Kia Niro interiør

Har du en KIA serviceaftale?

Når du har en serviceaftale på din KIA, er du også berettiget til en gratis lånebil, når din bil er til service på et af vores værksteder.

 

 

Gratis lånebil

Når din KIA er på værksted

Har du en Vestergaard Serviceaftale på din KIA? – hvis svaret på dette spørgsmål er ja, er du så klar over at du altid er berettiget til en gratis lånebil inkl. 50 km. kørsel pr. døgn, når du har din KIA til service på et af vores værksteder?

Hvis svaret på ovenstående spørgsmål er nej, og du dermed ikke har en Serviceaftale hos os, så er der også en løsning på dette. Du kan altid kontakte din salgskonsulent eller vores Serviceaftalechef Lasse Bo Nielsen på tlf: 40 18 93 83 eller lasse.nielsen@autohuset-vestergaard.dk, og få en pris på en Serviceaftale, der matcher netop dit kørselsbehov. Ikke nok med at du, når du har en Serviceaftale, får gratis lånebil ved service, opnår du også en masse andre fordele. Du får bl.a. kompletbudgetsikkerhed overfor uforudsete udgifter på din bil, fast månedlig ydelse, gratis vejhjælp, påfyldning af sprinklervæsker og motorolie når bilen har behov, højere gensalgsværdi af bilen og en gennemsnitlig besparelse på 15% i forhold til almindelig vedligeholdelse af din bil.

Altså kan du, i stedet for at bekymre dig om din værkstedsregning, køre en tur eller tilbage på job i en gratis lånebil og slippe for at tænke på andet end hente din bil, når den er blevet forkælet af vores topuddannede KIA-teknikere.

Læs mere om Serviceaftalen her

 

Skulle uheldet være ude?

Det er bestemt ikke noget man håber på, men uheldet kan jo være ude, og skader på bilen kan ske i større eller mindre omfang.

Skulle der ske skader på din bil, så vil den altid være i trygge hænder på vores skadesværksteder. Her har vi KIA mærkespecialister, der er uddannet i at udføre skadesreparationer netop efter KIA’s forskrifter og dermed også efter de sikkerhedsstandarder som kræves af producenten. Det er derfor vigtigt at du oplyser dit forsikringsselskab om at du ønsker at skaden på din KIA skal udbedres på et autoriseret KIA skadesværksted.

Husk! – du som kunde, altid har frit værkstedsvalg, når det kommer til reparationer af skader.

Når din KIA ankommer til vores skadesværksted, så tilbyder vi altid en gratis lånebil til dig som loyal KIA kunde – gælder kun, hvis du har købt din KIA hos Autohuset Vestergaard. Dermed skal du ikke bekymre dig om ikke at kunne komme videre og ej heller omkring transport til og fra job imens skaden på din KIA udbedres.

Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at du kommer ud og køre i din KIA så hurtigt som muligt. Afhængigt af skaden og dennes omfang kan reparationerne strække sig over korte og længere perioder, men her kan du som KIA kunde hos Autohuset Vestergaard altid regne med at have en gratis lånebil i hele perioden, hvor din KIA er på vores skadesværksted.

 

 

Har bilen brug mere end et service?

Nogle gange har selv en KIA behov for mere omsorg på værkstedet end blot et serviceeftersyn. Skulle din KIA have behov for en reparation på vores værksted, så tilbyder vi naturligvis også en gratis lånebil til dig, hvis du har købt din KIA hos én af vores fire KIA filialer. Du skal blot huske og booke din gratis lånebil, når du booke tiden til reparation af bilen. Så sørger vi for at have en lånebil klar til dig, så du kan komme videre på din vej uden at skulle bruge unødvendig ventetid, eller ulejlige venner, kollegaer eller familie med at hente og bringe dig.

Kunne det friste…

...med at prøve en af de nye modeller fra KIA’s store modelprogram. Går du med tankerne om at skifte din nuværende KIA ud med en ny model, hvorfor så ikke udnytte ventetiden ved et værkstedsbesøg til at prøve netop den KIA-model du er brændt varm på?

Du kan altid booke en prøvetur i nedenstående formular, og så lover vi at have den ønskede bil køreklar netop når det passer dig.