Fiat 500X hvid fra siden

500X, er smart, flot og "City"

Ønsker du den samme charmerende stil fra den originale Fiat 500, og vil du samtidig gerne have noget mere plads, og få følelsen af at sidde højere oppe? Så vil du i en 500X få følelsen af at sætte dig ind i en bil, i forhold til at sætte dig ned i en, hvilket mange efterspørger i dag.

Priser fra 199.990 kr.

Fiat 500X

Søger du en rummelig bybil?

Ønsker du den samme charmerende stil fra den originale Fiat 500, og vil du samtidig gerne have noget mere plads, og få følelsen af at sidde højere oppe? Så vil du i en 500X få følelsen af at sætte dig ind i en bil, i forhold til at sætte dig ned i en, hvilket mange efterspørger i dag.

Fiat 500X er super smart og sportslig at se på. Fiat har med modellen her bibeholdt det originale 500 design, og på den måde formået, at få en større bil til at se ligeså smilende og kæk ud, som den originale Fiat 500.

Træder man indenfor i bilen, vil man opleve en stor og rummelig kabine, med plads til hele familien. Man har ikke på nogen måde gået på kompromis, hvad angår interiøret. Der er tænkt på hver eneste detalje, hvilket også er med til at gøre netop denne model helt unik. Siddepladserne yder den ideelle komfort med rummelige og omsluttende sæder, der er betrukket med tofarvet stof i kombinationerne sort/grå eller rød/sort.

I en Fiat 500X Cross vil du finde en ”Drive Mode Selector”, som gør det muligt at vælge en af de tre tilgængelige ”moods”: Auto, Sport eller All-Weather – der optimerer køredynamikken ved at tilpasse bilens adfærd. Udover dette, er bilen udstyret med ”Uconnect”- et system der på en smart og brugervenlig måde, kobler din smartphone og bilen sammen. Man kan ved hjælp af systemet betjene en masse apps fra bilen, så du undgår fristelsen af at kigge på din telefon, mens du kører.

Foruden dette er man selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Bilen har en funktion, der gør, at du ikke får følelsen af at trille bagud, når du holder på en bakke og skal sætte i gang. Der er her tale om systemet ”Hill Holder”, som man bliver rigtig glad for, hvis man bor i bakkede områder. Derudover er der mulighed for et system, som hjælper dig med at bremse, hvis du i et øjeblik er uopmærksom. Det sker ved hjælp af ”City Brake Control”, som kan registrere forhindringer på vejen og automatisk bremse op for dig.

Ønsker du et mere rå og dynamisk look, er det Off Road modellen, du skal have. Du har her muligheden for et 4x4 træksystem eller et 4x2 med Traction+, så du har mulighed for at køre i et noget mere udfordret terræn.

Km/l: 14,5-16,9 | CO2:  152-192 g/km | Energimærke: B-A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
City Cross (gælder ikke PL)

16" alufælge

Vognbaneassistent med aktiv styring

7" Uconnect radio m. DAB

Manuel aircondition

LED-kørelys for og bag

El-spejle med varme

El-ruder for og bag

Læderrat med ratbetjening

Højdejusterbart førersæde

Fartpilot

El-håndbremse

Højdejusterbart rat

Parkeringssensor, bag

Indfarvede sidespejle

Blindvinkel alarm

Apple Carplay

Nødbremse

Overvågning af objekter bag bil (parkering)

Tågeforlygter m. kurvefunktion

Adaptiv fartpilot

City Cross First Edition (inkl. City Cross)

Tonede ruder

Kromkit

Businesspakke

Lyspakke m. LED lys samt ambient lys

Ekstra USB port

Regnsensor

Lyssensor

Automatisk langt lys

Sport (inkl. City Cross)

18" alufælge

Tonede ruder

7" UConnect m. navigation

Fuld LED-lys

Sports læderrat

Krom rørhale

Sænket undervogn

Sportslig styring og affjedring (kun 150hk)

Privatleasing af 500X | Attraktive månedlige ydelser

Charme som en Fiat 500, følelesen af en mini SUV. Fiat 500X er en større model fra Fiat og er en bil du sætter ind i, og ikke ned i.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil en prøvetur

Tak for henvendelsen!