Ford Mondeo 2019 hatchback
Priser fra 321.805 kr.

CORONA / Covid-19
Vi holder åbent og tager vores forbehold 

Vi har iværksat initiativer til at reducere smittespredning i forbindelse med Covid-19.

Ford Mondeo – firmabilen, du også vil køre i privat

Ford Mondeo blev i både 2015 og 2016 kåret til Årets Firmabil af Business Danmark, hvis jury i afgørelsen lagde vægt på Ford Mondeos høje komfortniveau, fine køreegenskaber, flotte udstyrsniveau og gode pladsforhold.

Særligt komfort og køreegenskaber er to faktorer, der er af stor betydning, hvis man skal sidde mange timer bag rattet, hvilket er tilfældet i mange firmabiler. Hvis bilen er din primære arbejdsplads, skal du ikke bare have følelsen af at være godt kørende – du skal rent faktisk være det. Med en Ford Mondeo, hvad enten det er som coupé eller stationcar, får du en ægte flyder, der ligger godt på vejen, og som har en lang række udstyr både som standard og som tilkøb, der gør det nemmere, sjovere, sikrere og mere effektivt at køre bil – og det er da essensen af køreglæde. Ford er kendt for biler, hvor køreglæden og køreoplevelsen er i centrum, og det holder bestemt også stik i en Ford Mondeo.

Som firmabil, hvor der skal tilbringes mange arbejdstimer, er Ford Mondeo også et godt valg, fordi den er så veludstyret i selve kabinen. Det standardudstyr, som er specielt relevant for firmabilisten, omfatter blandt andet den store bagageplads, der i coupéen er på 550 liter med bagsæderne oppe og 1.446 liter, når de er nede. I stationcar-varianten er der op til 1.630 liters kapacitet i bagagerummet. Komfort er dog også centralt, og her er vi sikre på, at lændestøtten i førersædet er en feature, der vil gøre en stor forskel i det daglige for mange med firmabil. Som firmabilist vil du også skulle sidde i bilen både sommer og vinter, og her sørger Ford Mondeos 2-zoners klimaanlæg med luftkvalitets-sensor for, at du er veltempereret, og at den høje luftkvalitet holder dig klar i hovedet.

Det store fokus på design og komfort har heldigvis ikke betydet, at man er gået på kompromis med sikkerheden, da Ford Mondeo har opnået fem ud af fem stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedsvurdering. Udover gode resultater i crashtesten er stjernerne kommet af, at bilen ved hjælp af smart teknologi registrerer og reagerer på, hvad der sker om den, og tilpasser sig vejforholdene, anden trafik og din egen kørsel. Alt dette kan både private og firmabilister glæde sig over, for lige meget om der skal bruges mange eller få timer om dagen i en bil, er det selvfølgelig afgørende, at det er en sikker en af slagsen.

5 gode grunde til at vælge Ford Mondeo er:

 • Høj komfort
 • Stor udstyrspakke som standard
 • Flot design
 • Gode køreegenskaber
 • Masser af plads 

 

5-dørs - Km/l: 11,5-18,5 | CO2: 150-199 | Energimærke: D-A
Stationcar - Km/l: 11,2-18,2 | CO2: 145-203 | Energimærke: D-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS MONDEO HYBRID VIS PRISTLISTE

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

AKTUELLE KAMPAGNER PÅ FORD MONDEO

Ford fejrer 100 år i Danmark
Mondeo ST-Line fra kr. 340.315

"Den nye Mondeo ST-Line er essensen af elegant og moderne design, men det smukke ydre handler ikke kun om udseende. Ford Mondeo er smukt designet for at give optimal effektivitet. Dens elegante linjer skærer effektivt gennem luften. Det strømlinede design, af de bageste sidepaneler, giver minimal turbulens og øger stabiliteten. I den nye Ford Mondeo ville du ønske, at turen var længere. Den er nøje designet med de fineste materialer, der skaber et overdådigt interiør og giver en oase for indre ro."

Mondeo ST-Line 2.0 EcoBlue 150 hk 6-trins manuel gearkasse - 5-dørs

Fra kun: 340.315,-

Mondeo ST-Line 2.0 EcoBlue 150 hk 6-trins manuel gearkasse - Stationcar

Fra kun: 359.350,-

Udstyret er der ikke skåret ned på. Mondeo ST-Line med sit sporty design leveres med masser af standardudstyr, blandt andet:

 • Body Styling Kit
 • Bakkamera
 • Sportsundervogn
 • 18" alufælge
 • Fartpilot
 • 2-zoners klimaanlæg
 • Nøglefri start og døre
 • Aluminium cover på pedaler
 • Navigation og DAB+
 • Active Park Assist
 • Dellæder og 10-vejs el-betjent førersæde med memoryfunktion og røde syninger
 • Lane Keeping Assist
 • Regnsensor
 • Opvarmet forrude
 • Sort loftsbeklædning

Energiklasse A. Brændstofforbrug: 17,9-18,5 Km/l. CO2 141-146g.
*Gælder kun lagebiler.

SE MERE

Book en Ford Mondeo ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Sikkerhed i Ford Mondeo 

Med sine fem ud af fem stjerner i sikkerhedstesten fra Euro NCAP er Ford Mondeo både som coupé og stationcar et trygt og sikkert valg for såvel fører som passagerer og medtrafikanter. Bilen er udstyret med en adaptiv fartpilot, der tilpasser bilens hastighed efter trafikken, når det er nødvendigt, men falder tilbage til den indstillede hastighed, når de forankørendes fart tillader det. Ford har samtidig indbygget en række teknologier i Ford Mondeo, der hjælper dig med at undgå kollisioner med både biler, fodgængere og cyklister. Nødbremsen i Ford Mondeo registrerer, hvis du har trykket ekstra hårdt, og er bygget til kunne tilføre bremsen ekstra bremsekraft i sådanne tilfælde, så bremsen har tilstrækkelig kapacitet til at stoppe bilen. Active City Stop og Pre-Collision Assist-teknologierne er designet til at hjælpe dig under bykørsel med at undgå sammenstød og kollisioner ved lav hastighed. Systemet fungerer takket været sensorer, der registrerer biler og fodgængere foran dig, og kan om nødvendigt bremse op automatisk, så uheld forhåbentlig kan undgås. 

Vælger du Teknologipakke 4 som tilkøb til din Ford Mondeo, får du en del ekstra sikkerhed med i pakken. Du får blandt andet adaptive LED-forlygter, som automatisk tilpasser lyset til vej- og kørselsforholdene og vælger det lysmønster, der oplyser vejen bedst. Ved nat- og aftenkørsel får du dermed et bedre udsyn, hvilket gør køreturen sikrere for både dig og dine medtrafikanter. Når du skifter vejbane, vil du i de fleste biler have en blind vinkel, hvor der er risiko for, at du overser en anden bil. Med BLIS-systemet, som også følger med i Teknologipakke 4 på Ford Mondeo, bliver dine blinde vinkler overvåget af bilen, og systemet alarmerer dig, hvis den registrerer andre biler uden for dit synsfelt, så du undgår et sammenstød. Skulle der ske et sammenstød, er skadebegrænsning vigtigt – særligt hvis du bruger bilen privat og har børn på bagsædet. Derfor medfølger der i Teknologipakke 4 sele-airbags til de to yderste bagsæder. Med sele-airbags pustes airbags indbygget i selerne op og fordeler stødet fra kollisionen over et større område af kroppen, hvilket reducerer risikoen for kvæstelser ved uheld, da trykket mod brystkassen således bliver langt mindre.

Ford Mondeo sikkerhed

Glæden i hverdagen med Ford Mondeo

Køreegenskaberne i Ford Mondeo er præcise og komfortable, og den hører rigtig godt hjemme på motorvejen. Den ligger godt på vejen med god retningsstabilitet og meget lille sidevindsfølsomhed, men også i sving ligger den med sikkerhed og soliditet i sporet. Ford Mondeo kører ganske enkelt godt, uanset om du vælger en coupé eller en stationcar.

Skal du skynde dig fra et møde til et andet, kan Fords nøglefri system også spare dig for at skulle bøvle med nøglerne. Du kan trygt lade den ligge i tasken eller jakken, da Ford Mondeoen registrerer nøglen, når du er tæt på nok på, og låser dig ind. 

Ford har også tænkt på at hjælpe dig med at holde fokus på vejen og har derfor samlet en lang række funktioner i knapper på rattet på Ford Mondeo, så du altid har knapperne lige ved hånden. Dertil kommer SYNC 3-systemet, som kan stemmestyres, så du kan styre navigation og musik og samtidig holde begge hænder på rattet.

Samtidig har Ford med et bakspejl med automatisk nedblænding gjort det mere behageligt at køre i Ford Mondeo om natten, da bakspejlet selv blænder ned, hvis bagvedkørende biler ikke kan finde ud af at blænde det lange lys ned.

De forskellige førerassistanceteknologier er ikke mindst værdifulde for brugere af firmabiler, ikke bare for lidt uerfarne bilister, men også for de mere rutinerede af slagsen – og især hvis man som bruger af bilen ofte kører nye steder hen, eller hvis man har travlt. Selv hvis færdselsreglerne er de samme, kan trafikkulturen være ganske anderledes, når man kommer til et nyt land eller en ny by. Med intelligente systemer kan du få hjælp til at undgå sammenstød, blive i banen, holde farten og følge trafikken – og med Active Park Assist-systemet også til at parallelparkere. I en ny by og en travl hverdag kan disse assistenter og teknologier være afgørende for, at du kommer trygt ud og sikkert hjem.

Ford Mondeo hatchback

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Ford Mondeo online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Ford Mondeo design

Ford ejede en overgang Aston Martin-fabrikkerne, og det er tydeligt på mange af Fords modeller, at designerne og ingeniørerne lærte en ting eller to i den periode. På Ford Mondeo er det både på coupéen og stationcaren især frontgrillen, som minder om Aston Martins designlinje. Ford Mondeo er dog overordnet set blevet en elegant bil med markerede, skarpe kanter på front og sider og kromlister omkring sideruderne, hvilket er med til at slå bilens fremtoning og elegance fast. Særligt på ST-Line er der gode muligheder for at gøre noget ekstra ved udseendet – blandt andet får du en lille bagspoiler til bagrudens underkant, hvilket giver bilen et mere dynamisk ydre.

Ford Mondeo

Ford Mondeo stationcar

Ford Mondeo indvendig

Indeni Ford Mondeo

Ford Mondeo er både som coupé og stationcar en stor bil, og der er derfor god plads på især førersædet til selv høje chauffører. Hvis Ford Mondeo samtidig bruges privat eller med flere passagerer, er der også god plads til både børn og høje voksne på bagsæderne. Forholdet mellem placeringen af forsæde, pedaler og rat er velbalanceret og er ergonomisk behageligt – en vigtig faktor, hvis du skal sidde mange timer bag rattet.

Ford arbejder i designet af deres kabiner og motorer generelt på at lydisolere kabinen, så mindst muligt motor- og trafikstøj kommer ind. Du vil derfor opleve, at oplevelsen af støj i kabinen på en Ford Mondeo er mindsket kraftigt i forhold til tidligere modeller.

Med Ford Mondeos 2-zoners klimaanlæg kan du også altid være sikker på at sidde i en behagelig temperatur, uanset hvor varmt eller koldt din medpassager har brug for at have det. Har du en varmblodet medpassager, er det nemt at skrue ned for temperaturen på passagersiden, uden at det mærkbart påvirker temperatur på førersiden, og dermed får I begge en køreoplevelse, hvor I kan være tilfredse med temperaturen.

 

Overvejer du Ford Mondeo som firmabil, er det sandsynligt at du skal bruge mange timer i sædet, og så er det vigtigt, at du sidder komfortabelt. Udover standardsæderne har Titanium fire andre sædepakker, mens ST-Line har to ekstra sædepakker. Og de nye muligheder i disse sædepakker kan i den grad gøre en forskel. Eksempelvis sætter du dig i Ford Mondeo Titaniums sædepakke 5 ned i Multi Contour-sæder, der er betrukket med perforeret læder og er 10-vejs el-betjente med både massage og klimafunktion, så din krop altid har den rette temperatur. Ikke dårligt, hvis du bruge store dele af din arbejdsdag i bilen.

Businesspakken med SYNC 3-infotainmentsystem, navigation, DAB+, parkeringspakke og bakkamera er standard i både Ford Mondeo Titanium og ST-Line, uanset om du vælger coupé eller stationcar. SYNC 3 er fuldt integrerbart med Apple CarPlay og er parat til Android Auto, når det bliver lanceret herhjemme. Det betyder, at du nemt kan vælge det navigationssystem, du foretrækker, og at underholdningen til køreturen vil være på plads med adgangen til dine yndlingssange og -podcasts via Apple CarPlay og Android Auto. Ved kørsel i mørke er Ambient Lighting – indirekte kabinebelysning – en effektiv og behagelig måde at lyse op i din Ford Mondeo med en rolig stemning, der samtidig ikke påvirker dit udsyn til trafikken.

Ford Mondeo Titanium

Fords basisvarianter hedder oftest Trend, mens Titanium er den opgraderede og mere luksuriøse udgave. Hos Ford Mondeo er Titanium imidlertid basisvarianten med den sporty ST-Line og hybridvarianten af Titanium som alternativer. Mondeo skal være en helstøbt oplevelse, og derfor er man nødt til at starte med Titanium, hvor den lange udstyrsliste på både standard- og tilkøbssiden sikrer, at du (og eventuelt dit firma) er dækket ordentligt ind på køreegenskaber, udseende og komfort til en pris, der særligt på firmaordning er fornuftigt.

 

 

Ford Mondeo Titanium

Titanium varianten

Ford Mondeo ST-Line

ST-Line varianten

Ford Mondeo ST-Line

Med Ford Mondeo ST-Line får du en elegant og moderne bil, men bilens skønhed er ikke kun for syns skyld. Designet på Ford Mondeo ST-Line er lavet for at optimere bilens effektivitet. Bilen er blevet aerodynamisk, da de elegante linjer skærer effektivt gennem luften, og for at få mindre turbulens og øget stabilitet har Ford Mondeos designere gjort de bagerste sidepaneler mere strømlinede. Med en bil, der er designet og bygget med nøje udvalgte materialer får du en overdådig oplevelse i kabinen og skaber et sted, der både kan give dig ro og en sjov oplevelse. Hvis Ford Mondeo ST-Line er din firmabil, har den kvaliteterne til, at de mange timer i bilen også kan blive behagelige og fornøjelige.

Video test af Ford Mondeo

Du skal vælge Ford Mondeo fordi:

I den veludstyrede Ford Mondeo er der tænkt på det meste, og det er netop derfor, den egner sig så godt som firmabil. Samtidig er den prissat, så den også er attraktiv på en firmabilsordning. At udstyrspakken nemt kan skaleres op og ned og skræddersys til den enkelte bilist eller virksomheds behov, er også smart for virksomheder, der skal have en firmabil, da man kan få netop den bil, man har brug for. En bil som Ford Mondeo skal dog ikke være forbeholdt firmabilisterne, og dens lange liste af udstyr taler lige så meget til private, der er på udkig efter en lækker og komfortabel køreoplevelse, hvor det meste er gjort så nemt som muligt.

Din Ford Mondeo kan med de mange assistenter fungere som en indbygget andenpilot, der kan være en aktiv medspiller i din kørsel. Den kan overtage mindre opgaver som at låse bilen, når du er tæt nok på, og blænde op og ned for det lange lys, men den kan også være agtpågivende og komme med tips og nødvendige advarsler, så du ved, hvornår der er risiko for uheld. I visse tilfælde vil du føle, at din Ford Mondeo næsten har taget helt over, eksempelvis når du bruger Active Park Assist systemet, så bilen klarer meget af parallelparkeringen selv. I disse tilfælde kan din Ford Mondeo blive en uundværlig partner, som hjælper dig med at nå mere effektivt i mål med ellers svære opgaver.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Titanium (Udvalgt standardudstyr)

17" alufælge

Ford SYNC 3 med 8" touchscreen

Navigation og DAB+

Bakkamera

Active Park Assist

10,1" TFT-farveskærm i instrumentering

Indirekte kabinebelysning

Lane Keep Assist

Trafic Sign Recognition

Driver Alert

Regnsensor

Automatisk lystænding

Kromlister omkring sideruder

Nøglefri start og døre

2-zoners klima

Læderrat og gearknob

Fartpilot

Fjernbetjent centrallås

Elbetjente og opvarmede sidespejle

Opvarmet forrude

Varme i forsæder

ST-Line (Udvalgt standardudstyr ud over Titanium)

Body Styling Kit

18" Alufælge

Sportsundervogn

LED kørelys med sort indsats

Bagspoiler (Stc.)

Sort loftbeklædning

Aluminium cover på pedaler

Perforeret læderrat med røde syninger

Røde syninger i døre, måtter og centerconsol

Sort kant omkring sidedøre

Dellæder og 10-vejs el-betjent førersæder med memoryfunktion og røde syninger

Privatleasing af Mondeo | Skarpe leasing priser på Mondeo

Privatleasing af Ford Mondeo er for dig der ønsker en sportslig og elegant bil, der samtidig er rummelig.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!