Ford C-Max

C-Max er den perfekte familiebil

Om du vælger den nye C-MAX med 5 sæder eller den lidt større Grand C-MAX med 5 eller 7 sæder, vil du opleve et helt nyt niveau, hvor det praktiske og det designmæssige går hånd i hånd.

Priser fra 230.430 kr.

Ford C-Max

Bilen med plads til hele familien

Familieliv kan være meget hektisk til tider. Den nye Ford C-MAX er designet til at gøre enhver tur med børn på bagsædet, så let som mulig.

Om du vælger den nye C-MAX med 5 sæder eller den lidt større Grand C-MAX med 5 eller 7 sæder, vil du opleve et helt nyt niveau, hvor det praktiske og det designmæssige går hånd i hånd.

Selve designet på den nye C-MAX, har fået en helt anden betydning end tidligere. Med den nye Aston Martin-lignende front, der lægger sig op af mærkets designlinje og et bagparti, hvor de mandelformede baglygter er afløst med et mere stramt look, følger den nye C-MAX up to date. Selve bilen er blevet mere ungdommelig at se på, hvilket du også vil opleve, når du træder ind i bilen.

Indvendigt vil man opleve stor rummelighed, med masser af plads til alle passagerer. Vælger man en Grand C-MAX, vil der være mulighed for både skydedøre og en tredje sæderække, hvor et par unge fodbolddrenge sagtens kan klemme sig ind. Du vil opleve en elegant og veludstyret kabine, der på en meget simpel og brugervenlig måde, placerer alle nyttige funktioner og bemærkelsesværdige teknologier lige ved hånden.

VIS PRISLISTE

Man har hos Ford udviklet teknologi med det formål at sørge for, at du kører så sikkert som muligt, og at du bliver hjulpet igennem den travle hverdag bedst muligt. Ford C-MAX er udstyret med en masse teknologi, der er enkelt at bruge og som ganske enkelt fungerer for dig.

Bilen er bl.a. udstyret med:

Automatisk bagklap:

Kender du det, at du står med hænderne fulde og skal have åbnet bagagerummet? Dette problem oplever rigtig mange, men det er der heldigvis fundet en løsning på. Med den håndfrie bagklap behøver du blot at vifte med foden under kofangeren, så åbner og lukker bilens bagagerum automatisk. Det eneste det kræver, er, at du har din fjernbetjeningsnøgle med dig – super smart!

Aktiv parkeringshjælp:

Man har vurderet, at mange har svært ved at få en bil på størrelse med en C-MAX og Grand C-MAX parkeret. Der er derfor udviklet en teknologi, der hjælper dig til at parkere håndfrit på parallelle parkeringspladser, samt gør det nemmere at parkere i en p-bås (f.eks. i parkeringshuse). Teknologien kan registrere, at der er en fri parkeringsplads, hvorefter den selv styrer bilen sikkert og roligt på plads.

På trods er det nye ungdommelige design og de mange muligheder hvad angår udstyr til bilen, er man hos Ford ikke gået på kompromis med sikkerheden. Både C-MAX og Grand C-MAX er udstyret med teknologier, der har modtaget Euro NCAP's Advanced Awards, som er den højeste pris, der gives af Europas førende, uafhængige sikkerhedsorganisation. Derudover er bilen udstyret med en automatisk nødopkald funktion. Skulle du komme ud for en ulykke, hvor airbaggen udløses eller hvor brændstofpumpen deaktiveres, kan teknologien automatisk ringe til alarmcentralen og angive dine GPS-koordinater. Således kan du med ro i sindet sætte dig ind i bilen, og føle tryghed for både dig og for dine medpassagerer.

Ford C-MAX og Grand C-MAX er perfekt for børnefamilien, der ønsker god rummelighed kombineret med et ungdommeligt design.

Km/l: 11,9-17,5 | CO2: 150-195 | Energimærke: C-A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Trend

16" stålfælge

Tågeforlygter

Elbetjente/opvarmede sidespejle i karrosserifarve med indbyggede blinklygter

Karrosserifarvede dørhåndtag

Aircondition

Læderbetrukket rat og gearknop

Fartpilot med justerbar hastighedsbegrænser

Førersæde med manuelt justerbar lændestøtte

Opvarmede forsæder

Radio/CD med 4,2" fareskærm og Ford SYNC med talestyring

Active City Stop

Titanium+ (inkl. Trend)

16" alufælge

Tågeforlygter med kromkrans

Øverste kølergitter med kromkrans og kromlister

Blank pynteliste ved øverste dørkant

Automatisk forlys

Markante halogenforlygter med LED-kørelys

Regnsensor

Mørktonede ruder

2-zoners automatisk klimaanlæg

Radio/CD med 8" touchscreen og Ford SYNC 3 med talestyring

Nøglefri døre og start

Opvarmet forrude

Passagerforsæde med manuelt indstillet lændestøtte og 4-vejs indstilling

Midterkonsol med opbevaringsrum med låg

Loftkonsol med opbevaringsrum

Bakspejl med automatisk nedblænding

Indstigningslamper med LED-lys for og bag

Dørtrinsbeskyttere med Ford logo

Gulvmåtter i velour

Privatleasing af C-MAX | Månedlige ydelser fra 3.095,-

Brug for en stor familiebil? Så kan du lige nu privatlease den populære C-Max.

SE PRISER
Finansierings eksempel
{{PickedFinanceOption}}

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr. {{ErrorMessage}}

Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud
Bestil prøvetur

Tak for henvendelsen!