kia proceed
Har du givet dig selv muligheden for at prøve den?
KIA ProCeed
KIA Niro
Er du parat til elbil eller hybrid bil?
KIA Niro PHEV og EV

KIA biler

Find priser, bestil prøvetur på alle KIA bilmodellerne her.

Få masser af bil for pengene og hele 7 års garanti, når du vælger KIA.

KIA er et af de bilmærker, der gennem de seneste 10 år har gennemgået den største og mest markante udvikling.
KIA er i dag kendetegnet ved stor produktkvalitet, gode køreegenskaber og fremragende økonomi. Med markedets længste og mest omfattende nybilsgaranti på hele 7 år er KIA det oplagte valg, hvis du ønsker det komplette overblik over udgifterne, ved at eje en bil.

KIAs modelprogram spænder vidt - fra de økonomiske og praktiske KIA Picanto og KIA Rio, til familiebilerne som KIA Cee’d og KIA Carens - hvor sidstnævnte fås med op til 7 sæder.
KIA tilbyder endvidere virkelig stor værdi for pengene, og er kendt for at have et højt niveau af standardudstyr i bilerne.

Skrotpræmie få op til 18.000,- for din brugte bil

Køber du en ny KIA hos Autohuset Vestergaard, er din brugte bil altid mindst 15.000 kr. værd!
Biler holder desværre ikke for evigt og ender før eller siden som skrotbiler. Hos Autohuset Vestergaard vil vi dog gerne give noget ekstra for din brugte bil, som måske har tjent dig godt igennem flere år – vi kunne kalde det; at vi giver noget for sentimental-værdien af din gamle bil.

Køber du derfor en ny KIA og vælger du samtidig at finansiere den igennem Autohuset Vestergaard, så tilbyder vi mindst 15.000 kr. for din brugte bil. Det gælder uanset standen af bilen, bilens alder eller hvor mange kilometer den har kørt. Det eneste det kræver er at bilen er indregistreret på danske nummerplader og kan køre.

Har du en dieselbil fra 2005 eller ældre?

Hos Autohuset Vestergaard er vores mål at have markedets bedste skrotpræmie, når du vil købe en ny KIA. Samtidig har vi fokus på miljøet, og vælger du derfor at skifte din dieselbil, der er fra 2005 eller ældre, til en miljøvenlig ny KIA, så vil vi gerne tilbyde hele 18.000 kr. for din brugte bil i skrotpræmie.

Her betyder det heller ikke noget hvordan standen på bilen er, hvor mange kilometer den har kørt, den skal blot være registreret senest den 31/12-2005 eller før. Derudover skal være den være indregistreret på danske nummerplader og kunne køre.

Kan jeg ikke bare selv køre til en skrothandler?

Det kan du naturligvis. Men hvorfor ikke få mere ud af din brugte bil og samtidig blive kørende i en spritny KIA med hele 7 års fabriksgaranti?

Hos en traditionel skrothandler får du mellem 2-5.000 for din brugte bil afhængigt af hvilken model, årgang og motor bilen har. Altså vil du kunne opnå en byttepris der er langt højere ved at benytte vores tilbud om en attraktiv skrotpræmie på netop din brugte bil.

Samtidig kan du benytte dig af vores attraktive finansieringsmuligheder, som altid er blandt markedets absolut bedste – både når der sammenlignes på aktuelle renter og omkostninger på lånet. Skrotpræmien er et rigtig fint supplement til udbetalingen på finansieringen af din nye KIA. Udbetalingen på en ny KIA er altid mindst 20,1%, og dermed er de op til 18.000 kr. et rigtig fint supplement til udbetalingen, så du ikke skal bruge flere af dine opsparede kontanter end højest nødvendigt.

Men min bil er da meget mere værd!

Når vi tilbyder en skrotpræmie på op til 18.000 kr. for din brugte bil, så er dette et løfte om at din bil aldrig er mindre værd, når du køber en ny KIA hos Autohuset Vestergaard. Er din bil nyere og dermed også mere værd end 18.000 kr., så skal du naturligvis ikke snydes for en supergod bytte pris.

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på en samlet byttepris og finansieringstilbud, hvis du er på udkig efter en ny KIA.

Du er velkommen til at ringe til os på tlf. 63 13 41 40

Det med småt

Skrotpræmien på op til 18.000 kr. gælder kun ved køb af en ny KIA hos Autohuset Vestergaard i Vejle, Kolding, Fredericia eller Svendborg. Skrotpræmien kan kun opnås ved samtidig finansiering af bilen igennem Autohuset Vestergaard, men en udbetaling på min. 20,1% af bilens salgspris. Byttebilen skal være indregistreret på danske nummerplader og kunne køre.

 

Gratis lånebil, når din KIA er på værksted

Har du en Vestergaard Serviceaftale på din KIA? – hvis svaret på dette spørgsmål er ja, er du så klar over at du altid er berettiget til en gratis lånebil inkl. 50 km. kørsel pr. døgn, når du har din KIA til service på et af vores værksteder?

Hvis svaret på ovenstående spørgsmål er nej, og du dermed ikke har en Serviceaftale hos os, så er der også en løsning på dette. Du kan altid kontakte din salgskonsulent eller vores Serviceaftalechef Lasse Bo Nielsen på tlf: 40 18 93 83 eller mail:lasse.nielsen@autohuset-vestergaard.dk, og få en pris på en Serviceaftale, der matcher netop dit kørselsbehov. Ikke nok med at du, når du har en Serviceaftale, får gratis lånebil ved service, opnår du også en masse andre fordele. Du får bl.a. kompletbudgetsikkerhed overfor uforudsete udgifter på din bil, fast månedlig ydelse, gratis vejhjælp, påfyldning af sprinklervæsker og motorolie når bilen har behov, højere gensalgsværdi af bilen og en gennemsnitlig besparelse på 15% i forhold til almindelig vedligeholdelse af din bil.

Altså kan du, i stedet for at bekymre dig om din værkstedsregning, køre en tur eller tilbage på job i en gratis lånebil og slippe for at tænke på andet end hente din bil, når den er blevet forkælet af vores topuddannede KIA-teknikere.

Læs mere om Serviceaftalen her

 

Skulle uheldet være ude?

Det er bestemt ikke noget man håber på, men uheldet kan jo være ude, og skader på bilen kan ske i større eller mindre omfang.

Skulle der ske skader på din bil, så vil den altid være i trygge hænder på vores skadesværksteder. Her har vi KIA mærkespecialister, der er uddannet i at udføre skadesreparationer netop efter KIA’s forskrifter og dermed også efter de sikkerhedsstandarder som kræves af producenten. Det er derfor vigtigt at du oplyser dit forsikringsselskab om at du ønsker at skaden på din KIA skal udbedres på et autoriseret KIA skadesværksted.

Husk! – du som kunde, altid har frit værkstedsvalg, når det kommer til reparationer af skader.

Når din KIA ankommer til vores skadesværksted, så tilbyder vi altid en gratis lånebil til dig som loyal KIA kunde – gælder kun, hvis du har købt din KIA hos Autohuset Vestergaard. Dermed skal du ikke bekymre dig om ikke at kunne komme videre og ej heller omkring transport til og fra job imens skaden på din KIA udbedres.

Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at du kommer ud og køre i din KIA så hurtigt som muligt. Afhængigt af skaden og dennes omfang kan reparationerne strække sig over korte og længere perioder, men her kan du som KIA kunde hos Autohuset Vestergaard altid regne med at have en gratis lånebil i hele perioden, hvor din KIA er på vores skadesværksted.

Har bilen brug mere end et service?

Nogle gange har selv en KIA behov for mere omsorg på værkstedet end blot et serviceeftersyn. Skulle din KIA have behov for en reparation på vores værksted, så tilbyder vi naturligvis også en gratis lånebil til dig, hvis du har købt din KIA hos én af vores fire KIA filialer. Du skal blot huske og booke din gratis lånebil, når du booke tiden til reparation af bilen. Så sørger vi for at have en lånebil klar til dig, så du kan komme videre på din vej uden at skulle bruge unødvendig ventetid, eller ulejlige venner, kollegaer eller familie med at hente og bringe dig.

Kunne det friste…

...med at prøve en af de nye modeller fra KIA’s store modelprogram. Går du med tankerne om at skifte din nuværende KIA ud med en ny model, hvorfor så ikke udnytte ventetiden ved et værkstedsbesøg til at prøve netop den KIA-model du er brændt varm på?

Du kan altid booke en prøvetur i nedenstående formular, og så lover vi at have den ønskede bil køreklar netop når det passer dig.

Som mange andre bilmærker går KIA naturligvis ind for omtanke over for miljøet. Det har medført, at KIA er blandt markedets bedste, når det kommer til brændstoføkonomi.

Ønsker du at vide mere om KIA, eller teste en af de mange modeller, så står vi klar til at hjælpe dig.

Vores afdelinger i Vejle, Kolding, Fredericia og Svendborg har uddannede KIA salgskonsulenter, der sikrer, at du kan blive godt kørende i din nye KIA.

KIA Picanto

Minibil - med overraskende muligheder. Se test og anmeldelse af bilen her.

Kampagne

KIA Rio

I den nye KIA Rio får du masser af udstyr og sikkerhed i topklasse!

Kampagne

KIA Ceed

KIA Cee'd er designet med "Tiger nose-signaturkølergrill", dynamisk form og sportslig bagende. Designet er i dén grad iøjnefaldende.

Kampagne

KIA Niro

Nu kan du prøve den helt nye hybrid bil fra KIA. Niro fås både i PHEV og i ren HEV.

Kampagne

KIA e-Niro

Oplev en 100% elektrisk bil - oplev KIA e-Niro. Den er klar til at tage dig med på elektriske eventyr.

NYHED

KIA Optima

Med det imponerende udvendige design og masser af raffinement i kabinen, som kendes fra Optima-familien, tilfører den helt nye Optima ekstra praktiske egenskaber og et attraktivt stationcardesign.

KIA Stonic

Horisontale linjer, elegant design og masser af substans er alt sammen med til, at den nye Kia Stonic skiller sig ud på vejen.

Kampagne

KIA Sportage

Fra motorhjelmen til bagagerummet har den helt nye Sportage SUV-lignende træk.

Kampagne

KIA Sorento

Sorentos smarte og buede profil giver den en mere dristig udstråling på vejen.

KIA Stinger

Oplev den nye smarte og sporty KIA Stinger - den imponerer både udenpå og indeni.

KIA ProCeed

Tag position i førersædet og du vil blive mødt af en højkvalitets atmosfære, takket være de omhyggeligt udformede detaljer.

Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!