Fiat Ducato front i sving

Fiat Ducato repræsenterer den nye generation på arbejdsmarkedet

Med Ducato får du mere værdi, teknologi og effektivitet for pengene.

Pris ekskl. moms fra 207.284 kr.

FIAT DUCATO

Den nye udgave af Fiat Ducato er designet til at tilpasse sig enhver type behov og ethvert slags arbejde. Så når vi snakker alsidighed og anvendelighed indenfor varetransport, er denne model helt klart førende. Dette skyldes bl.a. effektiviteten af varerummet, med døre der i fuld højde åbner op til 260 ֯. Ydermere, er lasseplatformen sænket så du hurtigt kan skifte mellem forskellige arbejdsopgaver, og samtidig af og på læsse nemt og bekvemt. Denne model er tilgængelig i et hav af forskellige udgaver og egner sig til alle typer transport.

Erhvervslivet er i konstant forandring, derfor er fleksibilitet, komfort og stil mindst lige så vigtigt som effektivitet, driftssikkerhed, robusthed og teknologi. Ducato er den ideelle bil til dig, der har et arbejde der er i konstant udvikling. Den er nem at håndtere, sikker at køre i og altid klar til udfordringer. Som Fiat selv siger, ”med den nye Ducato er den nye generation af virksomheder allerede i gang”.

Det har længe været en tendens, at omkostningerne skal reduceres og resultatet skal optimeres, uden at det det går ud over kvaliteten. I erhvervslivet er det mere afgørende nu end det nogensinde har været. Ducato har nogle af markedets laveste driftsomkostninger, samtidig med garanti for fleksibilitet, høj nyttelast og effektivitet.

Den nye Ducato er tilgængelig i fem forskellige udgaver med en totalvægt fra 2.600 – 3.500 kg. Ud over det har de nye modeller en dobbelt-kabine, som har plads til op til syv personer og et varerum med en længde på 2,5 m. Mellemrummet mellem sæderne kan også bruges til opbevaring og er tilgængeligt til transportering af længere genstande. Bruger du pladsen kan du transportere varer med en længde på op til 3,60 m.

Når du er på udkig efter den rette varebil er der utrolig mange ting at tage forbehold for. Ved denne model er det måske især vigtigt at tænke over hvor stort et behov du har for fleksibilitet, da du kan vælge mellem en masse forskellige udgaver. Vi råder dig til at kontakte os for vejledning inden du beslutter dig. På den måde kan vi bedst muligt finde den løsning der passer til netop dig. Dette gør sig gældende hvad enten du vil erhvervslease eller købe. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

SE PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebiler

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil en prøvetur

Tak for henvendelsen!