Jeep Renegade

Tag på eventyr i Renegade

Jeep er stolte af deres historie og det ses på alle deres biler, gamle som nye. Selvom Jeep er bygget til off-road fra top til tå, er Renegade modellen ideel til dig der bor i byen. Med andre ord; den er Jeeps svar på en bybil.

Jeep Renegade

Modellen er udgået i benzin og diesel. Se den som plug-in hybrid.

Renegade 4xe plug-in hybrid

Jeep er stolte af deres historie, og det ses på alle deres biler, gamle som nye. Selvom Jeep er bygget til off-road fra top til tå, er Renegade modellen ideel til dig, der bor i byen. Med andre ord, den er Jeeps svar på en bybil.

Den nye Renegade model er spækket med nye detaljer og alle de ikoniske kendetegn, vi forbinder med Jeep®, er selvfølgelig også med, eksempelvis dens helt specielle for -og baglygter. Derudover har Jeep siden 1941 lavet biler med muligheden for at få frisk luft ovenfra eller blot en flot panoramaudsigt, og denne model er ingen undtagelse.

Indvendigt finder du et luksuriøst og gennemtænkt design. Med en perfekt kombination af bløde linjer og skarpe kanter er dens udtryk både raffineret, energisk og sporty. Den har alt, hvad du skal bruge af navigation og teknologi for at gøre turen så let og behagelig som muligt for dig som fører. Derudover er du sikret god underholdning på hele turen med kvalitetshøjtalere fra det verdenskendte mærke Beats.

Sidst, men ikke mindst, får du en bil med sikkerheden i top. Med helt nyudviklet teknologi sørger Jeep Renegade for altid at få dig og dine passagerer sikkert fra A til B, hvad enten du kører i byen, på motorvejen, eller du er taget på off-road eventyr.

Km/l: 11,9-17,2 | CO2: 150-204 g/km | Energimærke: D-A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Videogennemgang af Renegade

Sara Maria og Rasmus præsenterer den lækre Jeep Renegade. Oplev den i Odense.

Jeep Renegade byder på masser af udstyr, komfort og rummelighed. En mini-SUV, der er bygget til off-road fra top til tå, men grundet dens størrelse er den også ideel til dig, der bor i byen.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Limited

Klimaanlæg, 2-zoner

Læderrat med varme

Varme i forsæder

17” alufælge (sølv)

Vognbaneassistent med aktiv styring

Automatisk nødbremse

Elektrisk håndbremse

Tågeforlygter med kurvefunktioner foran

7” TFT farvedisplay i instrumentbord

El-ruder, for og bag

Smart-fuel

Skiltegenkendelse m. fartbegrænser

Adaptiv fartpilot

Apple Carplay™

7” Uconnect™ HD touch skærm m. DAB og Bluetooth®

Limited First Edition (udover Limited)

Lyspakke: LED kørelys, LED hovedlys, LED baglygter og LED tågeforlygter

Komfortpakke: Elektrisk automatisk indklappelige sidespejle, el-ruder med express funktion, Keyless Start & Go, cargo space i bagagerum og 40/20/40 splitbagsæder

Udsynspakke: Regnsensor, lyssensor, automatisk nedblændeligt bakspejl og automatisk langt lys

Trailhawk

Klimaanlæg, 2-zoner

Læderrat med varme

Varme i forsæder

Tågeforlygter med kurvefunktioner foran

7” TFT farvedisplay i instrumentbord

El-ruder, for og bag

Smart-fuel

Skiltegenkendelse m. fartbegrænser

Apple Carplay™

7” Uconnect™ HD touch skærm m. DAB og Bluetooth®

17” Alufælge med Mud & Snow dæk

Måtter, for og bag

Fartpilot

Parkeringssensor for og bag (Parksense®)

Vognbaneassistent med aktiv styring

Tonede ruder, bag

Active Drive Low m. 4WD lock/low og Hill Descent Control

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!