Prøv den ikoniske Fiat 500 i Odense

Selvom Fiat 500 modellen er en meget praktisk lille bil, er det absolut ikke det, der kendetegner den. Den er uden tvivl markedets mest charmerende bil, og det har man også tydeligt kunne se, da modellen har været en kæmpe succes.

Priser fra 120.990 kr.

Fiat 500

Ikonet - Fiat 500 & 500C

Selvom Fiat 500 modellen er en meget praktisk lille bil, er det absolut ikke det, der kendetegner den. Den er uden tvivl markedets mest charmerende bil, og det har man også tydeligt kunne se, da modellen har været en kæmpe succes.

Når du ser en Fiat 500, vil du komme til at tænke på et smilende ansigt, der har en lille snært af kækhed. Bilen ser super skarp ud, og man er ikke i tvivl om, at der er blevet kælet for hver enkel detalje. Modellen fås i utrolig mange udgaver, og den kan designes lige efter dit behov.

Træder man ind i bilen, vil man opleve et skarpt interiør. Selve instrumentpanelet er blevet gennemgået fra top til bund for at favne den nyindbyggede teknologi på en harmonisk måde. Kromelementerne og betjeningselementernes nye, mere afrundede form, skiller sig ud. Når du sætter dig ind i en Fiat 500, skal hver enkel tur være en behagelig oplevelse. Man har derfor udformet sæderne i ergonomiske materialer, og designet dem til at lette passagerernes adgang til bagsæderne, så ddu og dine passagerer får al den komfort, I kan ønske jer.

VIS PRISLISTE PRISLISTE LAGERSALG SE 500 og 500C HYBRID

Bilen er ikke blot charmerende at se på, den er samtidig også fyldt med udstyr og teknologi, som er med til at øge køreglæden, da det har stor betydning hos Fiat. Et eksempel på dette er ”Uconnect” - et system der på en smart og brugervenlig måde, kobler din smartphone og bilen sammen. Man kan ved hjælp af systemet betjene en masse apps fra bilen, så du udgår fristelsen at kigge på din telefon, mens du kører.

Foruden at være den mest charmerende bil på markedet, og have en masse teknologi, er der selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Bilen har hele 7 airbags, så alle 4 passagerer kan føle sig trygge. Derudover har bilen en funktion, der gør, at du ikke får følelsen af at trille bagud, når du holder på en bakke og skal sætte i gang. Der er her snak om systemet ”Hill Holder”, som man bliver rigtig glad for, hvis man bor i bakkede områder.

Fiat 500 er en ægte bybil der henvender sig til dem, som gerne vil komme nemt omkring på en sjov men samtidig også sikker måde.

Km/l: 17,5-18,2 | CO2:  123-132 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

500 og 500C Mildhybrid

Fiat 500 og 500C Mildhybrid

Den ikoniske bybil bliver nu sjovere. Fiat 500 og 500C kan nu fås med mild hybridteknologi. Dette gør dem effektive og giver dem en lavere CO2-emission under kørsel. Den er hybrid helt ind i sjælen, men stadig med en unik stil. 

Hybridsystemet hjælper med accelerationen, og giver en mere jævn og hurtigere motorstart under Start & Stop-fasen. 

Få absolut frihed med hybridteknologien. Kør hvorhen du vil, når du vil. Med det nye Mild Hybrid system, oplader 500 og 500C sig selv, og kræver ikke at blive ladet op via et kapel. Systemet genvinder energi når man kører i frigear eller bremser. Dette er med til at give en problemfri og sikker kørsel ind og ud af byen, samtidig med at det er økonomisk fordelagtigt. 

Med den nye Hybrid teknologi i 500 og 500C kan udledningen reduceres med op til 20% i forhold til 1.2 69hk motor. Den er ekstremt brugervenlig, samtidig med at du reducere dit brændstofforbrug og får en endnu større køreglæde. Du skal bare holde øje med displayet for, at få den maksimale effekt af Fiats Mild Hybrid teknologi. 

Det kræver kun et hurtigt blik på den teknologiske avancerede TFT-skærm i den nye 500 og 500C Mild Hybrid, for at se om alt er under kontrol. Hybridmotorens batteriniveau kan også ses. 

Den nye Hybrid motor i Fiat 500 og 500C er en 1.0 70 hk Hybrid, med en 6-trins manuel gearkasse. 

LÆS MERE OM HYBRID

Den nye Fiat 500e "La Prima"

I løbet af 2020 kommer den nye elektriske Fiat 500e i den eksklusive "La Prima" udgave. 

Tilmeld dig her og modtag alt det nyeste om lanceringen, og få samtidig besked når dørene åbner for reservation af den eksklusive La Prima. Den kommer i et begrænset antal. 

Den nye 500 "La Prima" er bygget på en helt ny platform. Dens WLTP rækkevidde ved blandet kørsel er op til 320 km, og den kan hurtigoplades til 50 km. rækkevidde på kun 5 min. 

Den topudstyrede 500 "La Prima" koster fra 289.900 kr.

Få information når den nye Fiat 500e lander

Bybil på et højere plan

Den kommende nye 500e "La Prima" bliver den første bybil, som tilbyder selvkørende funktionalitet på niveau 2. Dette gør Fiat 500e i stand til at accelerere, bremse, holde vognbane, læse vejskilte og foreslå ændringer i hastigheden på egen hånd. 

Den har også 360-graders "droneoverblik", som hjælper til med at holde øje med fodgængere og cyklister. 

Den smukkeste Fiat 500

Den nye 500e "La Prima" vil både være bredere og længere end den nuværende. Dens hjul er placeret længere ude i hjørnerne, som giver bedre køreegenskaber. 
Den har fået et rent, klassiske design med færre knapper og mere enkle linjer i hele interiøret.  

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Pop

15” stålhjul

5”Uconnect™ m. touch skærm

Uconnect™ LIVE

Mobiltilslutning samt medieafspilning

Manuel aircondition

7 airbags

Stor trip-computer

Læderrat m. ratbetjening

Højdejustérbart rat

LED-lys i kombination m. kørelys

Højdejustérbart rat

Krom dørhåndtag

El-ruder, foran

El-sidespejle

Isofix-beslag til børnestole, bagtil

Fartbegrænser

Lounge Plus (inkl. Pop)

15” alufælge

7” Uconnect™ m. touch skærm,

Fartpilot

Indfarvede sidespejle

Sport (inkl. Lounge)( gælder ikke PL)

Fartbegrænser

Sportslæderrat

Spoiler-sæt

Tågeforlygter

SuperStar (inkl. Lounge)

16” alufælge

Klimaanlæg

Fast glastag (ikke på Cabriolet)

Tågeforlygter

Kromlister, for og bag

TFT-display i instrumentgruppen

Højdejustérbart førersæde

Split bagsæde

Specifikt sædeindtræk

Specialfarve i instrumentpanel

Rockstar (inkl. Sport)

16” Alufælge

Klimaanlæg

Fast glastag (ikke på Cabriolet)

Dørlister

TFT-display i instrumentgruppen

Højdejustérbart førersæde

Splitbagsæder

Mat sort front

Privatleasing af Fiat 500 | Attraktive månedlige ydelser

Lille, smart og nem at komme rundt i - det beskriver en Fiat 500.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil en prøvetur

Tak for henvendelsen!