Ford EcoSport

Modellen er udgået. Kontakt os gerne, så hjælper vi med at finde et godt alternativ.

Ford EcoSport - kompakt SUV der hører
hjemme både i by og på land

Ford EcoSport er en anderledes bil i forhold til, hvad du ellers ser i bybilledet. Det gør den til et oplagt valg, hvis du er på udkig efter en bil, der signalerer noget andet end en klassisk familiebil – uden at du skal give køb på komfort og køreglæde. I SUV-kategorien, der vinder indpas blandt danskerne, finder du hos Ford også de større Kuga og Edge-modeller, men er du til en mere alsidig løsning, er den mere kompakte Ford EcoSport helt perfekt.

Med en brændstoføkonomi på op til 19,6 km/l og et energimærke på B-A+ – afhængig af motoren – er Ford EcoSport et effektivt valg, uanset om den skal bruges til bykørsel, som del af en aktiv livsstil eller som en alsidig familiebil. Den har plads til hele udstyrspakken til alle slags fritidsaktiviteter, barnevogne, autostole og hele familien, og den er med sine køreegenskaber uden for byen en oplagt bil for dig, som dyrker jagt, fiskeri eller andre aktiviteter under åben himmel. 

Balancen mellem styrke, ydeevne og lave emissioner nås i Ford EcoSport gennem udvalget i motorprogrammet, hvor du både kan få Fords prisvindende 1,0 EcoBoost-benzinmotor og den nye 1,5-liters EcoBlue-dieselmotor. Du kan altså få den optimale performance fra din motor, både hvis du primært skal køre i byen, og hvis du har brug for at kunne trække tunge læs, uanset om det er din campingvogn, en anhænger eller store mængder bagage, der skal flyttes. Er du typen, for hvem køreture dybt ind skoven, langt ud på landet og måske uden for offentlige veje er en fast del af dit arbejdsliv eller din fritid, skal du klart overveje at få Ford EcoSport med firehjulstræk, som sikrer, at din kørsel ikke bliver udfordret af vejr eller terræn.

Opgraderer du til SYNC3-infotainment-systemet, er du sikret muligheden for at holde kontakten til omverdenen og samtidig få hjælp i trafikken. SYNC3 kan via Apple CarPlay og Android Auto tale sammen med de fleste mobiltelefoner, hvor musik, apps og navigation kan styres gennem stemmekommandoer – du kan tilmed få læst dine sms’er højt over bilens højttalere. SYNC3 viser automatisk lokale trafikmeldinger, og med Emergency Assistance kan det automatisk tage kontakt til alarmcentralen og via GPS oplyse, hvor du er, hvis du skulle være ude for et uheld.

5 grunde til at vælge en Ford EcoSport

  • Du foretrækker at stige ind – fremfor ned – i din bil
  • Godt overblik fra førersædet
  • Du vil have en kompakt SUV, der stadig udstråler kraft og robusthed
  • Højt niveau af standardudstyr og mange muligheder for tilkøb
  • En virkelig all-around bil, der passer perfekt til by og motorvej

Km/l: 13,5-19,6 | CO2: 134-166 | Energimærke: B-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Book en Ford EcoSport ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Opnå stor sikkerhed med Ford EcoSport

Med fire stjerner ud af fem i Euro NCAP’s sikkerhedstest er Ford EcoSport et trygt valg for dig, som prioriterer en sikker bil til dig og din familie. Den scorede særligt højt på evnen til at sikre spædbørn, hvor Ford EcoSport fik en topkarakter i sikkerhedstesten. Hvor sikkerhedsudstyr traditionelt har stået for at afbøde ulykkens omfang, har de nyeste generationer af udstyr fokus på at hjælpe dig og andre bilister med at undgå, at ulykken overhovedet finder sted. Ford EcoSport kommer eksempelvis med et dæktrykovervågningssystem (Tyre Pressure Monitoring System – TPMS), der giver signal, hvis et af dine dæk mister tryk under kørslen, så du kan tage din forholdsregler, inden der er fare på færde.

At Ford EcoSport er en SUV med rødder i det vilde terræn, kommer også bilen til gode, når det kommer til sikkerheden. Elektronisk stabilitetsstyring hjælper dig med at bevare kontrollen under alle vejforhold ved konstant at overvåge køreforholdene, og systemet sørger eksempelvis for at stabilisere bilen, hvis den mister grebet på vejen. Samtidig overvåger et avanceret antispin-system i Ford EcoSport konstant kraften på hvert enkelt hjul og justerer automatisk dem alle enkeltvist for at sikre grebet på vejen og kontakten med underlaget. Og hvis uheldet alligevel skulle være ude, sørger airbags fra alle vinkler for at begrænse omfanget af personskade. Både forsæder og bagsæder er udstyret med seleforstrammere, så alle passager bliver holdt mere effektivt fast i sædet ved sammenstød. Ved forsøg på indbrud i din Ford EcoSport beskytter en perimeteralarm din bil ved at afgive en høj lyd, hvis biltyvene forsøger at tvinge dørene eller motorhjelmen op. Som ekstraudstyr er det muligt for dig at tilkøbe BLIS-systemet, der registrerer cyklister, fodgængere eller andre bilister i din blinde vinkel og hjælper dig med at skabe en tryg og sikker trafik, både for dig selv og for dine medtrafikanter. 

Ford Ecosport sikkerhed

Glæde ved at køre i en crossover 

Med en Ford EcoSport får du en bil, der er højere end de fleste andre biler på de danske veje. Det giver dig en høj siddeposition, så du får et godt overblik over vejen og resten af trafikken, hvilket er en stor hjælp på landevejene såvel som i byens hektiske trafik. Affjedringen er samtidig konstrueret, så du mærker underlaget og får en god føling med vejen, men samtidig sørger den for bløde afbødninger, der sikrer, at du får en komfortabel køreoplevelse. Gearskift glider nemt, og på benzinmotoren med 125 hk kan du også tilføje automatgear, hvis du foretrækker at lade bilen styre gearskiftet. 

Selvom Ford EcoSport er en høj bil, er den ikke tilsvarende bred. Det gør, at Ford EcoSport er en fornøjelse at køre i, selv i de byer i Danmark, hvor det vrimler med smalle gader og veje. At Ford EcoSport er smal for sin højde, gør den også nemmere at parkere – og hvis du stadig har brug for assistance til parkering, kommer Titanium- og ST-Line-varianterne med en parkeringssensor, der hjælper dig med at komme ind i selv smalle parkeringsbåse. Vælger du Ford EcoSport ST-Line, hvor der følger 17 tommer alufælge og sportsundervogn med den 3-cylindrede 140hk EcoBoost-turbo-benzinmotor, vil du opleve en køreoplevelse, hvor den forbedrede accelerationsevne gør køreturen ikke blot mere harmonisk, men også mere underholdende.

Ford EcoSport crossover

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Ford EcoSport online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Indvendig i Ford EcoSport 

Skal du på jagt, på fisketur eller ud til en anden outdoor-aktivitet med vennerne, kan du roligt foreslå, at I kører sammen i din Ford EcoSport. Takket været højden på Ford EcoSport har voksne på bagsæderne god plads til benene grundet den store afstand mellem sæde og gulv. Med en mindre kardantunnel end i andre biler er der ekstra plads til benene for en eventuel passager på det midterste bagsæde, hvilket kan gøre den sædvanlige kamp om bagsæderne lidt mindre dramatisk. På førersædet er du i en god position til at få en god oplevelse på din køretur: Højden på Ford EcoSport giver dig et godt udsyn over trafikken, og et enkelt design i kabinen sørger samtidig for, at kabinen er et rum, du vil elske at være i. Denne følelse understreges af, at alle tre varianter af Ford EcoSport er lydsvage takket været de støjsvage og sparsommelige benzinmotorer i både Trend- og Titanium-varianterne af Ford EcoSport. Informationsdisplayet er centralt placeret og kan let integreres med Apple CarPlay og Android Auto. Er du musikelsker, har Ford EcoSport hele seks audiopakker, hvor du i Audiopakke 6 får den fulde oplevelse af Bang & Olufsens samarbejde med Ford. Med B&O Play får du et lydstem, der med ni højttalere og en subwoofer skaber en helt særlig lydoplevelse. Ifølge Ford testede er systemet blevet testet med musik fra kunstnere i alle genrer – alt fra AC/DC og Pink Floyd til Ed Sheeran og Adele – så der er garanti for, at al musik lyder godt, når du kører i din nye Ford EcoSport. Uanset om det er store ballader, riffs fra dine yndlingsguitarister eller tunge basgange, som du foretrækker at lytte til, får du med B&O Play den fulde oplevelse af god musik til din kørsel.

Med i Audiopakke 6 får du også en 8 tommer touchskærm med SYNC3-systemet, der også kan styres håndfrit med din stemme, hvad enten det er musikken eller navigation, der skal holdes styr på. SYNC3-systemet er også en aktiv hjælp i forhold til trafiksikkerheden, da der vises lokale trafikmeldinger, og Emergency Assistance tager automatisk kontakt til alarmcentralen, hvis du har været ude for et uheld i bilen. Det bruger systemets GPS til at informere alarmcentralen om din lokation, så hjælpen hurtigt kan komme frem.

Indvendig Ford Focus EcoSport
Udvendig Ford EcoSport

Ford EcoSport udvendig design

Sammenlignet med traditionelle SUV-modeller er Ford EcoSport en smule mere kompakt – den er lidt smallere end andre SUV-modeller – men højden og designet gør, at du stadig får et kraftfuldt og muskuløst SUV-udtryk i din bil, hvis du vælger en Ford EcoSport. De rene linjer og den strømlinede form er med til at understrege det robuste og stilrene udtryk i Ford EcoSport, der med sit karakteriske look passer ind både i byen og på landet. Og med mere end 10 forskellige farver er standarden sat for Ford EcoSports evne til at udtrykke din personlighed og stil.

Med til at understrege SUV-looket på Ford EcoSport er den store frontgrill, der leder tankerne hen på Fords traditionelle amerikanske pick-ups og SUV’er og sørger for, at Ford EcoSport har udseendet, der passer naturligt ind i en aktiv livsstil med masser af frisk luft. Outdoor-rødderne kommer også til udtryk bag på Ford EcoSport, da bagdøren er sidehængslet. Det er et anderledes udtryk, men der er en god grund til det: Fordi bilen er højere end de fleste andre biler på markedet, gør det anderledes design det nemmere at åbne og lukke bagdøren, uanset hvor høj eller lav man er.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Skal din bil indgå i en eventuelt handel? Start med at få en pris på din brugte bil. Det er selvfølgelig helt uforpligtende.

Bilen er allerede ved at blive vurderet eller kunne ikke findes.
Der skal uploades mindst et billede

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden

De forskellige varianter er:

Udstyret i Ford EcoSports Trend sikrer ordentlige vilkår til en aktiv livsstil i alle slags vejr, og for nogle vil det komme som en overraskelse, at dette faktisk er basispakken. Halogenforlygterne og tågeforlygterne sørger for, at du altid har godt udsyn til dine medtrafikanter uanset vind og vejr. Inde i Ford EcoSport Trend er du med læderrat, manuel aircondition og opvarmede forsæder altid sikret en behagelig og komfortabel køreoplevelse.

I Ford EcoSport Titanum bliver det hele lidt nemmere, sikrere og smartere. Fartpiloten sikrer en stabil kørsel og hastighed, mens regnsensoren automatisk sørger for at tænde vinduesviskerne og indstille hastigheden efter regnmængden. I en travl dagligdag er den nøglefri start en velkommen detalje, der frigør dig fra at rode rundt i dine lommer eller din taske, så du i stedet kan sætte dig ind og komme af sted i en bil, hvor det automatiske klimaanlæg sikrer, at alle passagerer sidder i en behagelig temperatur uafhængig af vejret udenfor. Hvad enten du skal bakke ind i garagen eller en parketingsbås, er den bagudvendte parkeringssensor en hjælp for bilister med både lang og kort erfaring bag rattet, så du rammer plet med parkeringen i første hug.

Den veludstyrede Ford EcoSport Titanium er ikke bare mere komfortabel, sikker og smart, men også en smule mere lækker. Inde i kabinen er sæderne delvist betrukket i læder, hvilket giver en bedre og mere behagelig siddeoplevelse. Samtidig passer Ford EcoSports 16 tommer alufælge perfekt med kromdetaljerne på eksteriøret og tagrælingen med sølvfinish, hvilket løfter looket på bilen til et nyt, højt niveau.

Skal den aktive livsstil virkelig komme til udtryk i dit bilvalg, er Ford EcoSport ST-Line et rigtig godt valg. Eksteriørets udtryk har med ST-Lines 17 tommer alufælge, tagrælinger i sort finish og et tag i kontrastfarve fået et mere sporty look, der giver det ekstra pift, så bilen ser lige så godt ud, som den kører. Affjedringen er blevet strammere med sportsundervognen, der ligeledes er med til at gøre Ford EcoSport ST-Line mindre følsom overfor sidevind.

Sammenlignet med Trend-varianten har Ford EcoSport ST-Line i stil med Titanium betræk delvist i læder, fartpilot, regnsensor, nøglefri start, automatisk klimaanlæg og bagudvendt parkeringssensor. Til forskel fra Titanium har den dog et rat betrukket med læder og gearknop med røde syninger, der understøtter det sporty udtryk på ST-linens yderside.

Ford EcoSport titanium

Ford EcoSport er:

Ford EcoSport er helt klart en bil, der skal opleves. Med en identitet, der er helt sin egen, rager den i bogstaveligste forstand op over resten af bilparken. Med det høje niveau af standardudstyr, Fords store udvalg af tilkøbsydelser og mulighederne for at skræddersy bilen til dine behov og køremønstre får du meget for pengene, og du får en bil, som passer til al slags kørsel. Uanset om din udfordring er smalle parkeringspladser eller en mudret grusvej, er Ford EcoSport bilen, der får dig frem på en på samme tid effektiv, sjov og komfortabel måde.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Trend

16" stålfælge

Halogenforlygter

Tågeforlygter

Elbetjente, opvarmede sidespejle med blinklygter

Læderrat

MyKey

Midterkonsol m. Skydearmlæn

Manuel aircondition

Radio m. 4,2" skærm, 6 højtalere bluethooth og USB

Opvarmede forsæder

Titanium (inkl. Trend)

16" alufælge

Tagrælinger i sølv finish

Foldbare sidespejle

Fartpilot

Regnsensor

Dellæder

Radio m. SYNC 3, 6,5" touchscreen, 6 højtalere og bluetooth

Nøglefri start

Automatisk klimaanlæg

Parkeringssensor, bag

ST-Line (inkl. Trend)

17" alufælge

ST-Line bodykit

Sportsundervogn

Tagrælinger i sort finish

Tag i kontrastfarve

Dellæder

Laderrat og gearknop med røde syninger

Radio med SYNC 3, 6,5" touchscreen, 6 højtalere og bluethooth

Fartpilot

Automatisk klimaanlæg

Parkeringssensor, bag

Regnsensor

Privatleasing af EcoSport | Skarpe leasing priser på EcoSport

Robust, moderne og sikker SUV fra Ford.

SE PRISER
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!