Priser fra 174.240 kr.

Prisvenlig og personlig bybil med
køreglæde for alle pengene

Med den nye Ford Fiesta har miniklassen fået en ny duks, der med stor succes giver bilisten en oplevelse, der både er sporty og komfortabel. Med Ford Fiesta er der blevet sat nye standarder for, hvad man som køber kan forvente af en bybil i miniklassen, og køreglæde og rummelighed er i højsædet. Med mange muligheder for udstyr på tværs af Fiesta-varianterne, er der rig mulighed for at skabe en personlig bil uanset, om tilvalget er metallak, fartpilot eller opgradering af lydsystemet til B&O Play. Selvom den nye Ford Fiesta er en bybil, er landevejskørsel en behagelig og harmonisk oplevelse, da den ligger stabilt på vejen og trækker godt til. Derfor var det heller ikke nogen overraskelse, at Bilmagasinet kårede Ford Fiesta til Bedste Minibil i 2019.

Med sin skarpe pris vil Ford Fiesta være et godt valg, hvis du vil have en rummelig, komfortabel og alsidig bybil, hvor selv længere ture kan være en rar og indbydende oplevelse. Med mulighederne for tilvalg af en lang række udstyr kan du få præcis den bil, du har brug for, uden at betale for udstyr, der ikke nødvendigvis er relevant for dig og dine behov.

Fords ingeniører har i den nye Fiesta optimeret modellen på både design og motor, og særligt isoleringen af kabinen mod motoren er vellykket, så motorstøjens volumen er på et minimum. Udover at skabe en mere behagelig køreoplevelse kommer lydisoleringen især til sin ret, hvis du vælger at opgradere lydsystemet med B&O Play, så oplevelsen af musikken ikke forstyrres af motor- eller trafikstøj. Rummeligheden gør bilen til et oplagt valg for den lille børnefamilie i byen, der skal på weekendtur, men også som bil nummer to, hvor der ikke skal gås på kompromis med hverken komfort eller glæden ved at køre.

De 5 gode grunde til at vælge Ford Fiesta er: 

 • Rummelig bybil
 • Gode køreegenskaber
 • God lydisolering fra både motor og trafik
 • Mange muligheder for at skabe en personlig bil gennem køb af ekstraudstyr
 • B&O Play-lydsystemet løfter køreglæden til nye niveauer

Km/l: 17,2-20,0 | CO2: 114-131 | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledningen varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Prisliste Fiesta Prisliste Fiesta ST SE FIESTA HYBRID

Ny Fiesta lander i 2022

I 2022 byder vi velkommen til en ny Ford Fiesta, som byder på nye avancerede teknologier og nye designlinjer. 

Udfyld formularen herunder, så holder vi dig opdateret med den nyeste information om den nye Ford Fiesta. 

Ford Fiesta 2022

Ny Ford Fiesta ST

Læs mere om den nye Ford Fiesta her:

LÆS MERE

Book en Ford Fiesta ekspert

Med VestergaardYOU kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

5 stjerner i NCAP til Ford Fiesta

Med fem ud af fem stjerner i Euro NCAP’s crashtest kan du trygt sætte dig ind i den nye Ford Fiesta. Med Lane Keeping Aid og Lane-keeping Alert får du som del af standardpakken hjælp til at holde dig på vejbanen og tydelige advarsler, hvis du alligevel fraviger. Med et frontvendt kamera registrerer systemet, om du er på vej ud af vejbanen, og det giver besked med en vibration i rattet og tydelig visuel advarsel, hvis det er tilfældet. Systemet deaktiverer sig selv ved hastigheder under 65 km/t, da det er beregnet til veje med flere vejbaner som motorveje og motortrafikveje.

Ford Fiestas styrke på hjemmebanen i byen kommer også til udtryk med Fords Active City Stop-teknologi, der ved hastigheder under 30 km/t, sørger for automatisk at bremse, hvis den registrerer standsede biler foran på kørebanen. Ford Fiesta kan også fås udstyret med automatisk nødopkald, så hvis airbaggen udløses, eller brændstoftilførslen bliver afbrudt, kontakter nødopkaldssystemet alarmcentralen automatisk med GPS-koordinater, så hjælpen kan komme frem uanset omfanget af ulykken.

Alt efter behov og variant kan du tilkøbe en lang række ekstra sikkerhedsudstyr. Til din nye Ford Fiesta kan du blandt andet få:

Automatisk nødbremse
Hvor Active City Stop hjælper dig ved bykørsel, kan du også tilvælge Pre-Collision Assist, der fungerer som en automatisk nødbremse. Systemet virker mellem 50 og 160 km/t og registrerer, hvis fodgængere, cyklister eller andre bløde trafikanter er havnet på vejbanen. Hvis systemet registrerer trafikanter, der er i farezonen, bremser den bilen automatisk.

Aktiv fartpilot
Den aktive fartpilot sikrer en på forhånd valgt afstand til den næste bil, og den sænker og hæver automatisk farten fra den valgte hastighed, så der holdes en sikker afstand til de andre biler.

Genkendelse af trafikskilte (Traffic Sign Recognition)
Traffic Sign Recognition er et system, der registrerer både permanente og midlertidige skilte og viser ikonet på instrumentpanelet. Det sørger altså for, at du ikke overser vigtig skiltning i forhold til for eksempel fartgrænser eller overhaling forbudt-skilte, og det hjælper dig med at blive på den rigtige side af både trafiksikkerheden og færdselsloven.

Thatcham alarm
Sikkerhedssystemet Thatcham har perimeteralarm og dobbelt blokering, der fungerer ved at låse dørene indefra, så de ikke kan åbnes, selvom sideruden er smadret, og biltyven har fået adgang ad den vej. Systemet er nemt at aktivere, da det blot kræver et dobbelt tryk på fjernbetjeningens låseknap.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Hverdagen i Ford Fiesta

Med et velafstemt og præcist styretøj kan en køretur i en ny Ford Fiesta henrykke de fleste bilister, uanset hvor passioneret man er omkring biler. Den nye Ford Fiesta har gået sin sejrsgang blandt anmelderne, der alle er enige om, at Ford Fiesta er et rigtig godt valg, hvis det er vigtigt for en som bilejer at have det sjovt og nyde kørslen. Takket været kvaliteterne i styretøjet og affjedringen er Ford Fiesta en fornøjelse at håndtere, og både gear og kobling glider let, så køreturen får den lethed, der både kan være det positive afbræk i en travl dagligdag og prikken over i’et på en i forvejen god dag.

Med god plads på forsæderne er komforten sikret, så glæden ved at køre holdes i live, uanset om det er dine køreture eller dine ben, der er lange. 

For mange bilister er musik og køreglæde umulige at skille ad. Her er B&O Play det perfekte tilkøb, der med sine 10 højtalere og en ydelse på 675 watt giver en lyd- og køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Og mens nogle har brug musik til at øge køreglæden, skal andre bruge store mængder af naturligt lys. Her er panorama-soltaget et oplagt tilkøb, der åbner bilen op og giver en lys og luftig fornemmelse i hele bilen.

En af de mindre, men stadig mærkbare detaljer er Easyfuel-tankstudsen. Den er ikke blot behagelig, da det nu er slut med at fedte rundt med et beskidt tankdæksel, men sikrer samtidig også, at du ikke kan komme til at fylde diesel på din benzinbil eller omvendt.

Ford Fiesta hverdagen

Tilkøb B&O play, og få god lyd i din nye Fiesta

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Ford fiesta online, så har vi bilen klar til dig, når du ankommer.

Design din nye Ford Fiesta, som du ønsker 

Selv om Ford Fiesta er kategoriseret som en minibil, får designet den til at føles større. Samtidig fremstår Ford Fiesta’s design uanset varianten moderne og sporty, og den indbyder, allerede inden du er kommet ind i bilen, til en køretur, der skal nydes. Med 10 forskellige smarte og stilrene farver har du frit valg til at passe ind i mængden eller vælge en farve, der får dig og din bil til at skille sig ud. Dertil kommer valgmulighederne i forhold til fælgenes og rudernes udseende, hvilket alt i alt gør, at du i sandhed har mulighed for at skabe din helt egen Ford Fiesta. 

Ford Fiesta udvendigt
Automatisk eller manuelt gear

Ford Fiesta automatgear eller manuelt - valget er dit 

For en endnu lettere og mere gnidningsfri oplevelse er det også muligt, at tilkøbe Ford Fiesta med automatgear. De fleste Fiesta-varianter fås i energiklasse A+, med EcoBoost-motor og med 6 gear. Med 6 gear, frem for kun 5, får du en lavere motorgang og en bedre brændstoføkonomi. Brændstoføkonomien gøres endnu bedre af en EcoBoost-motor, hvor ydelsen er løftet, så en 1,0 liter EcoBoost-motor kan præstere det samme som en ældre, tungere 1,6 liters benzinmotor. Ved at udnytte udstøningsgasser, der tidligere er gået tabt, til at skubbe komprimeret luft ind i motoren får ydelsen et stort løft, hvilket er til fordel for både miljøet og din bils brændstoføkonomi. 

Du kan vælge Ford Fiesta automatgear i varianterne; Connected, Titanium, ST-line, Active og Vignale, så udover at få bybilen med automatgear, får du samtidig masser af standardudstyr. 

Nyt design indvendigt

Ford Fiesta har fået et overskueligt instrumentbræt med rent design, hvor flere funktioner er samlet i touchskærmen, hvilket giver en nem og overskuelig adgang til alle funktioner og informationer, uden at man mister overblikket.

Interiøret i Fiestaen har af Ford også fået en opgradering med materialer af højere kvalitet, som giver et flot indtryk, hver gang man sætter sig ind i bilen. Det kommer særligt til udtryk i de større varianter, hvor der er mulighed for gearknop og rat betrukket i læder. I forhold til sidde- og benpladsen lever Ford Fiesta op til dagens forventninger til den moderne minibil. Designerne og ingeniørerne har dog presset kabinen til det yderste, og de har på den måde skaffet ekstra plads på forsæderne, hvilket gør længere ture mere behagelige.

Takket være et samarbejde med Bang & Olufsen kan Ford i den nyeste udgaven af Fiesta tilbyde B&O Play, der med 10 højtalere og en ydelse på 675 watt giver en helt særlig lydoplevelse for en bil. Uanset om du er til far-rock eller elektronisk dansemusik, kan du i Ford Fiesta få den fulde musikoplevelse, der gør det svært ikke at få lyst til at synge med. Ingeniørerne testede systemet med numre fra både Ed Sheeran, AC/DC, Pink Floyd og Adele, så der er garanti for, at al musik lyder godt, når du kører i din nye Ford Fiesta.  Der er samtidig tænkt på alle generationer: Udover at du finder Apple CarPlay og Android Auto indbygget i systemet, hvor Spotify-appen også er installeret på forhånd, så har Ford tilmed beholdt CD-afspilleren i Fiesta. Der er altså tænkt på det publikum, der ikke har smidt deres kæmpe samlinger af CD’er ud endnu.

Ford Fiesta indvendigt

Vælg den Ford Fiesta variant, der passer til dine behov

Ford Fiesta Trend er basisudgaven, hvis du er på udkig efter en simpel, stabil og god bil uden den lange liste af ekstraudstyr. Med Ford EcoMode-førerinformationssystem, manuel aircondition og Lane-keeping Aid og Lane-keeping Alert er du dog stadig sikret et højt niveau af komfort og kvalitet til en pris, der hører hjemme i minibilklassen.

Ford Fiesta Titanium er den mest udbredte Fiesta-variant. Fords designere og ingeniører har sørget for, at den har beholdt elementer fra den sporty raceridentitet, der tidligere har præget Fiestas standardvarianter, men samlet set er den nyeste udgave af Titanium blevet mere afrundet, og der er skruet op for komforten både inde i bilen og i køreoplevelsen, der særligt vil komme til udtryk på længere ture.

Vignale er Ford Fiestas luksusudgave. Her er der skruet helt op for teknologi, komfort, ydeevne og sikkerhed. Ford Fiesta Vignales 1.0 liters EcoBoost-benzinmotor har seks gange vundet International Engine of the Year, og den fjerner behovet for at vælge mellem effektivitet og ydeevne. Teknologien bidrager både til en mere sikker bil med Pre-Collision Assist og mekaniske dørkantsbeskyttere, men også en mere effektiv køretur, hvor det semiautomatiske parkeringssystem og skiltegenkendelse gør det let som en leg at komme rundt i trafikken.

Ford Fiesta ST-Line er din mulighed for at opgradere til en mere stilfuld, lækker og sporty oplevelse. Allerede ved hækspoileren og den sølvfarvede gearstang ser man, at Ford Fiesta ST-Line kan tilbyde noget andet end resten af Fiesta-serien. Blandt de egenskaber, som gør en køretur i den nye Ford Fiesta ST-Line til en endnu sjovere og mere charmerende oplevelse, er blandt andet: Opvarmede sportsforsæder, hvor både lændestøtten og højden kan justeres, læderbetrukket gearstang, sportspedaler i aluminium og sportsundervogn. 

Ford Fiesta udstyrs varianter

Ford Fiesta ST-Line

Ford Fiesta Active 2019

Den helt nye Ford Fiesta Active variant

Ford Fiesta Active

I crossover-klassen er Ford Fiesta Active en af de sjoveste biler på markedet. Med masser af udstyr og muligheder for at skræddersy både indeni og udenpå bilen vil der altid være mulighed for en sjov oplevelse, når man kører i en Ford Fiesta Active. Når du eksempelvis har rat, håndbremse og gearknap af læder og et sæde med sportsbetræk, mærker du hurtigt, at dette er en model, der skal gøre køreturen til en sjov oplevelse. Med den unikke sorte frontgrill og 17 tommer alufælge i Rough Metal har du samtidig en bil med et udseende, der matcher udstyret og stemningen inde i bilen.

Med tre forskellige motorer på 100, 125 og 140 hk at vælge imellem og to udstyrsniveauer er Ford Fiesta Active et valg af bil, der føles både overdådigt og indbydende, men med et prisskilt, der gør den tilgængelig.

5-dørs – Km/l: 16,7 | CO2: 134 | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Ford Fiesta mildhybrid

Ford Fiesta Ecoboost Hybrid

Fiesta Mildhybrid

Ford Fiesta Mildhybrid

Ford er i fuld gang med at elektrificere deres modelprogram, og det kommer dig og din pengepung til gode!

Ford har introduceret deres nye mildhybrid-motorer i Ford Fiesta. Motorerne blev lanceret i Ford Puma, hvor de har vist fremragende resultater på både performance og brændstoføkonomi. De nye motorer erstatter de almindelige 1.0 EcoBoost-benzinmotorer på henholdsvis 125 hestekræfter og 140 hestekræfter med to nye EcoBoost-mildhybrider på henholdsvis 125 og 155 hestekræfter.

Hvordan du bruger bilen, ændrer sig ikke det mindste, for du skal stadig bare fylde benzin i tanken og køre, men du kommer længere på de dyre dråber i en mildhybrid. Fords prisvindende EcoBoost-motorer har fået en lille elektrisk hjælpemotor, som assisterer motoren, når den er allermest tørstig, altså under acceleration.

Hjælpemotorens batteri skal ikke lades op, for det lader automatisk når du slipper speederen, og når du bremser. Bilen genvinder bremse-energien og laver energien om til strøm. Den strøm bruger elmotoren til at spare dig benzin.

Ford har også introduceret nyt for dem, som vægter en maksimalt afslappende køreoplevelse; Ford Fiesta fås nu med automatgear! Ford har parret en 7-trins dobbeltkoblings-automatgearkasse med en konventionel 125 hestekræfters EcoBoost benzinmotor. Dobbeltkoblingen sikrer en dejlig glidende acceleration, og de otte gear sikrer maksimal udnyttelse af motorens 125 hestekræfter, både til hurtig acceleration og god brændstoføkonomi.

Det nye motorprogram kombineres naturligvis med Fords fremragende undervognsopsætning, så du får den velkendte og gode Ford køredynamik, hvor du samtidig får længere imellem besøgene på tankstationen.

LÆS MERE OM HYBRID

Du skal vælge Ford Fiesta fordi:

Alt i alt giver Ford Fiesta dig en bybil af høj kvalitet, hvor du ud fra basisbilen kan skræddersy din Fiesta igennem de mange tilvalgsmuligheder. Lige præcis den Ford Fiesta, du skaber, kan være sporty, luksuriøs, iøjnefaldende eller fuldautomatiseret, men uanset hvilken Ford Fiesta du vælger, vil du få en bil, som er behagelig, sjov og komfortabel at køre i, til en pris, der hører hjemme i minibil-klassen.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Connected (Udvalgt standardudstyr)

15" stålfælge

Halogenforlygter

Elbetjente og opvarmede sidespejle med indbyggede blinklygter og karrosserifarvede spejlhuse

Øverste gitter med trådnet

Karroserifarvet tagspoiler

Ford Easy Fuel-brændstofpåfyldning uden tankdæksel

Fjernbetjent centrallås

Ratstamme med indstilling af hældning/længde

Manuel aircondition

Lane keeping Aid og Alert

Radio 8" touchscreen, SYNC 2.5, DAB+, Bluetooth og USB-stik

FordPass Connect indbygget modem

Fartpilot

Førersæde med manuel 4-vejs indstilling

Gulvmåtter i velour forrest

MyKey-teknologi

Dæktrykovervågning

Ford Eco Mode-førerinformationssystem

Tripcomputer

Titanium (Udvalgt standardudstyr udover Connected)

Øverste gitter med kromkrans og vandrette lister

Tågeforlygter med blank pyntekrans

Statiske kurvelygter

LED-kørelys

LED-nærlys

Foldbare sidespejle

Parkeringssensor, bag

Formede, sporty forsæder

Armlæn foran

Automatisk klimaanlæg (EATC)

Opvarmede forsæder

Opvarmet forrude

Opvarmet rat

Læderbetrukket rat, håndbremsegreb og gearknop

Regnsensor med nedblændeligt bakspejl

Gulvmåtter i velour for og bag

Indirekte LED-belysning

Deluxe-loftsindtræk

15" alufælge

ST-Line (Udvalgt standardudstyr udover Titanium)

17" alufælge

Sportsundervogn

ST-Line body styling kit

Sporty forsæder

Sportspedaler i rustfrit stål

Læderbetrukket rat i sportsdesign

Læderbetrukket gearknop med aluminiumsindlæg

Ford Power-startknap

Deluxe sort loftsindtræk

LED-baglygter

Active (udvalgt standardudstyr udover Titanium)

17” alufælge

Tågelygter med blank pyntekrans

Sorte tagrællinger

LED-kørelys

LED-baglygter

Foldbare sidespejle

Parkeringssensor, bag

Radio 8"touchscreen, SYNC 2.5, DAB+, Bluetooth og USB-stik

FordPass Connect indbygget modem

Formede, sporty forsæder

Armlæn foran

Automatisk klimaanlæg (EATC)

Opvarmede forsæder

Opvarmede forrude

Opvarmede rat

Læderbetrukket rat, håndbremsegreb og gearknop

Fartpilot

Regnsensor

Nedblændeligt bakspejl

Gulvmåtter i velour for og bag

Indirekte LED-belysning

Deluxe-loftindtræk

Vignale (Udvalgt standardudstyr udover Titanium)

Unikt øverste gitter med trådnet i Vignale-design med kromkrans

Unikke for- og bagkofangere med satin-aluminium-indsats til Vignale

Automatisk op-/nedblænding

Mørktonede ruder

Bakkamera

Semi-automatisk parkeringssystem

BLIS

Dørkantsbeskyttere

B&O lydsystem

Navigation

Fuld lædersæder (sort)

Forreste passagersæde med manuel 4-vejs-indstilling og justerbar lændestøtte

Aktivfartpilot med pre-collision

Traffik skilte genk.

Førerovervågning

Dørtrinsbeskyttere ved fordøre med unikt Vignale-logo

Gulvmåtter velour for og bag til Vignale

Ford nøglefrit system med Ford Power-startknap

LED-baglygter

Trådløs oplade

ST2 (udvalgt standardudstyr)

17" alufælge

Mørktonede ruder

ST Sportsundervogn

Stor bagspoiler

ST-Line body styling kit

Radio 8"touchscreen, SYNC 2.5, DAB+, Bluetooth og USB-stik

FordPass Connect indbygget modem

Recaro performance forsæder med blå syninger

4-vejs højdejusterbart passagersæde

Lændestøtte på forsæder

Sportspedaler i rustfrit stål

Læderbetrukket rat i sportsdesign med blå syninger

Læderbetrukket gearknop

Ford Power-startknap

Fartpilot

Deluxe sort loftindtræk

ST3 (udvalgt standardudstyr udover ST2)

18" alufælge

Røde bremse kalibre

Automatisk op-/ nedblænding

ST-line body styling kit

Radio 8" touchscreen, SYNC 3, Navigation, B&O lydsystem, DAB+, Bluetooth og USB-stik

Recaro performance dinamica dellæder sæder

Sportspedaler i rustfrit stål

Læderbetrukket rat i sportsdesign med røde syninger

Læderbetrukket gearknop

Ford Power-startknap og nøglefri døre

opvarmede forsæder

Opvarmede forrude

Opvarmede rat

Deluxe sort loftindtræk

Privatleasing af Fiesta | Skarpe leasing priser på Fiesta

Få en privatleasing aftale på den smarte og populære Fiesta.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!