Galaxy er komfort fra en "anden" planet

Med den nye Ford Galaxy vil du uden tøven føle, at du rejser på første klasse.

Priser fra 501.440 kr.

Ford Galaxy

Med en Galaxy har du plads til 7 personer

Er du klar på at rejse på første klasse? Med den nye Ford Galaxy vil du uden tøven føle, at du rejser på første klasse. Bilen redefinerer rejseoplevelsen ved at give yderst fleksible siddepladser for op til 7 personer. Hvis du påskønner kombinationen af kvalitet, elegance og moderne design med den nyeste teknologi, så tag med på rejsen i Ford Galaxy med imponerende meget plads.

Selve designet på en Ford Galaxy læner sig meget op ad den populære S-MAX. Man har også her designet en Aston Martin-lignende front, som får bilen til at se meget mere ungdommelig og sporty ud. Man har dog til forskel fra Ford S-MAX fokuseret på, at alle passagerer i bilen får så meget udsyn som muligt ved at forstørre vinduerne markant. Dette gør, at man på ingen måde får følelsen af at være isoleret, når man sidder på bagsædet. Man kan desuden som ekstraudstyr få et luksuriøst todelt panoramatag, som skaber et let og luftigt interiør.

Ligesom ved det udvendige er der også indvendigt tænkt på alle detaljer. Man vil indvendigt opleve utrolig meget plads, selvom bagerste række er fyldt op. Man har med den store plads skruet ekstra op for komforten på bagsæderne ved at lade hver enkelt passager have deres eget sæde. Det gør, at de lange ture ikke længere bliver et problem, da man ikke på noget tidspunkt vil opleve at sidde tæt.

En fiks detalje: Tryk på en knap i bagagerummet, og elmotorer folder de fem bagsæder op og ned. Dette giver muligheden for et enormt bagagerum, som kan være praktisk i mange situationer. Man kan desuden styre sæderne op og ned enkeltvis, så man selv kan tilpasse sin indretning af bilen til hver enkelt tur.

Selve kabinen er elegant og veludstyret, og man har på en meget simpel og brugervenlig måde placeret alle nyttige funktioner og bemærkelsesværdig teknologi lige ved hånden.

Man har hos Ford udviklet teknologi med det formål at sørge for, at du som fører af en Ford Galaxy kører så sikkert som muligt, og at du bliver hjulpet igennem den travle hverdag bedst muligt. Ford Galaxy er udstyret med en masse teknologi, der er enkelt at bruge, og som ganske enkelt fungerer for dig.

VIS PRISLISTE
Udstyr i Galaxy

Aktiv parkeringshjælp
Man har vurderet, at mange har svært ved at få en bil på størrelse med en Galaxy parkeret. Der er derfor udviklet en teknologi, der hjælper dig til at parkere håndfrit på parallelle parkeringspladser samt gør det nemmere at parkere i en p-bås (f.eks. i parkeringshuse). Teknologien kan registrere, at der er en fri parkeringsplads, hvorefter den selv styrer bilen sikkert og roligt på plads.

Automatisk bagklap
Kender du det, at du står med hænderne fulde og skal have åbnet bagagerummet? Dette problem oplever rigtigt mange, men det er der heldigvis fundet en løsning på. Med den håndfrie bagklap behøver du blot at vifte med foden under kofangeren, så åbner og lukker bilens bagagerum automatisk. Det eneste det kræver, er, at du har din fjernbetjeningsnøgle med dig – super smart!

Når man rejser på første klasse, er der selvfølgelig heller ikke gået på kompromis, hvad angår sikkerhed. Man har hos Ford udviklet en masse former for teknologi, som er med til at sikre dig og dine medpassagerer. Nogle af de mange teknologier er eksempelvis:

Pre-Collision Assist
Bilen er udstyret med et system, som registrerer biler og mennesker, som befinder sig på vejen foran, eller som kunne krydse bilens bane. Hvis du ikke reagerer, slår systemet automatisk bremserne til.

Automatisk nødopkald
Bilen er udstyret med en automatisk nødopkaldfunktion. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses, eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe til alarmcentralen og angive dine GPS-koordinater. Således kan du med ro i sindet sætte sig ind i din Ford Galaxy og føle tryghed for både dig og for dine medpassagerer.

Ford Galaxy er en bil til dig, som ønsker at køre på første klasse med plads til hele familien.

Km/l: 15,4 | CO2: 148 | Energimærke: A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Galaxy fås nu som hybrid

Ford tilbyder nu Galaxy i en fuldhybridvariant. Galaxy Hybrid fås med en benzin-elektriske drivlinje på 190 hk.

Ford Galaxy Hybrid bibeholder sine praktiske og rummelige egenskaber, da den rummer helt op til 2.339 liter bagagerumsplads bag første sæderække. Med alle 7 sæder i brug rummer den 300 liter. 

Ønsker du at modtage mere information, eller er du nysgerrig på hvornår du kan prøvekøre Galaxy Hybrid?

HOLD MIG OPDATERET LÆS MERE

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Titanium

Ford SYNC 3 med 8" touchscreen, navigation, Apple CarPlay, , Android Auto, DAB+, 8 højttalere

7 sæder, 3. sæderække med fold flat funktion

Nøglefri adgang/start

Parkeringssensorer, for og bag

Læderrat og gearknob

Opvarmet rat og forrude

Opvarmede forsæder

Fartpilot med intelligent fartbegrænser

Elbetjente, opvarmede og foldbare sidespejle

230V strømudtag

Forsæder i sportsdesign

Flyborde bag forsæder

Indirekte kabinebelysning

ABS, ESP, Hill Start Assist

Airbags til fører og forsædepassager

Gardinairbag ved 1. 2. og 3. sæderække

Sideairbag ved 1. og 2. sæderække

Knæairbag i førersiden

Lane Keeping Aid

Lane Keeping Alert

Førerovervågning

Trafik/hastighedsskilte genkendelse

17" alufælge

LED kørelys

LED tågeforlygter med drejefunktion

Automatisk nedblænding af fjernlys

Blanke tagrællinger

Regnsensor

Dæktryksovervågning

Privatleasing af Galaxy| Skarpe leasing priser på Galaxy

Få en leasingaftale på den rummelige og familievenlige Ford Galaxy.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!