Dacia Duster orange bagfra

Der er mange gode grunde til at købe en Dacia

Få et elektrisk løbehjul når du køber en Dacia

... og deltag i konkurrencen om en VIP-tur i Legoland!

Kør sommeren i møde med stil

Gør sommeren sjovere - køb en Dacia med finansiering og serviceaftale og få et elektrisk løbehjul med i handlen ELLER få min. 15.000,- for din gamle bil uanset alder og stand!*

Fyld en Lodgy med dem du holder af, og giv dem en tur i Legoland

Skulle vi mod forventning ikke afslutte en handel MEN prøvekører du en Dacia, så er du med i lodtrækningen om en VIP-tur i Legoland! Turen indeholder 7 stk ”All inklusive” billetter til Legoland** og en fuldtanket Dacia Lodgy inkl. parkering i Legoland.

Vi giver ligeledes 1 måneds forsikring GRATIS, når du tegner din forsikring gennem IF forsikring***

*Gælder i perioden 1. juli - 4.august. Der kan forventes leveringstid på løbehjulene, og gælder så længe lager haves. Løbehjulene har en værdi af 3900,-. Vinderen af konkurrencen om en tur i Legoland trækkes i uge 32 og får direkte besked, samt offentliggøres på vores sociale medier. Vinderen skal senest 14 dage før sit besøg i Legoland oplyse os datoen. 

**Billetterne gælder for 2 voksne og 5 børn.

*** Bilen leveres med 30-dages gratis forsikring via IF Forsikring. Efter de 30 dage, gælder normale forretningsvilkår. Køber kontaktes af IF, omkring prisen efter de 30 dage. Såfremt forsikringen ikke ønskes hos IF, er det frit for kunden at tegne hos andet forsikring selskab.

NYE DACIA