Priser fra 299.990 kr.

Ford Kuga - bedste bilkøb i test...

Med den nye Ford Kuga PHEV får du 225 hestekræfters el- og benzinmotor, automatgear, høj indstigning og en rummelig bil. Kuga Plug-in hybrid er i stand til at køre op til 56 kilometer som en ren el-bil. Har du behov for at køre længere, tager benzinmotoren over. Du er altså ikke begrænset af rækkevidde, optagede ladestandere eller lange opladningstider.

I samspil med den batteridrevne el-motor, er der en 2,5 liters Atkinsonmotor. Disse drivlinjer er koblet til en eCVT automatgearkasse, der udfører forbløffende fine skift. Denne højteknologiske hybridteknologi er med til at skabe en støjsvag og køreglad bil, som tilmed er mere klimavenlig. CO2 udledningen er på kun 32 gram pr kørt kilometer (ifølge WLTP testmetode).

Elektromotoren er drevet af et stort 14,4 kW batteri, der selvoplades ved at regenerere energi fra bremsning, men som med fordel kan oplades fuldt på 3½ time i en ladestander.

Ford Kuga er lige nu kåret til at være det bedste bilkøb i Danmark, og det er tydeligvis ikke uden grund. Læs mere om biltesten af Kuga her.

Ford Kuga plug-in hybrid kan:

 • Kør op til 56 km på ren el
 • Kør længere ture med en konventionel forbrændingsmotor
 • Topkarakter i sikkerhed
 • Rummelig og masser af plads til både ben og bagage
 • Alsidigt udvalg af motorer og udstyr samt aldeles støjsvag 

Kuga PHEV: Km/l: 100 | CO2: 22 g/km

Kuga benzin/diesel: Energimærke: B-A+ | Km/l: 17,5-19,2 | CO2: 123-150 g/km

VIS PRISLISTE

KUGA PHEV

Topkarakter i sikkerhed i nye Ford Kuga

Smukt design, bemærkelsesværdig effektivitet, yderst funktionsdygtig. Fås med Fords nyeste Plug-in Hybrid elektriske teknologi til en renere, mere støjsvag, mere sofistikeret tilgang til SUV-kørsel. Den nye Ford Kuga tager alle 5 stjerne i Euro NCAP sikkerhedstest. 

Den nye Kuga opnår topkarakteren takket være dens ultrastærke stålkomponenter og intelligente designstruktur, der højner sikkerheden ved sammenstød med blandt andet indbyggede 3D-formede stålrør i hver A-stolpe og langs taglinjerne.

Derudover beskytter Kuga både børn og voksne fra alle vinkler med avancerede sikkerhedsteknologier.

Ford Kuga sikkerhed 5 stjerner

Skal vi bytte?

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Video: Vi gennemgår Ford Kuga Plug-in hybrid

Her er en video fra da Ford Kuga plug-in hybrid kom til Danmark. De nævnte priser i videoen er ikke længere aktuelle, men er fra dens lancering tilbage i april 2020. En fremtidssikret bil der stadigvæk er meget aktuel. Se med blandt de mange gode løsninger som Ford Kuga har. 

Ønsker du en ladeløsning til din nye Ford Kuga?

Når du køber en elbil, er strøm helt uundværligt. Med et Clever abonnement kan du vælge mellem to løsninger, alt efter hvilket behov du har;

Clever Unlimited | Fast månedlig pris*: 369 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning hjemme og på Clevers ladenetværk
 • Installation og lån af Clevers ladeboks med ubegrænset garanti
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Installation af ladeboks: 7.500,- | Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr.): 9.714 kr.

Clever Unlimited Network | Fast månedlig pris*: 245 kr./mdr.
 • Ubegrænset opladning på Clevers ladenetværk
 • Ladebrik til Clevers ladenetværk
 • Mobilitetsgaranti og kundesupport 24/7

Mindstepris i bindingsperioden (6 mdr): 1.470 kr.  

*Abonnement udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere: clever.dk/vilkaar. Clever Unlimited: Inkl. lån af ladeboks på privatadresse (DK). Værdi af installation: 7.500 kr. Ekstraomk. kan forekomme, fx ved behov for grave- eller stilladsarbejde mv. Hvert kvartal tilbagebetales et beløb for den mængde strøm, som er brugt til opladning v/ladeboksen efter fastsat takst, se clever.dk/tilbagebetaling.

Clever ladeløsning

Stilrent og enkelt design til din ladeboks derhjemme.

Book en Ford Kuga ekspert

Med VestergaardYOU kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

KUGA

Sikkerhedsudstyr i Ford Kuga

Med en bil så god som Ford Kuga kan man være nervøs for at låne den ud – måske særligt til voksne børn, der netop har fået kørekort. For at imødekomme den slags bekymringer er Ford Kuga udstyret med den seneste generation af Ford MyKey, hvor man kan kode begrænsninger ind i forhold til bilens hastighed, anlæggets volumen og andre dele af bilens brug og kørsel. Med disse begrænsninger kan man som ejer fjerne en række muligheder for distraktioner fra dem, der låner ens Ford Kuga, og på den måde gøre mavefornemmelsen – og sikkerheden – lidt bedre, når man overlader sin Ford Kuga til en anden.

Et vigtigt element i sikkerheden i Ford Kuga finder man i de forskellige assistenter og automatiserede processer, der tilsammen udgør en habil, effektiv og stabil andenpilot. Eksempelvis kan forlygterne automatisk tilpasse oplysningen af vejen med input fra bilens hastighed, styrets vinkel og ikke mindst afstanden til de foran- og modkørende bilister. På denne måde har du altid optimalt udsyn ved kørsel om aftenen eller natten, og du risikerer ikke at nedsætte dine medbilisters sigtbarhed ved at blænde dem.

Som en del af førerassistancepakken, der er tilgængelig i Ford Kuga Titanium-, ST-Line- og Vignale-udgaverne, får du adgang til BLIS-, Lane-keeping Aid-, aktiv fartpilot- og Active City Stop-teknologierne, som hjælper dig til en sikrere og mere glidende kørsel – både for dig og andre. 

BLIS (Blind Spot Information System) overvåger bilens blinde vinkler ved hjælp af radarteknologi, så du bliver advaret, hvis der registreres en bil, som du ikke selv ville have set. I den seneste udgave af BLIS, som er en del af Ford Kuga, er evnen til at overvåge blevet optimeret med Cross Traffic Alert, som træder i kraft, når du bakker. På mange parkeringspladser kan det være svært at se, om der er biler på vej hen mod dig, og her hjælper Cross Traffic Alert med at undgå pludselige sammenstød.

Lane-keeping Aid-systemet registrerer og informerer, hvis din Ford Kuga er på vej ud af kørebanen, og hvis du er ude af stand til at korrigere, tager systemet over og retter bilen op. Det er et system, der er optimeret til motorvejskørsel, og det deaktiveres automatisk ved hastigheder under 65 km/t.

Aktiverer du den aktive og adaptive fartpilot, bliver din kørsel på lange afstande både nemmere og sikrere. Du kan ikke blot vælge en hastighed, hvorefter din Ford Kuga selv sørger for at holde den – hvis radarteknologien i Ford Kuga registrerer biler foran dig, finder fartpiloten en passende hastighed og afstand til den forankørende bil, indtil der er plads til at sætte farten op til din valgte hastighed igen.

Active City Stop er særligt designet til bykørsel, hvor den registrerer hastighed og afstand til de forankørende og automatisk sørger for at bremse din Ford Kuga, hvis systemet vurderer, at der er fare for kollision med en forankørende bil.

Førerassistancepakken kan som helhed være en stor hjælp for ikke bare uerfarne bilister, men også mere rutinerede bilister, når de kører i miljøer og byer, som de normalt ikke færdes i. Selvom færdselsregler ofte er ens, kan trafikkultur være meget forskellig på tværs af byer og lande, og her kan teknologierne i førerassistancepakken sikre dig mod ubehagelige overraskelser.

Med SYNC 3 – tredje generation af Fords infotainmentsystem – har Ford Kuga et intelligent, dansktalende og stemmestyret infotainmentsystem. Uden at tage hænderne af rattet kan du efterspørge restauranter, tankstationer eller en parkeringsplads, hvorefter SYNC 3-systemet begynder at finde den nærmeste og bruger bilens navigationssystem til at lede dig derhen.

Ford Kuga hybrid

Bilen kan være vist med ekstraudstyr

KUGA

Ford Kuga i din hverdag 

Med fire centimeter ekstra på siden og to mindre på toppen i forhold til sidste generation af Ford Kuga har den nyeste version fået ekstra dynamik ind i sine køreegenskaber, og du vil opleve køreegenskaberne som mere sportslige. Man kan mærke, at Ford her har taget det seriøst, at SUV står for Sports Utility Vehicle.

Ford Kuga har et elektrisk styretøj, hvilket gør styringen nem, og bilen reagerer hurtigt – og som den skal – på dit input fra rattet. Affjedringen er blevet gjort mere fast, men sammen med den mere direkte styring rammer Ford Kuga en skøn balance mellem sport og komfort, så knoldede veje med vandpytter, bump og andre ujævnheder ikke er en hindring for en god oplevelse.

Ford Kuga kan i benzinudgaven fås med Powershift-automatgear, som med en forbedret acceleration og blødt gearskifte skaber en bil, der er let at køre, komfortabel og har en mere effektiv brændstoføkonomi. De smarte og intelligente systemer i Ford Kuga giver ikke blot en mere sikker køretur, men er også med til at berige den. Bilens intelligente firehjulstræk, Ford Intelligent All Wheel Drive, tilpasser trækket individuelt på de fire hjul på baggrund af din kørsel og vejens stand.

Book din prøvetur i ny Ford KUGA her

Bestil en prøvetur i Ford Kuga online, så bliver du én af de første til at prøve den nye hybrid

KUGA

Ford Kuga et perfekt design mix

Designet på nye Ford Kuga er inspireret af Focus-modellerne, hvilket har givet den blødere og mere bølgede former. Dog er fronten på Ford Kuga gjort mere markant med en frontgrill, der er større, mere amerikansk og mere macho i sit udtryk, mens forlygterne er blevet gjort lidt smallere. Ford Kuga fås med en aftagelig trækkrog, så den nemt kan tages af, når den ikke bliver brugt, så risikoen for at ramme noget med trækkrogen er mindre. 

Ford Kuga hører helt klart hjemme i offroad-miljøer med sit muskuløse og stærke look, men er designet til både at være robust og elegant, så den også ser ud, som om den hører til i et bymiljø. Det har Ford blandt andet gjort ved at gøre bilen mere aerodynamisk og ved at få den til at udstråle den komfort, der findes i bilens indre og i dens køreevner.

Ford Kuga

KUGA

Oplevelsen indvendig i Ford Kuga

Inde i Ford Kuga er der i forhold til de tidligere modeller blevet ryddet gevaldigt op i de mange knapper og funktioner på instrumentbrættet, og mange af dem er flyttet ind i infotainment-skærmen. Det er desuden blevet muligt at skifte gear på selve rattet – der i øvrigt er læder som standard. Håndbremsen er blevet gjort elektronisk, hvilket har frigjort en del plads til opbevaring i midterkonsollen. Overordnet set har man fra Fords side gjort meget ud af at sikre lækre overflader og smarte detaljer i Ford Kuga, så bilen føles indbydende og behagelig at være i for både chauffør og passagerer.

Samtidig får passagerer i en Ford Kuga masser af plads takket være den gode frihøjde, som er med til at skabe en rummelig og luftig kabine, hvor der er god plads til at strække sig ud i. I Titanium-, ST-Line- og Vignale-udgaverne af Ford Kuga er der mulighed for at få en endnu større følelse af rummelighed ved at installere et panoramatag, så du kan lade solens stråler komme ind. Det er et smukt vindue til himlen, der giver dig naturligt lys og en følelse af at være tættere på dine omgivelser. Og så bliver natkørsel under en skyfri himmel sjældent smukt for passagererne på bagsædet. 

Ford Kuga interiør

Derfor er Ford Kuga et godt valg

Den seneste version af Ford Kuga hører til blandt de mest imponerende biler i SUV-klassen i Danmark. Med kombinationen af en effektiv motor, skarpt og moderne design og en blændende liste over smarte og intelligente funktioner, der hjælper dig gennem en travl hverdag, er Ford Kuga det rigtige valg, hvis du vil have en bil, der til fulde lever op til forventninger i SUV-klassen med god plads til bagagen, rigeligt med benplads og behagelig indstigningshøjde. Ford Kuga er kraftfuld, men enkel at bruge og køre, så den vil ganske enkelt fungere for dig.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Trend (Udvalgt standardudstyr)

17” stålfælge

Tågelygter

LED-kørelys og LED-baglygter

Manuel A/C

Opvarmede forsæder og forrude

Tripcomputer

Elektronisk parkeringsbremse

Nøglefri start

MyKey

Fartpilot

Elruder, for og bag

SYNC, 8” touchscreen, navigation, DAB+, 4,2” cluster og 6 højttalere (6,5” cluster i PHEV)

FordPass Connect Modem

Trådløs oplader

Parkeringssensor for og bag

Titanium (Udvalgt standardudstyr ud over Trend)

17" alufælge

Regnsensor

El-Foldbare sidespejle

Klimaanlæg (DEATC)

Nøglefri døre og start

Ambient lightning

12,3" digital intrumentering

Bakkamera

Tagrælling i sølv

ST-Line (Udvalgt standardudstyr ud over Titanium)

18” alufælge

ST-Line body kit

Sorte tagrælinger

Mørk loftindtræk

Alu pedalsæt

Sportsundervogn

Vignale (Udvalgt standardudstyr ud over Titanium)

18” alufælge

Adaptive fuld LED forlugter (Quad Projekter)

Vignale design

Head-up display

Fuld Lædersæder

Håndfri bagklap

B&O lydsystem

Mærktonede ruder

Vinterpakke

Privatleasing af Kuga | Attraktive månedlige ydelser

Tag Ford Kuga med ud på dit næste eventyr med attraktive leasingpriser.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!