Dacia Lodgy
Priser fra 170.990 kr.

Dacia Lodgy – en MPV med plads til det hele

Da Dacia gjorde sit comeback på det danske marked tilbage i starten af 2010’erne efter lang tids fravær, gjorde det rumænske bilmærke – der i mellemtiden var blevet opkøbt af Renault – en bemærkelsesværdig entré. Den første bil, der blev sendt hjem til forhandlerne i Danmark, var nemlig den kæmpestore Dacia Lodgy, der med sin rummelighed, praktikalitet og plads til syv personer er indbegrebet af Dacias identitet. 

Med 4,50 meter i længden, 1,75 i bredden og 1,68 i højden var der tale om en MPV (Multi Purpose Vehicle), der kunne rumme de helt store familier, men som ligesom alle andre Dacia-modeller kom med et prisskilt, de fleste kunne forholde sig til. Dacia Lodgy blev altså grundlaget for Dacias indtog i Danmark i det 21. århundrede, og den er siden blevet kendt og elsket for mange af de egenskaber, som tusindvis af tilfredse ejere nyder godt af i deres Daciaer.

Der er ikke så meget pjat med en Dacia Lodgy: Hvad angår standardudstyr, findes den kun i to udgaver, den har et pænt, praktisk og klassisk design, og den kan alt det, en moderne familie har brug for – hverken mere eller mindre. Den kører godt og komfortabelt, både fører og passagerer – uanset om de er på første, anden eller tredje sæderække – sidder behageligt, og der er plads til alt det nødvendige bagage, hvad enten det er til fodboldtræning eller flytning. Kort sagt er Dacia Lodgy bilen for dig, der har behov for et praktisk og alsidigt transportmiddel i dagligdagen, og som også gerne vil kunne køre på bilferie med alt det udstyr, der måtte være brug for – og alt det til en pris, der er til at betale.

Derfor skal du vælge Dacia Lodgy

 • I en prisklasse for sig
 • Rummelig kabine med masser af plads
 • God fleksibilitet med sæder, der kan fjernes
 • Fornuftig brændstoføkonomi

Km/l: 15,4-20,8 | CO2: 126-146 g/km | Energimærke: A-A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledningen varierende for hver enkelt variant og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

VIS PRISLISTE

Sikkerhed i Dacia Lodgy MPV

Da Dacia Lodgy blev lanceret i 2012, fik den en vurdering på tre ud af fem mulige stjerner af Euro NCAP, der tester sikkerheden i alle nye personbiler. At den ikke fik en bedre karakter, skyldtes først og fremmest manglen på avancerede køreassistancesystemer, som Dacia har valgt ikke at bruge ekstra penge på. Til gengæld klarede bilen sig nemlig ikke dårligt, når det gælder sikkerheden for både børn og voksne i bilen i tilfælde af en ulykke; her scorede Dacia Lodgy vurderinger på henholdsvis 77 og 72 procent. For at beskytte børn i bilen er der blandt andet Isofix-beslag på de tre sæder på anden række, så du kan fæstne autostole så sikkert som muligt.

Selvom udbuddet af sikkerhedshjælp til kørslen ikke er kæmpestort, er der dog blevet plads til både ABS og bremsekraftforstærker samt ESC (Electronic Stability Control), der begge gør din kørsel mere sikker selv i vanskelige forhold som veje med is eller sne. Og med selealarmen, der både kan ses og høres, for de to forsæder, kommer man ikke til at glemme at tage sikkerhedsselen på. Sidst, men ikke mindst, er Dacia Lodgy udstyret med hill start assist-systemet, der hjælper dig med at starte bilen, når du holder på en bakke, så du ikke triller bagud, så snart du slipper bremsen.

Få en bilvurdering af din brugte bil

Er denne nye bil interessant? Og har du en bil du gerne vil have indgår i en byttehandel, så kan du via denne formular få en vurderingspris. 

Book en Dacia Lodgy ekspert

Med VestergaardYOU, kan du book en af vores eksperter hos os eller hjemme hos dig selv.

Jannie fra Dronninglund elsker rummeligheden i sin Dacia Lodgy

Dacia lodgy

Frihed for dig og din familie

Når du først har besluttet dig for at købe en Dacia Lodgy, behøver du ikke tænke på, hvilken motor du skal vælge, for både Essential- og Stepway-varianten – hvad enten de er med fem eller syv sæder – kommer med samme motor, nemlig en Blue dCi-dieselmotor med 95 hestekræfter. Det er ikke nogen overvældende stor motor, familiebilens ikke beskedne størrelse taget i betragtning, men det er rigeligt til, at Dacia Lodgy kan begå sig på motorvejen – også syd for grænsen, hvis det skulle blive aktuelt.

Det er selvfølgelig først og fremmest praktikaliteten, der er i højsædet i Dacia Lodgy, som har det bedst, når man kører fornuftigt og udnytter den effektive motor til at sikre en god benzinøkonomi. Derfor handler det for Dacia om at gøre din køreoplevelse så let, glidende og komfortabel som muligt, og hvis du holder dig fra at kaste den rundt i svingene som en skurk i hælene på James Bond, er det også sådan, det er at køre i en Dacia Lodgy. Affjedringen er blød, og kabinen er godt isoleret, så børnene på bagsædet kan sove trygt på de lange rejser uden at blive forstyrret af hverken bumlende kørsel eller larm fra vejen eller bilens motor, når den store bil skal op i fart. Styretøjet fungerer desuden, som det skal, og selvom der er tale om en stor bil, der kan være udsat på broer eller andre steder med sidevind, klarer Dacia Lodgy sig også godt under den slags udfordrende forhold.

Lægger man dertil, at Dacia Lodgys rummelighed sørger for, at føreren i bilen har det nødvendige albuerum og ikke bliver generet af bagage, selv hvis hele familien skal på campingferie, er Dacias MPV et pålideligt transportmiddel, man kan nyde godt af på både lange og korte ture. Det er ikke en bil, der er bygget til at lege med sin kørsel i, men den kører ganske pænt og giver en rolig, behagelig oplevelse, uanset om man bare skal køre på arbejde gennem byen eller på bilferie med hele familien.

Er du klar til en prøvetur i Dacia Lodgy?

Vi har bilen klar når du kommer, når du booker din prøvetur online.

Designet af Dacia Lodgy

Dacia Lodgy har det samme blødt firkantede look, man kender fra andre Dacia-modeller, men som en bil, der kan rumme op til syv personer, er den størrelsesmæssigt i en klasse for sig. Alligevel ser den ikke klodset ud, men har det karakteristiske, robuste Dacia-look, som understreger bilernes pålidelighed og praktikalitet.

Generelt skinner det rumænske mærkes identitet klart igennem, når man ser på Dacia Lodgy udefra, og det er tydeligt, at det er en bil, hvor man har fokuseret i lige så høj grad på funktion som form. De store vinduer sikrer godt udsyn fra alle tre sæderækker, hvis man vælger 7-personers-udgaven, og plastikelementerne i kofangeren og på dørene beskytter bilen mod skidt og sten fra vejen og trafikken omkring dig. Bag på bilen er udstødningen skjult under kofangeren, mens baglygterne med deres moderne design også er med til at give Dacia Lodgy et pænt, moderne udseende. Derudover har man mulighed for at vælge mellem hele ni forskellige farver, så du – uanset hvilken Lodgy-udgave du foretrækker – kan få den lakering, der matcher din personlige stil og smag.

Ellers er der i basisvarianten ikke meget unødig luksus at finde på Dacia Lodgys yderside. Prioriteten har tydeligvis været at skabe en pæn, men ikke luksuriøst udseende familiebil, der først og fremmest fungerer, så prisskiltet ikke påvirkes af unødvendige designdetaljer. Det er et simpelt look, men det gør det, der skal til, uden at se hverken grimt eller billigt ud, og hvis man vil have et praktisk og pålideligt køretøj i hverdagen, som også er til at betale, hvad mere kan man så ønske sig?

Hvis du alligevel godt kunne tænke dig lidt lækre detaljer på din hverdagsbil, er der selvfølgelig også mulighed for at få det ved at vælge den veludstyrede Dacia Lodgy Stepway-variant. Her får du blandt andet krom på både kofangere, sidespejle og Dacia Lodgy-designet foran og bagpå bilen, ligesom der medfølger alufælge og LED-lys til nummerpladen. Mulighederne er der altså bestemt, hvis du vil gå et skridt længere for din Dacia Lodgys udvendige design, men idéen er, at det ikke skal være tvunget. Med den filosofi giver Dacia kunderne den størst mulige frihed for selv at vurdere, om det er værd at bruge penge på den slags, eller om de hellere vil nøjes med det essentielle, hvad angår Dacia Lodgys eksteriør.

Dacia lodgy

Velkommen indenfor i Dacia Lodgy

Når det handler om en syv-personers bil som Dacia Lodgy, er det klart, at det vigtigste er, at der rent faktisk kan være syv mennesker inde i bilen, uden at de skal sidde på skødet af hinanden. Bilens betragtelige udvendige mål betyder heldigvis også, at det ikke er noget problem i Dacia Lodgy, hvor der udover fører- og passagersædet er to rækker med tre sæder på anden række og yderligere to sæder på tredje række. Det betyder, at pladsen til bagagerum er begrænset – det rummer i Dacia Lodgy beskedne 207 liter – men muligheden for at slå de to bagerste sæder ned gør, at man kan komme helt op på 827 liter bagageplads, mens der stadig kan sidde fem personer i bilen.

Det samme gælder selvfølgelig, hvis du vælger at købe en Dacia Lodgy med fem i stedet for syv sæder, og i så fald vil du også få et praktisk lys til bagagerummet samt et bagagerumsdækken, der gør det lettere at pakke og holde styr på bagagen. Hvis du virkelig skal have en stor last med, kan du også folde den midterste sæderække ned – enten et, to eller alle tre sæder – så din Dacia Lodgy nærmest bliver en hel lille flyttevogn. Og hvis du skal have plads til mere endnu, er der også tagrælinger, som kan bruges til eksempelvis at tage kanoer eller ski med på familiens ferie.

Du kan altså transportere både masser af bagage og den helt store familie med en Dacia Lodgy, og i det hele taget kommer du hverken til at mangle plads i bagagerummet eller kabinen. Der er god benplads til passagerer på alle tre sæderækker, og så er der så højt, at selv de mest langlemmede familiemedlemmer kan sidde komfortabelt med luft til loftet. Derudover er der også god plads til opbevaring i kabinen, hvor du kan finde lommer i fordørene, et rummeligt handskerum og flere mindre rum omkring instrumentbrættet.

Det gør også hele oplevelsen lettere, at Dacia Lodgy kommer med en kørecomputer, så du på farten kan holde øje med blandt andet, hvor langt (og hvor hurtigt) du har kørt, hvor højt dit brændstofforbrug er, og hvor langt du kan komme, inden der skal mere benzin i tanken. Desuden er der kopholdere ved de to forreste sæder i bilen, hvilket sammen med sædevarmen gør køreturen lidt mere komfortabel. I det hele taget er det rart at sidde i en Dacia Lodgy, hvor sæderne er behagelige og gør det nemt at klare selv lange ture med mange timer på vejen. Udover sæderne indeholder kabinen en række plasticdele, som er med til at understrege Dacias fokus på praktikalitet: Det er solidt, holdbart og nemt at holde pænt.

Dacia-lodgy-indvendig

Derfor skal du vælge Dacia Lodgy:

Dacia er kendt og elsket for at levere store, nye biler til små priser, og her er Dacia Lodgy måske det allerbedste eksempel. Med plads til syv personer i en meget rummelig kabine bliver det ikke meget større, hvis du vil have en ny personbil, men prisen er ikke desto mindre så lav, at de fleste kan være med. 

Derfor er Dacia Lodgy et glimrende valg for en børnefamilie, der har brug for masser af plads og en fleksibilitet, der betyder, at de fleste situationer i hverdagen kan klares uden problemer. Den er praktisk indrettet med fokus på det vigtigste uden at være skrabet, og selvom den nok ikke hører til i Formel 1-klassen, kører den pænt for en familiebil, der bare skal få hverdagen til at glide lidt bedre. Hvis det er det, du og din familie har brug for, er Dacia Lodgy et oplagt valg.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Streetway

7 sæder

15" stålfælge (185/65 R15) med hjulkapsel "Groomy"

Airbag i førersiden

Airbag i passagersiden med mulighed for deaktivering

Sideairbags i forsæderne, der beskytter hoved og ryg

ABS + bremsekraftforstærker

ESC (Elektronisk stabilitetskontrol) med ASR (antispin)

Hill Start Assist

Dacia Plug & Radio (radio, CD, MP3, AUX+USB-stik, Bluetooth® og ratbetjening)

Manuel aircondition

Varme i forsæder

Stepway(Inkl. Streetway)

12V-stik for og bag

16" Flex stålfælge i mørkegrå metallak med hjulkapsler 'Bayadere'

Hastighedsbegrænser og cruise control

Højdejusterbare sikkerhedsseler for

Højdejusterbart førersæde

Højdejusterbart rat

El-sidespejle m. varme i mørkegrå metallakfarve

City Pack (Navigation, parkeringssensor bag og bakkamera)

Finansierings eksempel
24 mdr. 96 mdr.
{{PickedFinanceOption}}mdr.
0 kr. {{Price}} kr.
{{DownpaymentText}}kr.

Mdl. ydelse fra: {{MonthlyPayment| formatNumber}} kr.

{{ErrorMessage}}
Variabel rente
Fast rente
 • ÅOP:
  {{AAOP | formatNumber({digits: 2})}} %
  Totale omkostninger:
  {{TotalCosts | formatNumber }} kr.
 • Hovedstol
  {{HeadStool | formatNumber}} kr.
  Årlig rente i procent:
  {{Rate | formatNumber({digits: 2})}} %
Bemærk: Dette er en vejledende mdl. ydelse, baseret på generelle værdier! Den endelige pris på en specifik bil kan derfor variere.
Bestil tilbud

Tak, vi har nu modtaget din bil til vurdering og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Tilbage til siden
Bestil prøvetur

Bestil din prøvetur i den Dacia du ønsker og så har vi bilen klar til dig, når du kommer. Vi glæder os til at se dig. 

Tak for henvendelsen!