Jeep Grand Cherokee

Cherokee er inspireret af evolution

Selvom den nye Grand Cherokee er elegant i sit udtryk, er den stadig aggressiv og stærk. Den har fået den helt store overhaling på både teknologi, interiør og eksteriør – den er nærmest som en helt ny model, samtidig med at den indeholder alt det vi elsker ved Jeep.

Jeep Grand Cherokee

Modellen er udgået. Kontakt os gerne, så hjælper vi med at finde et alternativ.

Selvom den nye Grand Cherokee er elegant i sit udtryk, er den stadig aggressiv og stærk. Den har fået den helt store overhaling på både teknologi, interiør og eksteriør – den er nærmest som en helt ny model samtidig med, at den indeholder alt det, vi elsker ved Jeep. Den har bl.a. fået nye for-og baglygter, ny kølergrill og nyt frontdesign. Jeep Grand Cherokee har en luksuriøs kabine, der udstråler kraft og elegance på én og samme tid. Komfortniveauet er helt i top, og det skyldes bl.a. de premium lædersæder, den er udstyret med.

For Jeep Grand Cherokee har ordet udvikling været lig med mere effektivitet og ansvarlighed. Den 8-trins gearkasse tilbyder dig en helt speciel og mere glidende køreoplevelse. Der er ingen bedre måde at køre igennem et barskt terræn i al slags vind og vejr end i en Jeep Grand Cherokee. Eksempelvis er luftaffjedringssystemerne skabt til at sikre dig de optimale køreegenskaber.

Endnu en ting, innovation har bragt med sig i dette tilfælde, er, at din nye Jeep Grand Cherokee altid er interaktiv. Det betyder, at den tilpasser sig dine personlige behov, så du altid har det, lige som du vil have det, når du er ude at køre.

Derudover kan du og dine passagerer altid føle jer sikre. Grand Cherokee hjælper dig med at nødbremse, hvis uheldet er ude, den holder altid øje med afstanden til forankørende biler og objekter i din blinde vinkel, og dens vognstabilisering sørger for, at du ikke slingrer ud af kurs i stormvejr. Det har heller aldrig været nemmere at parkere. Dens front -og bagkamera hjælper dig med at holde bilen indenfor stregerne, så du undgår trælse og dyre parkeringsbøder.

Km/l:  6-10,2 | CO2: 253-382 g/km | Energimærke: E-G

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Summit & Trackhawk (udvalgt udstyr)

20” alufælge

Dobbelt soltag

Adaptive Bi-Xenon lys med LED kørelys

Automatisk langt lys

Lys- og regnsensor

LED tågeforlygter

8 vejs el-justerbart førersæde m. memory

Læderrat m. memory og gearskiftefunktion

Keyless Go

Automatisk blænde af bakspejl

El-indklappelige sidespejle

2-zoner klimanlæg

Parkeringssensor for og bag

Bakkamera med aktiv grid

Elektrisk bagklap

Ekstra mørke ruder bag

Uconnect 8,4” skærm

DAB og navigation

Apple Carplay

ANC – aktiv dæmpning af støj i kabine

Læderbeklædt instrumentbord

Nature Plus sportslædersæder med ventilation og varme

Luft affjedring (Quadra-Lift ™)

Quadra Drive® 4x4

Harman Kardon® 825 W HiFi lydanlæg

Adaptiv fartpilot med Stop/start

Selec-Terrain køre-selector

Sportsundervogn

Avanceret nødbremse

Parkeringsassistent

Vognbane assistent med aktiv styring

Blindvinkel-alarm

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!