https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/ford/ford-kuga
Ford Kuga til hurtig levering
https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/ford/ford-puma
Ford Puma
Bilen der er god til det hele
https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/ford/ford-focus
Nyhed!
Ny Ford Focus

Ford biler

VIS FORD MODELLER

Vi går ikke på kompromis med vores ydelser. Som kunde hos os kan du altid forvente den bedste service til dig og din Ford. Vi er autoriseret Ford forhandler og serviceværksted. Samtidig har vi altid et stort udvalg af nyere brugte biler på lager.

Vores 3 Ford afdelinger ligger i Horsens, Kolding og Odense S. Derudover har vi et Ford autoriseret serviceværksted i Nærum.

Du får altid de bedste muligheder i forbindelse med handel af bil, både privat og erhverv, hvad enten du ønsker at købe kontant, finansiere eller lease din næste bil. Vi har stor erfaring inden for branchen og står altid klar med den bedste rådgivning og vejledning.

Oplev Ford specielmodeller i FordStore

Du kan i vores FordStore Odense opleve bilmodeller som Mustang, ST-modellerne.

Ford giver dig det, du skal bruge. Hvad enten du har behov for en bybil eller en stor SUV, så kan vi hjælpe dig med en ny Ford. Ford har i over 100 år bygget og leveret biler til danskerne, og de har altid stået for høj kvalitet, gode køreegenskaber samt fulgt med den teknologiske udvikling. 

Ford modelprogram

Vi elsker Ford, og det vil du kunne mærke, når du besøger én af vores Ford forretninger. Vi gør os umage hver eneste dag for at give dig en så positiv oplevelse som muligt. Vi har alle bilmodellerne fra Ford, så hvad enten du er på udkig efter en Fiesta eller den nye Mustang, så har du mulighed for at prøve og se dem hos os.   

Ford Puma

Ford Puma Mild Hybrid er en moderne SUV med fokus på fører og design.

Ford Kuga PHEV

Kraftfuld, raffineret og elegant – både indvendig og udvendig og fyldt med de nyeste teknologier.

Ford Fiesta

Den nye Fiesta har næsten samme design, men langt mere udstyr!

Ford Focus

NY Ford Focus som både stationcar og 5-dørs. Den fjerde generation af Ford Focus er HELT ny.

Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E er bygget ud fra al lidenskaben i dens ikoniske status og er en ny form for frihed. Forbered dig på atter at forelske dig i at køre bil.

Ford S-Max

S-Max er et af Fords svar på en stor og yderst rummelig familiebil.

Ford Mustang

Indbegrebet af ydeevne, raffinement og effektivitet, den nye Mustangs banebrydende design og nyeste teknologi forenes for at nydefinere en legende.

Ford Explorer

Den nye luksus SUV-hybrid fra Ford. Ford Explorer har ALT, hvad du forventer af en luksusbil og mere til.

.

Bestil prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!