Fiat Doblo Work Up

Doblo Work Up perfekt til både arbejde og bykørsel

Skabt til dit arbejde og til kørsel i byen.

Pris ekskl. moms fra 189.628 kr.

FIAT DOBLO WORK UP

WorkUp er en model baseret på Fiat Doblo Cargo. Denne ladvogn er den eneste i denne klasse, der kan prale af at være 100% designet, bygget, gennemtestet og garanteret af fabrikken. Den fungerer praktisk talt godt i stort set alt slags terræn. Den kan nemt og bekvemt få dig igennem byens myldertrafik, samtidig med at den er bygget til at transportere store og tunge læs. Så har du eller dit firma mange opgaver i byen og dermed behov for at kunne komme nemt rundt – samtidig med et behov for en kompakt og let håndterbar bil? Så er WorkUp, trods sin størrelse, meget fleksibel og den kan laste stort set det samme som andre større ladvogne. Der er altså et ergonomisk og godt forhold mellem størrelse og lasteevne. Ydermere, er brændstoføkonomien utrolig god, og netop denne ladvogn har den laveste grønne ejerafgift overhovedet.

Som nævnt er der ikke mange rivaler til denne model. Med en samlet længde på 4,96 m og lasteevne på over 1 ton, kan WorkUp altså klare stort set alle job du tilbyder den. Det specielle ved netop denne model er ladet. Det har en bund af flerglas krydsfiner og aluminiumssider der kan slås ned. Det er altså nemt at læsse ladet, der ovenikøbet er 2,3 m bredt. Selve lastefladen er på i alt 4,2 m2 og kan dermed rumme tre EUR-paller.

Det er detaljerne der udgør den store forskel i denne sammenhæng: de indbyggede trin der giver dig let adgang til ladet, når siderne er nede kan ladvognen nemt og hurtigt på og aflæsses fra alle sider, på indersiden af aluminiumssiderne er der muligheder til fastgørelse af det du skal transportere, stigholderen bag kabinen kan også anvendes til at transportere lange genstande og har samtidig mulighed for fastgørelse og sidst men ikke mindst, har WorkUp modellen et opbevaringsrum der kan aflåses. På den måde har du altid hvad du skal bruge lige ved hånden. Komfortabel og funktionel er altså her nøgleordene.

Dit velbefindende ligger os altid på sinde når det gælder om køb eller leasing af en ny bil – hvad end det er til privat brug eller arbejde. Da der inden for erhvervslivet er rigtig mange krav og behov der gør sig gældende, råder vi dig til altid at kontakte os direkte i forbindelse med køb eller erhvervsleasing. På den måde kan vi bedst muligt skræddersy en løsning der passer til dig. Vi er klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

SE PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Standardudstyr

Fjernbetjent centrallås

Servostyring

Elruder for og elektrisk låsning af døre

Kørecomputer

CD-Radio m/MP3-funktionalitet

Førerairbag

ABS med EBD samt ESC

Start & Stop

Bestil en prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!