Priser fra 127.290 kr.

Dacia Sandero – en minibil til en mikrobils pris

Sandero fra 127.290,-

Sandero Stepway fra 157.990,-

Dacia Sandero er det rumænske mærkes bud på en praktisk minibil til dig, der har brug for transport i dagligdagen til mange korte ture. I størrelsen minder den om moderselskabet Renaults minibil, Renault Clio, men som man næsten altid kan regne med fra Dacia, ligger Dacia Sandero i en helt anden prisklasse. 

Prismæssigt kan den således bedre sammenlignes med mikrobiler end med andre biler i minibilklassen, så med en Dacia Sandero er der garanti for masser af bil for pengene – og så er det faktisk også en ret godt bil, man får for de penge. Benzinøkonomien er pæn, der er god plads i både kabinen og bagagerummet, selv uden det store udstyr er bilen sikker for både fører og passagerer, og så kører de endda godt. 

På de korte hverdagsture i byen er en Dacia Sandero pålidelig og behagelig, og hvis du skal et smut tværs gennem landet, glider den også uden problemer med i motorvejstrafikken. Hvis det vigtigste for dig er at få et praktisk transportmiddel, du kan stole på i hverdagen, til en meget rimelig pris, kan du næsten ikke gå galt i byen med en Dacia Sandero.

Læs nyheden om den nye Dacia Sandero 

Derfor skal du vælge en Dacia Sandero:

 • Stærk pris og fornuftig benzinøkonomi
 • Rummelig kabine til fem personer
 • Stort bagagerum for klassen (328 liter)
 • Mulighed for moderne turbomotor
 • Ideel som bybil

Km/l: 16,1-18,9 | CO2: 119-140 g/km | Energimærke: A-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledningen varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Prisliste Sandero Prisliste Sandero Stepway

Køreglæden i Dacia Sandero

Det første du tænker, når du overvejer at købe en praktisk minibil, er måske ikke, hvor stor køreglæden er i et køretøj, der sikkert mest af alt skal bruges til den daglige pendling eller korte ture rundt i byen. Men derfor skader det selvfølgelig ikke noget, hvis det at køre i bilen også kan være en god oplevelse – og det er det i en Dacia Sandero. 

Den er ikke skabt til at køre meget hurtigt eller vovet, men den er lige så smidig i sin kørsel, som en minibil bør være, og den kan også sagtens klare sig på motorvejen, med den nu kraftigere 90hk TCe-motor, som du kan få i Sandero. 

Dacia Sandero er bygget på samme grundlag som den tidligere model af Renault Clio og har derfor arvet de meget fine køreegenskaber derfra, men Dacia har forbedret affjedringen, så køreturen bliver lidt mere komfortabel. Det kan altså være lidt af en retro-oplevelse af tage en tur i en Dacia Sandero, og, hvis du har kørt nogle af de tidligere Renault-modeller, ikke mindst Clio, vil det sikkert føles som et glædeligt gensyn. Med et fornuftigt styretøj og gode bremseegenskaber i både tør- og regnvejr kan du altid være sikker på at komme frem uden problemer, hvad enten du skal på arbejde i den anden ende af byen eller på familiebesøg i den anden ende af landet. 

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en Dacia Sandero ekspert

Med VestergaardYOU, kan du booke en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Aktiv og passiv sikkerhed i den nye Dacia Sandero

Selvom alle er interesserede i en god bil, er det nok de færreste, der vil gå alt for meget på kompromis med sikkerheden for prisens skyld. Det behøver man heldigvis ikke bekymre sig om, hvis man overvejer en Dacia Sandero, den byder nemlig på flere aktive og passive sikkerhedssystemer, bl.a.:

 • ABS (blokeringsfri bremse) & AFU (nødbremseassistance)
 • Automatisk nødbremsesystem (AEBS) landevejskørsel
 • ESP (Elektronisk udskridningskontrol) + HSA (Hill Start Assist)
 • Automatisk nødopkald (E-call)
 • Frontal airbag førerside/ frontal airbag passagerside, kan deaktiveres
 • Sideairbags, der beskytter hoved og ryg
 • Registrering af dæktryk
 • Dækreparationskit
 • Isofix fastgørelsessystem til barnesæde på vinduespladserne bag

Og så viser Dacia Sanderos historie, at den også passer godt på sig selv – den holder nemlig længe, selvom den bliver brugt hver eneste dag til og fra arbejde, så med en Sandero kan du godt føle dig tryg på både dine egne, dine passagerers og bilens vegne.

Dacia Sandero sikkerhed

Sikkerhed i Dacia Sandero

Sandero Stepway er den robuste crossover 

Vælger du Sandero i Stepway varianten får du en crossover der er klar til eventyr og friluftliv. Du får en øget frihøjde, der udover at give et SUV look også gør det lettere at klare forskellige typer af underlag.

De modulopbyggede tagbøjler sparer dig for plads og giver dig mulighed for at lave de velkendte tagbøjler til tværgående tagbøjler. På den måde, kan du både montere cykel eller tagboks, uden at skulle købe nye tagbøjler efter dit behov. 

Designet i Stepway

Stepway har fået de samme LED Y-formede lygter med brandsignatur, som den almindelige Sandero har. Derudover byder Stepway på en øget frihøjde og et moderniseret design i ægte crossover stil.

Indvendigt bliver du mødt af et moderne og rummeligt interiør der i samspil med moderne teknologi gør køreoplevelsen endnu bedre. 

Leder du efter en minibil at tage på eventyr i, uden at det skal koste en formue, så anbefaler vi Sandero Stepway.

Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway

Er du klar til en prøvetur i Dacia Sandero ?

Vi har bilen klar når du kommer, når du booker din prøvetur online.

Kom med indenfor i Dacia Sandero

Hvis der er noget, der kendetegner en Dacia, så er det, at man med i købet får masser af plads til ikke ret mange penge. Og hvis det er vigtigt for dig at få en praktisk bil, hvor der er plads til hele familien og alle deres ting, kommer Dacia Sandero ikke til at skuffe dig – især når man tænker på, at der faktisk er tale om en minibil. Der kan nemlig sidde fem fuldvoksne mennesker i en Dacia Sandero, der er fem døre, og så er der et bagagerum på hele 328 liter oven i hatten. Når bagsæderne er lagt ned, transformeres Dacias minibil, der endda er en af Danmarks billigste, sig nærmest til en lille varebil, hvilket bare understreger, hvor praktisk en bil Dacia Sandero er. Så du ikke behøver bekymre dig om, om du nu kan have det hele med, hvis du får brug for at transportere større udstyr af den ene eller anden slags.

Også ved sæderne er der plads til de småting, man skal have ved hånden til hverdag, i handskerummet, kopholderen, i et lille rum under instrumentbrættet og i dørene, hvor man for eksempel kan lægge en drikkedunk, tablet, bog, eller hvad man nu har brug for på turen. Den rummelighed er yderst sjælden i en moderne bybil og gør Dacia Sandero til en af klassens mest praktiske for dem, der har brug for pladsen til hverdag.

Inde i kabinen er arven fra Renault tydelig, så der også her er en vis retro-stemning, som kan frembringe en særlig nostalgi for dem, der kender de Renault-modeller, som Dacia Sandero står på skuldrene af. Som det ofte er tilfældet med Dacias modeller, er der ikke noget overflødigt inde i bilen, og det er klart, at den rumænske producent har valgt at fokusere på det essentielle for at sikre en meget prisvenlig bil, der har alt, hvad man har brug for i en bybil. Man sidder godt i de bløde sæder, og der er godt udsyn takket være tynde A-søjler ved forruden samt en stor bagrude, så du for eksempel kan holde øje med bilen bag dig, når du skal parallelparkere.

Generelt kan man først og fremmest kalde designet i bilen for robust, og interiøret i Dacia Sandero udstråler klart den soliditet og holdbarhed, som er et af Dacias varemærker. Netop det er sammen med de enkelte deles funktionalitet tydeligvis i højsædet hos Dacia, men vil man have det ekstra udstyr, der gør kørslen lidt lækrere, kan den slags findes i rigelige mængder, hvis man går udover basisvarianten, Dacia Sandero Comfort.

Slutteligt skal det nævnes, at minibilen kommer med et multimediesystem der som standard byder på; DAB-radio med ratbetjeninger, integreret visning på kørecomputerens skærm, fast holder til smartphone på instrumentbræt, 2 højtalere foran, Bluetooth®, mobilappen Dacia Media Control. 

Vælger du udstyrsvarianten "Comfort" får du Media Display 8" med DAB-radio, smartphone gengivelse via USB-kabel, Bluetooth®, 4 højtalere, 8" berøringsskærm og aftagelig telefonholder. Dette gør, at indtrykket af Dacia Sanderos indre er en tand mere moderne og lækkert end tidligere, men vigtigst af alt er det stadig den samme praktiske, rummelige kabine, som vi er blevet vant til fra Dacia.

Sandero Interiør

Sandero Interiør

Sandero Stepway Interiør

Sandero Stepway Interiør

Designet - enkelt og lækkert

Når blikket falder på en Sandero, er det med det samme klart, at der er tale om en bil fra Dacia. Set forfra har den et robust og solidt udseende, som understreger Dacias identitet som et mærke med stærke, pålidelige biler uden for meget overflødigt stads. Den identitet er blevet endnu tydeligere med den nye model i 2021, hvor Dacia Sandero er vokset med 8 liter i bagagerummet, er blevet 19 mm længere, 21 mm bredere og 20 mm lavere. Udover at dette giver den nye Sandero et helt nyt look, så giver det også 42 mm mere knæplads  på bagsædet.

I samme omgang fik Dacia Sandero helt nye LED lygter med en markant Y-signatur, som er med til at gøre bilen endnu mere genkendelig. Det nye design er markant med uden at ændre de grundlæggende praktiske egenskaber, som Sandero byder på. I Stepway udgangen kan tagrælingen fx transformeres til et roof rack.

Det nye design er er simpelt og enkelt - uden at gå på kompromis med den velkendte praktik.  

Dacia Sandero er:

Man kan ikke komme udenom, at Dacia leverer value for money, og det er også det gennemgående tema for Dacia Sandero. Hvis du bare har brug for et transportmiddel, der kan gøre hverdagen lidt lettere, når du og familien skal byen rundt til arbejde, skole, indkøb og fritidsaktiviteter, er der ikke mange biler, der kan levere det samme som en Dacia Sandero, uden at prisen bliver langt højere. Dacia Sandero er i prisen tættere på en brugt bil end sine nye konkurrenter på markedet, men den er meget praktisk, rummelig, pålidelig og billig i drift – du får simpelthen masser af bil for pengene.

Sådan er det selvfølgelig især, hvis du holder dig til de billigste varianter, men også Stepway-varianterne har en konkurrencedygtig pris, selvom de sikrer dig et højere niveau af komfort og en bedre køreoplevelse. Hvis du skal bruge en god hverdagsbil, der er til at betale, er Dacia Sandero et godt sted at kigge, og så kan du selv vælge, hvor meget og hvilket udstyr du vil have med i købet.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Essential

LED-lygtesignatur

LED-dagslys med automatisk tænding

Ryglæn på splitbagsæde, der kan foldes ned og deles i 1/3-2/3

ABS (blokeringsfri bremse) & AFU (nødbremseassistance)

Automatisk nødbremsesystem (AEBS) landevejskørsel

ESP (Elektronisk udskridningskontrol) + HSA (Hill Start Assist)

Automatisk nødopkald (E-call)

Frontal airbag førerside/ frontal airbag passagerside, kan deaktiveres

Sideairbags, der beskytter hoved og ryg

Registrering af dæktryk

Dækreparationskit

Isofix fastgørelsessystem til barnesæde på vinduespladserne bag

Elektrisk servostyring

Stop og Start

Informationscenter: Tilbagelagt afstand, gennemsnitshastighed, rækkevidde, gennemsnitligt brændstofforbrug

Hastighedsbegrænser med lydalarm/fartpilot

Udvendige sidespejle med manuel indstilling inde fra kabinen

Manuelt klimaanlæg

Elektrisk låsning af døre med fjernbetjening med radiofrekvens

Automatisk låsning af døre under kørsel

Elrudehejs i fører- og passagerside

Højdeindstilling af rat

Læsespotlys

USB-stik

12 V-stik for

Forsæder med varme

Media Control: DAB-radio med ratbetjeninger, integreret visning på kørecomputerens skærm, fast holder til smartphone på instrumentbræt, 2 højtalere foran, Bluetooth®, mobilappen Dacia Media Control

Comfort (udover Essential)

Stofbeklædning på instrumentbræt og armlæn på fordøre

Parkeringsassistance bag

Tågelygter

Udvendige sidespejle med elektrisk indstilling

Regnsensor

Impuls elrudehejs i førersiden (med antiklemningsfunktion), ikke-impuls i passagersiden

Elrudehejs bag

Højde- og vinkelindstilling af rat

Læsespotlys foran i fører-/passagersider

12 V-stik for/bag

Media Display 8”: DAB-radio, smartphone gengivelse via USB-kabel, Bluetooth®, 4 højtalere, 8" berøringsskærm, aftagelig telefonholder

Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Bestil din prøvetur i den Dacia du ønsker og så har vi bilen klar til dig, når du kommer. Vi glæder os til at se dig. 

Tak for henvendelsen!