Set på TV - KIA All INCLUSIVE

KIA All Inclusive

Pt. tilbyder vi ikke KIA All Inclusive

SE NYE KIA BILER

Vi ved det godt! Det kan være lidt af en jungle at købe ny bil, hvilken model? Bilfinansiering, forsikring, serviceaftale, skift af dæk? Der er masser af muligheder for valg, hvilket kan være ganske uoverskuelig, hvis du er ligesom rigtig mange af vores kunder.
Vi har derfor samlet det hele til én pakke, hos os hedder det KIA All Inclusive. Det er ligeså luksus som når sommerferien går til Mallorca med alt betalt, du skal bare nyde det – uden at spekulerer på uforudsete regninger.
Vores All Inclusive, er perfekt til dig som studerende, travl børnefamilie eller pensionisten, der bare gerne vil have én billig regning og så er alt betalt.

I vores All Inclusive får du:

  • Bilforsikring
  • Service efter fabrikkens forskrifter* 
  • Afdrag
  • Vejhjælp
  • Hjulskift og opbevaring
  • Reparation af stenslag
  • Gratis lånebil, når din er på værksted.

Alt det ovenstående har vi samlet i én pris pr. mdr. hvilket gør, at det eneste du sådan set skal gøre er at finde præcis den KIA model, der passer til dine behov og ønsker. Vi tilbyder vores All Inclusive pakke på alle vores modeller, så hvad enten du har brug for den smarte lille Picanto eller den store Optima Hybrid, så kan du vælge vores billige All Inclusive pakke.

*Dog uden sliddele som fx bremser, viskerblade o.lign. Du får 10% på arbejdsløn og reservedele som ligger udover service.

Har du en bil som du gerne vil skifte til en sprit ny KIA med All Inclusive? 

Vi køber altid din brugte bil, faktisk har vi lige nu en virkelig god skrotpræmie, hvis din nuværende har lidt for mange år på bagsmækken og måske hoster gevaldigt. Vi giver dig helt op til 18.000,-** for din gamle bil, også selvom prisen du ville få hos den lokale skrothandler ville være 2.000 - 5.000 kr. 

SE MERE OM SKROTPRÆMIE HER

Så kigger du efter en ny bil, har du en gammel, der måske ikke er så meget værd, vil du gerne have det hele samlet ét sted og kun modtage én regning. 

Så er vores KIA All Inclusive PERFEKT til dig. Du kan her på siden, finde priser på udvalgte KIA modeller, og vi tilbyder naturligvis pakken på ALLE, uanset bilmodel og variant. 

**Når All Inclusive kombineres med skrotpræmie, kan ydelsen ift. nedenstående pris eksempler ændres.