Ford Ranger Wildtrak front

Robusthed og driftssikkerhed, testet under ekstreme forhold

Den hårdføre Ranger Van med den nyeste førerassistanceteknologi fører dig sikkert gennem de daglige udfordringer.

Pris ekskl. moms fra 215.064 kr.

Ford Ranger

Ved udviklingen af Ford Ranger har det været langvarig kvalitet der har været det primære fokus. Ranger modellen bliver testet på alt fra drivlinjen til smækning med dørene, for netop at garantere den absolut bedste kvalitet og slidstyrke.

Specielt egner Ford Ranger sig godt til Off Road – det er en robust bil med en stærk og kraftfuld motor. Endnu vigtigere er dens firhjulstræk, med mange forskellige indstillinger af trækkræften. Du kan elektronisk skifte mellem tohjulstræk og firehjulstræk ved at anvende en drejeknap i midterkonsollen. På den måde kan du nemt og hurtigt indstille det efter hvilket terræn du kører i. Derudover, har den et meget solidt greb i underlaget, grundet et intelligent ESC system. En af effekterne ved dette system er blandt andet antispin, det hjælper til at du hele tiden har et optimalt vejgreb, selv på et løst og vådt underlag.

Ford Ranger er udstyret med en række af de nyeste teknologier, der er med til at gøre din køreoplevelse mere sikker samt komfortabel. Heriblandt kan vi nævne funktioner som Adaptiv Fartpilot med afstandsalarm, Lane Keeping Assist der hjælper dig med at holde din vejbane, Traffic Sign Recognition, parkeringssensorer og automatisk nedblænding af fjernlys.

SE PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebiler

Kabinen er også udstyret med ny teknologi til at bidrage til en positiv køreoplevelse. Bag rattet har Ranger to displays der hjælper dig med at holde fuldt overblik mens du kører, både over bilens forbrug, motoromdrejninger og meget mere. Kommunikationen er også blevet nemmere via avancerede teknologier, der hjælper til med navigation, USB-tilslutning til eksternt udstyr eller direkte streaming fra din smartphone.

Indenfor erhvervslivet er det meget varierende hvad du ønsker at din bil skal kunne. Denne model er specielt relevant for dig der skal køre meget uden for offentlig vej. Derfor anbefaler vi dig at kontakte os direkte for råd og vejledning når du skal tage en beslutning. På den måde kan vi bedst muligt skræddersy en løsning til det præcise behov du har. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.


Km/l:
 11,4-14,5 | CO2: 181-233 g/km | Energimærke: G-D

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Ranger Raptor

Ford Ranger er meget mere end bare en pickup – det er en super-pickup! Raptor er dedikeret til offroad-præstationer og den er bygget til at dominere ethvert miljø den kommer i. For at imødekomme de krav der er for at begå sig i et ekstremt terræn, er Raptor lavet med et unikt lavlegeret stilchassis med høj styrke.

Uanset om du kører på udfordrende terræn med fx vandløb eller om du kører på motorvejen, så er der sikkerhedssystemer der er lavet til dette formål. Fx er ”Roll Stability Control” og elektronisk stabilitetsstyring behjælpelig med et bedre vejgreb.

Raptor er designet til dig som fører og er klar til at erobre. Når du sætter dig i de skræddersyede sæder, vil du opleve at Raptor er udviklet med en række teknologier og systemer der gør køreoplevelsen unik. Bl.a. giver ”Terrain Management System” dig 6 forskellige tilstande at køre i.

Er du klar til at opleve Raptor, så kontakt os allerede i dag for en prøvetur!

SE PRISLISTE
Ford Ranger Raptor

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
XL

Aircondition - manuel

DAB+

Fartpilot

Pre-collision, Lane keeping, skiltegenkendelse og intelligent fartbegrænser

Wildtrack

Aircondition - fuldautomatisk, 2 zoner

Bakkamera

Fartpilot

Ford SYNC 3, 8" touch screen og navigation med dansk tale

FordPass Connect modem

Pre-collision, Lane keeing, skiltegenkendelse og intelligent fartbegrænser

Off-Road pakke & alarm. Off-road pakken indeholder: spærredifferentiale bag, beskyttelsesplade under motor og brændstoftank

Raptor

Aircondition - fuldautomatisk, 2 zoner

Anhængertræk, fast

Bakkamera

DAB+

Fartpilot

Ford SYNC 3, 8" touch screen og navigation med dansk tale

FordPass Connect modem

Pre-collision, Lane keeping, skiltegenkendelse og intelligent fartbegrænser

Rulleladdækken, Mountain Top® i aluminium, låsbart

Off-Road pakke & alarm. Off-road pakken indeholder: spærredifferentiale bag, beskyttelsesplade under motor og brændstoftank

Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!