Ford S-max

S-Max testen

"...Altså, jeg har siddet omme bag i den og det synes jeg er rigtig godt og der er meget plads, nu er jeg lige godt 2 meter høj..."

Ford S-Max
test og anmeldelse

- SE TEST VIDEOEN NEDERST PÅ SIDEN

Daniel: Nu har vi været ude og hente den her S-Max ude ved Autohuset Vestergaard i Odense og vi glæder os rigtig meget til at komme ud og prøvekøre den, så nu må vi se hvad vi finder frem til.

Altså, jeg har siddet omme bag i den og det synes jeg er rigtig godt og der er meget plads, nu er jeg lige godt 2 meter høj og der er fin plads til benene og det er jo fantastisk at kunne vippe sædet tilbage. Bagsæderne de er justerbare, ligesom forsæderne er. Så man kan rykke alle bagsæderne frem og tilbage og man kan justere dem i forhold til om man vil ligge lidt mere ned.

Daniel: Nu vil jeg lige vise hvordan man kan anvende telefonopkald. Man trykker på den her stemmekontrol, så siger man en kommando ”Ring til Silvia” og så ringer den op.

Silvija: Så har den, den her super fantastiske funktion nemlig at den kan simpelthen registrere hvor de hvide streger er, så hvis nu at jeg gerne vil overhale, så drejer den faktisk selv ind på vejbanen igen. Så hvis nu man var ved at falde i søvn, så ville den registrere at det brummer lidt i rettet – så når jeg skal overhale skal jeg huske at blinke ud for at den vil lade mig passere de hvide streger.

Daniel: Altså jeg synes at det er rigtigt positivt ved bilen, at den er stor og rummelig også selvom jeg har taget mig meget plads samtidig med at vi har vores to drenge med ude og køre – de har nemlig stadig god plads og der er et kæmpe bagagerum.

Så har vi været ved grænsen og vi har købt nogle småting, så nu fylder vi bare ind. I forhold til brændstoføkonomi var vi faktisk overrasket over, at når vi kørte på motorvej slugte den lidt mere end hvad jeg havde regnet med, men den kører fornuftigt alligevel.

Silvija: Når man kører en tur i naturen som jeg gør lige nu, eller jeg kører på motorvejen om morgenen når jeg skal på arbejde, så er motoren rigtig støjsvag, så derfor er det rigtig fantastisk at man kan høre radio på et lavt niveau. Den bil jeg er vant til at køre i om morgenen den larmer rigtig meget, så der vælger jeg faktisk at slukke for radioen.

Bilen kan selv parallelparkere. Jeg trykker på parkering hernede, oppe på skærmen spørg den så om jeg skal parallelparkere eller om jeg skal ind i en bås og så skal jeg køre frem. Så jeg kører stille og roligt frem til jeg har fundet en plads og så skal jeg slippe rettet og sætte den i bakgear, så kører jeg langsomt tilbage.

Vi skal så vurdere bilen her fra 1 til 5 indvendigt, og jeg vil sige at med god komfort i sæderne og alt ekstraudstyr så vil jeg give den en 5’er.

Daniel: Vi skal også vurdere bilen udvendig og udvendig der får den et stort 4’tal. Den har nogle lækre detaljer, men brændstoføkonomien kunne være bedre så den får i alt et 4’tal - men det er nu en super god bil.