Ford Transit front Blå

Bygget til at samarbejde og at bære alle de tunge læs

Ford Transit Van er dit mobile kontor i passagerdelen, og har den mest effektive pladsudnyttelse i bag.

Pris ekskl. moms fra 254.527 kr.

Ford Transit Van

Når du skal tage valget om hvilken varebil du skal købe eller erhvervslease, er det vigtigt at valget falder på netop den bil, der opfylder alle dine behov. Uanset hvad dine krav måtte være, kan Ford Transit levere varen. Den indeholder et stort udvalg af kombinationer; 3 varerumslængder, 2 forskellige taghøjder og så kan du selv vælge om det skal være for-, bag- eller firhjulstræk. Alle modellerne har en tilladt totalvægt der varier fra mellem 3500 og 4700 kg. Sidst men ikke mindst, kan du også selv vælge mellem en række forskellige sæde kombinationer og karrosserivarianter.

Takket være den store skydedørsåbning i siden og bagdøre i fuld højde, er Ford Transit Van nem at læsse og du har hurtig adgang til varerummet. Gulvet i varebilen er meget robust og nemt at rengøre, hvilket hjælper til at beskytte din varebil samt din last. I selve lastrummet er der, ved fuld udnyttelse, op til 1,1 m3, at gøre godt med. Grundet det flade guld i varebilen og de lodrette sider, er den bygget til at transportere alle slags genstande i standardlængder, så som eksempelvis rør, tæpperuller eller træplader.

Som allerede indikeret, er Ford Transit Van kombinations og tilpasningsparat. Den kan medtage op til 9 personer og der er mulighed for at folde sæderne sammen. Skulle du stå i en situation hvor du har behov for maksimal udnyttelse af pladsen, kan sæderne bagved også fjernes helt.

SE PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Denne model er ganske optimal som mobil arbejdsplads, da den er fyldt med førerorienteret teknologi og praktisk udstyr. Den har bl.a. et klapbord stort nok til at kunne rumme en bærbar computer. På den måde kan du også bruge din varebil som kontor, når du er på farten.

Hos Autohuset Vestergaard, forsøger vi altid på bedste vis at imødekomme dine behov. Da vi har erfaret at det kan være meget svingende hvad der efterspørges indenfor erhvervslivet, anbefaler vi dig at kontakte os direkte for råd og vejledning, når du skal tage en beslutning. Derved kan vi bedst muligt skræddersy en løsning til netop det du behøver. Vi er altid klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

 

Km/l: 12,2-14,9 | CO2: 173-212 g/km | Energimærke: F-D

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!