Dacia Sandero og Sandero stepway
Priser fra 97.505 kr.

Dacia Sandero – en minibil til en mikrobils pris

Dacia Sandero er det rumænske mærkes bud på en praktisk minibil til dig, der har brug for transport i dagligdagen til mange korte ture. I størrelsen minder den om moderselskabet Renaults minibil, Renault Clio, men som man næsten altid kan regne med fra Dacia, ligger Dacia Sandero i en helt anden prisklasse. 

Prismæssigt kan den således bedre sammenlignes med mikrobiler end med andre biler i minibilklassen, så med en Dacia Sandero er der garanti for masser af bil for pengene – og så er det faktisk også en ret godt bil, man får for de penge. Benzinøkonomien er pæn, der er god plads i både kabinen og bagagerummet, selv uden det store udstyr er bilen sikker for både fører og passagerer, og så kører de endda godt. 

På de korte hverdagsture i byen er en Dacia Sandero pålidelig og behagelig, og hvis du skal et smut tværs gennem landet, glider den også uden problemer med i motorvejstrafikken. Hvis det vigtigste for dig er at få et praktisk transportmiddel, du kan stole på i hverdagen, til en meget rimelig pris, kan du næsten ikke gå galt i byen med en Dacia Sandero.

Derfor skal du vælge en Dacia Sandero:

 • Stærk pris og fornuftig benzinøkonomi
 • Rummelig kabine til fem personer
 • Stort bagagerum for klassen
 • Mulighed for moderne turbomotor
 • Mange udstyrsniveauer i forskellige varianter

Km/l: 15,9-20,2 | CO2: 126-141 g/km | Energimærke: A-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledningen varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE

Få 14 dages fuld fortrydelsesret på din bil

Køber du din nye eller brugte bil hos os, får du som noget helt nyt 14 dages fortrydelsesret. Det betyder ganske enkelt, at du kan fortryde købet af din bil.

*Regler og vilkår gælder.

LÆS MERE OM FORTRYDELSESRET

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Ny Dacia Sandero lander i starten af 2021 

Dacia er her nu med den tredje generation af Sandero og Sandero Stepway. De nye udgaver repræsenterer begge et designmæssigt og teknologisk tigerspring.

LÆS MERE OM NY SANDERO

Fem stjerne til Dacia Sandero

Selvom alle er interesserede i en god bil, er det nok de færreste, der vil gå alt for meget på kompromis med sikkerheden for prisens skyld. Det behøver man heldigvis ikke bekymre sig om, hvis man overvejer en Dacia Sandero, for selvom den ikke er stoppet til randen med moderne sikkerhedsudstyr, gør den det vigtigste godt. Faktisk så godt, at den fik tildelt fire ud af fem stjerner i Euro NCAP’s sikkerhedstest, hvor den især scorede højt på sikkerhed for både voksne og børn i bilen. Her blev Dacia Sandero bedømt til henholdsvis 80 og 79 procent, så hvis uheldet skulle være ude, beskyttes fører såvel som passagerer altså godt. 

Hovedårsagen til, at det ikke blev til de maksimale fem stjerner, var at det eneste elektroniske udstyr, der bidrager til sikkerheden i en Dacia Sandero, er en elektronisk servostyring og en selealarm, der sørger for, at personer i fører- eller forsædet bruger deres sele. Derudover er der selvfølgelig helt almindeligt – og vigtigt – sikkerhedsudstyr som airbags, nødbremseassistent tre seler og børnelås på bagsædet, så Dacia Sandero gør sig fortjent til sin vurdering som en sikker bil uden at behøve presse prisen i vejret med det seneste nye inden for elektronisk køreassistance. 

Og så viser Dacia Sanderos historie, at den også passer godt på sig selv – den holder nemlig længe, selvom den bliver brugt hver eneste dag til og fra arbejde, så med en Sandero kan du godt føle dig tryg på både dine egne, dine passagerers og bilens vegne.

Dacia Sandero sikkerhed

Sikkerhed i Dacia Sandero

Book en Dacia Sandero ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Køreglæden i Dacia Sandero

Det første du tænker, når du overvejer at købe en praktisk minibil, er måske ikke, hvor stor køreglæden er i et køretøj, der sikkert mest af alt skal bruges til den daglige pendling eller korte ture rundt i byen. Men derfor skader det selvfølgelig ikke noget, hvis det at køre i bilen også kan være en god oplevelse – og det er det i en Dacia Sandero. 

Den er ikke skabt til at køre meget hurtigt eller vovet, men den er lige så smidig i sin kørsel, som en minibil børe være, og den kan også sagtens klare sig på motorvejen, ikke mindst hvis man vælger den kraftigere 900 TCe-turbomotor, som Dacia i 2017 introducerede som mulighed i Sandero. 

Dacia Sandero er bygget på samme grundlag som den tidligere model af Renault Clio og har derfor arvet de meget fine køreegenskaber derfra, men Dacia har forbedret affjedringen, så køreturen bliver lidt mere komfortabel. Det kan altså være lidt af en retro-oplevelse af tage en tur i en Dacia Sandero, og, hvis du har kørt nogle af de tidligere Renault-modeller, ikke mindst Clio, vil det sikkert føles som et glædeligt gensyn. Med et fornuftigt styretøj og gode bremseegenskaber i både tør- og regnvejr kan du altid være sikker på at komme frem uden problemer, hvad enten du skal på arbejde i den anden ende af byen eller på familiebesøg i den anden ende af landet. 

Og med tre forskellige motorvalgmuligheder – én diesel og to benzin – der alle er økonomiske, kan du selv vælge, om du vil nøjes med en pålidelig, men begrænset standardmotor, eller om du vil gøre køreturen lidt sjovere med for eksempel den moderne 900 TCe. 

Sidstnævnte vil kunne øge køreglæden markant, og hvis det er noget, du går op i, kan det anbefales at få din Dacia Sandero med en motor, der føjer lidt modernitet til retro-fornemmelsen, når du kører til. Hvad du end vælger, kan det ikke gå helt galt, for som der er bred enighed om blandt anmelderne, er Dacia Sandero en bil, hvor alt det væsentligste er på plads. 

Den kommer ikke engang for alvor på glatis, hvis du kommer ud på en vej, der trænger til lidt vedligeholdelse, for Dacia har designet den til også at kunne bruges i ’emerging markets’ som Indien eller afrikanske lande, hvor man ikke altid kan regne med glatte asfaltveje. Dacia Sandero er godt nok ikke ligefrem lavet til gaderæs, men alt det, man skal bruge en bil til i dagligdagen, klarer den uden brok eller problemer.

Dacia Sandero

Er du klar til en prøvetur i Dacia Sandero ?

Vi har bilen klar når du kommer, når du booker din prøvetur online.

Kom med indenfor i Dacia Sandero

Hvis der er noget, der kendetegner en Dacia, så er det, at man med i købet får masser af plads til ikke ret mange penge. Og hvis det er vigtigt for dig at få en praktisk bil, hvor der er plads til hele familien og alle deres ting, kommer Dacia Sandero ikke til at skuffe dig – især når man tænker på, at der faktisk er tale om en minibil. Der kan nemlig sidde fem fuldvoksne mennesker i en Dacia Sandero, der er fem døre, og så er der et bagagerum på hele 320 liter oven i hatten. Hvis du folder bagsædet ned, får du intet mindre end 1.200 liters bagageplads, så du ikke behøver bekymre dig om, om du nu kan have det hele med, hvis du får brug for at transportere større udstyr af den ene eller anden slags. Når bagsæderne er lagt ned, transformeres Dacias minibil, der endda er en af Danmarks billigste, sig nærmest til en lille varebil, hvilket bare understreger, hvor praktisk en bil Dacia Sandero er.

Også ved sæderne er der plads til de småting, man skal have ved hånden til hverdag, i handskerummet, kopholderen, i et lille rum under instrumentbrættet og i dørene, hvor man for eksempelkan lægge en drikkedunk, tablet, bog, eller hvad man nu har brug for på turen. Den rummelighed er yderst sjælden i en moderne bybil og gør Dacia Sandero til en af klassens mest praktiske for dem, der har brug for pladsen til hverdag.

Inde i kabinen er arven fra Renault tydelig, så der også her er en vis retro-stemning, som kan frembringe en særlig nostalgi for dem, der kender de Renault-modeller, som Dacia Sandero står på skuldrene af. Som det ofte er tilfældet med Dacias modeller, er der ikke noget overflødigt inde i bilen, og det er klart, at den rumænske producent har valgt at fokusere på det essentielle for at sikre en meget prisvenlig bil, der har alt, hvad man har brug for i en bybil. Man sidder godt i de bløde sæder, og der er godt udsyn takket være tynde A-søjler ved forruden samt en stor bagrude, så du for eksempel kan holde øje med bilen bag dig, når du skal parallelparkere.

Generelt kan man først og fremmest kalde designet i bilen for robust, og interiøret i Dacia Sandero udstråler klart den soliditet og holdbarhed, som er et af Dacias varemærker. Netop det er sammen med de enkelte deles funktionalitet tydeligvis i højsædet hos Dacia, men vil man have det ekstra udstyr, der gør kørslen lidt lækrere, kan den slags findes i rigelige mængder, hvis man går udover basisvarianten, Dacia Sandero Access.

Slutteligt skal det nævnes, at også minibilens interiør blev opgraderet i 2017, hvor den nye motor kom til. Det betyder, at en ny Dacia Sandero nu som standard kommer med et opdateret instrumentbræt og et nyt rat med cruise control-knapper i de mere udstyrstunge varianter. Det gør, at indtrykket af Dacia Sanderos indre er en tand mere moderne og lækkert end tidligere, men vigtigst af alt er det stadig den samme praktiske, rummelige kabine, som vi er blevet vant til fra Dacia.

Designet - enkelt og lækkert

Når blikket falder på en Sandero, er det med det samme klart, at der er tale om en bil fra Dacia. Set forfra har den et robust og solidt udseende, som understreger Dacias identitet som et mærke med stærke, pålidelige biler uden for meget overflødigt stads. Den identitet er blevet endnu tydeligere efter et ansigtsløft i 2017, hvor Dacia Sandero blandt andet fik et nyt forkromet kølergitter, der klart markerer den som en Dacia og vækker mindelser om den populære Dacia Duster. 

I samme omgang fik Dacia Sandero helt nye for- og baglygter, der har givet den et mere moderne look, som den nye hjulkasse også har bidraget til. Med ni forskellige farver er der også rig mulighed for at designe din Dacia Sandero, så den passer til lige præcis dig. I det hele taget er Dacia Sanderos ydre, som det er på de fleste Dacia-modeller: karakteristisk, robust og pænt – men ikke prangende eller overdrevet.

Dacia Sandero er:

Man kan ikke komme udenom, at Dacia leverer value for money, og det er også det gennemgående tema for Dacia Sandero. Hvis du bare har brug for et transportmiddel, der kan gøre hverdagen lidt lettere, når du og familien skal byen rundt til arbejde, skole, indkøb og fritidsaktiviteter, er der ikke mange biler, der kan levere det samme som en Dacia Sandero, uden at prisen bliver langt højere. Dacia Sandero er i prisen tættere på en brugt bil end sine nye konkurrenter på markedet, men den er meget praktisk, rummelig, pålidelig og billig i drift – du får simpelthen masser af bil for pengene.

Sådan er det selvfølgelig især, hvis du holder dig til de billigste varianter, men også Stepway- og Techroad-varianterne har en konkurrencedygtig pris, selvom de sikrer dig et højere niveau af komfort og en bedre køreoplevelse. Hvis du skal bruge en god hverdagsbil, der er til at betale, er Dacia Sandero et godt sted at kigge, og så kan du selv vælge, hvor meget og hvilket udstyr du vil have med i købet.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Streetway

5 sæder

12V-stik for og bag

15" stålfælge (185/65 R15) med hjulkapsel "Popster"

Airbag i førersiden

Airbag i passagersiden med mulighed for deaktivering

Sideairbags i forsæderne, der beskytter hoved og ryg

ESC (Elektronisk stabilitetskontrol) med ASR (antispin)

Hill Start Assist

Hastighedsbegrænser og cruise control

Dacia Plug & Radio (radio, CD, MP3, AUX+USB-stik, Bluetooth® og ratbetjening)

Manuel aircondition

Varme i forsæder

Stepway(Inkl. Streetway)

16" Flex stålfælge (205/55 R16) i mørkegrå metallak med hjulkapsler 'Bayadere'

Frihøjde forøget med 40 mm

Langsgående tagrails i sort og mørkegrå metallak

Rat i 'Soft-feel' kunstlæder med Stepway-emblem

Parkeringssensor bag

City Pack (Navigation, parkeringssensor bag og bakkamera)

Privatleasing af Sandero | Skarpe leasing priser på Dacia Sandero

En rummelig og elegant familiebil - med fokus på sikkerhed.

SE PRISER
Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Bestil din prøvetur i den Dacia du ønsker og så har vi bilen klar til dig, når du kommer. Vi glæder os til at se dig. 

Tak for henvendelsen!