Fiat Ducato front i sving

Fiat Ducato repræsenterer den nye generation på arbejdsmarkedet

Med Ducato får du mere værdi, teknologi og effektivitet for pengene.

Pris ekskl. moms fra 210.898 kr.

Fiat Ducato

Den nye udgave af Fiat Ducato er designet til at tilpasse sig enhver type behov og ethvert slags arbejde. Så når vi snakker alsidighed og anvendelighed indenfor varetransport, er denne model helt klart førende. Dette skyldes bl.a. effektiviteten af varerummet, med døre der i fuld højde åbner op til 260 ֯. Ydermere, er lasseplatformen sænket så du hurtigt kan skifte mellem forskellige arbejdsopgaver, og samtidig af og på læsse nemt og bekvemt. Denne model er tilgængelig i et hav af forskellige udgaver og egner sig til alle typer transport.

Erhvervslivet er i konstant forandring, derfor er fleksibilitet, komfort og stil mindst lige så vigtigt som effektivitet, driftssikkerhed, robusthed og teknologi. Ducato er den ideelle bil til dig, der har et arbejde der er i konstant udvikling. Den er nem at håndtere, sikker at køre i og altid klar til udfordringer. Som Fiat selv siger, ”med den nye Ducato er den nye generation af virksomheder allerede i gang”.

Det har længe været en tendens, at omkostningerne skal reduceres og resultatet skal optimeres, uden at det det går ud over kvaliteten. I erhvervslivet er det mere afgørende nu end det nogensinde har været. Ducato har nogle af markedets laveste driftsomkostninger, samtidig med garanti for fleksibilitet, høj nyttelast og effektivitet.

Den nye Ducato er tilgængelig i fem forskellige udgaver med en totalvægt fra 2.600 – 3.500 kg. Ud over det har de nye modeller en dobbelt-kabine, som har plads til op til syv personer og et varerum med en længde på 2,5 m. Mellemrummet mellem sæderne kan også bruges til opbevaring og er tilgængeligt til transportering af længere genstande. Bruger du pladsen kan du transportere varer med en længde på op til 3,60 m.

Når du er på udkig efter den rette varebil er der utrolig mange ting at tage forbehold for. Ved denne model er det måske især vigtigt at tænke over hvor stort et behov du har for fleksibilitet, da du kan vælge mellem en masse forskellige udgaver. Vi råder dig til at kontakte os for vejledning inden du beslutter dig. På den måde kan vi bedst muligt finde den løsning der passer til netop dig. Dette gør sig gældende hvad enten du vil erhvervslease eller købe. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

SE PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebiler

Book en Fiat Ducato ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Leasing af Fiat Ducato

Er Fiat Ducato den helt rigtige bil for dig, så er det værd at overveje en leasingaftale. Når du vælger leasing af Fiat Ducato, opnår du en række fordele for dig og din virksomhed. Med en leasingaftale får du stor fleksibilitet, når du sammenligner med at købe bilen. Leasingaftalen er typisk 36, 48 eller 60 måneder, alt efter hvor længe du ønsker at køre i bilen. Derudover opnår du en langt bedre likviditet når du vælger at lease din Fiat Ducato, da du har minimal pengebinding i bilen, kan du i stedet bruge din likviditet på at udvikle virksomheden. Yderligere er der en række omkostninger som ved leasing der er lavere end traditionel bilfinansiering. Når du vælger leasing, kender du fuldstændigt din månedlige ydelse i hele perioden, og du kan lave et budget for dine transportomkostninger der ikke skrider. Som erhvervsdrivende har fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler.

Er du klar til en prøvetur?

Bestil en prøvetur i Fiat Ducato online, så har vi bilen klar til dig når du ankommer.

Indret din Ducato til størst effektivitet

Du ved sikker godt at Fiat Ducato er en af de mest rummelige biler, men du bliver alligevel overrasket over hvor rummelig Fiat Ducato er. Varerummet er på helt op til 17m3 alt efter hvilket størrelse du vælger Ducato i. Det giver dig stor valgfrihed i forhold til at indrettet bilen lige efter dine ønsker. Uanset om du kører med gods, anvender Ducato som håndværkerbil eller blot har brug for en meget rummelig bil med en god køreoplevelse, så findes der en indretning der vil give dig en effektiv og problemfri hverdag i bilen. Til mange brancher findes der allerede en tilpasset reolløsning eller varerumsopdeling, der tager højde for netop din breches krav til indretning af varerummet. Findes der ikke allerede en løsning, tilbyder også at designe varerummet efter netop din behov. Vi kan i 3D vise forskellige indretninger og opdelinger på computeren, det gør det lettere at for dig at vælge den helt rigtige løsning. Ducato har plads nok til både reoler, arbejdsbord, 220v el system mv. spørg din erhvervskonsulent om hvilke muligheder der findes til Ducato.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Bestil en prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!