Priser fra 244.900 kr.

En helt ny udgave af KIA Ceed

Den nye og sporty KIA Ceed er ikke kun blevet opdateret på sit udvendige design. Bagagerumkapaciteten er forbedret og kan nu rumme helt op til 600 liter samtidig med, at den generelt er blevet mere rummelig og anvendelig. Den nye og opdaterede version vidner altså om, at en familiebil både kan være praktisk og samtidig have et dristigt og sporty look.

Forskellen fra den gamle til den nye KIA Ceed

Generelt har KIA formået at give passagererne mere skulderplads. Dette gælder specielt på bagsæderne, som alle tre kan lægges helt ned. På den måde kan du have plads til al den bagage, du måtte have behov for. Den helt nye og smarte touchscreen indeholder alt, hvad du skal bruge for at gøre din køreoplevelse let og behagelig blandt andet et bakkamera. Derudover kan den både kobles op med Apple Carplay og Android Auto.

Sammenlignet med forgængeren er den nye både lavere og bredere, hvilket er med til at give den et mere stilet og aggressivt udtryk. Selve silhouetten og endnu bedre: bilens silhouet er også ændret, da kabinen er placeret længere tilbage. I stedet for de tidligere mere lige linjer er den nye KIA mere afrundet, og så er den berømte ”tiger-nose” kølergrill blevet bredere. Den fås i 11 forskellige farver og med et stort udvalg af smarte fælge – på den måde kan du som fører være med til at bestemme, hvilket udtryk din nye KIA efterlader på vejene. En ting er sikkert, du vil ikke blive overset.

Interiøret har også fået en overhaling, og der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten af materialer. Den er blevet mere ergonomisk, end den nogensinde har været før, og generelt vil du hurtigt kunne mærke en luksuriøs følelse og en simpelhed, der gør køreoplevelsen legende og sjov.

UVO Connect til din KIA Ceed

Se om din nye KIA fås med UVO Connect app, som giver dig let adgang til fjernkontrol af en lang række features. Gælder kun udvalgte udstyrsvarianter. Find UVO Connect i udstyrslisten til din KIA.

LÆS MERE OM UVO CONNECT

Ladeløsningen til din nye bil

Er du i tvivl om hvad det vil koste og hvad kræver med en ladeløsning derhjemme til din nye hybridbil?

SE LADELØSNING

5-dørs - Km/l: 17,5-22,2 | CO2: 118-130 g/km | Energimærke: A+
Stationcar - Km/l: 17,2-21,7 | CO2: 119-128 g/km | Energimærke: A+
Plug-in hybrid - Km/l: 66,7-76,9 | CO2: 29-33 g/km | Rækkevidde: 47-50 km

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE (5-DØRS) VIS PRISLISTE (STATIONCAR) VIS PRISLISTE (PLUG-IN HYBRID) VIS FLERE BILLEDER

Kia Ceed Prestige Plug-in hybrid

fra kun 289.900,-*

*Ceed Plug-in Hybrid-forbrug: Op til 66,7 km/l – Co2: 29 g/km. Fra 47 km på ren el. Opladning: Op til 100% fra 2,7 timer med op til 3,3 kW. Op til 7 års fabriksgaranti dog maks. Km 150.000. Der kan forekomme omkostninger til ladeboks og installationen.
Bilen er vist med ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Vælg en ladeløsning med Clever 

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem to løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Opladning hjemme og ude
 •  Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks med ubegrænset garanti
 • Tilbagebetaling for den strøm du bruger til opladning på ladeboksen
  hjemme efter gældende tilbagebetalingssats
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

369 kr./md. + midlertidigt energitillæg: 195 kr. /md.*
Tillægget genberegnes hver 4. md.**

Installation af ladeboks: 7.500 kr. Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 10.884 kr. (9.714 kr. + midlertidigt energitillæg: 1.170 kr.)

Clever Unlimited Network | Opladning på Danmarks største ladenetværk
 •  Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Kundesupport 24/7

245 kr./md. + midlertidigt energitillæg: 195 kr. /md.*
Tillægget genberegnes hver 4. md.**

Mindstepris i bindingsperioden (6 md.): 2.640 kr. (1.470 kr. + midlertidigt energitillæg: 1.170 kr.)

Clever ladeboks

Stilrent og enkelt design til din ladeboks derhjemme.

**Midlertidigt energitillæg pga. høje strømpriser: Genberegnes hver 4. måned
(også i bindingsperioden) med udgangspunkt i de aktuelle strømpriser. Næste
genberegning gælder fra 01.10.22. Evt. stigning varsles med 1 md. Se mere her: clever.dk/energitillaeg
*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling.

Kia Charge

Kia Charge - en paneuropæisk integreret offentlig ladetjeneste. Med Kia Charge vil ejere af mærkets elbiler og plug-in-hybrider have adgang til det største ladenetværk i Europa. De vil kunne nyde godt af én strømlinet løsning med betaling via et enkelt kort og en app. 

I tillæg hertil kan Kia Charge oplevelsen forbedres via iOS- og Android-apps, der giver mulighed for intelligent ruteplanlægning, som kan hjælpe brugerne til nemt at finde ladestationer, når de er nået frem til deres endelige destination, eller undervejs på ruten.

Der er mulighed for at opnå en fast lav pris på tværs af udbydere med et Kia Charge Advance abonnement til kr. 79,- om måneden. Alternativt kan du benytte Kia Charge Easy, uden månedligt abonnement, men med sessionsgebyr og variable kWh pris.

Herudover kan man købe et IONITY POWER abonnement for kr. 100,- om måneden og opnå en attraktiv kWh pris på IONITYs ladenetværk.

Samarbejdet omfatter Clever, IONITY og E-on i Danmark. Der er et aktiveringsgebyr på 49 kr. ved oprettelse af Kia Charge konto.

LÆS MERE

Book en KIA Ceed ekspert

Med VestergaardYOU kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Design af og i KIA Ceed

Den nye KIA Ceed har både fået en opgradering udenpå og bestemt også indeni. Den er stadig den gode og populære Ceed - bare bedre. 

 

KIA Ceed udvendig 

KIA har været i gang med den helt store designmæssige omstrukturering. De fleste modeller har fået en make-over og er blevet opdateret, så de bedst muligt falder i kundens smag. I forhold til dens forgænger er den nye både lavere og bredere. Selve silhouetten på bilen er blevet anderledes – dette skyldes blandt andet, at kabinen er placeret længere tilbage, hvilket er med til at give bilen et mere dristigt og sporty udtryk. Derudover har den fået mere afrundede hjørner og en endnu bredere tiger-nose kølergrill – en kølergrill, der er en del af KIAs signatur. Bilen fås i 11 forskellige farver og med et dejligt stort udvalg af aluminiumsfælge, således at du kan sætte dit helt eget personlige præg på bilens udtryk og tilpasse den din egen stil. De 11 farver befinder sig nemlig meget bredt på farvekurven, det betyder altså, at du kan vælge mellem de meget iøjnefaldende farver, som Track Red, Infra Red og Blue Flame – farver der alle gør, at du bestemt ikke bliver overset på de danske veje. Uanset hvad, er den nye Ceed ikke en bil, der er til at overse, men man kan også vælge mellem de mere jordnære farver som Lunar Silver, Copper Stone, Penta Metal, Cassa White, Deluxe White, Sparkling Silver og Black Pearl.

Indvendig er den nye KIA Ceed forbedret 

Den nye KIA Ceed er tredje generation af familien. Den nye og opdaterede model er endnu mere ergonomisk end alle forgængerne. Den er designet til dig som fører, så at du altid har alle de kontakter og betjeningsmuligheder, du skal bruge lige ved hånden. På den måde er du også sikret en behagelig og problemfri kørsel, da du ikke skal fjerne øjnene fra vejen. Generelt har KIA formået at give passagererne mere skulderplads. Dette gælder specielt på bagsæderne, som alle tre kan lægges helt ned. På den måde kan du have plads til al den bagage, du måtte have behov for. Den helt nye og smarte touch screen indeholder alt, hvad du skal bruge for at gøre din køreoplevelse let og behagelig blandt andet et bakkamera. Derudover kan den både kobles op med Apple CarPlay og Android Auto.

Sædevarme er noget, vi danskere sætter utroligt stor pris på i det kolde vinterhalvår, derfor er du sikret en dejlig varm køretur med de opvarmede og ventilerede forsæder og opvarmede bagsæder. Og som noget helt nyt kan du oplade din mobil ganske trådløst under hele køreturen. Interiøret har også fået en overhaling, og der er bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten af materialer. Den er blevet mere ergonomisk, end den nogensinde har været før, og generelt vil du hurtigt kunne mærke en luksuriøs følelse og en simpelhed, der gør køreoplevelsen legende og sjov.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i KIA Ceed online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Sikkerhed i KIA Ceed

Sikkerhed spiller en vigtig rolle hos alle bilfabrikanter, det gør sig naturligvis også gældende hos KIA. I takt med, at teknologier ser dagens lys, udvikler KIA ligeledes deres sikkerhedssystemer, hvilket kommer dig som ejer af den nye KIA ceed til gavn.  

 

KIA ceed sikkerhed

 

Forward Collision-Avoidance Assist

Teknologien er i konstant udvikling. Det betyder også, at den automatiske nødbremse i modellen er blevet endnu mere intelligent og effektiv. Den har nu meget lettere ved at genkende forhindringer så som cyklister eller fodgængere på kørebanen. Systemet fungerer via en kombination af kamera og radar, der bruges til at scanne både vejen og dens omgivelser. Hvis du skulle komme ud for en så uheldig situation at kollision er uundgåeligt så bremser bilen selv op.

Den nye og opdaterede teknologi gør, at din Ceed kan bremse helt op ved mulig kollison helt op til hastigheder på 80 km/t. Det er et virkelig effektivt system, som er med til at gøre dig tryg på din køretur samt reducere risikoen for kollision.

Lane Follow Assist

Noget af det nyeste indenfor den teknologiske udvikling, er den førerløse køreoplevelse. Der er installeret en intelligent vognbanefølger. Det betyder, at bilen holder kursen for dig, også selvom du slipper rattet. Hvis du kombinerer det med Smart Cruise Control, så kan den nye Ceed faktisk mere eller mindre køre sig selv på lige strækninger og på motorvejen. Selvom dette er en smart udvikling, som gør din tur lettere og mindre stressende i en travl hverdag, så opfordrer vi hos Autohuset Vestergaard dog altid til, at du holder begge hænder på rattet under kørsel.

KIA Ceed med ny teknologi

Opvarmet sæde og rat

Generelt er komfort et ord, der dækker over mange ting i bilverdenen. Men i den nye har siddekomforten virkelig fået en overhaling. De ergonomiske og optimerede sæder sikrer dig den optimale støtte, du har brug for, for at få den absolut bedste køreoplevelse. Alle modeller af den nye Ceed fås med opvarmet sæde og rat. Dette er noget, stort set alle sætter stor pris på specielt i det kolde vinterhalvår. Du skal nu ikke længere bekymre dig om at få varmen, når sætter dig ud i bilen en tidlig decembermorgen for at komme på arbejde.

Vælger du den udgave, der kommer med lædersæder, kan du også få ventilation i sæderne. Dette vil du sætte pris på, især om sommeren. Selvom der er rigtig varmt ude, vil dit sæde stadig være godt ventileret og køligt.

Bakkamera

Alle modeller fås med et hjælpsomt og intelligent bakkamera. På den måde har du altid fuldt overblik over dine omgivelser og de genstande, der er bag bilen, når du skal bakke. Du slipper således for blinde vinkler, og det er nu også blevet endnu lettere at vurdere afstanden ved parkering – dette er i særdeleshed smart, hvis man bor i storbyen og ofte skal parallelparkere.

Det fungerer således, at når du sætter bilen i bakgear, aktiveres kameraet, og alt bag bilen vises på skærmen i bilen. På den måde slipper du også for at skulle dreje nakken i en ubehagelig position for at kunne bakke.

Test og anmeldelse af KIA Ceed

Bilmagasinet har lavet et stor test af den nye KIA Ceed - "Med et strejf af BMW"

Vælg din KIA Ceed motor

Den nye KIA Ceed fås i et bredt udvalg, så den kan nærmest tilpasses enhvers behov. Mange af motorerne har fået en opdatering, her kan bl.a. nævnes den populære 1.0-liters T-GDI-motor med 120 hk. Ceed tilbyder et hav af forskellige motortyper til alle de forskellige varianter. Selvom de er forskellige, har de alle én ting til fælles – de opererer med fuld power allerede fra 1.500 omdrejninger. Det er altså noget, der kan mærkes. Det er en bil der er fuld af kraft, og som virkelig trækker fra, når du lægger lidt ekstra tryk på speederen.

Få helt op til 204 hk i KIA Ceed

Benzin:

 • 0 T-GDI, 120 hk., 6-trins manuel gear, 0-100 km/t på 11,3 sek., 16,4-17,9 km/l – træk 1.200 kg.
 • 4 T-GDI, 140 hk., 6-trins manuel gear, 0-100 km/t på 9,1 sek., 15,6-15,7 km/l – træk 1.410 kg.
 • 4 T-GDI, 140 hk., 7-trins DTC, 0-100 km/t på 9,2 sek., 15,5-16,1 km/l – træk 1.410 kg.
 • 6 T-GDI 204 hk., 6-trins manuel gear, 13,5 km/l.
 • 1,6 T-GDI, 204 hk., 7-trins DTC, 13,9 km/l.

Diesel:

 • 1,6 VGT, 115 hk., 6-trins manuel gear, 0-100 km/t på 11 sek., 20,8 km/l – træk 1.500 kg.
 • 6 VGT, 115 hk., 7trins DTC, 0-100 km/t på 11 sek., 19,7 km/l – træk 1.500 kg.
 • 6 VGT, 136 hk., 6-trins manuel gear, 0-100 km/t på 10,4 sek., 19,2 – 20,4 km/l – træk 1.500 kg.
 • 6 VGT, 136 hk., 7-trins DTC, 0-100 km/t på 9,9 sek., 19,2 km/l – træk 1.500 kg.
KIA ceed 2019 varianter motor
KIA Ceed GT line

 

Hvilken KIA Ceed variant passer til dine behov

5-dørs eller stationcar? Sporty eller "almindelig"? Lige meget, hvilket behov du har, så kan denne KIA model opfylde det. Valget er dit. 

KIA Ceed 5 dørs - Lille familiebil eller bil nr. 2

Den nye og kompakte 5-dørs hatchback er bedre end nogensinde før. Selve kabinen er meget mere rummelig, end hvad du tidligere har oplevet i de tidligere modeller. Samtidig er bilen blevet bredere, og kabinen, som nævnt, er vokset betydeligt. Det betyder altså, at du har mere plads i 5-dørs hatchback modellen end nogensinde før. Bilen er fleksibel, praktisk og ergonomisk designet, hvilket betyder, at det er en bil, der er til for at hjælpe dig med at gøre hverdagen lettere og mere overskuelig. Selve bagagerumskapaciteten er også det største i klassen. Den kan nemlig rumme helt op til 39 liter.

KIA Ceed SW - Stationcar til hele familien

Den flotte og rummelige stationcar er en bil, der sikrer dig en exceptionel køreoplevelse. Den er praktisk og har god plads samtidig med, at den er sjov, dristig og sikker. Det er altså den ultimative familiebil, som kun vil fremad, og som stadig holder dig og hele familien sikker på hele turen. Denne model er perfekt til familien eller dig, som virkelig sætter pris på en bil i høj kvalitet med masser af plads. Uanset hvad skal du hvert fald ikke bekymre dig om, hvorvidt du både kan have passagerer og bagage med på turen, den har nemlig en bagagerumskapacitet på hele 625 liter.

KIA Ceed GT - den hurtige

Denne model er uden diskussion essensen af ren køreglæde. Den nye KIA Ceed GT er fuldendt på alle kanter og facader, og så er den sjovere end nogensinde før. Køregenskaberne i denne udgave er med til at du virkelig kommer ud over stepperne – en lang tur på motorvejen behøver altså ikke længere være kedelig og langtrukken. Sidst men ikke mindst er al det nyeste teknologi med til at sørge for, at du er så sikker som muligt, imens du har det sjovt. Den er behagelig, den er sikker, den er flot, og den er kraftfuld. Den fås i 2 forskellige varianter; 5 dørs hatchback og den nye ProCeed udgave.

7-års fabriksgaranti på KIA Ceed

Foruden at have designet en fantastisk og rummelig familiebil, der kan tilpasses dine behov som kunde. KIA sparer dig også for at bekymre dig om garanti og værksted. Alle der ejer en KIA Ceed bil, er nemlig omfattet af KIAs unikke 7-års fabriksgaranti. Det betyder, at KIA har tiltro til, at de har leveret et super produkt, og at du som køber har en forsikring om at eje en bil, der lever op til alle krav. Det betyder også, at du skal værne om din fabriksgaranti. Det gør du ved at bruge et af vores autoriserede værksteder, når din bil skal til service. 

Som allerede nævnt skal du ikke bekymre dig om navigation, hverken i Danmark eller Europa. Til alle nye KIA biler med et fabriksmonteret navigationssystem sørger KIA for en årlig kortopdatering. Dette er et unikt tilbud fra KIA, der sikrer dig, at du altid er up to date på navigationssiden, og at du dermed ikke skal bekymre dig om at fare vild, når du tager på eventyr i din nye Ceed.

KIA service værksted

Du kan naturligvis få repareret og serviceret din KIA hos os 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Vision

DAA (Træthedsregistrering)

Højdejusterbart førersæde

HBA (Fjernlysassistent)

Metalfarvede håndtag indvendigt

LKA (Vognbaneassistent)

Konsollampe i front og ved bagsæder

FCA (Automatisk nødbremse) biler og fodgængere

Armlæn med opbevaring mellem forsæder

Haptic steering wheel warning

Læderrat

6 Airbags

Lædergearknop

ISG

Varme i rat

Icecube LED kørelys

Varme i forsæder

Halogen projection forlygter

Aircondition

Auto light control

8” Touch skærm (uden navi)

El betjente sidespejle med varme

Bakkamera med dynamisk linjestyring

Fjernbetjent centrallås

DAB+

16” stålfælge med hjulkapsel

Apple CarPlay

4 x elruder

6 x højtalere

Cruise control med Speed limiter

aux og usb

Højde og længde justerbart rat

Ratbetjent audio

Indfarvede sidespejle og dørhåndtag

Bluetooth

Tonede ruder

Supervision cluster 3,5 inch LCD

Makeupspejle

Active (inkl. Vision)

Klimaanlæg med 2 zoner

Elektronisk nedblændeligt bakspejl

Højdejusterbart passagersæde

Regnsensor

Armlæn foran, skydbart

Privacy Glass

Lutdyser bagved

Elektronisk p-bremse

Comfort (inkl. Vision)

Klimaanlæg med 2 zoner

Elektronisk nedblændeligt bakspejl

Elektronisk nedblændeligt bakspejl

LED baglygter

Armlæn i bagsæde med kopholder

Tågelygter foran

Højdejusterbart passagersæde

Cornering light

Opbevaringsrum under bagagerumsbund

16” AlufælgeLommer på bagside af forsæder

Regnsensor

Makeupspejle med lys

Krom vinduesliste

Kølergrille; Glossy black

Collection pakke (inkl. Comfort)

10.25" Touch Screen m. navigation

Privacy Glass

Sidespejle, el-foldbare m. LED blinklys

Delkunstlæderkabine, High Glossy sorte detaljer indvendigt, krom dørhåndtag indvendigt

Luftdyser bagved, elektrisk P-bremse, armlæn foran, skydbart

Opgradering til JBL lydanlæg med 8 højtalere i alt

GT-Line (inkl. Comfort)

Opgradering til 17" alufælge (225/45R17)

Dobbelt afgangsrør, kun udseende

GT-Line kofanger foran & bagved

GT-Line kølergrill

Opgradering til 16" bremseskiver foran

Privacy Glass

Sidespejle, el-foldbare m. LED blinklys

Sidespejle, High Glossy sort farve

Alupedaler

Alu indstigningslister

Armlæn, skydbart m. opbevaring foran

D-formet rat m. lyse syninger

GT-Line kabine m. delkunstlædersæder

High Glossy sorte detaljer indvendigt

Krom dørhåndtag indvendigt

Luftdyser bagved

Paddle Shift (Kun v. DCT)

Sort loftsbeklædning

Opgradering til 10.25" touch skærm m. navigation

Opgradering til JBL® lydanlæg m. 8 højtalere i alt

Elektronisk P-bremse

GT (inkl. GT-Line) (kun 5- dørs)

Opgradering til 18" alufælge (225/40R18)

Dobbelt afgangsrør

Fuld LED forlygter

GT kofanger foran & bagved

GT kølergrill

GT skørter

GT undervogn

Opgradering til 17" bremseskiver foran

Opgradering til røde bremsekaliber

GT dørbeklædning

GT kabine m. læder & ruskindsæder

Lændestøtte foran, elektronisk

Multifunktionel Smart Key & start/stop knap

Smart parkeringssystem

4,2" Supervision instrumentenhed

Direkte TPMS

Prestige (Gælder kun Plug-in Hybrid)

16” alufælge (205/55R16)

Dobbelt udstødning, kun udseende

Krom rudeliste

LED baglygter

LED forlygter

LED kørelys

Sidespejle m. varme

Sidespejle, el-foldbare

Sidespejle, el-justerbare

Sidespejle m. blinklys

Tagræling

Tonede ruder

Unik PHEV front grill

60:40 splitbagsæder

Adaptiv fartpilot

Armlæn bagved m. kopholder

Armlæn foran, skydbart

Aut. fjernlys

Aut. lysregulering

Aut. nedblændeligt bakspejl

Bakkamera

Dobbelt bagagerumsbund

Dørhåndtag i krom

Elruder foran & bagved

High Glossy detaljer i sort

Højdejusterbare forsæder

Justerbar rat, 4-vejs

Klimaanlæg m. 2 zoner & aut. anti-dug

Kopholder foran

Lommer bag på forsæder

Luftdyser bagved

Læderrat & lædergearknob

Makeupspejle m. lys

Multifunktionel Smart Key

Parkeringssensor bagved

Regnsensor

Varme i forsæder

Varme i rattet

4,2” instrumentering

8” touch skærm

Apple CarPlay m. stemmestyring

Bluetooth

DAB+ radio

Forberedt til Android Auto

Ratbetjent audioanlæg

USB indgang

Aut. nødbremse m. fodgængerregistrering

Direkte TPMS

Elektronisk P-bremse

Haptic Steering Wheel

LFA Udvidet Vejbaneassistent

Træthedsregistrering

Upgrade (Inkl. Prestige) (Gælder kun Plug-in Hybrid)

Mørktonede ruder (Privacy Glass)

Elektronisk bagagerumsåbning

40:20:40 splitbagsæder

Dellædersæder

Privatleasing af Ceed | Attraktive månedlige ydelser

Ønsker du en leasingaftale på den sporty Ceed 5D?

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!

Det syntes vores kunder