så kan den nye Ceed faktisk mere eller mindre køre sig selv på lige strækninger og på motorvejen. Selvom dette er en smart udvikling, som gør din tur lettere og mindre stressende i en travl hverdag, så opfordrer vi hos Autohuset Vestergaard dog altid til, at du holder begge hænder på rattet under kørsel.

KIA Ceed med ny teknologi

Opvarmet sæde og rat

Generelt er komfort et ord der dækker over mange ting i bilverden. Men i den nye har siddekomforten virkelig fået en overhaling. De ergonomiske og optimerede sæder sikre dig den optimale støtte du har brug for, for at få den absolut bedste køreoplevelse. Alle modeller af den nye Ceed fås med opvarmet sæde og rat. Dette er noget stort set alle sætter stor pris på, specielt i det kolde vinterhalvår. Du skal nu ikke længere bekymre dig om at få varmen når sætter dig ud i bilen en tidlig december morgen for at komme på arbejde.

Vælger du den udgave der kommer med lædersæder, kan du også få ventilation i sæderne. Dette vil du sætte pris på, især om sommeren. Selvom der er rigtig varmt ude, vil dit sæde stadig være godt ventileret og køligt.

Bakkamera

Alle modeller fås med et hjælpsomt og intelligent bakkamera. På den måde har du altid fuldt overblik over dine omgivelser og de genstande der er bag bilen når du skal bakke. Du slipper således for blinde vinkler og det er nu også blevet endnu lettere at vurdere afstanden ved parkering – dette er i særdeleshed smart hvis man bor i storbyen og ofte skal parallelparkere.

Det fungerer således, at når du sætter bilen i bakgear aktiveret kameraet og alt bag bilen vises på skærmen i bilen. På den måde slipper du også for at skulle dreje nakken i en ubehagelig position for at kunne bakke.

KIA Ceed udstyr
Test og anmeldelse af KIA Ceed

Bilmagasinet har lavet et stor test af ny KIA Ceed - "Med et strejf af BMW"

Vælg din KIA Ceed motor

Den nye KIA Ceed fås i et bredt udvalg, så den kan nærmest tilpasses enhvers behov. Mange af motorerne har fået en opdatering, her kan bl.a. nævnes den populære 1.0-liters T-GDI-motor med 120 hk. Ceed tilbyder et hav af forskellige motortyper til alle de forskellige varianter. Selvom de er forskellige, har de alle én ting til fælles – de opererer med fuld power allerede fra 1.500 omdrejninger, det er altså noget der kan mærkes. Det er en bil der er fuld med kraft og som virkelig trækker fra når du lægger lidt ekstra tryk på speederen.

Få helt op til 204 hk i KIA Ceed

Benzin:

 • 0 T-GDI, 120 hk., 6-trins manuel gear, 0-100 km/t på 11,3 sek., 16,4-17,9 km/l – træk 1.200 kg.
 • 4 T-GDI, 140 hk., 6-trins manuel gear, 0-100 km/t på 9,1 sek., 15,6-15,7 km/l – træk 1.410 kg.
 • 4 T-GDI, 140 hk., 7-trins DTC, 0-100 km/t på 9,2 sek., 15,5-16,1 km/l – træk 1.410 kg.
 • 6 T-GDI 204 hk., 6-trins manuel gear, 13,5 km/l.
 • 1,6 T-GDI, 204 hk., 7-trins DTC, 13,9 km/l.

Diesel:

 • 1,6 VGT, 115 hk., 6-trins manuel gear, 0-100 km/t på 11 sek., 20,8 km/l – træk 1.500 kg.
 • 6 VGT, 115 hk., 7trins DTC, 0-100 km/t på 11 sek., 19,7 km/l – træk 1.500 kg.
 • 6 VGT, 136 hk., 6-trins manuel gear, 0-100 km/t på 10,4 sek., 19,2 – 20,4 km/l – træk 1.500 kg.
 • 6 VGT, 136 hk., 7-trins DTC, 0-100 km/t på 9,9 sek., 19,2 km/l – træk 1.500 kg.
KIA ceed 2019 varianter motor
KIA Ceed GT line

 

Hvilken KIA Ceed variant passer til dine behov

5-dørs eller stationcar? Sporty eller "almindelig"? Ligemeget hvilket behov du har, så kan denne KIA model opfylde det. Valget er dit. 

KIA Ceed 5 dørs - Lille familiebil eller bil nr. 2

Den nye og kompakte 5-dørs hatchback er bedre end nogensinde før. Selve kabinen er meget mere rummelig and hvad du tidligere har oplevet i de forgående modeller. Samtidig er bilen blevet bredere og kabinen, som nævnt, er vokset betydeligt. Det betyder altså at du har mere plads i 5-dørs hatchback modellen end nogensinde før. Bilen er fleksibel, praktisk og ergonomisk designet, hvilket betyder at det er en bil der er til for at hjælpe dig med at gøre hverdagen lettere og mere overskuelig. Selve bagagerumskapaciteten er også det største i klassen, den kan nemlig rumme helt op til 39 liter.

KIA Ceed SW - Stationcar til hele familien

Den flotte og rummelige stationcar, er en bil der sikre dig en exceptionel køreoplevelse. Den er praktisk og har god plads, samtidig med at den er sjov, dristig og sikker. Det er altså den ultimative familiebil som kun vil fremad, og som stadig holder dig og hele familien sikker på hele turen. Denne model er perfekt til familien, eller dig som virkelig sætter pris på en bil i høj kvalitet med masser af plads. Uanset skal du hvert fald ikke bekymre dig om hvorvidt du både kan have passagerer og bagage med på turen, den har nemlig en bagagerumskapacitet på hele 625 liter.

KIA Ceed GT - den hurtige

Denne model er uden diskussion essensen af ren køreglæde. Den nye KIA Ceed GT er fuldendt på alle kanter og facader, og så er den sjovere end nogensinde før. Køregenskaberne i denne udgave er med til at du virkelig kommer ud over stepperne – en lang tur på motorvejen behøver altså ikke længere være kedelig og langtrukken. Sidst men ikke mindst er alt det nyeste teknologi med til at sørge for at du er så sikker som muligt imens du har det sjovt. Den er behagelig, den er sikker, den er flot og den er kraftfuld. Den fås i 2 forskellige varianter; 5 dørs hatchback og den nye ProCeed udgave.

7-års fabriksgaranti på KIA Ceed

Foruden at have designet en fantastisk og rummelig familiebil der kan tilpasses dine behov som kunde og samtidig tager hensyn til vores miljø med dens unikke brændstoføkonomi og hybridteknologi, sparer KIA dig også for at bekymre dig om garanti og værksted. Alle der ejer en KIA Ceed bil er nemlig indbefattet KIAs unikke 7-års fabriksgaranti. Det betyder, at KIA har tiltro til at de har leveret et super produkt og at du som køber har en forsikring at eje en bil der lever op til alle krav. Det betyder også at du skal værne om din fabriksgaranti. Det gør du ved at bruge et af vores autoriserede værksteder når din bil skal til service. 

Som allerede nævnt skal du ikke bekymre dig om navigation, hverken i Danmark eller Europa. Til alle nye KIA biler med et fabriksmonteret navigationssystem, sørger KIA for en årlig kortopdatering. Dette er et unikt tilbud fra KIA, der sikre dig at du altid er up to date på navigationssiden og at du dermed ikke skal bekymre dig om at fare vild når du tager på eventyr i din nye Ceed.

KIA service værksted

Du kan naturligvis få repareret og serviceret din KIA hos os 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Vision

DAA (Træthedsregistrering)

Højdejusterbart førersæde

HBA (Fjernlysassistent)

Metalfarvede håndtag indvendigt

LKA (Vognbaneassistent)

Konsollampe i front og ved bagsæder

FCA (Automatisk nødbremse) biler og fodgængere

Armlæn med opbevaring mellem forsæder

Haptic steering wheel warning

Læderrat

6 Airbags

Lædergearknop

ISG

Varme i rat

Icecube LED kørelys

Varme i forsæder

Halogen projection forlygter

Aircondition

Auto light control

8” Touch skærm (uden navi)

El betjente sidespejle med varme

Bakkamera med dynamisk linjestyring

Fjernbetjent centrallås

DAB+

16” stålfælge med hjulkapsel

Apple CarPlay

4 x elruder

6 x højtalere

Cruise control med Speed limiter

aux og usb

Højde og længde justerbart rat

Ratbetjent audio

Indfarvede sidespejle og dørhåndtag

Bluetooth

Tonede ruder

Supervision cluster 3,5 inch LCD

Makeupspejle

Active (kun 100hk) (inkl. Vision)

Klimaanlæg med 2 zoner

Elektronisk nedblændeligt bakspejl

Højdejusterbart passagersæde

Regnsensor

Armlæn foran, skydbart

Privacy Glass

Lutdyser bagved

Elektronisk p-bremse

Comfort (inkl. Vision)

Klimaanlæg med 2 zoner

Elektronisk nedblændeligt bakspejl

Elektronisk nedblændeligt bakspejl

LED baglygter

Armlæn i bagsæde med kopholder

Tågelygter foran

Højdejusterbart passagersæde

Cornering light

Opbevaringsrum under bagagerumsbund

16” AlufælgeLommer på bagside af forsæder

Regnsensor

Makeupspejle med lys

Krom vinduesliste

Kølergrille; Glossy black

Collection pakke (inkl. Comfort)

10.25" Touch Screen m. navigation

Privacy Glass

Sidespejle, el-foldbare m. LED blinklys

Delkunstlæderkabine, High Glossy sorte detaljer indvendigt, krom dørhåndtag indvendigt

Luftdyser bagved, elektrisk P-bremse, armlæn foran, skydbart

Opgradering til JBL lydanlæg med 8 højtalere i alt

GT-Line
GT (kun 5- dørs)
Privatleasing af Ceed | Attraktive månedlige ydelser

Ønsker du en leasingaftale på den sporty Ceed 5D?

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder