Fiat Talento front grå

Fiat Talento - en effektiv varebil

Pris ekskl. moms fra 182.208 kr.

Fiat Talento

FIAT TALENTO er en alsidig varebil og et populært valg som både budvarebil og håndværkervogn. I den nye version får du op til hele 8,6m3 volumen i varerummet, og økonomiske MultiJet og Ecojet motorer.

Med de nye teknologier gør TALENTO hverdagen til en leg, med TRACTION PLUS og ESC med hill-start kan du løse opgaver hvor som helst. Selv parkering i byen er blevet lettere da TALENTO kan fås med bakkamera og pakeringssensorer.

FIAT TALENTO kommer som udgangspunkt i to forskellige højder og to længder, men med det store varerum på enten 5,2 eller 8,6 kubikmeter er der utallige muligheder, uanset om det skal være et værksted på fire hjul, en kølebil eller noget helt tredje. TALENTO har plads til hele tre Europa paller og en nyttelast på op til 1,2 tons.

TALENTO er i kabinen indrettet som det perfekte kontor, men en gennemtænkt kombination at funktionalitet og komfort. Det innovative midtersæde der kan foldes ned til et computerbord giver dig mulighed for at taste ordre, bestillinger og rapporter direkte fra arbejdsstedet.

Hos Autohuset Vestergaard kan vi umuligt kende præcis de behov, din virksomhed har, eller vide, nøjagtig hvilke opgaver din bil skal være med til at løse. Heldigvis kan FIAT TALENTO skræddersys til stort set alle behov, så hvis du tager en snak med en af vores dygtige erhvervskonsulenter, vil vi gerne hjælpe dig med at finde frem til den bedste løsning. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig på både telefon, chat og e-mail fra kl. 09.00 til 22.00 alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

VIS PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Book en Fiat Talento ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Indretning at Fiat Talento, der er flere muligheder end du tror

At vælge en varebil er en ting, men at vælge en varebil der gør arbejdet til en leg, handler lige så meget om indretning af bilen. Fiat Talento rummer utallige mulighed for den perfekte indretning. Alene størrelsen på varenummeret på helt op til 8,6m3 giver plads til de fleste løsninger – uanset hvad du kan ønske dig af en indretning. Med Cargo Plus har du mulighed for at læsse emner på helt op til 4,15m. er det ikke nok, kan der vælges lastholdere eller en rørkasse til taget, der kan klare endnu længere emner. I Varerummet er der mulighed for at vælge reoler tilpasset den type af opgave du løser, der er mulighed for opladning af dit elværktøj når du vælger en 220v løsning og sorteringskasser til dine mest almindelige komponenter, på den måde har du altid styr på hvilke komponenter du mangler når du skal bestille nye fra din leverandør.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Fiat Talento online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Leasing af Fiat Talento

Når du har fundet ud af at Fiat Talento er den rigtige varebil for dig, bør du overveje leasing. Når du vælger leasing af Fiat Talento, opnår du en række fordele for dig og din virksomhed. Med en leasingaftale får du stor fleksibilitet, når du sammenligner med at købe bilen. Leasingaftalen er typisk 36, 48 eller 60 måneder, alt efter hvor længe du ønsker at køre i bilen. Derudover opnår du en langt bedre likviditet når du vælger at lease din Fiat Talento, da du har minimal pengebinding i bilen, kan du i stedet bruge din likviditet på at udvikle virksomheden. Yderligere er der en række omkostninger som ved leasing der er lavere end traditionel bilfinansiering. Når du vælger leasing, kender du fuldstændigt din månedlige ydelse i hele perioden, og du kan lave et budget for dine transportomkostninger der ikke skrider. Som erhvervsdrivende har fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Standardudstyr

Fjernbetjent centrallås

Regnsensor

Automatisk klimaanlæg

Tågeforlygter

Interiør - stof

Varerumsadskillelse uden rude

Touch skærm - Radio NAV med DAB, Navigation med Skandinavienskort

Bakkamera i bakspejl.

Læderrat

Fartpilot

El-sidespejle med varme

Varme i forsæde

Komfort i føresæde inkl. armlæn og lændestøtte

Dækreparationskit

Passagerbænk med kontorarrangement

Blindbinkelsspejl i passagerside

Parkeringssensor bag

Bagdøre uden rude

Skydedør i højre side uden rude

Sølvfarvede lufdyser

16" stålfælge med kapsel

Forstærket batteri

Designpakke 2: Forkofanger delvist indfarvet, Bagkofanger sort, sidespejle sort,

Apple Carplay

Aflåsk handskerum inkl. køl

El-betjente sideruder med one-touch funktion i føreside

LED kørelys

Reservehjul

Bestil en prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!