Ford Transit Connect blå i fart
Pris ekskl. moms fra 126.175 kr.

Ford Transit Connect – let varebil med køreglæde, fleksibilitet og effektivitet

Ford Transit Connect er en mindre varebil med lastvolumen på op til 3,6 kubikmeter og en evne til at bære op til 850 kg i nyttelast. Netop denne størrelse gør det til et godt valg, hvis dit varebilsbehov er begrænset og du gerne vil have en mindre bil, hvor brændstoføkonomien er bedre – til fordel for både driftsomkostninger og CO2-regnskab.

Ford Transit Connects køreegenskaber imponerer for en varebil og er sammenlignelig med MPV’en Ford C-Max. Bilens udseende – især fronten – minder om en personbil og gør 

Ford Transit Connect til et elegant valg af varebil, uanset om den bliver firmaets eneste eller skal være en del af en større flåde med større og mindre vare- og firmabiler.

Du kan tilpasse Ford Transit Connect på en lang række måder, så den passer til netop din forretning. Det kan eksempelvis være indretning af computerbord i kabinen, så bilen bliver en mere effektiv arbejdsplads, men også en indretning af varerummet, du du får en Ford Transit Connect, der er tilpasset til at transportere udstyr, være et mini-værksted eller transport af særligt materiale. Du kan også vælge mellem benzin- og dieselmotorer, alt efter hvor tunge læs du forventer at skulle køre med.

Kompaktheden og køreglæden i Ford Transit Connect er ikke kommet på bekostning af hverken sikkerhed eller komfort. Med solide og slidstærke sæder, et godt overblik fra førersædet og Fords SYNC3-infotainmentsystem er kabinen i Ford Transit Connect et behageligt og roligt sted at tilbringe sin arbejdsdag mellem besøg hos kunderne.

Sikkerheden er sikret gennem både design og teknologi. Euro NCAP tester kun personbiler, men Ford Tourneo Connect, der deler fundament med Ford Transit Connect, er blevet testet, og dele af resultatet kan altså overføres til varebilsversionen. Fra EURO NCAP var der især ros til sikkerhedsudstyret, men i crashtesten forblev bilens kabine også intakt. Desuden fik personbilsudgaven af Connect maksimumpoint i både sidekollisions- og pæletesten, og ved en påkørsel bagfra viste testen, at der er god beskyttelse mod piskesmældsskader.

Hos Autohuset Vestergaard er det en kerneværdi at sætte kunden i centrum, og vi vil altid gøre, hvad vi kan, i forsøget på at imødekomme dine behov. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig, så vi kan finde den løsning, der passer til dine behov, uanset om det er en Ford Transit Connect eller en anden bil, I skal bruge.

Vi er altid til at få fat i på både telefon, chat og e-mail fra kl. 09.00 til 22.00 alle ugens hverdage. Ring gerne til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak – og måske en prøvetur.

4 grunde til at vælge en Ford Transit Connect er:

  • Gode køreegenskaber
  • Stor fleksibilitet i en lille varebil
  • Bedre brændstoføkonomi end i større varebiler
  • Garanti for tryghed og sikkerhed med masser af udstyr

Km/l: 12,8-16,7 | CO2: 156-180 g/km | Energimærke: B

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

SE PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Book en Ford Transit Connect ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Indret dig som du vil i Ford Transit Connect

I mange brancher er det at kunne komme hurtigt ud til kunderne og udføre arbejdet hos dem en vigtig del af den gode service. Her er en varebil som Ford Transit Connect, der samtidig kan være en arbejdsplads på fire hjul, en vigtig brik i puslespillet. For at kunne hjælpe dine kunder effektivt har du brug for en smart indretning af både kabine og lastrum, så der er plads til både materiale og værktøj. I nogle tilfælde vil et arbejdsbord og 220v strøm bag i bilen også være god en løsning for dig, der sikrer, at du kan løse kundens udfordring på stedet. Hos Autohuset Vestergaard har vi mange års erfaring med salg og indretning af varebiler, og vores erhvervskonsulenter har stor erfaring med at lede efter både nye og kreative løsninger, men er heller ikke bange for at anbefale velafprøvede løsninger. Hos nogle kunder har vi installeret solceller på bilens tag, så udstyret kunne oplades uden at være koblet på elnettet, hvilket også er en mulighed med Ford Transit Connect. For andre har fokus været på optimal indretning af lastrummet med reolsystemer, så der både er plads til stort og småt. Vi ser frem til at høre fra dig og ud fra dine behov finde den helt rigtige løsning.

Transit Connect varerum

Transit Connect varerum

Ford Transit Connect

Ford Transit Connect

Flere måder at blive kørende i Ford Transit Connect

Hos Autohuset Vestergaard ved vi, at hvis du skal have en ny varebil, så er det ikke kun selve bilens kvaliteter, der afgør din beslutning. Økonomi og finansiering er vigtige overvejelser, og vi vil gerne hjælpe med at finde den type finansiering af din nye Ford Transit Connect, der passer til din virksomheds budget og behov.

At lease frem for at købe er for firma- og varebiler blevet en populær løsning, og med den fleksibilitet, der ligger i leasingaftaler, er der heller ikke noget at sige til det. Ved at lease din Ford Transit Connect får din virksomhed mindre pengebinding, ingen tinglysningsafgifter, fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler. De fleste leasingaftaler løber over 36, 48 eller 60 måneder, og med en leasingaftale får du stabilitet og overblik, så du kan koncentrere dig om dit arbejde.

Hos Autohuset Vestergaard kan du få leasingaftaler fra flere forskellige leasingudbydere. På den måde er du sikret at få det bedste tilbud på din nye Ford Transit Connect og ikke blot ét bestemt tilbud, fordi vi arbejder sammen med et specifikt firma. Lige meget om det er en enkelt bil eller en større flåde, kan du roligt stole på, at vores erhvervskonsulenter nok skal finde en god løsning til dig.

 

Operationel eller finansiel leasing?

Leasingaftaler kan groft sagt deles op i operationel eller finansiel leasing, men hvilken type der er bedst til at lease din Ford Transit Connect, afhænger af din virksomheds økonomi og appetit på risiko.

Med operationel leasing får du brugsretten på bilen (eller bilerne), mens leasingselskabet står for forsikring, reparationer og vedligeholdelse. Med andre ord er det dem, der står med risikoen. I stil med forsikringer skal du derfor også vide, hvor stort dit kørselsbehov vil være i den nye Ford Transit Connect, da prisen på operationelle leasingaftaler blandt andet udregnes på baggrund af, hvor meget du skal køre. Operationel leasing giver dig altså komplet økonomisk tryghed og overblik, og du kan få en aftale, hvor der ikke venter overraskelser i forhold til økonomien eller driftssikkerheden.

Finansiel leasing vil ofte være billigere, men det hænger sammen med, at du selv skal stå for  service og vedligehold i leasingperioden og dermed selv sørge for at vedligeholde din Ford Transit Connect, få den repareret og finde en alternativ bil, hvis reparationen tager lang tid. Der vil altså kunne være mere arbejde til dig – der ikke kan faktureres – forbundet med finansiel leasing, men det kompenseres der så for med en lavere pris. 

Det er også en mulighed at vælge en løsning med finansiel leasing, men hvor du tilkøber en serviceaftale på bilen, hvormed du til en fast månedlig ydelse i leasingperioden får dækket service og vedligeholdelse på Ford Transit Connect på et niveau, der næsten tilsvarer det, du kan få ved operationel leasing.

Ford Transit Connect

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Ford Transit Connect online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Ford Transit Connect

Sikkerheden i Ford Transit Connect

Mange tilbringer mere tid i deres varebil end hjemme på hovedkontoret. Med Ford Transit Connect får du en bil, hvor det faktum er taget seriøst, og den omfatter en række værktøjer og teknologier, som sørger, for at sikkerheden er i top. Sikkerheden i Ford Transit Connect er orienteret både imod dig selv, dine medbilister, fodgængere og andre trafikanter og gør brug af et utal af kameraer til at oplyse og hjælpe dig til en mere sikker køretur. 

Et af kameraerne er knyttet til Lane-Keeping-systemet, der advarer dig, hvis bilen er på vej ud af kørebanen. Lane-Keeping Aid styrer selv Ford Transit Connect tilbage i kørebanen, hvis inputtet fra kameraerne og sensorerne peger på, at du utilsigtet er på vej ud af den, og kommer det dertil, at et af hjulene kommer ud til vejkanten, giver Lane-Keeping Alert dig en visuel advarsel i bilen og får rattet til at ryste, så du kan dreje tilbage. Teknologien er optimeret til motor- og landevej, og derfor deaktiveres det af sig selv, når din Ford Transit Connects hastighed kommer under 70 km/t. Du kan dog altid slå systemet fra manuelt.

Desuden får du en intelligent og adaptiv fartpilot, der er i stand til at scanne trafikskilte og på den måde sørge for, at du ikke kommer til at overskride fartgrænserne. Den gør også brug af radarteknologi til at registrere trafikken foran dig, og hvis hastigheden på resten af trafikken falder, nedsætter fartpiloten hastigheden i din Ford Transit Connect, så du holder en passende afstand til den forankørende bil.

Udsynet for chaufføren kan i varebiler som Ford Transit Connect blive en udfordring. Især ved bykørsel, og når du skal bakke ud af parkeringspladser, hjælper Ford Transit Connects mange kameraer og sensorer dig med at undgå uheld. Med radarteknologien fra Blind Spot Information System (BLIS), som er bygget ind i Ford Transit Connect, bliver du informeret via orange lamper i sidespejlene, hvis systemet har registreret en bil i den blinde vinkel, så du kan undgå et sammenstød. Cross Traffic Alert er en del af samme system og alarmerer dig via lamperne i sidespejlene, når du bakker ud af parkeringspladser, hvis systemet har opfanget biler, der er på vej hen imod dig. I situationer med dårligt udsyn kan disse funktioner i Ford Transit Connect gøre det mere trygt og sikkert at være bilist, særligt hvis du kører i en by, hvor du er uvant med trafikken. 

De mange timer på landevejene kan også være en udfordring – især hvis arbejdet har en fysisk karakter. Hvis Driver Alert-systemet i Ford Transit Connect finder tegn i kørselsmønstret, der kunne tyde på, at chaufførens opmærksomhed er nedsat, bliver der bragt en advarsel i displayet, som opfordrer dig til en pause. Ud fra live input om kørslen finder systemet afvigelser fra, hvordan du plejer at køre, og er i stand til at vurdere, om disse kunne skyldes træthed. Hvis afvigelserne fortsætter, bliver advarslen gentaget og kombineres med et tydeligt lydsignal.

Ford Transit Connect interiør

Ford Transit Connect interiør

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Gør glæden stor med Ford Transit Connect

Ford har i den seneste udgave af Transit Connect sikret køreegenskaberne og køreglæden ved at fintune både styretøj og affjedring for at få bedre køreegenskaber, og det er i den grad lykkedes. Selv når Ford Transit Connect er lastet op, styrer den yderst præcist og klarer kurverne langt bedre end sine forgængere. Vælger du modellen med automatgear, vil du knapt nok mærke gearskiftene, der er yderst smidige. Med de glimrende køreegenskaber, kan du roligt fylde lastrummet med det, du skal bruge, uden at det går ud over Ford Transit Connects evne til at køre effektivt.

De fleste har nok prøvet hurtigt at blive sendt på en opgave i en by, hvor de ikke kender eller er vant til trafikforholdene. Hvis du eller en af dine lærlinge skal klemme jeres Ford Transit Connect ind i en parallelparkering, kan I aktivere den aktive parkeringshjælp, mens I kører, hvorefter sensorerne finder en plads, der er stor nok. Du kan roligt slippe rattet og lade Ford Transit Connect gøre det meste af arbejdet, omend du dog selv skal betjene speeder, gear og bremse. Hvis det viser sig lige så svært at komme ud fra pladsen igen, fungerer systemet også den modsatte retning.

Selvom Ford Transit Connect ikke er den største varebil, er den stadig fleksibel, ikke mindst når du skal transportere lange objekter. I versionerne af Ford Transit Connect med dobbelte passagersæder har Ford lavet en lastluge i adskillelsen, der gør det muligt at skubbe særligt lange genstande (op til 3 meter) igennem, så pladsen under passagersæderne også bliver taget i brug. Alt efter dine behov for transport kan Ford Transit Connect fås i to karosserilængder og kan bære en nyttelast på over 800 kg, så er det en varebil i denne størrelse, du kigger efter, vil Ford Transit Connect helt sikkert kunne leve op til dine forventninger og ønsker. Udstyrslisten er lang, og du kan nemt opgradere komfort, teknologi og sikkerhed, så bilen passer perfekt til dig.

Ford Transit Connect interiør

Ford Transit Connect interiør

Vælg Ford Transit Connect fordi:

Hvis en kassevogn er lidt for stor og upraktisk til dine behov, er Ford Transit Connect et oplagt valg. Den har køreegenskaber som en personbil og er et godt valg for bude eller bagere, hvis behovet primært er transport, mens VVS’ere og andre installatører i Ford Transit Connect også vil finde en god bil, der tilfredsstiller behovene og har god plads til udstyr – og tilmed til en fornuftig pris.

Ford Transit Connects fleksibilitet og effektive brændstoføkonomi gør den til en god investering, hvis behovet for større biler ikke er der, men det tværtimod er attraktivt med en mindre bil, der gør det nemt at komme rundt i selv tæt trafikerede byer. Både i bytrafik og på motor- og landeveje vil Fords banebrydende teknologier gøre det nemmere, sikrere og mere effektivt at komme rundt, så du kan have endnu mere fokus på at skabe værdi for dine kunder.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!