Ford Galaxy

Galaxy er komfort fra en "anden" planet

Med den nye Ford Galaxy vil du uden tøven føle, at du rejser på første klasse.

Priser fra 431.775 kr.

CORONA / Covid-19
Vi holder åbent og tager vores forbehold 

Vi har iværksat initiativer til at reducere smittespredning i forbindelse med Covid-19.

Ford Galaxy

Med en Galaxy har du plads til 7 personer

Er du klar på at rejse på første klasse? Med den nye Ford Galaxy vil du uden tøven føle, at du rejser på første klasse. Bilen redefinerer rejseoplevelsen ved at give yderst fleksible siddepladser for op til 7 personer. Hvis du påskønner kombinationen af kvalitet, elegance og moderne design med den nyeste teknologi, så tag med på rejsen i Ford Galaxy med imponerende meget plads.

Selve designet på en Ford Galaxy læner sig meget op af den populære S-MAX. Man har også her designet en Aston Martin-lignende front, som får bilen til at se meget mere ungdommelig og sporty ud. Man har dog til forskel fra Ford S-MAX fokuseret på, at alle passagerer i bilen får så meget udsyn som muligt ved at forstørre vinduerne markant. Dette gør, at man på ingen måde får følelsen af at være isoleret, når man sidder på bagsædet. Man kan desuden som ekstraudstyr få et luksuriøst todelt panoramatag, som skaber et let og luftigt interiør.

Ligesom ved det udvendige er der også indvendigt tænkt på alle detaljer. Man vil indvendigt opleve utrolig meget plads, selvom bagerste række er fyldt op. Man har med den store plads skruet ekstra op for komforten på bagsæderne, ved at lade hver enkel passager have deres eget sæde. Det gør, at de lange ture ikke længere bliver et problem, da man ikke på noget tidspunkt vil opleve at sidde tæt.

En fiks detalje: Tryk på en knap i bagagerummet, og elmotorer folder de fem bagsæder op og ned. Dette giver muligheden for et enorm bagagerum, som kan være praktisk i mange situationer. Man kan desuden styre sæderne op og ned enkeltvis, så man selv kan tilpasse sin indretning af bilen til hver enkel tur.

Selve kabinen er elegant og veludstyret, og man har på en meget simpel og brugervenlig måde placeret alle nyttige funktioner og bemærkelsesværdig teknologi lige ved hånden.

Man har hos Ford udviklet teknologi med det formål at sørge for, at du som fører af en Ford Galaxy kører så sikkert som muligt, og at du bliver hjulpet igennem den travle hverdag bedst muligt. Ford Galaxy er udstyret med en masse teknologi, der er enkelt at bruge, og som ganske enkelt fungerer for dig.

VIS PRISLISTE

Udstyr i Galaxy

Massage i sæder:

At bilen er velegnet til lange ture kommer også til udtryk igennem de avancerede sæder i front. Sæderne fås som Multi-Contour, hvor der er indbygget elleve trykluftdrevne hynder, som er placeret, så de giver dig ekstra støtte, komfort og massage når du ønsker det.

Aktiv parkeringshjælp:

Man har vurderet, at mange har svært ved at få en bil på størrelse med en Galaxy parkeret. Der er derfor udviklet en teknologi, der hjælper dig til at parkere håndfrit på parallelle parkeringspladser samt gør det nemmere at parkere i en p-bås (f.eks. i parkeringshuse). Teknologien kan registrere, at der er en fri parkeringsplads, hvorefter den selv styre bilen sikkert og roligt på plads.

Automatisk bagklap:

Kender du det, at du står med hænderne fulde og skal have åbnet bagagerummet? Dette problem oplever rigtig mange, men det er der heldigvis fundet en løsning på. Med den håndfrie bagklap behøver du blot at vifte med foden under kofangeren, så åbner og lukker bilens bagagerum automatisk. Det eneste det kræver, er, at du har din fjernbetjeningsnøgle med dig – super smart!

Når man rejser på første klasse, er der selvfølgelig heller ikke gået på kompromis hvad angår sikkerhed. Man har hos Ford udviklet en masse former for teknologi, som er med til at sikre dig og dine medpassagerer. Nogle af de mange teknologier er eksempelvis:

Pre-Collision Assist

Bilen er udstyret med et system, som registrerer biler og mennesker, som befinder sig på vejen foran eller som kunne krydse bilens bane. Hvis du ikke reagerer, slår systemet automatisk bremserne til.

Automatisk nødopkald

Bilen udstyret med en automatisk nødopkald funktion. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe til alarmcentralen og angive dine GPS-koordinater. Således kan du med ro i sindet sætte sig ind i din Ford Galaxy og føle tryghed for både dig og for dine medpassagerer.

Ford Galaxy er en bil til dig, som ønsker at køre på første klasse med plads til hele familien.

Km/l: 15,2-16,1 | CO2: 162-173 | Energimærke: B

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Titanium (Udvalgt standardudstyr)

17" alufælge med 5x2 eger

7 sæder

LED tågeforlygter

2-zoners klimaanlæg

Nøglefri start

Læderrart og gearknob

Fartpilot

Fjernbetjent centrallås

Elbetjente og opvarmede sidespejle

Opvarmet forrude

Gardinairbag ved 1. 2. og 3. sæderække

Sideairbag ved 1. og 2. sæderække

Forsæder i sportsdesign med 4 manuelle instillinger

Varme i forsæder

Ford SYNC 3 med 8" touchscreen

LED kørelys

10.1" TFT-farveskærm i instumentering

Indirekte kabinebelysning

Lane Keep Assist

Trafic Sign Recognition

Driver Alert

Regnsensor

Automatisk lystænding

Krom bælte ved sideruder

Blanke tagrællinger

220V strømudtag

Privatleasing af Galaxy| Skarpe leasing priser på Galaxy

Få en leasingaftale på den rummelige og familievenlige Ford Galaxy.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!