Alfa Romeo Stelvio rød i sne

Leasing af de smarte biler fra Alfa Romeo

Mangler du lidt fart over feltet i den hverdag, vil disse fuldblodsitaliener med sjæl og charme være et godt bud på en privat leasingaftale. Alfa Romeo har køreegenskaber i verdensklasse og er specielt kendt for sine sportslige træk.

ALFA ROMEO PRIVATLEASING

Der bliver hele tiden leaset flere og flere biler, og antallet er stadig stigende, vi tilbyder derfor også nogen af vores Alfa Romeo modeller som privatleasingbiler.

Lige nu er der tre modeller til rådighed i Danmark, og vi tilbyder de to af dem til leasing, nemlig Alfa Romeo Giulietta og Alfa Romeo Giulia. Det Italienske bilmærke er i særdeleshed kendt for sine frække og uimodståelige designerlinjer som både skinner igennem indvendigt og udvendigt.

Herpå siden kan du se de modeller der er anvendelige til leasing og ligeledes priserne og ellers er du mere velkommen til at besøge os i Odense s, hvor vi altid står klar med god råd og vejledning til dig der overvejer at lease.

Se alle brugte Alfa Romeo
Vinterhjulsaftale med privatleasing

Når du privatleaser din bil hos os, får du mulighed for at tilkøbe en attraktiv vinterhjulsaftale. 

LÆS OM VINTERHJULSAFTALE

Modellerne herunder har vi pt. ikke leasingpriser på - kontakt os for mere info.

Giulietta

Kan pt. ikke leases. Skal det være italiensk - så skal det være ALFA ROMEO. Lige nu kan du privatlease denne flotte Giulietta.

Giulia

Kan pt. ikke leases.

Stelvio

Kan pt. ikke leases.

Kontakt os

Tak, vi kontakter dig hurtigst muligt.