Fiat Doblo side grå

Fiat Doblo Cargo – robust, praktisk og funktionel

Med Doblo Cargo findes der mange fremragende løsninger til transport af dit arbejde.

Pris ekskl. moms fra 98.414 kr.

Fiat Doblo Cargo

Den nye Doblo model er yderst professionel, har større produktivitet, bedre præstationer samt et funktionelt arbejdsmiljø. Der er kommet en masse nye funktioner, blandt mange af dem er: nye forlygter, ny motorhjelm, skærme, forstærket kofanger foran, ny kølergrill og nye baglygteenheder.

Køreoplevelsen og de praktiske egenskaber er også forbedret indvendigt. Derfor bliver alle aspekter af din køreoplevelse forbedret. Oveni hatten, har Doblo alt den plads du kan ønske dig. Samlet i bilen er der helt op til 10 opbevaringsrum, hvoraf nogle befinder sig i instrumentpanelet og dørpanelerne. På den måde har du masser af opbevaringsplads til alle slags genstande. Varerummet har en længde fra 1,8 m til 3 m – med forreste passagersæde slået ned. Volumen kan variere fra 3,4 m3 til 3,8 m3 og en nyttelast fra 750 kg til 1.005 kg. Fiat Doblo Cargo tilbyder altså en varebil der både kan rumme tunge samt lange og brede genstande. Den er designet til at optimere pladsen, således du har et hav af muligheder for transportering og opbevaring. Den er derfor den bedste arbejdspartner du kan få, da den er funktionel i enhver situation.

Doblo Cargo modellen kan fås i flere varianter, hvoraf en af dem er med en kabine med tre sæder som ekstraudstyr. Effektiviteten er altså blevet øget samtidig med at pladsen kan udnyttes optimalt. Begge passagersæder kan klappes ned. Sædet i midten kan på den måde både bruges som praktisk dokumentholder eller armlæn. Der er store opbevaringsrum under sæderne og to 12V stikdåser i midten af bilen. Håndtagene på varebilen er designet specielt til at optimere og gøre det let for dig at komme til. Der er både indvendige håndtag der er let tilgængelige, samt forstærkede og optimerede håndtag udvendigt. Det er derfor både let for dig at af -og på læsse din Doblo, men også komfortabelt. Læssehøjden er ovenikøbet også kun 545 mm fra jorden.

 

Køreoplevelsen er også helt ny i Doblo Cargo modellen. Alle detaljer og funktioner er lavet specielt til at give dig den mest komfortable og afslappende køreoplevelse. Der er nyt ergonomisk rat der kan justeres, høj siddeposition med bedre udsyn. Det er altså en fornøjelse at være på arbejde sammen med Fiat Doblo Cargo, der er designet til at gøre din hverdag lettere.

Indenfor erhvervslivet er der mange forskellige behov der skal afdækkes. Derfor anbefaler vi dig at kontakte os direkte for råd og vejledning når du skal tage en beslutning. På den måde kan vi bedst muligt skræddersy en løsning til netop det du ønsker. Vi er altid klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en prøvetur.

SE PRISLISTE Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Standardudstyr

Fjernbetjent centrallås

Servostyring

Elruder for og elektrisk låsning af døre

Kørecomputer

CD-Radio m/MP3-funktionalitet

Førerairbag

ABS med EBD samt ESC

ESC

Start & Stop

Bestil en prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!