Prøv den ikoniske Fiat 500 i Odense

Selvom Fiat 500 modellen er en meget praktisk lille bil, er det absolut ikke det, der kendetegner den. Den er uden tvivl markedets mest charmerende bil, og det har man også tydeligt kunne se, da modellen har været en kæmpe succes.

Priser fra 125.000 kr.

Fiat 500

Ikonet - Fiat 500 & 500C

Selvom Fiat 500 modellen er en meget praktisk lille bil, er det absolut ikke det, der kendetegner den. Den er uden tvivl markedets mest charmerende bil, og det har man også tydeligt kunnet se, da modellen har været en kæmpe succes.

Når du ser en Fiat 500, vil du komme til at tænke på et smilende ansigt, der har en lille snært af kækhed. Bilen ser superskarp ud, og man er ikke i tvivl om, at der er blevet kælet for hver enkel detalje. Modellen fås i utroligt mange udgaver, og den kan designes lige efter dit behov.

Træder man ind i bilen, vil man opleve et skarpt interiør. Selve instrumentpanelet er blevet gennemgået fra top til bund for at favne den nyindbyggede teknologi på en harmonisk måde. Kromelementerne og betjeningselementernes nye, mere afrundede form skiller sig ud. Når du sætter dig ind i en Fiat 500, skal hver enkelt tur være en behagelig oplevelse. Man har derfor udformet sæderne i ergonomiske materialer og designet dem til at lette passagerernes adgang til bagsæderne, så du og dine passagerer får al den komfort, I kan ønske jer.

VIS PRISLISTE SE 500 og 500C HYBRID

Bilen er ikke blot charmerende at se på, den er samtidig også fyldt med udstyr og teknologi, som er med til at øge køreglæden, da det har stor betydning hos Fiat. Et eksempel på dette er ”Uconnect” - et system, der på en smart og brugervenlig måde kobler din smartphone og bilen sammen. Man kan ved hjælp af systemet betjene en masse apps fra bilen, så du undgår fristelsen at kigge på din telefon, mens du kører.

Foruden at være den mest charmerende bil på markedet og have en masse teknologi er der selvfølgelig ikke gået på kompromis med sikkerheden. Bilen har hele 7 airbags, så alle 4 passagerer kan føle sig trygge. Derudover har bilen en funktion, der gør, at du ikke får følelsen af at trille bagud, når du holder på en bakke og skal sætte i gang. Der er her tale om systemet ”Hill Holder”, som man bliver rigtigt glad for, hvis man bor i bakkede områder.

Fiat 500 er en ægte bybil, der henvender sig til dem, som gerne vil komme nemt omkring på en sjov, men samtidig også sikker måde.

Km/l: 18,5-18,9 | CO2:  119-125 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

500 og 500C Mildhybrid

Fiat 500 og 500C Mildhybrid

Den ikoniske bybil bliver nu sjovere. Fiat 500 og 500C kan nu fås med mild hybridteknologi. Dette gør dem effektive og giver dem en lavere CO2-emission under kørsel. Den er hybrid helt ind i sjælen, men stadig med en unik stil. 

Hybridsystemet hjælper med accelerationen og giver en mere jævn og hurtigere motorstart under Start & Stop-fasen. 

Få absolut frihed med hybridteknologien. Kør, hvorhen du vil, når du vil. Med det nye Mild Hybrid system oplader 500 og 500C sig selv og kræver ikke at blive ladet op via et kabel. Systemet genvinder energi, når man kører i frigear eller bremser. Dette er med til at give en problemfri og sikker kørsel ind og ud af byen samtidig med, at det er økonomisk fordelagtigt. 

Med den nye Hybrid teknologi i 500 og 500C kan udledningen reduceres med op til 20% i forhold til 1.2 69hk motor. Den er ekstremt brugervenlig samtidig med, at du reducerer dit brændstofforbrug og får en endnu større køreglæde. Du skal bare holde øje med displayet for at få den maksimale effekt af Fiats Mild Hybridteknologi. 

Det kræver kun et hurtigt blik på den teknologisk avancerede TFT-skærm i den nye 500 og 500C Mild Hybrid for at se, om alt er under kontrol. Hybridmotorens batteriniveau kan også ses. 

Den nye Hybrid motor i Fiat 500 og 500C er en 1.0 70 hk Hybrid med en 6-trins manuel gearkasse. 

LÆS MERE OM HYBRID

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Cult

14" stålfælge

Manuel aircondition

7 airbags

Stor trip-computer

Højdejustérbart rat

Krom dørhåndtag

El-ruder, foran

El-sidespejle

Isofix-beslag til børnestole, bagtil

Fartbegrænser

Radio med DAB

Connect (udover Cult)

15” alufælge

Uconnect™ 7” HD touch skærm og Bluetooth

Fartpilot

Apple Carplay og Android Auto

Tågeforlygter

Sportsrat

Højdejustérbart førersæde

Dolcevita (Udover Connect)

Klimaanlæg

Fast glastag (ikke på Cabriolet)

Kromlister, for og bag

Splitbagsæde

Varme i sidespejle

Parkeringssensor bag

Lys- og regnsensor

Indfarvede sidespejle

Sport (Udover Connect)

16” alufælge

7” TFT-display i instrumentgruppen

Sports-bagde

Privatleasing af Fiat 500 | Attraktive månedlige ydelser

Lille, smart og nem at komme rundt i - det beskriver en Fiat 500.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil en prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!