Med en Panda får du en yderst driftsikker bil

Drømmer du om en bil, som er funktionel, solid og intelligent samtidig med, at den er nem at komme rundt med inde i byerne, så er den charmerende Fiat Panda bilen for dig.

Fiat Panda

PRISER ER UNDER OPDATERING

Drømmer du om en bil, som er funktionel, solid og intelligent samtidig med, at den er nem at komme rundt med inde i byerne, så er den charmerende Fiat Panda bilen for dig. Til trods for dens beskedne størrelse har den en grænseløs evne til at overraske, da ingen anden bil er i nærheden af at være lige så enkel, funktionel og innovativ.

Kigger vi på selve designet, er der ingen tvivl om, at Fiat Panda modellen er født i Italien. Fra de lakerede kofangere med stødindsatser til udsmykningen på det robuste karosseri lader Panda sin personlighed skinne igennem.

Træder man indenfor, vil man opleve, at bilen kan det hele. Om du skal i byggemarkedet eller på weekendtur på landet, klarer Fiat Panda det hele uden problemer. Bagsædet kan klappes ned i forholdet 60/40, så du har plads til store ting, selvom det er en lille bil.

VIS PRISLISTE

Fiat har selvfølgelig også gjort det muligt med en masse smart teknologi, som hjælper dig med at komme igennem hverdagen sikkert og sjovt. Pandaen kan f.eks. udstyres med den nye "Uconnect" radio, der giver dig både bluetooth, lydstreaming, stemmegenkendelse, AUX-porte samt en Mp3-afspiller. Det giver dig mulighed for altid at høre dine favoritnumre samt styre din telefon uden at kigge på den.
Fiat Panda er desuden udstyret med et Start&Stop system, som hjælper med til at spare på brændstoffet. Hvis du f.eks. holder stille i et lyskryds, vil motoren automatisk stoppe, og starte, når du igangsætter.

Hos Fiat er man selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Fiat Panda har 6 airbags, så alle i bilen er fuldt ud beskyttet. Derudover er der mulighed for et system, som hjælper dig med at bremse, hvis du i et øjeblik er uopmærksom. Det sker ved hjælp af ”City Brake Control”, som kan registrere forhindringer på vejen og automatisk bremse op for dig.

Fiat Panda henvender sig primært til bymenneskerne, der ønsker at komme let omkring og køre langt på literen.

Km/l:  17,5-17,9 | CO2: 126-128 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Fiat Panda Mild-hybrid

Den nye Fiat Panda med mild-hybridmotor er sjov på den ekstra sjove måde. Hybridbilerne overtager gaderne, og her vil Fiat Panda være med. 

Den nye hybridteknologi er introduceret i Fiat Panda, og den nye mildhybrid variant er mere effektiv og har en lavere CO2 emission under kørsel. Den nye motor giver samtidig også en mere raffineret og afslappende køreoplevelse.

Hybridsystemet hjælper med at accelerere og giver en mere jævn og hurtigere motorstart under Start og Stop fasen. 

Med mildhybridteknologien slipper du for at lade din Fiat Panda med et kabel. Systemet oplader sig selv, når der køres i frigear, eller når man bremser, hvilket er med til at give en problemfri og sikker kørsel ind og ud af byen. Det er samtidig også mere økonomisk fordelagtigt. 

Med hybridteknologien er Fiat med til at skabe forandringer i luften. Med Pandas nye mildhybrid motor kan du nemt reducere udledningerne sammenlignet med de nuværende motorer og samtidig spare på brændstofforbruget uden at gå på kompromis med ydeevnen. 

Motoren i Fiat Panda er en 1.0 70 hk mild-hybrid med en 6 trins manuel gearkasse. 

LÆS MERE OM HYBRID

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Anniversario

El-ruder foran

Fjernbetjent centrallås

5 seler

Radio

Komplet instrumentering m. tripcomputer

Manuel aircondition

6 airbags

Lys i bagagerum

Mekanisk dæktryksmonitor

Hill-holder

Smart fuel-system

Anti-whiplash nakkestøtter, for

City servostyring

Follow-me-home lys

Launch Edition (Specialudgave)

El-sidespejle m. varme

Klimaanlæg

5 seler og nakkestøtter

Radio med Bluetooth

Parkeringssensor, bag

Ratbetjening af radio

Indfarvede sidespejle

6 airbags

Lys i bagagerum

City servostyring

Mekanisk dæktryksmonitor

Hill-Holder

Smart fuel-system

Anti-whiplash nakkestøtter, for

Komplet trip-computer

Follow-me-home lys

Indfarvede sidespejle

Indfarvede sidelister

Indfarvede kofanger

15” stålfælge m. hvide navkapsler

LED-kørelys

Sorte tagbøjler

Tågelygter, for

Læderrat og -gearknop

Cradle til mobil

Hybrid-logo på bagsmækken

Launch Edition logo på b-stolpen

Instrumentbræt i farven Verde Rugiada

Seaqual™ sæder m. sorte detaljer

Højdejustérbart forsæde

Privatleasing af Panda | Attraktive månedlige ydelser

Ønsker du en original, genial og overraskende bil? Så er det FIAT Panda.

SE PRISER
Bestil en prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!