Fiat Fiorino hvid

Fiat Fiorino - Smart, kompakt og rummelig

Er både rummelig og kompakt, men mest af alt økonomisk

Pris ekskl. moms fra 113.711 kr.

Fiat Fiorino

Den perfekte varebil til bykørsel

Fiorino modellen er designet til tæt bykørsel. Det er den mindste varebil fra Fiat, men ikke desto mindre klarer den jobbet, samtidig med at den er nem og dynamisk at manøvre. Denne model gør det altså let at arbejde i byen igen. Ifølge Fiat selv, er der intet job der er for stort til den lille varebil. Den er altså en af de få varebiler der kan få dig frem overalt, da den kan fragte dig derhen, hvor andre og større varebiler må give op.

Denne model er på trods af sin størrelse rummelig, komfortabel og går ikke på kompromis med komfort. Der er nem adgang til Fiorino via dens lave indstigningshøjde og ergonomisk placerede døre. Indvendigt er bilen designet til at være praktisk, men samtidig give velvære og en følelse af sikkerhed. Rattet kan indstilles så det passer til dig i højden, og sæderne er komfortable med god og solid sidestøtte.

Med Blue&Me systemet kan du lytte til musik og tale håndfrit i telefon. Med TomTom systemet tilknyttet er navigation, telefoni og lydsystemet integreret i én og samme enhed. Det hele kan styres via en touchskærm, så du på den måde nemt og frit kan betjene de mange funktioner og samtidig opretholde fokus på din kørsel.

Fiorino modellen har en nyttevolumen på op til 2,8 m3, og et kvadratisk og rummeligt lastrum der kan rumme længder på op til 2,5 m med nedfoldet passagersæde. Denne model har en Dieselmotor med EcoJet, hvilket tilbyder dig en fornuftig reduktion i brændstofforbrug. Dette er bland andet også grundet dens Start & Stop system, ”smart” generator og variabel oliepumpe.

Når du er på udkig efter den rette varebil er der utrolig mange ting at tage forbehold for. Ved denne model er det måske især vigtigt at tænke over hvor stort et behov du har for bykørsel. Vi råder dig til at kontakte os for at få en god vejledning, inden du beslutter dig. På den måde kan vi bedst muligt finde den løsning der passer til netop dig. Dette gør sig gældende, hvad enten du vil erhvervslease eller købe. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

SE PRISLISTE Indretning af varebiler Tyverisikring Leasing af varebil

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Standardudstyr

Servostyring

Højdejusterbare forlygter

Fjernbetjent centrallås

Elruder for

Individuel aflåsning af varerum

Start & Stop system

Fører samt passagerairbag

ABS med EBD

Sideairbags

ESP inkl. Hill-holder og anti-spin

Bestil en prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!