Fiat 500 L

500L betegnes som City MPV

Ønsker du den samme charme fra den populære Fiat 500, men mangler noget mere plads, så er Fiat 500L bilen, du leder efter. Bilen minder på mange måder om den lille Fiat 500, men er på de fleste fronter blevet forstørret, så der er plads til dig og din familie.

Fiat 500L

Modellen er udgået. Kontakt os, så finder vi et alternativ.

Ønsker du den samme charme fra den populære Fiat 500, men mangler noget mere plads, så er Fiat 500L bilen, du leder efter. Bilen minder på mange måder om den lille Fiat 500, men er på de fleste fronter blevet forstørret, så der er plads til dig og din familie.

Fiat har med modellen her bibeholdt det originale 500 design og har på den måde formået, trods størrelsen, at lave en flot og charmende familiebil. Bilen er lavet med et stort frontrudeparti, så du har et godt udsyn og samtidig reducerer blinde vinkler. Det er også med til at lyse den meget komfortable og rummelige kabine op. Man har mulighed for et panoramisk soltag, som er det største i klassen.

Bilen er ikke blot charmerende at se på, den er samtidig også fyldt med udstyr og teknologi, som er med til at øge køreglæden, da det har stor betydning hos Fiat. Et eksempel på dette er ”Uconnect” - et system, der på en smart og brugervenlig måde kobler din smartphone og bilen sammen. Man kan ved hjælp af systemet betjene en masse apps fra bilen, så du undgår fristelsen at kigge på din telefon, mens du kører.

Foruden at være en super charmerende familiebil med en masse teknologi er der selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Bilen har hele 7 airbags, så alle 5 passagerer kan føle sig trygge. Derudover har bilen en funktion, der gør, at du ikke får følelsen af at trille bagud, når du holder på en bakke og skal sætte i gang. Der er her tale om systemet ”Hill Holder”, som man bliver rigtig glad for, hvis man bor i bakkede områder. Derudover er der mulighed for et system, som hjælper dig med at bremse, hvis du i et øjeblik er uopmærksom. Det sker ved hjælp af ”City Brake Control”, der kan registrere forhindringer på vejen, og derved automatisk bremse op for dig.

Fiat 500L henvender sig især til familien, der ønsker en flot og charmerende bil, der samtidig er stor og rummelig, så alle kan føle sig godt tilpas.

Km/l: 17,9-18,5 | CO2:  132-144 g/km | Energimærke: A

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Urban

7 sæder

Manuel aircondition

5” Uconnect radio med LIVE funktion og app

Multifunktionsrat

Fartpilot

Højdejustérbart førersæde

LED kørelys

TFT display i farve

Stor tripcomputer

City nødbremse (op til 30 km/t)

Automatisk nedblænding af bakspejl

Regnsensor

Lyssensor

16” stålfælge

Længdejustérbart sæde i 2. række

Urban Plus (inkl. Urban)

Klimaanlæg

7” Uconnect HD med LIVE og app

Apple Carplay

DAB radio

Ekstra USB stik

Lounge (inkl. Urban Plus)

El-ruder bag

Tågeforlygter

Krompakke

16” alufælge

Parkeringssensor, bag

Multifunktionsrat i læderoptik

Specifikt indtræk

Bestil en prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!