Ford Transit front Blå
Pris ekskl. moms fra 260.981 kr.

Ford Transit Van – stor og fleksibel bestseller

Ford Transit er blandt de mest populære varebiler i Danmark og har i mange år også været en af de mest solgte herhjemme. Med Ford Transit Van får du den største af Fords varebiler, som også er klassens største i både længde, bredde og indvendig høje. Med 15,1 kubikmeter varerumsplads er der plads til materialer, varer eller udstyr, som er mere end tre meter langt, og med både skydedøre og adgangstrin bagfra er det nemt at få udstyr eller varer ind og ud af varerummet. En lasteevne på op til 2,7 tons sikrer desuden, at der er kraft til at transportere det meste, hvis ikke du skal helt op at skaffe en lastbil.

Den nye generation af Ford Transit Van-varebiler er udstyret med avanceret ny motorteknologi i form af 2,0-liters Ford EcoBlue-dieselmotorer med ydelser på op til 185 HK og 415 Nm moment, så du er sikret en varebil med den kraft og effektivitet, du har brug for. Har du særlige lastebehov, kan Ford Transit Van også udstyres med en HDT-motor. Og selvfølgelig opfylder alle motorer de strenge Euro 6,2-emissionsstandarder.

Ford Transit Van er et yderst fleksibelt køretøj, der kan leve op til de fleste krav og behov. Du bestemmer selv, om bilen skal være firehjulstrukket eller trække på for- eller baghjul, og den kan indrettes med tre varerumslængder og to forskellige taghøjder, hvilket giver mulighed for at indrette både kabinen og varerummet på et utal af måder.

Hos Autohuset Vestergaard arbejder vi efter at sætte kunden i centrum og vil altid forsøge at imødekomme dine behov, så godt vi kan. Vi tager gerne en gratis og uforpligtende dialog med dig, så vi gennem råd og vejledning kan skræddersy en løsning til dine behov.

Vi er altid klar på både telefon, chat og e-mail kl. 09.00-22.00 på alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

4 grunde til at vælge en Ford Transit Van er:

  • Største varebil i klassen
  • Mange muligheder for indretning af varerum og kabine
  • Fleksible muligheder for finansiering
  • Teknologi giver dig en sikker og komfortabel køreoplevelse

Km/l: 12,2-14,9 | CO2: 173-212 g/km | Energimærke: F-D

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

SE PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Book en Ford Transit Van ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Indretningen i Ford Transit Van

En varebil som Ford Transit Van er en arbejdsplads på fire hjul, og for at kunne servicere kunderne ordentligt har man brug for en smart og intelligent indretning af både kabine og lastrum, så man kan få mest muligt ud af dem i forhold til materialer og værktøj. Hos Autohuset Vestergaard har vi mange års erfaring med at sælge varebiler, og med kunder fra en lang række forskellige brancher forstår vi mange forskellige behov for, hvordan den optimale mobile arbejdsplads skal indrettes. Blandt vores mest efterspurgte løsninger til indretning af varebiler er reolsystemer, lys til varerummet og udvendige arbejdslamper, og vi bruger løsninger fra de bedste leverandører på markedet. Mange af vores kunder har også brug for at indrette en decideret arbejdsplads i bilens lastrum, og her kan vi uden problemer sørge for en løsning med både arbejdsbord og 220v strøm, så den eneste forskel på arbejdspladsen i din Ford Transit Van og den derhjemme er størrelsen. Vi har en rigtig god forståelse for strømforsyning og kan levere alt fra inverter til forbrugsbatterier, men kan også lave løsninger, hvor vi installerer solceller på taget af din Ford Transit Van, så du kan oplade dit udstyr i bilen uden at være koblet på elnettet. Derudover har vi erhvervskonsulenter parat, der kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til dit firma.

Ford Transit Van indretning

Ford Transit Van varerum - stort og rummeligt

Ford Transit Van

Ford Transit Van

Få en varebil på dine præmisser 

Hvis du er på udkig efter en ny varebil, hjælper vi hos Autohuset Vestergaard med råd og vejledning i forhold til dine behov – også de økonomiske. Vi forstår, at finansieringen spiller en næsten lige så vigtig rolle som selve bilen, og vi vil gerne assistere med at finde den type finansiering, der passer bedst til din virksomhed, hvis du skal anskaffe en Ford Transit Van.

For varebiler som Ford Transit Van er leasing blevet en meget populær løsning for mange virksomheder, hvilket først og fremmest hænger sammen med den fleksibilitet, der findes i leasingaftaler. Med en leasingaftale frem for et køb får din virksomhed mindre pengebinding, ingen tinglysningsafgifter, fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler. Leasingaftaler løber oftest over 36, 48 eller 60 måneder, og du får i denne periode stabilitet og overblik i budgettet, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.

Hos Autohuset Vestergaard arbejder vi sammen med flere forskellige leasingselskaber. Vi er altså ikke bundet på en enkelt udbyder og er dermed fri til at finde den aftale, der passer bedst til dine behov. Uanset om det handler om en, fem eller en hel flåde af biler, har vores erhvervskonsulenter stor erfaring med at finde en løsning, der passer til netop dig.

 

Operationel eller finansiel leasing?

Overordnet set er der to leasingtyper, operationel og finansiel leasing, men den ene er ikke nødvendigvis bedre end den anden. Hvilken type leasing der er den rigtige for din virksomhed, vil afhænge af dine behov, din økonomi og din risikoprofil. 

Vælger du og din virksomhed operationel leasing, får I brugsretten, mens det er leasingselskabet, der har risikoen og forsikringen på jeres Ford Transit Van og derfor også står for vedligeholdelse. Operationelle leasingaftaler beregnes – i stil med forsikringer – som oftest ud fra, hvor mange kilometer du skal køre i perioden, så det er vigtigt, at du kender dit kørselsbehov. Med operationel leasing har du altså total budgetsikkerhed med en fast betaling og ingen ubehagelige overraskelser i forhold til hverken økonomi eller driftssikkerhed.

Vælger du en finansiel leasingaftale, skal du selv stå for service og vedligehold på din Ford Transit Van i leasingperioden, hvilket oftest vil betyde, at selve leasingaftalen er billigere. Da aftalen er rent finansiel, vil I dog selv skulle holde udgifterne til reparationer og skal selv finde en alternativ løsning, hvis bilen er væk til reparation i flere dage. Din virksomhed står altså med mere risiko og usikkerhed i leasingperioden til gengæld for en lavere pris.

Du kan også vælge at kombinere finansiel leasing med en serviceaftale, hvor du til en fast månedlig pris i leasingperioden får dækket service og vedligeholdelse på næsten sammen niveau som ved operationel leasing.

Ford Transit Van

Ford Transit Van

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Ford Transit Van online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Sikkerhed i Ford Transit Van

Med en Ford Transit Van vil bilen ofte være en vigtig del af din arbejdsplads, og her skal sikkerheden naturligvis også være i top, ligesom det skal være en bil, der er behagelig og nem at køre i. 

I en Ford Transit Van finder du en lang række teknologier, der gør din kørsel nemmere og sikrere for både dig og dine medtrafikanter. Eksempelvis får du en intelligent og adaptiv fartpilot, der er i stand til at scanne trafikskilte og på den måde sørge for, at din hastighed overholder fartgrænserne. Den gør også brug af radarteknologi til at registrere trafikken foran dig, og hvis hastigheden på den anden trafik falder, sætter fartpiloten tilsvarende hastigheden ned i din Ford Transit Van, så du holder en passende afstand til den forankørende bil.

Lane-Keeping-systemet er en assistance til at holde dig i kørebanen. Et af de mange kameraer i Ford Transit Van registrerer, hvis du er ved at komme ud af vejbanen, og som en del af systemet kan Lane-Keeping Aid selv styre bilen ind, så du kommer tilbage på det rigtige sted på vejen. Registrerer bilen, at et af hjulene er i kontakt med vejkanten, vil Lane-Keeping Alert give dig en tydelig advarsel i bilen og få rattet til at vibrere. Systemet er designet til kørsel på motor- og landevej og deaktiveres automatisk, når hastigheden på Ford Transit Van kommer under 64 km/t. Det kan altid slukkes manuelt. 

Med en Ford Transit Van skal man kunne tage ud at arbejde i al slags vejr, men blæser det op, kan det være en udfordring at køre med så stor en bil som Ford Transit Van. Det bliver dog afhjulpet af et elektronisk stabilitetsprogram, der registrerer kraftige vindforhold og hjælper med at modvirke sidevind, så du kan holde dig fast i din kørebane og føle dig mere tryg.

 

Ford Transit Van interiør

Interiør i Transit Van

Ford Transit Van

Ford Transit Van

Er arbejdet fysisk krævende, kan lange køreture være en udfordring. Her har Ford Transit Van en andenpilot i Driver Alert, der advarer dig med en meddelelse i displayet, hvis systemet registrerer tegn i din kørsel på, at din opmærksomhed er svækket. Systemet kigger konstant på din kørsel, og finder det afvigelser, vurderer det, om disse kan skyldes træthed, og foreslår dig en pause. Vurderer systemet i Ford Transit Van, at opmærksomheden svækkes, vil advarslen blive gentaget og suppleret med et lydsignal.

 

I en stor bil som Ford Transit Van kan man som chauffør være udfordret på udsynet. Det kan være en særligt stor udfordring ved bykørsel og på parkeringspladser, og endnu en gang har Ford Transit Van en række kameraer og sensorer, der kan komme dig til hjælp og sikre, at både du og andre trafikanter kommer sikkert hjem. Med BLIS (Blind Spot Information System) bruger Ford Transit Van radarteknologi til at holde øje med, om der er biler i din blinde vinkel. Sensorerne er placeret i begge sider af bilen, og kommer der en bil ind i den blinde vinkel, bliver du advaret med en orange lampe, der er placeret i hvert sidespejl.

 

Som en del af BLIS kan Ford Transit Van også holde øje med biler, når du bakker ud af en parkeringsplads. I sådanne situationer kan udsynet til trafikken være begrænset. Cross Traffic Alert udsender en advarselslyd, hvis systemet registrerer biler på vej mod dig, og tænder en lampe i venstre eller højre sidespejl, afhængig af den modkørende trafiks retning.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Vælg Ford Transit Van fordi:

Uanset om du skal købe eller erhvervslease, bør Ford Transit Van være en del af dine overvejelser, når du skal anskaffe en varevogn til dit firma. Den har et utal af muligheder og er især et godt valg til tunge opgaver – for eksempel bliver den efterspurgt af firmaer og medarbejdere i asfaltbranchen, jord- og betonfaget og af smede. Men det er i høj grad fantasien, der sætter grænserne for Ford Transit Van. Om du har brug for transport, et mobilt værksted eller noget helt tredje, vil vi hos Autohuset Vestergaard være i stand til at opfylde dit ønske og behov med en Ford Transit Van.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!