https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/fiat/500e/leasing
KAMPAGNE
Privatleasing inkl. fri kilometer
https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/fiat/500e
Få elektriske kræfter med
Fiat 500e
#fab
Vi har fabriksnye biler til
Omgående levering

Fiat biler

Fra ikonet Fiat 500 til familievenlige Tipo - se alle modeller her

Det italienske bilmærke Fiat stræber efter at skabe biler, der udstråler både personlighed og sikkerhed. Samtidig forsøger de via deres produktionsmetoder at skåne miljøet mest muligt. Måler man på antallet af solgte biler, er bilmærket det tredje største i Europa.

Fiat har eksisteret siden 1899 og har i tidens løb stået bag en hel del unikke og ikoniske modeller. Dette ses blandt andet på modeller som Fiat 500 og Tipo. Med den store erfaring Fiat har fået, har de opnået en stor viden om det at lave biler i alle klasser og størrelser.

Fiat har stort fokus på design og nyskabelse. Dog har de også valgt at bruge deres mange år i branchen til at udvikle på både brændstoføkonomi og sikkerhed.

Fiat tilbyder derfor, ud over det unikke italienske design, også høj sikkerhed og en stor køreglæde til både dig og dine passagerer.

SE ALLE BRUGTE FIAT

Fiat modelprogram

Fiat 500e

Fiat 500e er en 100% elbil, som er klar til elektriske eventyr med dig.

Fiat 500

Fiat design er noget helt for sig selv. Fiat 500 er en moderne og stilfuld bybil, hvor køreglæden er i top.

Fiat Panda

Original, genial og overraskende. Bilen, der følger med udviklingen – men altid forbliver tro mod sig selv.

Fiat Tipo

Tipo fås både som stationcar og 5-dørs hatchback. En god og driftsikker familiebil, hvor du får rigtig meget bil for dine penge.

.

Bestil en prøvetur

Vi vil rigtig gerne give dig og alle vores kunder den absolut bedste oplevelse, når du og de besøger vores butikker. Vi kan derfor være optaget, når du kommer. Hvis du vil undgå ventetid, så kan du med fordel booke en prøvetur her, så vil vi være 100% klar til dig når du ankommer.

Tak for henvendelsen!