Ford E-Transit - 100% elektrisk

HVAD
Ford E-Transit med en forventet rækkevidde på op til 350 km (WLTP). Det er i gennemsnit, hvad en europæiske varebil kører på en dag - 3 gange! 

HVORNÅR
Den forventes at lande i Danmark i anden halvdel af 2022, så der er virkelig noget at glæde sig til. 

HVORFOR
På vejen mod en grønnere fremtid, hvor flere storbyer skal reducerer Co2-udledningen og støjforurening, er de grønne varebiler en væsentlig brik i det puslespil. 

OPLADNING
I E-Transit vil der være et FordPass Connect-model indbygget som standard. Dette modem giver flere praktiske fordele, bl.a. kan du finde ladestationer på farten. 

LAST OG STRØM
Du tænker måske, at rækkevidden kan blive påvirket af bilens last, og derfor har batteriet kapacitet nok til at højde for variationer i belastninger og vejrforhold. 

DRIFTOMKOSTNINGER
Det forventes at driftsomkostningerne er omkring 40% lavere end tilsvarende dieseldrevne Transit-modeller.

Varebilsfavoritten Transit i en fuldt elektrisk version = E-Transit

E-Transit kommer i over 25 varianter fra forskellige modelkonfigurationer der tilbydes i Europa. 

Nyttelasten for henholdsvis Van og Chassis: 

  • Van-modellen forventes at have en nyttelast på 1.616 kg
  • Chassis-modellen forventes at have en nyttelast på 1.967 kg

Pro Power Onboard
Funktionen Pro Power Onboard kan tilkøbes som ekstraudstyr og er en funktion, som kan gøre din E-Transit til en mobil strømkilde, der kan levere op til 2,3 kW. Den kan fx give strøm til elværktøj og eludstyr. Det er den første varebil i Europa, der i segmentet med varebiler under 3,5 ton, har dette som en mulighed. 

Køreprogrammer
E-Transit kommer med 3 forskellige køreprogrammer. Alle 3 er designet til at optimere kørslen samt udnytte den rene elektriske drivlinje. De 3 køremodes er; Normal, Slippery og Eco. Eco mode giver varebilen op til 10% mindre strømforbrug, når den er uden last. 

 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!