https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/dacia/sandero
Oplev den nye udstyrsvaitant
Sandero Streetway
https://www.autohuset-vestergaard.dk/biler/nye-biler/dacia/logan
Få Logan Streetway
fra kun 119.990,-
#promotionboxes
Bliv godt kørende med den iøjnefaldende, robuste og splinternye
Dacia Duster

Dacia biler

Hvad enten du har behov for en mindre bil eller en familiebil, så er Dacia et godt valg.

Dacia er blandt de nyeste bilmærker i Danmark. Den klare vision fra Dacia er at lave biler af god kvalitet, til markedets bedste priser. Dacia har hurtigt vundet indpas blandt den danske befolkning. Med 3 års fabriksgaranti og priser, der aldrig er set lavere i Danmark, har det været svært at overse dette nye bilmærke. Blandt de populære Dacia modeller er Dacia Sandero, der er en billig pendlerbil med gode køreegenskaber og fornuftig plads. Dacia Lodgy er ligeledes blandt de danske Dacia ejeres favoritter, og med en god startpris og plads til op til 7 personer, er det nemt at se hvorfor.

Stjernen er dog Dacia Duster. Modellen, der allerede har solgt mere end 1 million i Europa, er kommet til Danmark for at blive. Dacia Duster er en bil hvor du får ekstremt meget værdi for pengene. Og med off-road køreegenskaber, der er en Land Rover værdig, er det nemt at blive begejstret. Hvis du vil teste en af de nye modeller fra Dacia, står vi klar i Vejle, Kolding, Fredericia, Odense SV, Svendborg eller Nærum med råd og vejledning. Du vil med sikkerhed ikke fortryde at blive Dacia-ejer.

Dacia Duster

Prøv en prisbuster. Go Duster! Kom og prøvekør den nye Duster, og oplev en bil der er endnu flottere og endnu mere robust. Fås som både Streetway og Prestige.

Dacia Sandero Streetway og Sandero Stepway

Attraktivt og prestigefyldt design, et omhyggeligt udført interiør med mange funktioner, en stor kabine, hvor du kan have hele familien med, veludført finish og det hele til en overkommelig pris.

Dacia Logan MCV

Dacia Logan MCV er til dig, der har brug for god plads og stor alsidighed. Du slipper også for at skulle betale ekstra for det.

Dacia Lodgy

Lodgy fås med 7 lettilgængelige og komfortable pladser og er særdeles rummelig.

Bestil prøvetur

Bestil din prøvetur i den Dacia du ønsker og så har vi bilen klar til dig, når du kommer. Vi glæder os til at se dig. 

Tak for henvendelsen!