Ford Transit Courier i fart front

Designet så den passer perfekt til det hektiske arbejdsliv

Ved første øjekast kan Ford Transit Courier virke kompakt, men det er kun set udefra. Denne model er yderst transport venlig – og det er ikke kun til varer eller udstyr.

Pris ekskl. moms fra 82.862 kr.

Ford Transit Courier

I kabinen finder du komfortable sæder, justerbart ret og elruder. Dertil følger en masse gennemtænkte løsninger, der er designet til at gøre din arbejdsdag mere let og bekvem. Der er bl.a. et opbevaringsrum i loftet, samt en opbevaringsskuffe under passagersædet. MyFord Dock er der til at opbevare og oplade mobilt udstyr, her tænker vi bl.a. på smartphones og bærbar GPS.

Med en lastkapacitet på 2,3 m3 og en nyttelast på helt op til 538 kilo, gør denne model stort set alle arbejdsopgaver mere overskuelige. Der er nem adgang til varerummet og 2 asymmetriske bagdøre der åbner op til 180 grader. Ud over det er der LED- belysning i varerummet, som gør det meget lettere at læsse af og på, når det er blevet mørkt.

Ford Transit Courier bidrager med solid arbejdskraft til dit firma. Lige så kompakt som den ser ud udefra, lige så rummelig er den indvendigt. Designet på bilen signalerer professionalitet, på den måde bliver du og dit firma altid godt repræsenteret når i kører på vejene.

Det er vigtigt at sikkerheden er på sit bedste, også når man er på arbejde. Ford Transit Courier er lavet og testet af Fords strikse tests og holdbarhedskrav. På den måde sikrer du dig at du får en robust og driftssikker bil, med et kompakt og professionelt design.

SE PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Når du handler efter en varebil, er der utrolig mange ting at tage forbehold for samt at behov kan variere. Derfor anbefaler vi dig at kontakte os direkte for råd og vejledning, inden du skal tage en beslutning.

På den måde kan vi bedst mulig finde den bedste løsning til netop dig. Dette gør sig både gældende ved køb og erhvervsleasing. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

 

Km/l: 14,3-18,9 | CO2: 138-158 g/km | Energimærke: B-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!