Priser fra 342.970 kr.

Ford Mondeo Hybrid
– mindre benzin, mere udstyr og mere teknologi

Ford Mondeo hybrid er udgået. Er du interesseret i en brugt Mondeo hybrid eller hjælp til at finde et godt alternativ, så er du velkommen til at kontakte os.

Verden ændrer sig, og de udfordringer, der følger med, har bilbranchen måttet tage op. Et af svarene på, hvordan man man gør det, har vi fået i form af den selvopladelige Ford Mondeo Hybrid, der som en HEV (Hybrid Electric Vehicle) tager det bedste fra begge verdener og kobler en specialdesignet og effektiv 2,0-liters benzinmotor med en avanceret elmotor. Ved lave hastigheder og kortere ture gør Ford Mondeo Hybrid brug af el-motoren, der er trukket af et særligt let litium-ion-batteri. På de længere ture tager den benzindrevne motor over, men kombinationen gør, at du som udgangspunkt kan forvente et lavt brændstofforbrug, da du vil kunne køre hele 17,9 km for hver liter benzin, du har fyldt på din HEV. Og så lader du på vejen, da elmotoren oplades ved at udnytte store dele af den energi, der normalt tabes gennem friktionsbremser. Alle verdens problemer er ikke løst med en selvopladelig Ford Mondeo Hybrid, men med det lave benzinforbrug er en HEV som Ford Mondeo Hybrid et af de mange svar, der er nødvendige for at opnå et lavere energiforbrug på globalt plan.

HEV eller ej – det er stadig en Ford Mondeo, og denne hybridudgave af Mondeo fås i to udstyrsvarianter Titanium og ST-Line, hvor du får en lang række udstyr. Udover at få et lavere brændstofforbrug og en grøn afgift på blot 500 kroner hvert halve år bliver du altså også forkælet med en lækker og komfortabel bil, der har udstyret og teknologien til at give dig en effektiv og bekvem køretur. Ford Mondeo Hybrid kommer som en 4-dørs sedan, hvor der er lukket mellem bagsæderne og bagagerummet på 383 liter, og en rummelig Stationcar med automatgear. 

5 grunde til at vælge en Ford Mondeo Hybrid

 • Selvopladelig hybridteknologi
 • Lav ejerafgift
 • Lavt brændstofforbrug
 • Støjsvag
 • Stor udstyrspakke som standard

4-dørs: Km/l: 17,5-17,9 | CO2: 127-130 | Energimærke: A+
Stationcar: Km/l: 17,2-17,5 | CO2: 130-133 | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledningen varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Masser af udstyr i HEV udgaven

Ford har sørget for, at det ikke skal være på grund af manglende udstyr, hvis nogen fravælger en Ford Mondeo Hybrid. Alene listen over udstyr, der bidrager og hjælper til en bedre og mere sikker kørsel, er imponerende. Mens Traffic Sign Recognition-teknologien i Ford Mondeo Hybrid registrerer skiltning og viser dem tydeligt inde i bilen, så du er sikker på ikke at overse ændrede hastighedsgrænser og lignende, sørger Driver Alert for holde øje med en lang række tegn i kørselsmønstret, der kan indikere træthed eller uopmærksomhed, og giver dig en opfordring til en pause og en kop kaffe. Fartpiloten hjælper dig med at holde farten, så trafikken glider nemmere og mere stabilt i din Ford Mondeo Hybrid.

Regnsensoren og den automatiske lystænding gør køreturene mere glidende, uanset vejr og klokkeslæt, ved automatisk at registrere modkørende trafik og derudfra slå de lange lys til og fra af sig selv. Regnsensoren indstiller vinduesviskerne på din Ford Mondeo Hybrid efter regnmængden, så du ikke skal skifte indstillingen på vinduesviskernes hastighed alt efter, hvordan vejret ændrer sig.

Hvis du aldrig er blevet gode venner med parallelparkeringer, kommer Ford Mondeo Hybrid med en teknologi, som du vil opleve som sendt fra himlen. Active Park Assist – assisteret af bakkameraet, der også kan bruges ved manuelle parkeringer – overtager simpelthen styringen af bilen i forbindelse med parallelparkeringer. Du skal blot følge anvisningerne på skærmen og let styre hastigheden, mens Active Park Assist-systemet drejer rattet for dig. Dukker der pludselig nogen eller noget op, vil du hele tiden kunne overtage styringen igen og stoppe parkeringen.

Ford Mondeo Hybrid fås naturligvis også som stationcar, hvor bagagerummet kommer i en størrelse på 403 liter. Stationcar-versionen er ikke en sedan, og du vil derfor her kunne lægge bagsæderne ned og få et bagagerum på hele 1.508 liter, når der skal købes stort, ind eller køres ting på genbrugsstationen.

Ford Mondeo hybrid udstyr

Book en Ford Mondeo Hybrid ekspert

Med VestergaardYOU kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Sikkerhed i Ford Mondeo Hybrid

Ford Mondeo Hybrid har ligesom den almindelige benzinmodel fået fem ud af fem stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedstest. Blandt de andre elementer, som er med til at gøre en køretur i en Ford Mondeo Hybrid til en sikker og tryg oplevelse for både fører, passagerer og medtrafikanter, er en nødbremse, der bremser for både biler, fodgængere og cyklister. Dertil kommer den adaptive fartpilot, der ved højere hastigheder tilpasser hastigheden efter trafikken, mens Active City Stop-teknologien hjælper dig under bykørsel, da den er designet til at hjælpe chauffører med at undgå kollisioner ved lav hastighed.

Ford har med Ford Mondeo Hybrid givet nye muligheder for at øge sikkerheden for passagererne. Ved tilkøb af Teknologipakke 4 følger der adaptive LED-forlygter med, som giver et præcist lysmønster, der tilpasser sig vej- og kørselsforholdene af sig selv. Det giver dig et langt bedre udsyn ved natkørsel og bidrager dermed til din og dine medtrafikanters sikkerhed. BLIS-systemet, der også følger med i Teknologipakke 4, holder øje med Ford Mondeo Hybrids blinde vinkler, når du skifter vejbane, og alarmerer dig, hvis der bliver registreret en bil i en af de blinde vinkler, så du undgår et sammenstød. Skulle uheldet være ude, får du i Teknologipakke 4 også sele-airbags til de to yderste bagsæder med i prisen. Sele-airbags er en særlig teknologi, hvor de airbags, der er placeret i selerne, udløses og oppustes ligesom de traditionelle airbags, hvis bilen er i et sammenstød. Med sele-airbags bliver trykket mod brystkassen reduceret markant, og ved at fordele det stød, der kommer ved en kollision, over et større område af kroppen skal de reducere risikoen for kvæstelser ved uheld.

Ford Mondeo hybrid sikkerhed

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Ford Mondeo Hybrid online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Ford Mondeo Hybrid udvendigt design

16 tommer alufælge er set før – også som standardudstyr – men det særlige ved Ford Mondeo Hybrid er, at man rundt om fælgene har sat dæk på med særligt lav rullemodstand. Rullemodstanden er den energi, der skal bruges for, at holde et dæk rullende, og når man gør brug af dæk med lav rullemodstand, skal bilen bruge mærkbart mindre energi, hvilket kommet til udtryk i et lavere brændstofforbrug. Samtidig har dækkene med den lave rullemodstand på Ford Mondeo Hybrid den positive effekt, at de støjer mindre – til glæde for både dig som bilist og dine omgivelser.

Ford Mondeo er både som HEV og i den rene benzinversion en elegant bil med skarpe kanter på sider og front, og så har den en frontgrill, der minder en om Fords ejerskab af Aston Martin-fabrikkerne. Ford Mondeo Hybrid kommer med kromlister omkring sideruderne, hvilket giver en flot fremtoning, der virkelig slår bilens elegance og flotte design fast. Ford Mondeo Hybrid kommer som udgangspunkt i Blazer Blue-lakering, men du kan faktisk som tilkøb vælge mellem 10 yderligere farver i fire forskellige typer lak til din Ford Mondeo Hybrid.

Indvendigt i Ford Mondeo Hybrid

Som om det ikke var nok, at en elmotor larmer en del mindre end en traditionel motor, har Ford i Mondeo Hybrid gjort en særlig indsats for, at køreoplevelsen bliver særligt støjsvag. Med Active Noise Control som standard går systemet ind og registrerer, hvilke frekvenser støjen kommer på, og sender modsatrettede frekvenser ud gennem højttalerne, hvilket betyder, at oplevelsen af støj i kabinen bliver mindsket kraftigt.

Du vil ikke blot have en komfortabel støjoplevelse i din Ford Mondeo Hybrid: Takket været et 2-zoners klimaanlæg kan du også sørge for altid at sidde i en behagelig temperatur. Er din bedre halvdel mere kuldskær end dig, kan du skrue op for temperaturen på passagersiden, så I begge kan sidde i en temperatur, der passer jer, og begge være tilfredse med køreoplevelsen.

Ford Mondeo Hybrid kommer også med muligheden for at få særligt komfortable sæder. Udover standardsæderne har du mulighed for at vælge mellem yderligere fire sædepakker, hvor du i sædepakke 5 kan sætte dig ned i Multi Contour-sæder, der er betrukket med perforeret læder og 10-vejs el-betjente med både massage og klimafunktion, så din krop altid er veltempereret.

Ford Mondeo Hybrid bliver leveret med Fords SYNC 3-infotainmentsystem med 8 tommer touchscreen, der inkluderer både navigation og DAB+, og som kan bruges med både Apple CarPlay og Android Auto, når sidstnævnte bliver lanceret i Danmark. Det sikrer, at du har nem adgang til dit foretrukne navigationssystem og dine yndlingssange og -podcasts, så underholdningen er på plads på hele køreturen. Med den indirekte kabinebelysning i Ford Mondeo Hybrid kan du ved natkørsel give bilen en dæmpet farvetone, der lyser op, men giver en rolig stemning. Udover at bidrage positivt til stemningen gør de indirekte lyselementer betjeningen af bilen nemmere og giver passagererne i din Ford Mondeo Hybrid en bedre belysning.

Hybriden giver dig glæde i hverdagen

Når motoren i Ford Mondeo Hybrid kører på elektricitet, er motorgangen rolig, og du vil mærke en glidende og behagelig kørsel. Det skyldes blandt andet den automatiske gearkasse af CVT-typen, som er en trinløs gearkasse, hvilket giver en meget blødere fornemmelse, når du øger hastigheden. Med 187 hestekræfter finder du i en Ford Mondeo Hybrid en solid og kraftig motor, der er stærk nok til at give bilen en accelerationskraft, så den kan nå 100 km/t på 9,2 sekunder. Elmotoren giver en flydende køreoplevelse, fordi accelerationen vil opleves som mere blød og lineær end i traditionelle biler. Du får mest ud af elmotoren ved korte ture og lavere hastigheder, hvilket betyder, at det særligt er ved bykørsel, at du kan udnytte elmotoren og nyde den bløde og glidende kørsel, den giver.

Med intelligent teknologi koblet til både el- og benzinmotorerne lærer din Ford Mondeo Hybrid HEV løbende, hvornår skiftet mellem benzin og elektricitet passer bedst til din kørsel. Det betyder, at ydeevnen bliver mere glidende, og det bidrager både til et lavere forbrug af benzin og til det, der bliver en god oplevelse af at køre i din Ford Mondeo Hybrid.

Ford Mondeo Hybrid er på flere områder designet til at begrænse emissionerne, så du sparer både brændstof og penge. Et af de elementer, der hjælper med det, er det regenerative bremsesystem, som oplader, når du letter foden fra speederen, og hvis det samtidig går ned ad bakke, eller hvis du bremser svagt. Du kan inde i bilen følge med i, hvor effektivt du bremser, og hvordan du opnår den bedste udnyttelse af energien, hvilket vil kunne motivere de fleste med bare en lille smule konkurrencemenneske i sig til at gøre opbremsningerne så effektive som muligt. Målet med en HEV generelt og en Ford Mondeo Hybrid specifikt er at få bilen til at køre så langt som muligt pr. liter benzin, og at Ford har designet et system, der aktivt opmuntrer til større effektivitet, er en smart måde at opnå dette mål på.

Bremser du hårdere, er det Ford Mondeo Hybrids mekaniske bremser, der aktiveres – akkurat som i en anden bil. I Ford Mondeo Hybrid er denne overgang fra elmotorens nedbremsning til de mekaniske bremsers funktion gjort nærmest flydende, og du vil næsten ikke mærke forskellen.

Med den nøglefri start og de nøglefri døre kan du og familien med en Ford Mondeo Hybrid komme hurtigere ud ad døren, da du ikke længere skal tænke på fiske nøglen op af lommen eller tasken. Så længe du har den på dig, vil dørene åbne sig for dig, og du skal blot trykke på start-knappen for at sætte gang i motoren. Du skal heller ikke frygte for vintermånederne og is på vinduerne, da du med et enkelt tryk på en knap sender kraftig varme gennem forruden, så du hurtigt er af med is og dug.

Ford Mondeo Hybrid i hverdagen

Fordelen ved at vælge Ford Mondeo Hybrid er:

Du skal vælge en Ford Mondeo Hybrid, hvis du ønsker et lavere benzinforbrug, komfortabel kørsel og en teknologisk avanceret bil, der gør din kørsel både sikrere, bedre og mere underholdende. Særligt til bykørsel vil HEV-udgaven af Ford Mondeo være et effektivt valg for dig og din familie i forhold til brændstof, da du får mest ud af elmotoren ved korte afstande, hvor du også vil mærke, hvor glidende og behagelig kørsel på en elmotor kan være.

Ford Mondeo Hybrid er en bil, der udnytter en lang række smarte teknologier til at blive en aktiv medspiller i din kørsel. Bilen kommer på mange måder med en indbygget andenpilot, der hjælper dig med en række opgaver.

Den vil komme med gode råd og advarsler, så du, dine passagerer og medtrafikanter er mere sikre. Den overtager visse mindre opgaver fra dig ved eksempelvis at slå det lange lys op og ned og låse bilen op, når du nærmer dig. Som man kan se i tilfældet med Active Park Assist, kan din Ford Mondeo Hybrid også være en uundværlig partner, så du kan nå et mål, der havde været svært at opnå alene.

Og så gør det selvfølgelig ikke noget, at den er bedre for klimaet end de fleste andre biler, uden at det går ud over køreglæden og din oplevelse som bilejer.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Titanium HEV

17" alufælge

Ford SYNC 3 med 8" touchscreen

Navigation og DAB+

Indirekte kabinebelysning

Lane Keeping Aid

Trafic Sign Recognition

Driver Alert

Regnsensor

Automatisk lystænding

Kromlister omkring sideruder

Nøglefri start og døre

Precollision Assist med fodgænger og cyklistbeskyttelse

Tagrællinger i aluminium (kun til stationcar)

Parkeringssensorer, for og bag

Apple CarPlay

2-zoners klimaanlæg

Læderrart og gearknob

Fjernbetjent centrallås

Elbetjente og opvarmede sidespejle

Opvarmet forrude

Varme i forsæder

4-vej nakkestøtte

Med Regenerativt bremsesystem

Active Noise Control

Hybrid emblemer

Intrumentering med 2x 4.2" TFT-farveskærm

HEV højvoltbatteri 1.4 kWh

ST-Line (udover Titanium HEV)

Body Styling Kit

18" Alufælge

Sportsundervogn

Miko dellæder og 10-vejs el-betjente forsæder med røde syninger med memoryfunktion til fører

LED kørelys med sort indsats

Bagspoiler (Stc.)

Sort loftsbeklædning

Mørktonede ruder

Aluminium cover på pedaler

Perforeret læderrat med røde syninger

Røde syninger i døre, måtter og centerconsol

Sort kant omkring sidedøre

Røde bremsekalibre

Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!