Fiat 500X hvid fra siden

500X, er smart, flot og "City"

Ønsker du den samme charmerende stil fra den originale Fiat 500, og vil du samtidig gerne have noget mere plads, og få følelsen af at sidde højere oppe? Så vil du i en 500X få følelsen af at sætte dig ind i en bil, i forhold til at sætte dig ned i en, hvilket mange efterspørger i dag.

Fiat 500X (Udgået)

Søger du en rummelig bybil?

Ønsker du den samme charmerende stil fra den originale Fiat 500, og vil du samtidig gerne have noget mere plads og få følelsen af at sidde højere oppe? Så vil du i en 500X få følelsen af at sætte dig ind i en bil i modsætning til at sætte dig ned i en, hvilket mange efterspørger i dag.

Fiat 500X er super smart og sportslig at se på. Fiat har med modellen her bibeholdt det originale 500 design og på den måde formået at få en større bil til at se lige så smilende og kæk ud som den originale Fiat 500.

Træder man indenfor i bilen, vil man opleve en stor og rummelig kabine med plads til hele familien. Man er ikke på nogen måde gået på kompromis, hvad angår interiøret. Der er tænkt på hver eneste detalje, hvilket også er med til at gøre netop denne model helt unik. Siddepladserne yder den ideelle komfort med rummelige og omsluttende sæder, der er betrukket med tofarvet stof i kombinationerne sort/grå eller rød/sort.

I en Fiat 500X Cross vil du finde en ”Drive Mode Selector”, som gør det muligt at vælge en af de tre tilgængelige ”moods”: Auto, Sport eller All-Weather – der optimerer køredynamikken ved at tilpasse bilens adfærd. Udover dette er bilen udstyret med ”Uconnect”- et system, der på en smart og brugervenlig måde kobler din smartphone og bilen sammen. Man kan ved hjælp af systemet betjene en masse apps fra bilen, så du undgår fristelsen at kigge på din telefon, mens du kører.

Foruden dette er man selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Bilen har en funktion, der gør, at du ikke får følelsen af at trille bagud, når du holder på en bakke og skal sætte i gang. Der er her tale om systemet ”Hill Holder”, som man bliver rigtig glad for, hvis man bor i bakkede områder. Derudover er der mulighed for et system, som hjælper dig med at bremse, hvis du i et øjeblik er uopmærksom. Det sker ved hjælp af ”City Brake Control”, som kan registrere forhindringer på vejen og automatisk bremse op for dig.

Ønsker du et mere råt og dynamisk look, er det Off Road modellen, du skal have. Du har her muligheden for et 4x4 træksystem eller et 4x2 med Traction+, så du har mulighed for at køre i et noget mere udfordrende terræn.

Km/l: 13,9-17,5 | CO2:  145-162 g/km | Energimærke: B-A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Urban

15" Stålhjul

Vognbaneassistent med aktiv styring

Radio m. Bluetooth

Manuel aircondition

El-spejle m. varme

El-ruder for og bag

Skiltegenkendelse

Dab-radio

Fartpilot

El-håndbremse

Højdejusterbart rat

City Cross(Udover udstyr på Urban)

16" Alufælge

Parkeringssensor, bag

7" Uconnect radio med dab

Indfarvede sidespejle

Klimaanlæg

Apple CarPlay

Nødbremse

Højdejusterbart førersæde

Tågeforlygter m. kurvefunktion

Varme i forsæder

LED-kørelys for og bag

Sport (Udover udstyr på City Cross)

18" alufælge

Tonede ruder

7" UConnect m. navigation

Fuld LED-lys

Sports læderrat

Krom rørhale

Sænket undervogn

Sportslig styring og affjedring (kun 150hk)

Privatleasing af 500X | Attraktive månedlige ydelser

Charme som en Fiat 500, følelesen af en mini SUV. Fiat 500X er en større model fra Fiat og er en bil du sætter ind i, og ikke ned i.

SE PRISER
Bestil en prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!