Dacia dokker

En af DK's absolut billigste varebiler

En komfortabel og rummelig varebil, der opfylder alle dine pladsbehov

Dacia Dokker

Modellen er udgået. Kontakt os for mere information.

Med en Dacia som varebil, får du en robust bil der fører dig sikkert igennem din arbejdsdag, og som du altid kan regne med. Selve kabinen i Dacia Dokker er praktisk indrettet. Der er et hav af forskellige opbevaringsrum som gør at du altid kan have dine vigtigste ting tæt på. Instrumentbrættet er gennemgående overskueligt og flot designet og du har en masse teknologiske funktioner lige ved hånden.

Dokker har en hel optimal lastvolumen. Dacia lever altså hele vejen igennem op til, at man med en af deres modeller får fuld kvalitet for en fornuftig pris. I en Dokker er både af- og pålæsning nemt, da den er udstyret med en eller to skydedøre og en læssebredde på 703 mm.

Indretning af varebil Tyverisikring Leasing af varebil

Køreoplevelsen i Dacia Dokker Van er helt i top, og bilen er utrolig brændstoføkonomisk, og hvis du tilkøber Techno-pakken får du tilmed Parkeringssensor bagved, Bakkamera, Navigation, Cruise control, Aircondition, El-sidespejle og ESP.

Når du er på udkig efter den rette varebil er der utrolig mange ting at tage forbehold for. Vi anbefaler dig derfor at kontakte os direkte for råd og vejledning når du skal tage en beslutning. På den måde kan vi bedst muligt finde den bedste løsning til netop dig. Dette gør sig gældende hvad enten du vil erhvervslease eller købe. Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail, fra kl. 09.00 – 22.00, alle ugens hverdage. Ring til os på 63 13 41 40, eller kig forbi til en snak og/eller en pøvetur.

Km/l: 19,6 | WLTP CO2: 135 g/km | Energimærke: A+

Brændstoftal og CO2 er baseret på WLTP. Som følge af WLTP er brændstofforbruget og CO2-udledning varierende for hver enkelt variant, og påvirkes af det individuelle tilvalg af ekstraudstyr.

Vælg en indretning der giver arbejdsglæde

Den alsidige og simple varebil fra Dacia, Dokker VAN. Har mere at byde på end god køreoplevelse og komfort. Du får med Dokker VAN et varerum på hele 3,3 m3, hvilket er relativt stort for en varebil i kompaktklassen. Varerummet i Dokker VAN passer derfor godt til mange forskellige brancher, og du vil blive overrasket hvor gode indretningsmuligheder du får i Dokker VAN. En reolindretning af varerummet vil give dig en hurtig og lønsom betjening af dine kunder. Dine mest anvendte produkter og værktøj er lige ved hånden. Uanset hvad dit behov er har vi en løsning der passer, og har du helt særlige krav til din indretning laver vi gerne en specialindretning til dit behov. I en kompakt varebil som Dacia Dokker VAN er mulighed for placering af reolen bag kabinen eller i venstre side af varerummet. Foruden indretning af selve varerummet, har du også mulighed for at monterer lastholdere på taget af din Dacia Dokker VAN. Når du henter materialer der er for lange til at være i lastrummet, er det praktisk at kunne spænde dem fast på taget af bilen. Kører du ofte med rør eller lister mv. kan det være smart med en cylinder på taget til opbevaring.

Leasing af Dacia Dokker

Løser Dacia Dokker VAN dit behov, så bør du overveje en leasingaftale. Leasing af Dacia Dokker VAN er populært på grund af de fordele der er for dig og din virksomhed. Du får et meget fleksibelt produkt når du vælger erhvervsleasing. Leasing giver først og fremmest minimal pengebinding i bilen, så du i stedet kan bruge din likviditet på at udvikle din virksomhed. Der er også omkostninger til tinglysning, som du ikke har når du vælger en leasingaftale. En leasingaftale ved en af Autohuset Vestergaards samarbejdspartner sker efter dine ønsker, leasingaftalen er typisk 36, 48 eller 60 måneder. Dacia Dokker VAN er særlig attraktiv at lease, da den månedlige ydelse samt udbetalingen er meget attraktiv. Når du vælger leasing, kender du fuldstændigt din månedlige ydelse i hele perioden, og du kan lave et budget for dine transportomkostninger der ikke skrider. Som erhvervsdrivende har fuld fradragsret for leasingydelsen og momsfradrag efter særlige regler.

Standardudstyr

*Vi tager forbehold for fejl, ændringer og mangler
Essential

2 sæder

8 fastsurringskroge i varerum

15" stålfælge

12V-stik i kabinen

ABS + AFU (nødbremseassistance)

Airbag i førersiden

Airbag i passagersiden med mulighed for deaktivering

Bagagerumslys og loftslys i kabinen

Dacia Plug & Radio med CD, MP3, AUX+USB-stik, Bluetooth® og ratbetjening

Dækreparationssæt

ECO-funktion

El-ruder med anti-klam funktion i førerside

ESC (Elektronisk stabilitetskontrol) med ASR (antispin)

Fjernbetjent centrallås, to nøgler: én fjernbetjent og én manue

Hill Start Assist

Højdejusterbart førersæde

Højdejusterbart rat

Højdejusterbare sikkerhedsseler

Indfarvede sidebeskyttelseslister

Indfatning om instrumenter i instrumentpanelet i krom finish

Kofangere, sorte

Kørecomputer med 6 funktioner

Manuelt justerbare sidespejle

Opbevaringsrum over instrumentbordet i kabinen

Opbevaringsrum under taget i kabinen

Selealarm for fører- og passagersiden (2 stk)

Servostyring

Sideairbags i forsæderne

Skydedør i højre side uden rude

Stofindtræk "Ambiance"

Trepunktsseler ved forsæderne

Tågeforlygter

Varerumsadskillelse med fast rude

Varme i forsæder

Ventilationsanlæg med recirkulation

Bagdøre, assymetriske (1/3, 2/3), uden ruder, med tre åbningsvinkler: 40°, 90° og 180°

Tekno(Inkl. Essential)

Aircondition

TMC Service

Pollenfilter

Indfarvede kofangere

Parkeringssensor bag + bakkamera

Ratbetjening til radio

MediaNav med kort over skandinavien

El-spejle m. varme

Fartpilot

Bestil prøvetur

Bestil din prøvetur i den Dacia du ønsker og så har vi bilen klar til dig, når du kommer. Vi glæder os til at se dig. 

Tak for henvendelsen!