Ford Kuga og Kuga plug-in hybrid

Priser fra 270.090 kr.

Ford Kuga - effektiv SUV med intelligente løsninger og skarp pris

SUV’er er blevet et stort hit i Danmark. Med en høj siddeposition og et godt overblik over trafikken sidder man ofte rigtig godt, og det er nemt at komme ind og ud af bilen. Samtidig er SUV’er fleksible, da de er gode til kørsel på flere typer terræn, og du kan trygt tage den med ud af byen.

Ford Kuga er et rigtig godt svar på netop disse behov. I den seneste version, hvor man kan vælge mellem en 1,5-liters EcoBoost-benzinmotor og en TDCi-dieselmotor på 2,0 liter, får man en bil, der både er alsidig og robust, og derfor er det for de fleste en god beslutning at anskaffe sig en Ford Kuga. Med en brændstoføkonomi, der med op til 15,4 km/l er ganske pæn, kan selv en stor SUV som Ford Kuga komme op på et effektivt niveau i sin ydelse. Du får en stor grad af valgfrihed, og udover at kunne vælge mellem benzin og diesel samt manuelt gear eller automatgear får du også både i standardpakkerne og på tilkøbslisten et væld af udstyr, så du kan skrue op for komfort, sikkerhed eller design, uanset om bilen skal gøres mere egnet til bykørsel eller en dagligdag præget af outdoorkørsel i al slags vind og vejr.

Ford Kuga er med et rummeligt bagagerum og store sæder et rigtig godt valg for familier med brug for plads, når de er på tur, men også for bilister, der gerne drejer fra de asfalterede veje og bevæger sig ud i kuperet terræn.

5 grunde til at vælge en Ford Kuga 

 • Rummelig og masser af plads til både ben og bagage
 • Alsidigt udvalg af motorer og udstyr
 • Sikkerheden er i top både med og uden ekstra udstyr
 • Stærk bil, der egner sig til kørsel både i byen og på landet 
 • Høj indstigning

Km/l: 10,3-15,4 | CO2: 171-194 g/km | Energimærke: D-B

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledningen varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr. 

VIS PRISLISTE

Den helt nye Ford Kuga plug-in hybrid

Den nye Ford Kuga bruger to strømkilder til at få dig effektivt til din destination. Med et avanceret elektrisk transmissionssystem kan du foretage kortere ture på op til 56 km med nul emissioner og oplade alle steder, hvor du har adgang til elnettet.

Skal du på længere ture, sikrer den konventionelle forbrændingsmotor at du kan køre lige så langt, som du har lyst til. Dette bl.a. gennem powersplit-teknologi, som hjælper dig med at genoplade hybridbatteriet, mens du kører.

Alt imens energi, der indfanges gennem regenerativ bremsning, hjælper med at udvide din elektriske rækkevidde yderligere.

Den nye Kuga er udstyret med en masse intelligente systemer, der gør det nemmere for dig at navigere i den daglige trafik. 

5 grunde til at vælge en Ford Kuga plug-in hybrid

 • Kør op til 56 km med nul emissioner
 • Kør længere ture med en konventionel forbrændingsmotor
 • Topkarakter i sikkerhed
 • Rummelig og masser af plads til både ben og bagage
 • Alsidigt udvalg af motorer og udstyr

Km/l: 71,4 | CO2: 32 g/km

 

VIS PRISLISTE

Book en Ford Kuga ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Den nye Ford Kuga

Topkarakter i sikkerhed

Smukt design, bemærkelsesværdig effektivitet, yderst funktionsdygtig. Fås med Fords nyeste Plug-in Hybrid elektriske teknologi til en renere, mere støjsvag, mere sofistikeret tilgang til SUV-kørsel. Den nye Ford Kuga tager alle 5 stjerne i Euro NCAP sikkerhedstest. 

Den nye Kuga opnår topkarakteren takket være dens ultrastærke stålkomponenter og intelligente designstruktur, der højner sikkerheden ved sammenstød med blandt andet indbyggede 3D-formede stålrør i hver A-stolpe og langs taglinjerne.

Derudover beskytter Kuga både børn og voksne fra alle vinkler med avancerede sikkerhedsteknologier.

Vi glæder os rigtig meget til den kommer. Skal du være den første der får besked når den er landet? Udfyld formularen herunder, så holder vi dig opdateret.

Få høj sikkerhed i Ford Kuga

Med en bil så god som Ford Kuga kan man være nervøs for at låne den ud – måske særligt til voksne børn, der netop har fået kørekort. For at imødekomme den slags bekymringer er Ford Kuga udstyret med den seneste generation af Ford MyKey, hvor man kan kode begrænsninger ind i forhold til bilens hastighed, anlæggets volumen og andre dele af bilens brug og kørsel. Med disse begrænsninger kan man som ejer fjerne en række muligheder for distraktioner fra dem, der låner ens Ford Kuga, og på den måde gøre mavefornemmelsen – og sikkerheden – lidt bedre, når man overlader sin Ford Kuga til en anden.

Et vigtigt element i sikkerheden i Ford Kuga finder man i de forskellige assistenter og automatiserede processer, der tilsammen udgør en habil, effektiv og stabil andenpilot. Eksempelvis kan forlygterne automatisk tilpasse oplysningen af vejen med input fra bilens hastighed, styrets vinkel og ikke mindst afstanden til de foran- og modkørende bilister. På denne måde har du altid optimalt udsyn ved kørsel om aftenen eller natten, og du risikerer ikke at nedsætte dine medbilisters sigtbarhed ved at blænde dem.

Som en del af førerassistancepakken, der er tilgængelig i Ford Kuga Titanium-, ST-Line- og Vignale-udgaverne, får du adgang til BLIS-, Lane-keeping Aid-, aktiv fartpilot- og Active City Stop-teknologierne, som hjælper dig til en sikrere og mere glidende kørsel – både for dig og andre. 

BLIS (Blind Spot Information System) overvåger bilens blinde vinkler ved hjælp af radarteknologi, så du bliver advaret, hvis der registreres en bil, som du ikke selv ville have set. I den seneste udgave af BLIS, som er en del af Ford Kuga, er evnen til at overvåge blevet optimeret med Cross Traffic Alert, som træder i kraft, når du bakker. På mange parkeringspladser kan det være svært at se, om der er biler på vej hen mod dig, og her hjælper Cross Traffic Alert med at undgå pludselige sammenstød.

Lane-keeping Aid-systemet registrerer og informerer, hvis din Ford Kuga er på vej ud af kørebanen, og hvis du er ude af stand til at korrigere, tager systemet over og retter bilen op. Det er et system, der er optimeret til motorvejskørsel, og det deaktiveres automatisk ved hastigheder under 65 km/t.

Aktiverer du den aktive og adaptive fartpilot, bliver din kørsel på lange afstande både nemmere og sikrere. Du kan ikke blot vælge en hastighed, hvorefter din Ford Kuga selv sørger for at holde den – hvis radarteknologien i Ford Kuga registrerer biler foran dig, finder fartpiloten en passende hastighed og afstand til den forankørende bil, indtil der er plads til at sætte farten op til din valgte hastighed igen.

Active City Stop er særligt designet til bykørsel, hvor den registrerer hastighed og afstand til de forankørende og automatisk sørger for at bremse din Ford Kuga, hvis systemet vurderer, at der er fare for kollision med en forankørende bil.

Førerassistancepakken kan som helhed være en stor hjælp for ikke bare uerfarne bilister, men også mere rutinerede bilister, når de kører i miljøer og byer, som de normalt ikke færdes i. Selvom færdselsregler ofte er ens, kan trafikkultur være meget forskellig på tværs af byer og lande, og her kan teknologierne i førerassistancepakken sikre dig mod ubehagelige overraskelser.

Med SYNC 3 – tredje generation af Fords infotainmentsystem – har Ford Kuga et intelligent, dansktalende og stemmestyret infotainmentsystem. Uden at tage hænderne af rattet kan du efterspørge restauranter, tankstationer eller en parkeringsplads, hvorefter SYNC 3-systemet begynder at finde den nærmeste og bruger bilens navigationssystem til at lede dig derhen.

Ford Kuga Sikkerhed

Ford Kuga giver dig stor sikkerhed

Ford Kuga hybrid

Billedet af bilen kan være vist med ekstraudstyr

Ford Kuga i din hverdag 

Med fire centimeter ekstra på siden og to mindre på toppen i forhold til sidste generation af Ford Kuga har den nyeste version fået ekstra dynamik ind i sine køreegenskaber, og du vil opleve køreegenskaberne som mere sportslige. Man kan mærke, at Ford her har taget det seriøst, at SUV står for Sports Utility Vehicle.

Ford Kuga har et elektrisk styretøj, hvilket gør styringen nem, og bilen reagerer hurtigt – og som den skal – på dit input fra rattet. Affjedringen er blevet gjort mere fast, men sammen med den mere direkte styring rammer Ford Kuga en skøn balance mellem sport og komfort, så knoldede veje med vandpytter, bump og andre ujævnheder ikke er en hindring for en god oplevelse.

Ford Kuga kan i benzinudgaven fås med Powershift-automatgear, som med en forbedret acceleration og blødt gearskifte skaber en bil, der er let at køre, komfortabel og har en mere effektiv brændstoføkonomi. De smarte og intelligente systemer i Ford Kuga giver ikke blot en mere sikker køretur, men er også med til at berige den. Bilens intelligente firehjulstræk, Ford Intelligent All Wheel Drive, tilpasser trækket individuelt på de fire hjul på baggrund af din kørsel og vejens stand.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Ford Kuga online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Ford Kuga et perfekt design mix

Designet på nye Ford Kuga er inspireret af Focus-modellerne, hvilket har givet den blødere og mere bølgede former. Dog er fronten på Ford Kuga gjort mere markant med en frontgrill, der er større, mere amerikansk og mere macho i sit udtryk, mens forlygterne er blevet gjort lidt smallere. Den altid praktiske trækkrog er ligesom så mange andre dele af Ford Kuga blevet automatiseret, og den trækker sig automatisk ind under bilen, når den ikke bliver brugt, så risikoen for at ramme noget med trækkrogen er mindre. 

Ford Kuga hører helt klart hjemme i offroad-miljøer med sit muskuløse og stærke look, men er designet til både at være robust og elegant, så den også ser ud, som om den hører til, i et bymiljø. Det har Ford blandt andet gjort ved at gøre bilen mere aerodynamisk og ved at få den til at udstråle den komfort, der findes i bilens indre og i dens køreevner.

Ford Kuga

Oplevelsen indvendig i Ford Kuga

Inde i Ford Kuga er der i forhold til de tidligere modeller blevet ryddet gevaldigt op i de mange knapper og funktioner på instrumentbrættet, og mange af dem er flyttet ind i infotainment-skærmen. Det er desuden blevet muligt at skifte gear på selve rattet – der i øvrigt er både opvarmet og i læder som standard. Håndbremsen er blevet gjort elektronisk, hvilket har frigjort en del plads til opbevaring i midterkonsollen. Overordnet set har man fra Fords side gjort meget ud af at sikre lækre overflader og smarte detaljer i Ford Kuga, så bilen føles indbydende og behagelig at være i for både chauffør og passagerer.

Samtidig får passagerer i en Ford Kuga masser af plads takket være den gode frihøjde, som er med til at skabe en rummelig og luftig kabine, hvor der er god plads til at strække sig ud i. I Titanium-, ST-Line- og Vignale-udgaverne af Ford Kuga er der mulighed for at få en endnu større følelse af rummelighed ved at installere et panoramatag, så du kan lade solens stråler komme ind. Det er et smukt vindue til himlen, der giver dig naturligt lys og en følelse af at være tættere på dine omgivelser. Og så bliver natkørsel under en skyfri himmel sjældent smukt for passagererne på bagsædet. Med et bagagerum på 406 liter, der kan udvides til en kapacitet på op til 1.603 liter, når bagsæderne slået ned, er Ford Kuga også et rigtig godt valg til den aktive outdoor-livsstil med rigelig plads til ski, jagtudstyr eller noget helt tredje.

Ford Kuga interiør

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

Vælg den variant der passer dit behov

Selvom Ford Kuga Trend er en såkaldt basismodel, kommer den med en lang række features, som gør, at man selv med basismodellen får meget for pengene. Blandt de mest interessante standardfeatures hos Ford Kuga Trend er den nøglefri start, så du bare kan sætte dig ind, MyKey, så du kan holde venner og familiemedlemmer, der låner i bilen, i lidt kortere snor, og en lækker kabine med sportsforsæder samt rat og gearknop i læder. Udefra gør tågeforlygterne, det dobbelte udstødningsrør og den øverste frontgrill i sølv, at bilen både praktisk og æstetisk er parat til såvel bykørsel som ture ud i den vilde natur.

I en Ford Kuga Titanium er både interiøret og indpakningen kommet et gear op i forhold til Trend-modellen. Udenpå kommer Ford Kuga med tagrælinger i sølv, 17 tommer alufælge og dørtrinsbeskyttere foran, så du undgår skrammer, mens du inde i bilen kan sætte pris på sæder i Salerno-dellæder med manuel lændestøtte på både fører- og passagersædet. Takket været Ford Kugas 2-zoners automatiske klimaanlæg kan alle kan sidde behageligt, selvom der er forskellige holdninger til, hvilken temperatur der er den rigtige, og den indirekte belysning giver ved nat- og aftenkørsel et behageligt lys i hele kabinen, uden at det generer udsynet for dig som chauffør.

Ford Kuga ST-Line er den selvsikre, intelligente og sofistikerede version af Ford Kuga. Denne variant kommer med et komplet stylingsæt med sorte sideindtag, dørlister i karrosserifarve og tågeforlygtekranse i et specialdesign til ST-Line. Dertil kommer 18 tommer alufælge, sorte tagrælinger og en lang række designfeatures med røde syninger og læder i bilen, der giver en energisk og sporty stemning.

Ford Kuga Vignale er Fords luksusunivers, som den blev introduceret til i slutningen af 2016.  Vignale-modellerne leveres med specielle lædersæder og læderbeklædning på døre og instrumentbord, og det er naturligvis også tilfældet i Ford Kuga Vignale. Med denne variant får du også et opgraderet Sony-lydsystem og nøglefri døre og start, mens du også kan tilkøbe almindelige stikkontakter, så du nemt kan oplade devices og andet udstyr, når du er på tur. Både i benzin- og dieseludgaven kan du få en timer-baseret motor-/kabinevarmer, så du ikke kommer ud i en kold bil om morgenen.

Vignale-kunder får også lidt ekstra særbehandling med i prisen. Når din Ford Kuga Vignale skal til service, bliver den hentet af os, vi giver den en vask bagefter, og så afleverer vi den tilbage til dig, når den er færdig. Så bliver det ikke nemmere.

Ford Kuga ST-Line

Ford Kuga ST-Line

Derfor er Ford Kuga et godt valg

Den seneste version af Ford Kuga hører til blandt de mest imponerende biler i SUV-klassen i Danmark. Med kombinationen af en effektiv motor, skarpt og moderne design og en blændende liste over smarte og intelligente funktioner, der hjælper dig gennem en travl hverdag, er Ford Kuga det rigtige valg, hvis du vil have en bil, der til fulde lever op til forventninger i SUV-klassen med god plads til bagagen, rigeligt med benplads og behagelig indstigningshøjde. Ford Kuga er kraftfuld, men enkel at bruge og køre, så den vil ganske enkelt fungere for dig.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Trend (Udvalgt standardudstyr)

17” stålfælge (18” alufælge for PHEV)

Tågelygter

LED-kørelys og LED-baglygter

Foldbare sidespejle

Manuel A/C (Klima (DEATC) for PHEV)

Opvarmede forsæder og forrude

Tripcomputer

Elektronisk parkeringsbremse

Nøglefri start

MyKey

Fartpilot

Elruder, for og bag

SYNC, 8” touchscreen, navigation, DAB+, 4,2” cluster og 6 højttalere (6,5” cluster i PHEV)

FordPass Connect Modem

Trådløs oplader

Parkeringssensor for og bag

Titanium (Udvalgt standardudstyr ud over Trend)

Regnsensor

Klimaanlæg (DEATC)

Nøglefri døre og start

Ambient lighting

ST-Line (Udvalgt standardudstyr ud over Titanium)

18” alufælge

ST-Line body kit

Sorte tagrælinger

Mørk loftindtræk

Alu pedalsæt

Sportsundervogn

12,3” digital instrumentering

Vignale (Udvalgt standardudstyr ud over Titanium)

18” alufælge

Fuld LED forlygter (Quad Projekter)

Vignale design

Head-up display

Semi-automatisk parkeringssystem

12,3” digital instrumentering

Fuld Læder

Håndfri bagklap

B&O lydsystem

Privatleasing af Kuga | Attraktive månedlige ydelser

Tag Ford Kuga med ud på dit næste eventyr med attraktive leasingpriser.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!