Ford Ranger Wildtrak front
Pris ekskl. moms fra 210.327 kr.

Ford Ranger – en civiliseret vildbasse

Ford Ranger er en bil, der kan bruges til både arbejde og fritid. Som arbejdsbil er den et godt valg for gartnere og andre i professioner, hvor man ofte har brug for at køre rundt med mindre maskiner eller skal kunne trække tunge læs. I privaten er Ford Ranger et godt valg, hvis du er jæger, skal kunne trække en hestetrailer eller har en båd, der skal køres til en ny havn. Hvis du bruger Ford Ranger privat, er det altså i høj grad et livsstilsvalg, der matcher et behov i stil med at kunne køre i kuperet terræn og vanddybder på op til 80 centimeter, uden at du behøver gå på kompromis med komfort og sikkerhed for hverken chauffør eller passagerer. Ford Ranger kommer i tre udgaver, og uanset om du vælger en XL, Wildtrick eller Raptor, venter der en stærk, men komfortabel køreoplevelse.

Ford Ranger kommer med en ny og kraftfuld 2,0-liters EcoBlue-dieselmotor, der er blevet mere effektiv med bedre brændstoføkonomi end tidligere. Den kommer i tre varianter: en turboladet variant med 130 hk og 350 Nm drejningsmoment, en turboladet variant med 170 hk og 420 Nm drejningsmoment og en biturboladet variant med hele 213 hk og 500 Nm drejningsmoment.

Alle motorer i Ford Ranger fås med en manuel gearkasse med 6 trin, mens biturbovarianten også kan fås med Fords særlige 10-trins automatgear, hvis evner er udstillet i den nye Ford Mustang og amerikanernes yndlings-pickup, Ford F-150.

Skal du købe firmabil og overvejer en Ford Ranger, vil vi hos Autohuset Vestergaard gerne starte med en uforpligtende og gratis snak og hjælpe dig med at få afdækket, hvad din virksomhed har (og ikke har) brug for, så vi kan skræddersy et tilbud til dig. Vi ved, at behovene fra en virksomhed til en anden kan være meget forskellige, i forhold til hvad en firmabil skal kunne. Denne model er for eksempel specielt relevant for dig, der skal køre meget udenfor offentlige veje.

Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail fra kl. 09.00 til 22.00 alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

4 grunde til at vælge en Ford Ranger er:

  • Gode og stabile køreegenskaber både på vej og i terræn
  • Rummelig kabine
  • Sikker kabine ved sammenstød
  • Førerassistenter, der gør din kørsel sikker for både dig selv, passagerer og medtrafikanter

Km/l: 11,4-14,5 | CO2: 181-233 g/km | Energimærke: G-D

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

SE PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebiler

Book en Ford Ranger ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Design af Ford Ranger - udvendig og indvendig

Med en Ford Ranger er du garanteret at sætte et markant aftryk på gader og stræder. Ikke alene kommer du kørende i en pick-up – med de seneste designopdateringer i Ford Ranger kommer du til at udstråle power, energi og muskler. Både den nye kofanger og den nye opdelte frontgrill giver sammen med lidt smallere Xenon-forlygter en fremtoning, der er frisk og dominerer landskabet.

Med rene, formede linjer balancerer den elegance med et look, der understreger den hårdtarbejdende og eventyrlystne bil, som Ford Ranger er. Ford Ranger kommer som udgangspunkt i otte forskellige farver, mens Ford Ranger Wildtrack også kan fås i den unikke Saber Orange-farve med mørke kontraster i titanium-finish.

I kabinen har både du og dine passager godt med plads. Det rummelige interiør har masser af hoved-, ben- og albuerum, hvilket giver god plads til hele arbejdsholdet, alle vennerne eller hele familien, afhængig af hvad bilen skal bruges til. På førerpladsen sidder du med godt udsyn til vejen, og alle funktioner er designet, så du nemt kan komme til dem med let adgang til knapper, skærme og lignende.

Ford Ranger interiør

Ford Ranger interiør

Ford Ranger

Ford Ranger kan tilpasses til dine behov

En firmabil er en arbejdsplads på fire hjul. Autohuset Vestergaard har en lang erfaring og stor rutine med at sælge, tilpasse og indrette vare- eller firmabiler, så de passer til de branche- og firmaspecifikke behov, nogle virksomheder kan have. For en Ford Ranger kan det eksempelvis være installation af kran på ladet eller påsætning af en hardtop, så ladet er dækket til. Med kunder fra mange forskellige brancher og virksomheder har vores erhvervskonsulenter erfaringen til hurtigt at kunne komme med et forslag til, hvordan jeres behov bedst bliver dækket.

Vi glæder os til at høre om dine og din virksomheds behov, og hvordan vi kan finde en indretningsløsning, der skaber værdi for jer.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Ford Ranger online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Skræddersy en finansiel løsning på Ford Ranger

Hvis dit firma skal anskaffe en ny vare- eller arbejdsbil, kan vi hos Autohuset Vestergaard rådgive om hele processen, så vi ved at forstå dine og dit firmas praktiske og økonomiske behov kan finde den finansieringstype, der passer til din virksomhed.

Erhvervsleasing af vare- eller arbejdsbiler er en fleksibel og populær løsning, da din virksomhed ved at lease frem for at købe får mindre pengebinding, ingen tinglysningsafgifter, fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler. I leasingperioden – som regel 36, 48 eller 60 måneder – kan du koncentrere dig om dine kunder, da en leasingaftale giver stabilitet og overblik i budgettet.

Autohuset Vestergaard kan tilbyde leasingaftaler fra flere forskellige udbydere og vi er altså frie til at finde en aftale, der passer til jeres behov. Uanset hvor mange biler I skal anskaffe, står vores erfarne erhvervskonsulenter parat til at finde en god løsning til jer.

 

Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor

Ford Ranger

Ford Ranger Wildtrack

Operationel eller finansiel leasing?

Overordnet set er der to leasingtyper – operationel og finansiel leasing – men den ene er ikke automatisk bedre end den anden. Hvilken type leasing der er den rigtige for din virksomhed, vil afhænge af jeres behov, økonomi og risikoprofil. 

Med operationel leasing får I brugsretten på den nye Ford Ranger, mens leasingselskabet står for service og vedligehold. Som regel vil denne type aftale også kunne inkludere erstatningsbiler ved service og reperationer, hvilket sikrer driftsstabiliteten for dig og dit firmas mulighed for at servicere kunderne. I lighed med forsikringer beregnes operationelle leasingaftaler blandt andet ud fra et kilometermaksimum i leasingperioden, hvorfor det er vigtigt, at du kender jeres reelle kørselsbehov. Operational leasing giver altså fuldstændighed budgetsikkerhed, driftssikkerhed og garanti for, at der ikke er nogen ubehagelige finansielle overraskelser.

Leaser du en Ford Ranger med en finansiel leasingaftale, vil aftalen ofte være billigere end en operationel leasingaftale, men til gengæld står dit firma med ansvaret for vedligehold og service af bilen, mens I leaser. Ved leasingsaftalens udløb skal I enten købe bilen eller sørge for salg til en tredjepart til en på forhånd aftalt pris med leasingselskabet. Finansiel leasing kan være en fordel i brancher med stor risiko for mindre skader og buler, da du og dit firma ikke i samme grad skal stå til ansvar for nedslidning og skader overfor leasingselskabet, som hvis det var en operationel leasingaftale.

Finansiel leasing kan også suppleres med en serviceaftale med en dækning på service og vedligehold, der til en fast månedlig ydelse giver et niveau tæt på operational leasing.

 

Sikkerhed i Ford Ranger

Uanset om du skal bruge Ford Ranger til arbejde eller fornøjelse, er det en sikker bil at køre i. I Euro NCAP’s sikkerhedstest har den som den eneste bil i klassen fået fem stjerner, der blandt andet er blevet tildelt på grund gode resultater i crashtesten ved sammenstød. Dertil kommer en lang række programmer og assistenter, der takket været kameraer og sensorer skaber en yderst sikker bil at køre i, uanset om du kører på asfalteret vej eller i terræn. Det elektroniske stabilitetsstyringssystem sikrer et bedre vejgreb ved at overvåge køreforholdene og kompensere i hvert enkelt hjul, så Ford Ranger stabiliseres. Samme teknologi bruges, når din Ford Ranger er læsset: Load Adaptive Control registrerer den ekstra vægt og tilpasser det elektroniske stabilitetsstyringsystem derefter, så du har stabil kørsel, uanset hvor mange passagerer – eller hvor meget last – du har med i bilen. Stabilitetsstyringsystemet understøtter også Roll Stability Control-systemet, der sørger for at holde dækkene på jorden ved terrænkørsel.

Ford Rangers styrke og stabilitet gør den også oplagt til anhængertræk, og med Trailer Sway Control-systemet er du garanteret en sikker kørsel. Hvis systemet registrerer udsving fra Ford Rangers anhænger, nedsætter det automatisk hastigheden ved at reducere momentet i motoren og langsomt øge trykket på bremserne på alle fire hjul.

Ford Ranger er samtidig udstyret med et af de mest avancerede tyverisystemer: Når du har dobbeltlåst bilen, udløses en alarm både ved almindelige forsøg på indbrud, og hvis bilen bliver bugseret eller på anden måde flyttet, mens den er låst.

I Ford Ranger kan du som standard og tilvalg også få en række førerassistenter, der blandt andet gør brug af kamera og radar for at registrere fodgængere, og som aktiveres automatisk, hvis føreren af bilen ikke selv er i stand til at bremse. Førerassistenterne kan også hjælpe dig med at holde den optimale fart i forhold til sikkerhed og fartgrænser, når du kører på almindelige veje. Den adaptive fartpilot tilpasser farten til den forankørende bil og holder en passende afstand, mens kameraer, der genkender trafikskilte (både permanente og midlertidige), automatisk tilpasser hastigheden til den til enhver tid gældende fartgrænse. Ford Ranger kan også fås med parkeringsassistent, vognbanecentrering, bakkamera samt parkeringssensor både foran og bagpå.

Ford Ranger

Ford Ranger Raptor - en sand ørkenracer

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Ford Ranger

Ford Ranger

Ford Ranger er optimal i alle terræns

Ford Ranger er lavet til både vej og terræn og til at kunne arbejde hårdt. Derfor har den fået en fast undervogn og en direkte styring, hvilket både forstærker din oplevelse af kontrol som fører af bilen og giver en stabil kørsel med godt greb i vejen og underlaget. For at kunne tilpasse din kørsel til alle forhold og underlag har du også mulighed for løbende at skifte mellem fire- og tohjulstræk, så du kan nøjes med tohjulstræk på jævne veje og ved bykørsel, mens du med et hurtigt drej på knappen kan skifte til firehjulstræk, når vejene bliver dårlige, eller når du kommer ud på terræn.

Selve køreegenskaberne i Ford Ranger er optimeret til at kunne køre effektivt i kuperet terræn – også når bakkerne bliver stejle. Bakkestartassistancen holder bremsetrykket i 2-3 sekunder, efter du har sluppet bremsen, så du roligt kan flytte foden til speederen og komme sikkert afsted. Det forlængede bremsetryk gør det også mere sikkert at starte og stoppe på glatte overflader.

På stejle bakker bliver din hastighed automatisk tilpasset af Hill Descent Control-systemet, så din fart er optimeret til bakkens stejlhed, uanset om du kører fremad eller bakker. Reguleringen sker helt automatisk uden dit input på bremse eller speeder.

Med en stor bil som Ford Ranger kan parkeringer i byen være en udfordring. Her kommer Ford Ranger til hjælp med hele tre funktioner, der guider til nemmere og bedre parkeringer. Dels vil det indbyggede bakkamera vise dig alt, hvad der sker bag dig, men samtidig er Ford Ranger også udstyret med parkeringssensorer for- og bagtil, der med et lydsignal fortæller, hvor tæt du er på de andre biler. Er parallelparkeringer ikke din bedste ven, kan du bruge den aktive parkeringshjælp, der efter aktivering overtager styringen, når du skal ind og ud af parkeringsbåsen, så du alene skal styre fart, gear og bremse efter anvisningerne på skærmen.

Bruger du Ford Ranger som erhvervsbil, kan det være nødvendigt at bruge den som et kontor på fire hjul, og den slags overvejelser bærer designet i Ford Ranger præg af. Handskerummet har plads til en 15 tommer bærbar computer, og alt efter kabinetype får du forskellige midterkonsoller, hvor der er plads til mindre udstyr, telefoner og papirer. Vælger du Double Cab-kabinen, kommer der tilmed to store opbevaringsrum under bagsæderne. Designet på bagklappen til det åbne lad gør, at den er solid, men let, og det er ligetil både at åbne og lukke den.

 

Ford Ranger XL

XL er standardvarianten af Ford Ranger. Men selv i basisudgaven får du opvarmet forrude, der fjerner bekymringen for frosne morgener, hvor du skal skrabe is af ruden. Et tryk på en knap, og hurtigt er is og dug væk fra rude og vinduesviskere. Du er også sikret mod fejltankning med Ford Easy Fuel, der gør, at kun dieselhaner kan komme ind, så ingen ved en fejl kan tanke benzin i din Ford Ranger. Andre standardelementer er aircondition, DAB+-radio, fartpilot, automatisk nødbremse og intelligent fartbegrænser. Selv i “basisudgaven” får du altså en bil på højt niveau.

Afhængig af om bilen skal bruges privat eller til erhverv, vil det kunne give mening at overveje, hvor stor kabinen i Ford Ranger skal være. Med Single Cab får du enkelt sæderække, mens en Double Cab-kabine giver dig en ekstra sæderække med egne døre.

Ford Ranger XL

Ford Ranger XL

Ford Ranger Wildtrak

Ford Ranger Wildtrak

Ford Ranger Wildtrak

Hvis anhængeren er en vigtig del af dit arbejde eller din fritid, er Ford Ranger Wildtrak værd at overveje. Ford Ranger Wildtraks motor yder 200 hk og 470 Nm, så selvom ladet og anhængeren er godt lastet, kan Ford Ranger Wildtrak stadig præstere godt i trafikken. Selv med fuld last får du en glidende og afslappet oplevelse i trafikken. Ford Ranger Wildtraks undervogn er god og utroligt fast, og selvom der kommer en flere tons tung anhænger på krogen, er det ikke noget, der tynger bagenden på bilen synderligt. Styretøjet i Ford Ranger Wildtrak er samtidig meget direkte, hvilket i en stor pickup giver en god oplevelse af kontrol over din kørsel.

Raptor 

En pickup kan ikke undslippe, at den i sin sjæl og identitet er en arbejdsbil. Men med Ford Ranger Raptor får arbejde og fornøjelse lov til at gå op i en højere enhed. Med en  2,0-liters Ecoblue-dieselmotor med 213 hk og et moment på 500 Nm kommer Ford Ranger Raptor med en frisk og voldsom attitude, der sammen med den hævede sportsundervogn, sportsstøddæmpere og stærkere bremser giver en hurtig fremdrift i terrænet. Dertil kommer de særlige Raptor-designdetaljer, både ude inde, som giver Ford Ranger Raptor en unik fremtoning.

Ford Ranger Raptor er bygget til at koble effektivitet og spænding, og det er altså ikke uden grund, at man fra Fords side har sat Ford Ranger Raptor i kategori med en snescooter eller en ATV i forhold til den energi og spænding, som bilen kan give. Det er helt bevidst, at Ford Ranger Raptor skal være en sjov bil at køre i – og det er den i den grad også.

Ford Ranger Raptor

Ford Ranger Raptor

Vi giver dig her en introduktion til den vilde Ford Ranger Raptor... 

Ønsker du en specielopbygning af din Ford Ranger? 

Ford Ranger opbygning

Opbygning af Ford Ranger Raptor - personbil

Der er stort set ikke grænser for, hvordan vi kan bygge din Ford Ranger. Vi hjælper gerne med specialopbygning og har i samarbejde med Rehabiler, blandt andet opbygget en Ranger. 

Her lavede vi bl.a. hardtop, LED lys indvendigt, surringsskinner og alu dørkplader. Bilen er i øvrigt på hvide plader og har derfor sæder bagi. Den er ligeledes blevet folieret i en mat grå farve og har aftageligt anhængertræk.

Interesseret i at høre mere?

 

Kontakt sælger

Vælg Ford Ranger fordi:

Ford Ranger er ikke en bil, man vælger ved et tilfælde. Det er en bil for dig, der har helt særlige behov og derfor har brug for en helt særlig bil. Du skal vælge Ford Ranger, hvis arbejdssko og gummistøvler lokker mere end laksko og sneakers. Hvis du er typen, der kan stå med udbyttet fra en jagt, windsurfer-udstyr eller en bådanhænger og mangler en bil til at få det hele med hjem, er Ford Ranger den helt rigtige bil for dig.

Kigger du på en arbejdsbil til dit firma, kan Ford Ranger også meget vel være et godt valg. Især gartnere, skovløbere og andre med jobs i det fri, hvor der løbende er brug for let adgang til udstyr og materialer, og hvor kørslen ikke altid er på pæne og ordnede veje, vil opleve en bil, der passer til deres behov.

Ford Ranger kommer med udstyr og førerassistenter, der på mange måder udgør en andenpilot, der gør din kørsel mere effektiv, sjovere og mere sikkerhed. Uanset om du i arbejdsmedfør eller af ren fornøjelse kører på vej eller i terræn, kan få du hjælp til en bedre køreoplevelse i din nye Ford Ranger.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
XL

16" stålfælge

Karrosserifarvet forkofanger

Elbetjente, opvarmede sidespejle

Pre-collision assist med nødbremsefunktion

Intelligent fartbegrænser

Vognbane assistance med lane keeping alert og assist

Elektronisk stabilitetsprogram (ESC)

Ford Easy Fuel brændstofpåfyldning uden tankdæksel

Stænklapper bagest

Opvarmet forrude

Opvarmede forsæder

Manuel aircondition

Fartpilot

Radio med Bluetooth® og USB

Elektronisk frit skift mellem 2- og 4-hjulstræk

Elbetjente sideruder i fordørene

Førersæde, 4-vejs justerbart

12V udtag

Wildtrack

Off-road pakke: Diff. spær bag, skjold under motor og brændstoftank

18" aluminiumsfælge

Trinbrædder

Aerodynamisk sportsbøjle på ladet

Tagbøjler i aluminium

Mørktonede ruder bag

Parkeringssensorer for og bag

LED kørelys og tågeforlygter

Xenon forlygter

SYNC 3 med 8" touch screen og navigation med dansk tale

FordPass Connect modem

Bakkamera

2-zone automatisk klimaanlæg

Alarm

Fartpilot

Del-lædersæder med Wildtrak logo

Elektrisk justerbart førersæde (kun Double Cab)

Læderrat

Mørkt loftindtræk

Gulvmåtter med Wildtrak-logo

Ambient LED interiørbelysning

230 V / 150 W strømudtag

Nøglefri adgang og start

Raptor

17" alufælge med 285/70-17 terrændæk

Off-road pakke: Diff. spær bag, skjold under motor og brændstoftank

Unik Raptor frontgrill

150 mm bredere sporvidde

Aerodynamisk sportsbøjle på ladet

Unik for- og bagkofanger

FOX Pro støddæmpere

Fire off-road trækkroge

Forstærkede trinbrædder

Mørktonede ruder bag

Parkeringssensorer bag

LED kørelys og tågeforlygter

Xenon forlygter

Mountain Top® ladrulledækken, låsbart

Anhængertræk

Raptor forsæder i dellæder og ruskind

El-justerbare forsæder med varme

Unikt sportsrat med perforeret læder og Raptor logo

Raptor instrumentgruppe

Alarm

230 V / 150 W strømudtag

Nøglefri adgang og start

Terrain Management System med seks valgbare drive modes

FordPass Connect modem

Bakkamera

SYNC 3 med 8" touch screen, DAB+ og navigation med dansk tale

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!